نقل قول:
سلام
1 لنوو پیشنهاد میشه چون کولینگ بهتر داره
2-با گارنتی سازگار خیالتون راحت تره .
3- اون مدل هایی که کارت گرافیک جیفرس دارند 2 کارته هستند.
سوالی دیگه ای بود تو کلوپ z580 مطرح کنید.
نقل قول:
سلام
1 لنوو پیشنهاد میشه چون کولینگ بهتر داره
2-با گارنتی سازگار خیالتون راحت تره .
3- اون مدل هایی که کارت گرافیک جیفرس دارند 2 کارته هستند.
سوالی دیگه ای بود تو کلوپ z580 مطرح کنید.
خیلی ممنون از پاسختون.اما من کلوپ z580 رو پیدا نکردم.لطف میکنید لینکش رو قرار بدید؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلوپ z480
که تفاوتش با z580 فقط در lcd هست
من خیلی گشتم چرا کلوپ برای Edge 430 یا حتی کلی برای Thinkpad نداریم؟!نقل قول:
امروز یک g580 با مشخصات زیر رو 1465 هریداری کردیم از پایتخت
core i3
320 gig hard
intel hd graphics
و رم 2 پیپ که برش داشتیم و به حاش یه 4 گیگ گراشتیم( 2 گیگ رو پس ندادیم)
و کیف و ماوس لنوو له عنوان تخفیف( پگ سازگار شامل این مدل نمی شه)
و 2 سال گارانتی سازگار
سلام به لنوو داران عزیز
سری Z
خوبه ؟ مشکلی نداره ؟ اونایی که داشتن ناراضی نبودن ؟ با سری Y چه تفاوتایی داره؟
Z500 چطوره؟
با تشکر ...
با این که سیستم کولینگ E430 م رو دیدم و ترکیبی از فن با ساختاری پیشرفته و کانداکتر های مسی. هست ولی باز وقتی NFS رو با بهترین گرافیک بازی می کنم گوشه لپتاپ به شدت داغ می شه... طبیعیه آیا؟ به نظرتون داشتن خنک کننده لپتاپ الزامیه؟
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
کسی اینجا g580 با کانفیگ i7 داره؟میشه در مورد لپتاپ و سیستم کولینگش بگه که چطوریاس و کلا راضی هست یا نه؟
سلام این مدل زد500 چطوریاس؟ کیفیت نمایشگرش خوبه؟
سلام به همه دوستان خوب همون طور که میدونید من مدت نسبتا طولانی ای بود میخواستم لپتاپ بگیرم که هفته
پیش Lenovo IdeaPad Z500 رو گرفتم که باید بکم بدونه اقرار لپتاپ خوبی هستش
از دیزاین بگیر تا کولینگ و تاچ پد بزرگش که موقع استفاده از ویندوز 8 اهمیتش رو میفهمید
سوال دیگه ای بود بیاین تایپک خودم:n06:
سلام بچه ها ، دارم مدل Y480 رو میگیرم! این مشخصاتش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط احساس میکنم 14 اینج صفحش یکم مسخره باشه! از طرفی این 14 اینچ باعث جمع و جور بودنه لپتاپه!
شما نظرتون چیه؟
من بیشتر واسه بازی و برنامه نویسی و فیلم دیدن و اینترنت گردی میخوام!
با سلام
من می خواهم لپ تاپ لنوو Z500 با cpu core i5 را بگیرم می خواستم بدونم کسی با این لپ تاپ کار کرده و چطوری هاست ؟ ارزش 2.800 را داره؟
دوستای گل اگه یه مقدار بگردین بین تایپک ها متوجه میشین که من این لپتاپ رو خریدم
و در تایپک خودم هم توضیح دادم
اما مثل اینکه بهتره کلوپ طرفدار های Z500 رو بزنیم هرکی موافق هست قطعی بگه
تا چند تا بنچمارک و یه نقد مختصر هم درست کنم:n06:
من موافقم با زدن کلوپ این مدل. چون خودمم میخوام مدل آی5 رو بگیرم
راستی حالا که شما خریدی یه مختصر ریویو ازش مینویسی؟(گرما-کولینگ-کیفیت نمایشگر و صدا-گرافیک 635)
تایپک Lenovo Z500 زده شد دوستان ریویو و تصاویر و همین طور بنچمارک هم قرار داده شد
مسخره چیهنقل قول:
14 خیلی قشنگ تر 15 انچشه
وزن کمتر چینش مناسب کیبرد و.... خیلی چیز های دیگه دوستهای من که 15 انچ خریدن پشیمون شدن و...ب خاطر اندازه.
14 اینچ numpad نداره!
این موضوع برا کسانی که با اعداد زیاد سر و کار دارن میتونه مهم باشه!مثل من!:n02:
نظرتون در مورد S400 چیه؟!
به نظر خوب میاد لنوو در سری جدید لپتاپ هاش طراحی رو فوق العاده بهبود دادهنقل قول:
اما در 14" ها میشه Z400 رو هم گزینه مناسبی قرار داد که تو بازار ایران هم اومده
دوستان تفاوت بین سری های مختلف lenovo چیه؟! نه این متنهای نبلیغاتی، کسانی که واقعا کار کردند و دیدند می دونند؟ مثلا بدنه و ساخت کدوم بهتره از همه؟
مثلا تفاوت بین سری z با سری e چیه؟ کدوم سری کیفیت صفحه نمایش و ساخت بهتری داره؟
رفیق چیزی که من تا الان از لپ تاپ های لنوو دستگیرم شده رو برات مینویسم:نقل قول:
ideapad :
به طور کلی مناسب برای سرگرمی,صفحه نمایش و اسپیکر مناسب,دارای طراحی زیبا
سری Z مخصوص کارهای مولتی مدیا و ...
سری Y مخصوص گیمرها و رندر سنگین(قویترین ورژن آیدیاپد)
سری U مشابه سری Z با طراحی متفاوت
سری S مناسب برای وب گردی
Thinkpad :
به طور کلی لپ تاپ های صنعتی,دارای بیشترین دوام,جنس بدنه بسیار سخت,دارای موارد امنیتی ویژه
سری T پرطرفدارترین سری تینک پد که لولای تیتانیومی داره
سری( E(Edge تنها تینک پد با طراحی مدرن (لپ تاپ خودم):n02:
سری X باریکترین و سبکترین تینک پد با بیشترین دوام باتری(حدودا هربار 7 الی 9 ساعت),جنس بدنه کربن
سری W دارای گرافیک NVIDIA Quadro ,مخصوص رندر سنگین,صفحه نمایش Full HD ,قابلیت پورتابل بالا
Essential :
به طور کلی مناسب برای انجام کارهای روزمره و عادی و نه تخصصی
سری G , B , V
اون قدر کامل توضیح دادین که دیگه نیازی نیست من چیزی بگمنقل قول:
اما با توجه به سوالشون در مورد صفحه نمایش اونطور که
اطلاعات دارم سری E بهترین کیفیت صفحه نمایش رو داره
ممنون. دیروز رفتم و همه این مدلها رو دیدم، بله سری E به نظرم بهترین سری هست از نظر کامل بودن و performance بالا.
جالب بود برام که سری z یه lcd روش داره آینه آینه! اونوقت می گن برای مالتی مدیا خوبه! آخه تو اون lcd نمی شه چیزی دید که! حتی دکمه های کیبورد هم تو lcd واضح معلوم بود!
بله اما من Z500 دارم و تو محیط بسنه یعنی بدون نور خورشید عملکرد خوبی داره
من E430 رو دارم و قبل از اون یک وایو N350N قدیمی داشتم(دارم). از نظر شفافیت تصویر هنوز می گم وایو بهتره و رنگ ها جذابتر و واقعی تره ولی روشنایی مانیتور لنوو خیلی بیشتره به طوری که تو خونه بالای 40 درصو نمیارمش...نقل قول:
شما راضی هستید از لپتاپتون؟! مشکل خاصی نداره؟نقل قول:
و اینکه درایورها و قطعاتش به راحتی مچ می شند با ورژنهای مختلف ویندوز؟
من توی فروشگاه زیر نور معمولی هم بود دیدم عکس کیبورد به راحتی تو مانیتور دیده می شه! ولی خوب توی محیط بسته بله z500 شاید بهتر باشه ولی یه بار که آدم بخواد تو محیط باز کار کنه و نشه اونوقت دیگه زده می شه. البته رزولیشن و کنتراست و ... رو مقایسه نکردم ببینم کدوم بهترند ولی فکر کنم z500 بهتر باشه.نقل قول:
من خودم latitude e6500 دارم و تو هر محیطی باش کار کردم عالی بوده. واسه همین دنبال یه چیزی مثل همونم.
نقل قول:
من که راضیم ازش. فقط آپدیت جدیدی که برای اثر انگشتش داده روی ویندوز سون التیمت باعث شد رو پوگل کروم مدام plugin crash داشته باشم که ریستورش کردم.
روی وین 8 سریعتر بوت می شد ولی چون 8 من ناقص بود پاکش کردم که بعدا یه اورجینالشو بریزم.
تنها مشکل موندن اثر انگشت رو بدنه آلومینیومیشه...
دیروز بالاخره e430 رو گرفتم. 7 ریختم روش فعلا هم که همه چیز خوبه! fingerprint رو هنوز تست نکردم.
چند تا سوال از آقا فراز و دیگرانی که این لپتاپو داشتند:
1- روی بدنه آلمینیومیش جای دست قشنگ می مونه! چجوری پاک می شه اینا؟!
2- بین کارت گرافیکاش خودش سوییچ می کنه؟ دستی هم میشه سوییچ کرد بینشون کرد؟!
3- رمش رو 2.11 نشون میده ماله 32 بیت بودن ویندوزه؟! اگه مال اون باشه باید 3 نشون بده نه 2.11! زده (2.11 GB usabale ram)
4- ویندوز 8 راحت روش نصب می شه؟! مشکلی نداره؟
ممنون
مبارک باشه,ایشالا فنش برات بچرخه!:n02:نقل قول:
1-برا من جنس بدنه از نوعی پلیمر خاص هستش و نمیتونم روی بدنه آلومینیومی نظر بدم!
2-به صورت اتوماتیک هنگام بازی یا پردازش گرافیکی سوییچ میکنه.
3- 64بیت بریز درست میشه.(ولی باز هم نمیزنه 4گیگ فعال,میزنه 3 وخورده ای)
4-به طور کلی نه,مگر بعضی از نرم افزار های اختصاصی خود لنوو مثل فینگر پرینت شاید هماهنگ نشه!
ممنون عزیزنقل قول:
بدنش رو فروشنده گفت آلمینیومه! ولی ظاهرش نمی خوره! فکر کنم همون پلیمر خاص باشه! به هر حال جای دست زیاد روش میمونه! البته نه در حد مدلهای براق ! اونارو نگاهشون هم می کنی جای چشمات روش می مونه! :n27:
امشب می خوام یه چند تا برنامه سنگین بریزم روش ببینم چیکارست! :n02:
من امروز G580 خریدم اما میخوام بدونم میتونم از doual core بهcore i5 یا بیشتر ارتقاش بدم?
:n27::n13:
رفیق توی لپ تاپ ها تنها رم و هارد قابل ارتقا هستش,نه هیچ قطعه دیگه ای!نقل قول:
Hitboy جان گرافیک رو هم میشه ارتقا داد؟؟؟:n06:
یه دوستی از ما سوال کرده نمیدونم بش چی بگم
نه متاسفانه!همونطور که گفتم فقط رم و هارد قابل ارتقا هستش.نقل قول:
مبارکتون باشه. انتخاب خوبیه.نقل قول:
1- من یه کیت تمیز کننده ال سی دی مارشال گرفتم. با اون دستمال میکرو فایبرش خوب لکه ها پاک می شن. ولی باید عمود بر جهت خطوط آلمینیومیت بکشی. 15 اینچی ها جای آلمینیوم یه جنس خاص پلاستیکی دارن. اونا هم جا رگش می مونا ولی کمتر.
2- ویندوز 64 بریز و برنامه سیستم آپدیت لنوو رو بریز و بقیه درایور ها رو با اون بگیر. اینجوری همه چیزو درست می شناسه و رم هم بیشتر قابل استفاده است. البته من رممو 8 کردم. عکسشم تو این تاپیک یا یکی دیگه همین ورا گذاشته بودم.
4- ویندوز 8 راحت نصب شد و همه چیز خوب کار می کرد. سرغت بوتش خیلی خوب بود ولی ویندوز فوضولیه و من دوسش نداشتم.
امه اینترنتم رو هم می خورد. واسه همین پاکش کردم.
2- کارت گرافیکیش اتوماتیک سوییچ می شه. ولی خودتم می تونی رو هر برنامه رایت کلیک کنی و بزنی با کارت انویدیا اجراش کنه.
تو تنظیمات کارت گرافیکی هم می تونی قویرو به عنوان دیفالت اتنخاب کنی که مصرف باتری رو زیاد می کنه.
تفاوت ها در شکل ظاهری و مکان استفاده شما داره همه تفاوت ها رو میتونید از سایت سازگار در قالب یک فایل pdf دانلود کنید.نقل قول:
thinkpad e530 تاچ پدش لقی داره، طبیعیه؟
لپ تاپ من هاردش صدا میده. نیاز به تعمیر داره؟
اون لقی تاچ پد رو باید داشته باشه,چون پایینش فشاریه(برای کلیک چپ و راست)نقل قول:
هارد نباید صدای زیادی داشته باشه.
در حد 1 میلیمتر طبیعیه؟
هارد موقع خوندن صدای خٍر خٍر میده.