دوستان ، دقیقا این jtag که میگید چیه ؟؟!!
Printable View
دوستان ، دقیقا این jtag که میگید چیه ؟؟!!
مرسی از محسن عزیز بابت تصاویر قشنگی که گذاشت
ادم قند تو دلش اب میشه حداقل کاش اونجا بودیم فقط نگا میکردیم.
ناممردا برای pcنزدن:13:
اول اینکه بازی انحصاری 360 هست و برای PC یا PS3 منشتر نمیشه !نقل قول:
دوم اینکه اوج لذتــــ این بازی روی 360 هست !
سوم اینکه این بازی از عناوین برتر 360 هست !
چهارم اینکه زنده باد 360 و زنده باد Gears OF War !
ببین ویندوز و x360 برادرن ولی بابا ماکروسافت تبعیض قاعل میشه بین این دوتا pc عقده ای شده :41:بمیرم براشنقل قول:
:31::31::31::31:
من امروز یه خورده دیگه بازی کردم.
واقعا بازی خوبیه. البته گرافیکش علی رغم این که خوبه اما به بازیهایی مثل کرایسیس و ... نمیرسه مخصوصا با دایرکت اکس 11.
بازیو اوریج خریدی؟چند؟نقل قول:
بله.نقل قول:
پیش خرید کردم. 82 تومن. روز سه شنبه یعنی روز عرضه جهانی رسید دستم.
در برادر بودنشون شکـــــی نیست ! :دینقل قول:
ببین ویندوز و x360 برادرن ولی بابا ماکروسافت تبعیض قاعل میشه بین این دوتا pc عقده ای شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بمیرم براش
اما بحثـــ کنسول با pc جدا هست که اگر قرار بود بین عناوین windows و 360 اشتراک وجود داشت اون وقت چیزی بنام انحصاری 360 وجود نداشت و این خودش ضعف در مقابل کنسول رقیب یعنی ps3 هست !
پس همچین انتظاری از ms دور از عقل سلیم هست !
موفق باشید
دوستان کنار خونه ی ما کپی می فروشیه 3 هزار تومان میگین بگیرم یا سرکاری؟؟
ممکنه همین نسخه ی قابل رایتی که 2-3 روز پیش لیک شد باشه ولی نمیشه اجرا کرد فعلا..........نقل قول:
دوستان کنار خونه ی ما کپی می فروشیه 3 هزار تومان میگین بگیرم یا سرکاری؟؟
امروز رسید دستم 5,6 ساعتی بکوب بازی کردم . فوق العادست . بهترین تجربه ی Gears بوده برای من . سرعت بازی رو افزایش دادن هیجان 2 برابر شده . Single اصلا بازی نکردم فقط با بچه ها Multi زدیم شدیدا فاز داد . کلا همون شاهکاری که انتظار داشتم و واقعا ارزش 75000 تومن رو داشت !
میگم این شخصیت هایی که تو کاور بودن مگه تو نسخه 1 بعضیاشون کشته نشدن ؟؟
این مایکروسافت هم خیلی مضخرفه ها ....
نسخه 1 رو برای پی سی هم داد تا پی سی بازها هم طعمشو بچشن بعد نسخه های بعدی رو انحصاری کرد که بعضیاشونو به ایکس باکس بکشونه ...
ولی کور خونده . نمی خرم که :31:
یا خدا....... .
بازی من یک شنبه میرسه دستم ولی امروز به عشق گیرز رفتم مغازه دوستم یه مقداری بازی کردم...... .واقعا جای تحسین داره که یه کنسول کلا داره همچین گرافیکی رو بالا میاره :
سیستم ذرات عالی....نورپردازی دینامیک(بالاخره از اون نورپردازی مستقیم شماره های قبلی خلاص شدیم)....انفجارهای عالی....و کلا میشه گفت به همراه crysis2 تا حالا اوج گرافیک تو یه کنسول رو مشاهده کردیم...... .
( DG هم در نقدگرافیک بازی از اینکه تونستن فریم رو تقریبا ثابت نگهدارن و بریدگی تصویر هم نسبت به شماره قبلش خیلی کمتر و تقریبا نامحسوس خوشش اومده بود)
انتظار بعدی برای بهترین گرافیک کنسولی rage و uncharted3 و ryse هستن ببینیم اونا چه می کنن....... .
+
گیم پلی و داستان هم عالی(البته داستانو خیلی بازی نکردم بفهمم).............کلا اپیک واقعا یه درجه بازی رو برده بالا ....احسنت بهش
+
راستی راستی :
محتوای مخفی: ....
.
.
..
مُراد 1 شنبه بازی رسید دستت بریز با Bot بازی کن خداست این بازی . اگر تونستی ردیف کنی بیا با بچه ها بزنیم خیلی بیشتر حال میده . این Sawed-Off Shotgun عجب چیز خریه ! فقط باید از فاصله ی شدیدا نزدیک بزنی . Reloadـش هم خیلی طول میکشه ! با Retro خی لی حال نکردم البته الان تو آنلاین به کار نمیاد فقط شاتگان ! همچنان سینگل بازی نکردم . گرافیک فوق العادست . بهترین گرافیکی که رو کنسول دیدم . گیم پلی هم کاملا با اطمینان میتونم بگم برای من بی نظیره
ای بابا دست رو دلم نزار نوید....:19:لایو انشالله اسفند ماه اینا میام(واسه هیلو هم نمیتونم بیام).... .نقل قول:
ولی حتما با bot ها تست می کنم.(البته تا یکشنبه باید سماق بمکیم:2:)
+
راستی این که واسه بازی horde و beast کد میخواد ولی واسه بقیه mode ها نه درسته؟؟؟؟امتحان کردی خودت؟؟؟
.
.
یه نفر توی X360iso یه همچین تاپیکی زده،فعلا کسی دانلود نکرده ولی احتمالا تا 1 ساعت دیگه معلوم میشه فیک هست یا نه..........نقل قول:
Gears of war 3 - xbox360 -clone - uncut-xgd2 rip
کد:http://www.xbox360iso.com/gears-war-3-t462621p10.html
ویرایش:فیک بود!کد:http://www.xbox360iso.com/gow3-xgd2-p3062136.html#post3062136
یعنی واسه بازی کردنش باید 75000 تومن پول بدیم ؟ کرک نمیشه؟
فعلاً شخصی که تا الان باعث شده این همه بازی های جدید رو بازی کنیم(c4va) داره روی قفل بازی یعنی XGD3 کار میکنه بلکه بتونیم سعادت پیدا کنیم تجربه ی این شاهکار هم بدست بیاریم...نقل قول:
یه جا بازیو 80تومان میده یه جا 85تومان یه جا 110تومان!!!:13:خب یعنی چی اونوقت؟:13:چه فرقی داره؟به نظرتون صبر کنم کپی خورشو بازی کنم یا اورج بخرمش؟:19:اگه تا اومدن فورزا4 این جریان کپی خور درست نشه دیگه فورزا رو نمیتونم تحمل کنم باید اورج بگیرم:46:
نه... اینو مطمئن باشید سخت ترین قفل ها قابل -- شدن هستن... حتی اون پلی استیشن 3 هم با اون همه ادعا -- شد... از قدیم گفتن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره... صددرصد تا یک ماه آینده -- میشه...
در مورد قیمت بازار ایرانه دیگه... وقتی هیچ قیمت پایه ای نیست همینه دیگه! بازی باید 75 باشه ، ولی خب چون بازی خفنیه میدن 110!!!! خب کسی نیست چیزی بهشون بگه... مشتری هم دارن...
نه بابا کد نمیخواد کی گفته ؟نقل قول:
راستی این که واسه بازی horde و beast کد میخواد ولی واسه بقیه mode ها نه درسته؟؟؟؟امتحان کردی خودت؟؟؟
امروز Beast رو هر 12 Waveـش رو رفتم وای خدا بهترین Mode بود برای من . 2 تا Wave آخر Berserker برداشتم نابودشون کردم عجیب فاز داد
Horde هم تا 20 رفتم که اولین boss در Wave 10 همین Berserker هستش بعدش در Wave 20 میشه Lambent Berserker ک ه هر 2 دهن صاف کن هستن !
رنکمون هم 34 شد انشااله امشب 40 میشه : دی
باو این نوید رو بن کنید :دی
دلیل :
1. آب کردن دل افرادی که منتظر LT2.0 هستن
2. شتر سواری بروی اعصاب افراد تو کف
3. رعایت کردن حق کپی رایت و خرید بازی اورجینال
:دی
-----------------
نوید جان مبارکت باشه !
ما هم می شینیم تا LT2.0 بیاد حالا یا این جمعه یا اون جمعه :دی
البته من که فعلا دستا و بالم تعطیل هست ( فقط انگشت ها کار میکنن :دی ) پس زیاد تو کفـــ نیستم !
-------------------
بچه ها اونایی که بازی را تمام کردند ، کسی هست بخاد بازیش را با Halo 3 اوریجینال معاوضه کنه ؟ البته مابالتفاوتش را هم میدم .
خوب بازی ما هم امروز رسید.........دو سه ساعتی فقط مدهای انلاین رو بازی کردم.. .
شدیدا سریع شده بازی - خیلی خیلی این سریع تر شدنش به افزایش هیجانش کمک کرده - گرافیک رو که قبلا تعریفش شده - اسلحه hammerbrust با اون زوم جدیدش خیلی بدردبخور - اون اسلحه تیغه یاretro هم بد نیس -
فقط یه عیبی که دیدم : درسته اسلحه های شاتگان و مخصوصا این جدید که اضافه شده خیلی عالین ولی دیگه بیش از حد قوین مخصوصا اسلحه شاتگان اولی رو خیلی قویتر از گذشته کردن و کلا بازی کمی شاتگان محورتر شده ..... .
انشالله تا چندروزدیگه بقیه بچه ها هم بازی می کنن تا ببینن چطوریه...... .مرسی:11:
.
.
دوستان یه سوال
من arcade کپی خور دارم
میخوام ببینم برا آنلاین بازی کردن گیرز چی نیاز دارم؟ یعنی میخوام ببینم ارزش داره اورجینالشو بگیرم؟ غیر خوده بازی دیگه چی میخواد؟ اینترنت با چه سرعتی؟ کلا؟
آپدیت دستگاه به LT+ 1.91نقل قول:
اینترنت با حداقل سرعت 128 و پینگ پایین یعنی پینگت نباید بره بالای 300 - 400
همین ...
دوست عزیز شما دو راه دارید:نقل قول:
یا اینکه صبر کنید LT+2 بیاد و با بازی کپی برید لایو یا اینکه برید بازی اوجینال بگیرید و LT +1.92 رو بریزید تا بتونه بازی اورجینال رو اجرا کنه و برید لایو.
سرعت هم زیاد مهم نیست با یه 128 هم میتونید برید لایو مهم پینگ هست که اونم بستگی به منطقه ای که هستید و اینکه با کدوم کشور بازی میکنید داره.همچنین چون دستگاه شما آرکید هست پس برای لایو باید یه اکانت گلد بخرید (سه ماهه دوروبر تومن28000)
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم:46:
سلام به همگی من این متن رو تو سایت c4 خوندم :
Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD
فکر کنم موفق شده:21:
درسته،اینو هم گفته:نقل قول:
سلام به همگی من این متن رو تو سایت c4 خوندم :
Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD
فکر کنم موفق شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
# <c4eva> Successful testing of LT 2.0 with new LT-MAX feature for DVD R DL. XGD3 ixtreme isos playing fine from DVD R DL disc and/or install to HD
<EnigmaFX> does this Mean we can use or regular dual layer media / burners and layer break 1913760? Or has that changed ?
<c4eva> regular DL media, yes!
<supakilla> c4eva is the layer break still the same
<c4eva> more details soon!
<c4eva> normal blanks, normal burner!
<c4eva> XGD3=defeated! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#c4e <c4eva> LT Max=Maximum capacity!
بعد ار ساعت ها بازی کردن تمام Modeهای بازی واقعا مشکلی ندیدم و اصلا هم خسته کننده نبوده برام . Beast یکی از بهترین تجربه های من بوده واقعا این قسمت رو به بهترین شکل ساختن که اجازه میده در نقش قویترین دشمنانتون ظاهر بشین !
Horde هیجان بازی چند برابر شده . ازون سادگی خارج شده . میتونین یه قسمت خاص از مَپ رو کاملا مجهز کنین به جنگ تعداد بسیار زیادی از Locust ها و Lambent ها برین است
این Death Match هم که جدید اضافه کردن فوق العادست
قسمت داستانی هم حرفی توش نیست . گرافیک گیم پلی داستان هیجان همه جیز به بهترین شکل داشت ! چند تا سکانس واقعا تاثیر گذار داشت . پایان بازی هم فوق العاده زیبا بود
Cole و Baird برای من تو این شماره شدیدا دوست داشتنی تر شده بودن مخصوصا Cole که کشته منو با اون حرف زدنش
محتوای مخفی: هرکی تموم کرده باز کنه که بعدا داستان درست نشه !
کلا در یک کلام " بی نظیر "
10/10
امروز داشتیم horde میزدیم تو مپ hotel تو wave 10 یه brumak جلومون سبز شد..:31:بیا واینو بکش......عجب شیر تو شیری شده بود........ .یه نکته مثبت دیگه ای که horde نسبت به سماره قبل داره اینه که تعدد دشمنا زیاده .....مثلا تو شماره2 تو لول های 10...20...30...40.50.. همیشه فقط اون اسب سوارا میومدن ولی این بار کلا متنوع شده غولا و هر بار یکی میاد خداس کلا... .
+
من به اندازه نوید از beast mode نیومد ولی واقعا عاشق مد horde این شماره شدم.....شدیدا عالی شده .شدیدا.با این اسلحه retro هم دارم خو می گیرم.کلا اگه کسی پاتکشو بتونه کنترل کنه خیلی قویه ..... .
+
تنها ایرادی که نسبت به بازی دارم اینه که نباید شاتگان gnasher یا همون شاتگان قدیمی رو اینقدر قوی می کردن ...تو شماره قبلی مثلا شکم یا سینه یا پا و سر طرف منفجر میشد ولی تو این شماره یارو کلا به 20 تکه تقسیم میشه :31:
==============
در کل به همه توصیه میشه مدهای انلاینو بازی کنن حداقل با هوش مصنوعی و bot ها......واقعا عالیه.......
.
.
.
خب از اونجایی که lt2 هنوز نیومده و نمیتونیم بازی رو 2 تومن بخریم:31: ،اقدام به خرید بازی اوریج کردم که وسط راه پشیمون و بیخیالش شدم:31:
پس همون بهتر که منتظر بمونیم:31:
خوش بحال اوریج بازا.............بابا نامردا به ما هم بدید بازی کنیم:31::31:
اقا اخر این بازی برای pc اومده یا نیومده (هم 2وهم 3)
اگر اومده سیستمشم بگید
والسلام :12:
نه دوست عزیز نیومده خود کنسول دارها تو بازی کردنش موندن دینقل قول:
خب اینم از lt2،ولی فعلا منتشر نشده:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=lzVwVJKGvak
تبریک....
پس از سال ها تلاش بلاخره ...شد!!
این بازی خیلی فوق العاده ست من همین دیروز گرفتم خیلی توپه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
آقا اوريج گرفتي؟ ما كه تو كفيم تا كپي بياد
قضیه ی این xbox key چیه؟؟