نصب برنامه های جاوا خیلی مشکل داره؟ چون مثلا نرم افزارهای حسابهای بانکی همگی جاوا هستند و منم خیلی لازم دارم.
البته اگه بعدا این گوشی رو بگیرم!!:31:
Printable View
نصب برنامه های جاوا خیلی مشکل داره؟ چون مثلا نرم افزارهای حسابهای بانکی همگی جاوا هستند و منم خیلی لازم دارم.
البته اگه بعدا این گوشی رو بگیرم!!:31:
کیفیت صداش خوبه اما به بلندی هندزفری کابلی نیست. برای لذت بردن از موزیک به نظر من کابلی بهتره..:8:نقل قول:
کیفیت پخش هنزفری بلوتوثش چطوره؟
دوستانی که مثل من با Browser مشکل داشتن (من همه برنامه های آنلاینم با GPRS کار میکنه به جز Browser) من OperaMini 5 Beta رو نصب کردم. عالی جواب میده. ف*ل*ر هم مثل بقیه اپراها رد میکنه. توی سایت اپرا برای X10 چیزی وجود نداره، اما اگه htc Hero رو انتخاب کنید، میتونید اپرایی که برای Andriod 1.6 هست رو دانلود کنید و از وبگردی لذت مضاعف! ببرید.
راستی یه Task Killer هم نصب کردم اما هر برنامه ای که میخواستم ببندم رو زده بود CPU = 0% پس دیگه برای چی باید Kill کنم؟؟؟؟؟:13: فقط Android System و خود Task Killer بودن که پردازش میشدن.
یه امتحان هم کردم،دیشب با اپرا چند دقیقه ای کار کردم (اپرا اصلا گزینه Exit نداره و باید با همون دکمه back بسته بشه) بعد از خارج شدن، Battery Use رو چک کردم، اپرا 2% باتری مصرف کرده بود. امروز صبح که بیدار شدم باز چک کردم همون 2% بود. فقط Phone Idle و Android System مقدارشون زیاد شده بود.
فقط در یه صورت برنامه در حال پردازش باقی میمونه، که شما با دکمه Home از برنامه خارج بشید که در واقع شما با این کار برنامه رو Minimize کردید. task killer جاهایی به درد میخوره که برنامه هنگ کنه و شما مجبور بشید با زدن home ازش خارج بشید.
برای من یه بار Astro File Manager هنگ کرد و دکمه back کار نمیکرد. من هم home رو زدم بعد گوشی پیغام داد که این برنامه not responding شده. یه گزینه Force Close هم داشت که روش زدم و برنامه رو بست. بعد هم که چک کردم دیدم Processش شده 0% یعنی کاملا close شده بود.
توی وب آره، هنوز مشکل حل نشده اما برای فرستادن و خوندن SMS فارسی با برنامه ای که توی پست 521# معرفی شد همه چی حلله:20: این هم یه اسکرین شات بیرونی:31:نقل قول:
دوستان برای نمایش فارسی هم مشکل داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست خوبم, واسه نصب باید یه برنامه ی جانبی نصب کنین و بعد برنامه ی جاوای خودتونو تبدیل کنین(اصلا سخت نیست) ولی خوب از اونجایی که من حساب بانکی ندارم :31: این برنامه هایی رو که میگین امتحان نکردم ولی مثلا دیکشنری پی ام دی یا سارا کامل کار میده , این یه snapshot از دیکشنری روی مایل, حالا باز سعید عزیز و سامان جان میان توضیح کامل رو میدن .اگه حجم برنامت کمه میخوای بذارش تا تست کنم واست .نقل قول:
دوست عزیز میتونی بهم طریقه اسکرین شات گیری رو بگی؟ الان چه جوری این تصویر رو از گوشی قاپیدی؟:21:نقل قول:
دوستان صدای dialer وقتی شماره میگیرم کم شده(صدای شماره گیرش) در حدی که باید گوشی رو بگیرم در گوشم تا صداش رو بشنوم .
ولی تو قسمت emergency call صدا درسته و مثل اولشه. چجوری میشه صداشو درست کرد؟
تو setting قسمت sound & display دستکاری کردم صداهارو ولی ربطی به اینجا نداشت . چجوریه؟:13:
ولی خدایی کیفیت پخش موزیکش عالیه با هندزفری . من قبلا n81 داشتم کیفیتش عالی بود ولی x10 ترکونده .
نقل قول:
ممنون بابت توضیحات کامل :10: پس اینجور که میگی باید نصب بشه. عرضم خدمت شما که نرم افزار حجم خاصی نداره و فقط برای کنترل حساب و واریزی و انتقال وجه و ... ازش استفاده میشه که البته حساب من همیشه خالی هست:31: که برات میفرستم بعدا. زحمت شما :20:
ولی هنوز انتخاب نکردم که حتما این گوشی رو بگیرم یا نه. چون فکر جیبم رو میکنم . البته نه فقط از نظر مالی! بلکه منظورم حجم جیبم و جا شدن گوشی در جیبم هست!:31: و راحت در اومدن و گذاشتن و امکان خم شدن یا ورجه وورجه کردن با وجود گوشی در جیب و موارد دیگه. اینا محدودتهای کاری هست دیگه. چون الان همین N95 8 گیگ با اینکه کوچیک هست ولی به خاطر قطر آجر مانندش! پدرم رو در آورده.
:27::27::27:نقل قول:
:27::27:
:27:
نوکیا یه زمانی با یکی از کوره های آجرپزی قرا داد بسته بود:31: میشه به ان90 و ان 91 و ان93 اشاره کرد:21:
دوست عزیز یه پیشنهاد امنیتی برات دارم؛نقل قول:
از این نرم افزارهایی که بصورت آنلاین کار نمی کنند استفاده نکن. من خودم تا چند ماه پیش انواع این نرم افزارها(مثل بانک ملی،صادرات،پارسیان و...) رو داشتم اما الآن همشون رو پاک کردم.
نقل قول:
ممنون. ولی من کلا برای انتقال وجه و ... از اینها استفاده نمیکنم و بیشتر برای کنترل حساب و اینکه واریز شده یا نه استفاده میکنم. مگه که مشکل دیگه ای داشته باشن :13:
راستی یک سایتی قبلا معرفی کرده بودن بچه ها برای برنامه های آندو. اگه میشه دوباره بدین یک بررسی بکنیم برنامه هاش رو .
شرمنده که دوباره پست دادم . ولی اعصابم خورد شده . آخه بگو منه سیمبین سوارو چه به آندروئید:31:
جواب سوال مارو هم یکی بده خواهشا
نقل قول:
دوستان صدای dialer وقتی شماره میگیرم کم شده(صدای شماره گیرش) در حدی که باید گوشی رو بگیرم در گوشم تا صداش رو بشنوم .
ولی تو قسمت emergency call صدا درسته و مثل اولشه. چجوری میشه صداشو درست کرد؟
تو setting قسمت sound & display دستکاری کردم صداهارو ولی ربطی به اینجا نداشت . چجوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده دوست خوبم پستتون رو دیر دیدم. شما میتونین android sdk رو دانلود کنین و از طریق اون snapshot بگیرین, یا اینکه نرم افزار مربوطش رو از مارکت بگیرین و اگه به مارکت دسترسی ندارین هم توی سایت موبایلستان توی تاپیکی که همه home screen هاشونو قرار میدن گذاشته شدهنقل قول:
عزیز من خودم x10 ندارم ولی توی مایل اینجوریه که یه قسمت audible touch توی همون منوی sound هست که میشه حالت صدا واسه شماره گیری یا ویبره قرار داد, نمیدونم توی x10 هم هست یا نه.اگه launcher یا home جدید هم نصب کردین میتونه از اون هم باشه. اگه بازم جواب نگرفتین یه قسمت troubleshooting هست واسه x10 یه سری به این آدرس بزنین, اگه مشکلتون مطرح نشده بود قبلا, مطرح کنین:نقل قول:
شرمنده بیشتر از این نتونستم کمک کنم.کد:http://forums.x10.com/index.php?board=21.0
نقل قول:کد:http://download.pandaapp.com/
آره داره ولی فقط یه تیکه برای قطعو وصل . کمو زیاد کردن ندارهنقل قول:
عزیز من خودم x10 ندارم ولی توی مایل اینجوریه که یه قسمت audible touch توی همون منوی sound هست که میشه حالت صدا واسه شماره گیری یا ویبره قرار داد, نمیدونم توی x10 هم هست یا نه.اگه launcher یا home جدید هم نصب کردین میتونه از اون هم باشه. اگه بازم جواب نگرفتین یه قسمت troubleshooting هست واسه x10 یه سری به این آدرس بزنین, اگه مشکلتون مطرح نشده بود قبلا, مطرح کنین:
نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه.....
آقا MW600 سفيد هم هست، من تا حالا دقت نكرده بودم، اون دختره كه توي Demo Tour هست، كه يه X10 سفيد خريده، (گوشي نو خريده ولي كلي MP3 روشه، كانتكتاش هم همه عكس دارن:-D) به هر حال MW600ش سفيده:-(
(به علت رعايت شعونات از قرار دادن اسكرين شات معذوريم:-D)
منم ميخوا ا ا ا ا ا ا ا ا م م م م م...
میدونید مشکل من با این گوشی بجز فارسی نداشتنش البته فعلا! اینه که میترسم تو جیبم جا نشه:13:
یه چیزی میگم دیگه نه نیار .نقل قول:
من یه دو ماهی برای خرید x10 با hd2 دو دل بودم و نمیرفتم بخرم هیچکدومو . چند بار برای hd2 رفتم ولی بازم شکم نزاشت بخرم . ولی آخرش نشستم برا خودم دلیل چیندمو خودمو متقاعد کردم که من x10 میخوام بازم با شک رفتم بخرمو خریدم . اما حالا که خریدم واقا راضیم . خدایی یه شاهکاره این گوشی . اگه تصمیمشو داری که بخری شک نکن . آخرش اینه که تو جیب نمیزاری دیگه! ولی حیفه به خاطر این از این گوشی صرف نظر کنی
بچه ها این نرم افزاره که اومده خیلی جالبه ، در حین کار با گوشی مثلا نوشتن sms جلوی پات پیداست ! با استفاده از دوربین کار میکنه
نقل قول:
سلام.
کدوم نرم افزار؟ لینک که ندادید لااقل اسمش رو میگفتید.!!!!:46:
اين يكي هم خيلي جالبه، يه نرم افزار GPS هست كه بعد از پيدا كردن مسير مقصد، جهت حركتتون رو روي تصويري كه از دوربين ميگيره نشون ميده.شبيه همون نقشه هاي سه بعديه اما روي تصوير واقعي. لينك بده تا لينك بدم:-Dنقل قول:
راستي اين گوشي به راحتي توي جيب جا ميشه. هيچ مشكلي نداره.
بي زحمت لينك دانلودشو بذارنقل قول:
ممنون
.
اینجا چقدر باهال نرم افزار معرفی میشه!:31:
بله دوست عزیز هست همونطور که بنده در پست قبلی به شما گفتم هستش...عکسش هم در صفحات قبلی همین تاپیک فکر کنم موجود باشه...ولی نه اون عکسی که شما میگیدنقل قول:
دوستان نرم افزاری که برنامه های جاوا رو روی گوشی اجرا کنه حجمش 4 مگابایت هست؟
کسی لینکی داره؟
night lord عزیز
گوشی شما چه رنگیه؟
هم رنگ سفید این گوشی با حاله یه جورایی، هم رنگ مشکیش فقط کاشکی...
آره سفیدش هم قشنگ تر هست و هم کمتره فقط ایرادش اینه که رنگ پشتش بعد از یه مدتی میره
دوستان عزیز این گوشی زیر نویس فارسی هم نشون میده یا نه؟؟؟؟؟؟؟
حال ندارم امتحانش کنم
والا منم دنبالشم هنوز نیومده !:نقل قول:
SMS ديداري هم راه اندازي شد
اين نرم افزار که SeeMS (سيستم اس ام اس ديداري) نام دارد از سوي شرکت Creative Commons به صورت منابع باز (open source) ارائه شده و قادر است تلفن همراه را به يک دستگاه شفاف تبديل کند.
دو برنامه نويس ايتاليايي نرم افزاري را توسعه داده اند که نمايشگر تلفن همراه را شفاف مي کند و به کاربر اجازه مي دهد که در زمان نوشتن اس ام اس منظره روبروي خود را از داخل نمايشگر مشاهده کند.
به گزارش مهر به نقل از wired ، اين دو برنامه نويس که «توزئو و وينچنزو بونفيليو» نام دارند نسخه بتاي اين نرم افزار را براي آزمايش توسط کاربران سيستم عامل آندرويد گوگل در وب قرار داده اند.
اين نرم افزار که SeeMS (سيستم اس ام اس ديداري) نام دارد از سوي شرکت Creative Commons به صورت منابع باز (open source) ارائه شده و قادر است تلفن همراه را به يک دستگاه شفاف تبديل کند.
اين سيستم زماني که کاربر درحال قدم زدن در خيابان، آشپزي و يا کار است به وي اجازه مي دهد که به راحتي و بدون برخورد با موانع مقابل، به «اس.ام.اس» خود پاسخ دهد.
يکي از اين برنامه نويسان در اين خصوص توضيح داد:اگر من درحالي که مشغول نوشتن يک اساماس هستم بتوانم ببينم که کجا مي روم مي توانم از برخورد با مردم اجتناب کنم.
به محض فعال کردن اين نرم افزار، روي نمايشگر تلفن همراه ، متني که کاربر درحال خواندن و يا نوشتن است ديده مي شود و همزمان کاربر مي تواند چيزها و اشخاصي را که درحال حرکت در سر راهش قرار مي گيرند از طريق دوربين موبايل مشاهده کند.
اين ايده پردازان بر روي سايت خود نوشته اند:شايد چيزي که درمورد نرم افزار ما در برخي از وبلاگها نوشته شده است سوء تفاهمهايي را ايجاد کرده باشد. در حقيقت ما هرگز نگفته ايم که SeeMS ايجاد شده است تا کاربران بتوانند به راحتي در زمان رانندگي اس.ام.اس ارسال کنند. ما اين نرم افزار را براي کساني ابداع کرده ايم که مشغول پياده روي هستند و يا تلويزيون تماشا مي کنند و همزمان مي خواهند يک اس ام اس بنويسند بنابراين از همه خواهشمنديم که هرگز در زمان رانندگي از اين برنامه استفاده نکنيد.
کد:http://www.parsianstore.ir/view/13192.aspx
ولی رنگ مشکی X10 یه چیزه دیگست
کم کم به این موضوع پیدا خواهید برد
پیدا نه پی :دینقل قول:
کم کم به این موضوع پیدا خواهید برد
آنتی :
آقا قیمت جدید ؟؟
منم میخوام بخرم ایکس10 رو !!
نقل قول:
راستی شیرازX10 مشکی قیمت گرفتم فروشگاه میداد 525 تومن
پولوم شده رنگ مشکی همراه با هنزفری MW600
هوس کردم i8910 رو بفروشم
فقط بخاطر اینکه سیستم عامل سیمبین دیگه تکراری شده
همین
خلاصه رامین به امضای من خیلی توجه کن
دوباره سونی اریکسونی میشم
525 خیلی مشکوکه! زیر 610 تومان کسی قیمت داد شک کنید! پلمپ کردن جعبه گوشی ها هم کار 2 ثانیس !
سفیدنقل قول:
night lord عزیز
گوشی شما چه رنگیه؟
راستشو بخوای من با یکی از بچه ها رفتم خریدم که اونم مشکیه گوشی رو گرفت.
هر دوتاشو هم تو دست گرفتم و هم باهاش کار کردم . باید بگم وقتی گوشی رو تو دست میگیری حالا هر رنگییشو اصلا فکر نمیکنی که اونیکی رنگش قشنگتره . من با سفیدش خیلی حال میکنم ولی مشکیشو کمتر از این نمیبینم .
لامصب طراحیش خیلی خوبه .
در ادامه فرمایش یکی از دوستامون بگم که سفیدش رنگ پشتش و طراحی سفید و براق داره ولی سیاهش طراحی و رنگ مات داره و نوشته پشت جفتشون از یه جنسه که فکر میکنم اگه زیاد تو دست بگیری و عرق کنه نوشته پاک میشه .
ولی خوب کیف چرمی که داره خودش تا حدودی جلوی پاک شدنش با عرق دستو میگیره دیگه. چون گوشی اصلا تو جیب نمیزارم کلا بدم میاد از این کار شلوارو داغون میکنه اینم که ماشاالله قشنگ یه مکعب رو شلوارت درست میکنه:31: ولی مراقبم که نیفته از دستم .
آره راست میگی مشکوکه . پایین ترین قیمتی که دیدم 590 بود که وقتی میرفتی بگیری با کلی بامبول در آوردنو کلک که برنامه بریزم السی دیش قشنگتر بشه کیفیتش بهتر بشه باطریش بهتر جواب بده آنتن خوب بده دیرتر بسوزه . به خدا عین حرفای فروشندس!نقل قول:
525 خیلی مشکوکه!
فکر میکنن مثلا مردم بلانسبت گاگولن بعد میگه میدم با برنامه 630 بدون برنامه و بیمه هم نمیدم .
دوست من...خيلي حواست باشه ...اون كيفش اصلا جاي خوبي واسه گوشي نيست ...يه مدت ديگه شل ميشه و موقعي ميفهمي كه خداي نكرده گوشيت كارش تموم شده...يعني خورده زمين...به نصيحت من گوش كن و يه كيف خوب با در براش بگيذر...نقل قول:
دوستان در مورد شيراز ...نقل قول:
من نميدونم با گارانتي بوده يا نه اين قيمت اما ....
مطمن باشيد سالمه و مشكوك هم نيست ... من 5سال شيراز زندگي كردم...قيمتهاي گوشي در شيراز از همه جاي ايران ارزونتره ... اينو تجربه كردم ...
دوستا نبه نظرتون اینکه موقع شارژ گوشی روشن میشه ایراد بزرگی محسوب نمیشه؟ بنظرتون تو آپ دیتش این مشکل حل بشه؟
فرهوده کجای شیراز این قیمت رو میدن؟!!
من شیراز قیمت داشتم از این خبرا نبود!
شایعه درست نکن!
بعضی ها شایعه پراکنی میکنن ولی شما خودت شایعه رو به وجود میاری!
بابا بیخیال اگه موقع شارژ یدونه کلید power رو بزنی خاموش میشه دیگه lcd . فقط lcdنقل قول:
دوستا نبه نظرتون اینکه موقع شارژ گوشی روشن میشه ایراد بزرگی محسوب نمیشه؟ بنظرتون تو آپ دیتش این مشکل حل بشه؟
فروشگاه زبرجد 2281812
با تشکر
قرهوده کاربر درست و امین و کارکشته بخش موبایل
آخرش بحث قیمت به کجا رسید ؟
یکی میگه 525 :18:
یکی میگه 610
فکر نمیکنم به این زودیا به 525 برسه همون 610 معقولتره
سلام
فرهوده راست می گه
منم قیمت گرفتم یک مغازه روبروی این مغازه ای که فرهوده شماره داده می گفت 585000 فقط سفید(چرت و پرت هم زیاد می گفت) و لی مغازه ای که فرهوده بهم شمارشو (زبرجد)داده بود گفت 525000 فقط هم مشکی داشت.به من گفت پکش کامل نیست و هندزفری بلوتوثی و کیف نداره.متاسفانه الان هم تمامش کرده ولی زود گفته می آورم.(یادی از فرهوده : شاید این جمعه بیاید)
ان شاا.. که بیاره.
مشهد هم بدون گارانتی کمترین قیمت 640000 و با گارنتی الرمس 675000
همین فروشگاه زبرجد روزانه حدودا 30 میلیون تومن موبایل فروش داره
تنها جاییکه در کشور حدود6 سال بطور مستمر فعالیت جدی در بخش فروش موبایل داره
همین طور قیمت هایی که اینا میدن پایین تر از سطح بازار هستش
من یادمه گوشی i8910 رو دی ماه پارسال زاشون 499 تومن خریدم در حالیکه جای دیگه شهر تا قیمت 530 فاکتور میکردن
سلام
دیروز تو دانشگاه گوشیم از دستم افتاد و دقیقا با مخ خورد زمین، اما تو کیف بود و از صداش هم معلوم بود که کیفه خیلی جلوی نیروی عکسالعمل که از طرف زمین به گوشی وارد میشه رو گرفته:31: اما یهو که افتاد یه دااادی کشیدم که کل دانشگاه لرزید، گفتم نهههههه.....:31:
بچه ها آقا سامان تو صفحه 1 یه ریویو گذاشته، گوشیش stand داره برای ویدیو دیدن.. مال من ندارههههههههههه!!!!
همه کسایی که فول پک گرفتن stand داره گوشیهاشون؟؟؟؟ اگه داره بگید تا برم فروشگاهه یکی از همون دادا بکشم یارو هم هندزفریم رو عوض کنه هم استند بهم بده :grrr:
اسم این نرم افزار Walk n Type هست که قیمت 0.99$ براش زده بود. همون 2تا برادره هم نوشته بودن. برای iPhone هم برنامش هست. خو و ب ب ب حالا یکی بگرده اون برنامه که من معرفی کردم رو پیدا کنه:31:نقل قول:
بچه ها این نرم افزاره که اومده خیلی جالبه ، در حین کار با گوشی مثلا نوشتن sms جلوی پات پیداست ! با استفاده از دوربین کار میکنه
نوشته بود از سایتی به نام layar.com میتونین دانلود کنین اما اصلا باز نمیشه این سایت:41:نقل قول:
يه نرم افزار GPS هست كه بعد از پيدا كردن مسير مقصد، جهت حركتتون رو روي تصويري كه از دوربين ميگيره نشون ميده.شبيه همون نقشه هاي سه بعديه اما روي تصوير واقعي.
این هم بگم و زحمت رو کم کنم، برای اینکه کیفتون گشاد نشه اولا وقتایی که نیاز نیست گوشی رو توش نذارید، دوما وقتایی که گوشی توش نیست جایی بذاریدش که تا حدودی تحت فشار باشه و شکل اولیه خودش رو پیدا کنه. مثلا گوشی رو بذارید روش.
من میذارم زید دیکشنری آکسفورد:31:
موفق باشید و سر بلند.