سئوال 6 پ غلطه.. سئوال 6 ت تو کتاب نیست و سئوال 14 ب هم من هیج جایی ندیدم... راستی کجای کتاب نوشته که T تابع حالت است ؟؟؟
Printable View
سئوال 6 پ غلطه.. سئوال 6 ت تو کتاب نیست و سئوال 14 ب هم من هیج جایی ندیدم... راستی کجای کتاب نوشته که T تابع حالت است ؟؟؟
فکر کنم از سال اول دبیرستان ΔT جلو روتون بوده.نقل قول:
خب بقیه سئوالها چی ؟؟ 6 پ و ت / 14 ب ؟؟؟؟نقل قول:
باید توسط فرمول نقطه انجماد استنباط میکردی.نقل قول:
6 پ
توی صفحه ی 86-87 هست.نقل قول:
ت
قانون هنری.نقل قول:
14 ب
من دقيقا هميارو غلط نوشتم .ميشم 18نقل قول:
نقل قول:
اون وقت 14 ب چه ربطی به قانون هنری داره ؟؟:18: افزایش و کاهش سطح مایع به قانون هنری ( با افزایش فشار انحلال پذیری گازها در آب زیاد میشه ) چه ربطی داره ؟؟:21: اینو جایی نگو بهت میخندن..:10:
۴ ت :ما آنتالپی میعان داریم؟ ۲۵.
۸ پ: یکی برای من توضیح میده؟ ۲۵.
۱۰ ب: نوشتم هم فشار:) ۲۵.
۱۲ ب: ۱.۵ نمره نمونه اش رو ندیده بودم و حین امتحان غرورم زیاد بود!:(
۱۴: ب ۵. نمره . اینو انصافا واقع جایی ندیده بودم. اما انصافا تر میشد استنباط کرد
===============================================
۱۷.۲۵ می گیرم. به ۲۰ نزدیکه دیگه؟:31:
قانون هنری من گاز نداشت. :20:نقل قول:
اون وقت 14 ب چه ربطی به قانون هنری داره ؟؟ افزایش و کاهش سطح مایع به قانون هنری ( با افزایش فشار انحلال پذیری گازها در آب زیاد میشه ) چه ربطی داره ؟؟ اینو جایی نگو بهت میخندن..
تغییر آنتالپی یک سامانه ی منزوی صفره چون یک سامانه ی منزوی با محیط بیرون گرما تبادل نمیکنه پس نمیتونه آنتروپیش خود به خود افزایش پیدا کنه.نقل قول:
۸ پ: یکی برای من توضیح میده؟ ۲۵.
داری منو مسخره میکنی ؟؟؟:41::41::41::41:نقل قول:
اون آنتالپی منزوی که آسونه تو حاشیه کتاب قسمت آنتروپی هستش....:27::27:
ببین این امتحانا خیر سرم تو کنکور تاثیر دارهنقل قول:
من می خوام برم داروسازی ... شیمی مهمترین درسمه
پس نمی تونم بذارم یه صفر بیاد تو کارنامه ام
در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه :41::41::41:
من فکر می کردم رییس حوزه ما خیلی سخت گیره که داد و بیداد می کنه و ...نقل قول:
کسی اگه تقلب می کرد فقط می گفت برگه ات رو بده پاشو برو . اگه پا میشد کاری نمی داشت .
مراقب ها هم که از دستی اینور اونور می رفتن که بچه ها سریع تقلب کنن برن :31: (حالا نمی دونم شاید هم یواشکی از حفظ می کردن شماره ها رو تا بعدا بدن, خدا می دونه ... )
امتحان عربی بیشتر سوال ها رو با دوستم از روی بیکاری قشنگ چک کردم !!
فکر کنم قانون اش اینجوری باشه که اگه برگه بگیرن ضمیمه میشه و 1 نوبت امتحان نهایی نمی تونی بدی (دی ماه امتحان میدی) . اما اگه فقط نگاه کردن باشه می تونی شهریور امتحان بدی .
خوب می موندی شهریور امتحان می دادی.نقل قول:
در ضمن مسئول اون حوزه می گفت علاوه بر اینکه این نمره تون صفر می شه ، انضباطتون هم صفر می شه ... از امتحان زبان محروم می شین و باید واسه امتحانات دیگه تون تصمیم گیری بشه
از دوستمون كه برنامه تخمين معدل رو دادند خيلي متشكرم . جزاك الله خير:31:
شيمي هم طبق معمول با اينكه محاسباتيش رو آسون دادن تو سوالات مفهومي انتقامشون رو از ما گرفتن ديگه . كاريش هم نميشه كرد . زبان انگليسي رو انشااله به خير بگذرونيم .
اگه اونم سخت باشه انشالله خدا از رييس مركز سنجش آموزش و پرورش نگذره . من خودم نميبخشمش .
در طول سال دبيران كه برامون صحبت ميكردن ميگفتن كه امتحانات فقط فيزيك خرداد 86 كمي مشكل بوده . بقيه سالها مشكل كم و سوالا روون بودن . خلاصه اون فيزيك 86 خيلي سر زبون بود .
چه كنيم از قضاي بد روزگار كه حالا ديگه ما سر زبونيم . مثلا برا دانش آموزاي دو سه سال بعد ميگن كه خرداد 89 سخت بوده
سر انگشت تحیر بگزد عقل به دندان.....چون تأمل کند این صورت انگشت نما را
آرزو میکندم شمع صفت پیش وجودت........که سراپای بسوزند من بی سر و پا را
چشم کوته نظران بر ورق صورت خوبان.......خط همیبیند و عارف قلم صنع خدا را
همه را دیده به رویت نگرانست ولیکن.........خودپرستان ز حقیقت نشناسند هوا را
مهربانی ز من آموز و گرم عمر نماند.............به سر تربت سعدی بطلب مهرگیا را
هیچ هشیار ملامت نکند مستی ما را........قل لصاح ترک الناس من الوجد سکاری
نقل قول:نقل قول:چون استفاده از جدول تو امتحان شیمی مجازه (مثل ماشین حساب) سالای قبل بچه ها به بهانه ی آوردن جدول تقلب سر امتحان می آوردن جدولو دادن تا دیگه کسی نتونه با خودش تقلب بیاره (خب ماشین حسابم میدادن دیگه :31:!!!)نقل قول:
من که یه دفعه هم ریسک نکردم و تقلب نمی کنم و کلا سر جلسه خیلی خیلی مثبتیم :31:. گرچه گاهی اوقات تو امتحانات مستمر طول سال به بچه ها تقلب می دم، ولی بهشون می گم که بعدا تو امتحان نهایی ضرر خواهند کرد و الان دارن ضررش رو می بینن ( می گفتم که بعدا وجدانم راحت باشه ). البته آدم حرصش در میاد وقتی که خودت تقلب نکنی ولی مراقب ها هی بپرسن این سوال منظورش چیه، اون یکی منظورش چیه و برن به بقیه بگن ( البته جواب رو نمی پرسن، مثلا می گن فلان سوال از کدوم واکنش از دو واکنش باید استفاده بشه، منظورش چیه و کلا شدیم تقلب ده به مراقبین :31:. خوب یاری به همشهریان هم از واجباته دیگه :46:). با اینکه دیر شده، ولی پیشنهاد می کنم اصلا تقلب نکنید، مخصوصا درس های تخصصی که جبران کردنش خیلی سخته و شما گفته بودین که می خواین برای رشته ای بخونین که شیمی خیلی مهمه. درسته خودتون مقصر نبودین ولی نباید ورقه رو ازش می گرفتی. حالا آخرش چی شد؟ بخشیدنتون یا باید برای دی امتحان بدین؟نقل قول:
واااااااااااای خدای من
امروز یه اتفاقی افتاد که واقعا نزدیک بود سکته کنم
دوستم یه برگه بهم داد
اصلا نخوندمش ... حتی بازشم نکردم .... اما مراقب فهمید
اومد ازم گرفت ... شماره داوطلبی دوتامون رو یادداشت کرد رفت پیش مسئول حوزه
خلاصه ما رو کشوندن دفتر
به خدا اینا مسلمون نیستم
من قسم خدا و پیغمبر و قران رو می خوردم ... دوستم افتاده بود رو زمین داشت التماس می کرد اما عین خیالشون نبود
شانس آوردیم مدیرمون اومد
رفت گفت اینا بچه های خوب مدرسه مون هستن شما ببخشید و از این حرفا
چون خر مدیرمون همه جا می ره گفتن اوکی
اینقدر گریه کردم که دنده هام در گرفتن
کل خیابونی که حوزه مون توش بود فقط به من و دوستم نیگا می کردن
من خودم 20 می شدم
اون دوست خرم یهو برگه داد
من حتی هنوزم نمی دونم روش چی نوشته
راستش رو بخواین تمام سوالات مستقیما می شد از کتاب بهش پی برد ولی تنها سوالی که مشکل داشت، همون سوال 14 قست ب هست که همه هم صداشون در اومده. اون سوال می شد فهمید که به اشباع می رسه ولی راستش اینکه سطح ظرف 2 بالا می آد ، رو نمی شد حدس زد. قانون هنری هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. فقط تنها راهی که می شد جواب داد رجوع به دانسته های خودتون از راهنمایی و اول دبیرستان هست. با این حال بازم 20 نشدیم و فکر کنم 19.5 بشم. :41: با اینحال چون خیلیا این سوال رو اشتباه کردن، تو ترازتون چندان تاثیری نخواهد داشت.
راستش ما هم نفهمیدیم : هزینه یک برگ کاغذ ضرب در 500 هزار دانش آموز چقدر می شه؟ می خوام بدونم این برگه رو برای قشنگی داده بودن؟ هر کی از تو سالن بیرون می اومد اولین سوالش همین بود:13:
موفق باشین.
دوستان عزیز اشتباه نکنین
مشکل من به لطف مدیرمون برطرف شد
نقل قول:
دوستان من میگم که 6 پ غلط است... حالا اثبات میکنم....
هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )
حالا NaBr هم که میدونید 2 مول و CaCl2 هم 3 مول ایجاد میکنه....( این هم که واضحه ؟ )
پس با این تفاسیر نقطه انجماد سدیم برمید افزایش می یابد ( یعنی دیرتر منجمد میشه ) این در حالی است که تو سئوال نوشته بود زودتر...
یکم این بحث خواص کولیگاتیو باید روش فکر کرد شما هم یه ذره فکر کنید و نتیجه رو بگید....
نمی تونه افزایش پیدا کنه؟نقل قول:
تغییر آنتالپی یک سامانه ی منزوی صفره چون یک سامانه ی منزوی با محیط بیرون گرما تبادل نمیکنه پس نمیتونه آنتروپیش خود به خود افزایش پیدا کنه.
پس چرا این متن درست هست(با توجه به ورقه تصحیح):
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند.
من اطلاعات زیادی ندارم. اما غلظت مولال بیشتر برار انجماد دیرتر هست یا غلظت مولال کمتر؟نقل قول:
هرچه غلظت مولال کمتر باشد یعنی نقطه انجماد بیشتر میشود و ماده دیرتر منجمد میشه....( این رو که قبول دارین ؟ )
نقل قول:
ببین دوست من... غلظت مولال و نقطه انجماد عکس یکدیگرند... یعنی
افزایش مولال = کاهش نقطه انجماد = انجماد زودتر
این همون حرف اولتون هست که به نوشته زیر از کتاب آقای بهمن بازرگانی نزدیک تر است.با هم می خوانیم:نقل قول:
هرچه غلظت مولال بیشتر===>نزول نقطه انجماد بیشتر====>نقطه انجماد پایین تر
ص۲۵۶-آموزش شیمی ۳-تهران-مبتکران-۱۳۸۹
:18:نقل قول:
دوستان قوانین دنیا عوض شده من خبر ندارم ؟؟؟؟
بچه ها من الان اومدم یه لحظه فکر کردم موضوع گفتگوی شما فیزیکه ! بس که این شیمی مضخرف بود امسال فیزیک قاطی پاتی ! : دی
بیخیال شیمی دیگه امتحانا تموم شد ، زبانم که کاری نداره ، یه دور از رو کتاب بخونین راحت 18 به بالا میشین 2 دور بخونین 20 .
من خودم توی ورقه این رو اشتباه نگرفتم. اما وقتی اومدم بیرون به نظرم رسید. در هر صورت مثل اینکه تفسیر من اشتباه بوده.نقل قول:
نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند.
دوست من داری اشتباه میگی. غلظت محلول افزایش پیدا کنه، فشار بخار کمتر میشه. اون سوال باید با تعداد ذرات یونی پاسخ میدادید.نقل قول:
نه. کی گفته قبول داریم؟نقل قول:
مشکل اینه شما حواستون جمع نبوده. ببینید وقتی تعداد ذره ها بیشتر باشه، نقطه انجماد پایین تره. پس برای انجمادش، انرژی بیشتری باید از دست بده، پس دیرتر منجمد می شه.
فرض کنید محلول سدیم برمید تو دمای -3 درجه یخ بزنه و محلول کلسیم کلرید تو دمای -5 درجه. خب دیگه واضحه که سدیم برمید زودتر یخ می زنه چون دمای نقطه انجمادش بالاتره.
اینو یه بار توضیح دادم ولی یه بار دیگه هم می گم تا شاید بعدا به دردتون بخوره. البته نمی دونم شما تجربی هستید یا ریاضی، ولی به هر حال یادتونه تو فصل 1 فیزیک فرایند بی دررو داشتیم. اینم همونه. نه دقیقا ولی شبیه همن.یعنی گرما مبادله نمی شه. پس فقط کار صورت می گیره. حالا شما می تونید گاز رو فشرده کنید، حالا اگه پیستون رو رها کنید، کم کم پیستون منبسط می شه. یعنی افزایش حجم. افزایش حجم هم برابر افزایش آنتروپی و می دونیم که منبسط شدن پیستون فرایندی خودبه خودی است. البته راحت از رو انرژی آزاد گیبس هم می شه فهمید. چون برای فرایند خودبه خودی دلتا جی باید منفی باشه، و از طرفی گرما مبادله نمی شه، ( دلتا اچ صفر ) پس تنها عامل که می مونه TdS- است.( d منظورم دلتاست.) خوب پس این عبارت در صورتی منفیه که dS مثبت باشه. ( چون T که همیشه مثبته ). اینم راه حل فرمولیش.نقل قول:
نمی تونه افزایش پیدا کنه؟
آنتروپی یک سامانه منزوی طی یک فرآیند خود به خودی افزایش پیدا می کند. من خودم توی ورقه این رو اشتباه نگرفتم. اما وقتی اومدم بیرون به نظرم رسید. در هر صورت مثل اینکه تفسیر من اشتباه بوده.
موفق باشید.
اگر تسلط كامل بر ترجمه و كلمات انگليسي داشته باشيد قول ميدم 15 نمره راحت ميگيريد.
اگر هم قواعد رو بلد باشيد 20 ميشيد.
دوستان من هيچي از قواعد درس 6 نفهميدم.كسي ميتونه توضيح بده؟:11:
امسال امتحانا خيلي سخت بود . من كه معدلم از 18 پايين نيومده بود . الان بازور 15 ميشم . فقط مطمئنم كه زبانو خوب ميدم .
فردا روز آزادي است.:26:
اشتباه نشه ها.منظورم آزادي از شر اين امتحاناي لعنتي هست.
فردا روزی تاریخی است. همه با هم ۲۲ خ-ر۰۹داد بعد از امتحانات ...... یک نفس راحت(خواهیم کشید):دینقل قول:
فردا روز آزادي است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نشه ها.منظورم آزادي از شر اين امتحاناي لعنتي هست.
سلام دوستان
من جمعا یه ربع زبان خوندم
ایشالله نوب بنویسم
چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه امتحانا رو دادن رفتن عشق و حال؟؟؟؟؟
يعني واقعا آزاد شديم؟؟؟؟:8:
راحت شدیم !!!
کیا اینجا تابستون میرن مدرسه؟
من میرم از 21 تیر
خدا را شکر امتحانش سخت نبود.
ما هنوز امتحان مبانی ندادیم دوشنبه داریم!
ما هم امتحان مبانی 26 و امتحان تاریخ 24 خرداد داریم:41::41:
ما قبلا داده بودیم !!! + مثل اینکه قراره از 20 تیر مدرسه ما هم شروع بشه !!!
آسون بود...تو امتحانایی که دادیم جبر و هندسه و زبان آسون بود...فقط اینا رو امید دارم 20 بشم!
راستی سوال 56 چی میشد؟
من no گرفتم...یه سری دیگه می گفتن چون آخرش نقاشی کشیده و... yes میشه!!!(ایندفعه هم شانس نمیارم D:)
خدا بهت صبر بده.تاریخ خودش 10 تا حسابانه.از ما قبل از امتحان نهاییها گرفتن دیگه نا برا امتحانامون نموند.جو گیر هم شده بودیم که معدل نوبت دومو بترکونیم.نمیدونستیم که نهایی امسال قرار خفن بشهنقل قول:
من خیلی بی دقتی کردم شاید 19.25 شم.اصلا من بر خلاف سالهای پیش عمومی ها مو خوب ندادمنقل قول:
آسون بود...تو امتحانایی که دادیم جبر و هندسه و زبان آسون بود...فقط اینا رو امید دارم 20 بشم!
راستی سوال 56 چی میشد؟
من no گرفتم...یه سری دیگه می گفتن چون آخرش نقاشی کشیده و... yes میشه!!!(ایندفعه هم شانس نمیارم D:)
منم فقط احتمالا جبرو هندسه و فیزیک 20 شم(هندسه شاید 0.25غ باشه،شاید)
راستی شما زبان فارسیو جا انداختی.20 میشدی فک کنم
خدا رو شکر معلم تاریخ ما فقط پرسشهای اخر هر درسو میخاد سوال متن نگفته
بچه ها آزادي چه حالي ميده:8: