چرا هستم :31:نقل قول:
آرت 1 دارم. 1مگ بهم مزه كرده بود الآن طاقت 256 بودن رو ندارم. :41:
Printable View
چرا هستم :31:نقل قول:
آرت 1 دارم. 1مگ بهم مزه كرده بود الآن طاقت 256 بودن رو ندارم. :41:
میشه چی گلادیاتور جان وقتی دانلود کنی و از ترافیکت کم شه.نقل قول:
سرویسی که شما داری 128 کیلو بیت می باشد که با توجه به اینکه هر بایت 8 بیته سرعت دانلود شما باید 128/8=16 کیلوبایت باشه. خوش باش که داری اضافه هم دانلود میکنی
اولا که گرفته بودم تا دو ماه خورده ای شب ها سرعت تا 300 400 میرفت ولی بعد شد همون 25 30 لاک پشتی یه دو روزی هم قبل قطعی اینتور شد که باز جم شد
جدیده جدید:31:نقل قول:
همین هفته پیش ازشون سرویس گرفتم. دقیقا 7 تیر ماه 1389:31:
من اهواز هستم. شما کجا هستی؟ شاید تو شهر شما مودمشون رو میچپونن.:41:
من و سه از دوستام تو یک ماه گذشته از پارس سرویس گرفتیم و هممون از قبل مودم داشتیم
یعنی اینکه اونها طبق قرداد باید به شما سرعت 16 کیلوبایت بدن. چون سرعت شما 128 کیلو بیته و 128 کیلو بیت تقسیم بر 8 بیت میشه 16 کیلوبایت!نقل قول:
حالا اونها برای یه مدت سرعت رو از این حد بیشتر میکنن تا مشتری جذب کنن و وقتی مشتری هاشون زیاد شد سرعت رو کم میکنن. به این میگن سیاست کثیف:2:
خواهشا یکی جواب من رو هم بده !
خیلی ممنون از کمک همه ی شما دوستان عزیز .
اون ها گفتن ما به مودم های اسوس 604 و 602 و یکی چند تا دیگه هم سرویس میدیم !( یعنی خودم میتونم از بیرون مودم بگیرم ! )
به نظر شما سرویسم رو از پارس آنلاین سفارش بدم ؟ ( روش کانفیگ و نصب و .... هم که به نظرم تو سایت هست ؟ ) شما دوستان عزیز میتونید من رو برای کانفیگ و نصب d-link 2640 کمک کنید ؟
یه بنده خدا شاتل داشت رفته بود سفر خارج وقتی برگشت دید بخاطر این که پول شارژ پرداخت نشده خطش رو از رانژه خارج کردن و دادن به یکی دیگه (مرکز جماران-تهران) بمن گفت حالا چیکار کنم گفتم بذار ببینم کی به کیه از شانسش پارس تازه تو اون منطقه دایر کرده بود خلاصه قرارداد بسته شد دعوا سر مودم شروع شد میگفتن ما مودم خودمونو فقط ساپورت میکنیم منهم هرچی گفتم که همه کاراشو خودم میکنم اصلا نمیخوام کارشناس بیسواد شما کاری بکنه قبول نکردن تا مجبور شدیم 95 تومن بسرفیم در صورتی که مودمی که شاتل داده بود 3com بود با اکسس پوینت ولی مال خودشون سیمفونی درپیتی 604
سرعت دانلودم 30Kb البته شبا بعضی موقع کمتر میشه. البته خوبیش اینه دانلود میذارم پینگ تغییری نمیکنه! حالا میخوام بدونم محدودش هم همین قابلیت رو داره یا نه؟!نقل قول:
پارس آنلاین نامحدود نداره اشتپ کردی.نقل قول:
من نهایتا باید تا امروز باید سرویسم رو از پارس آنلاین سفارش بدم !
اون ها هم قبول کردند که خودم سرویس رو وصل کنم :46: من هم بهشون نگفتم که مودمم D-link 2640 :21: است !
فقط میشه بگید کجای سایت میتونم آموزش نصب d-link2640 رو یاد بگیرم ؟
ببخشید . پارس با مودم tp-link مشکل نداره ؟
بچه آبادان و اشتباه؟نقل قول:
نامحدود دارن امکانات دارن ماشین مدل بالا بدون گمرکی دارن.کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
سلام دوستان کسی تو مشهد از مخابرات صابری وحید و انقلاب گرفته بدونه چه جوریه؟ خوبه یا نه بگیرم؟
سرویستون 1 مگ حجمی هست؟ که برست 3 مگی داره؟
خیر ایشون معلوم نیست ماجراش چیه که تو پست هاشون هم سرچ کنی اسپید تست براشون تا 25 مگ هم انداخته اما خودش میگه سرعتش 120 یعنی 1 مگهنقل قول:
با این حساب فقط جنبه تبلیغ داره.
کجا گفتم سرعتم 120!?نقل قول:
سلام به همگی
من زمستون پارسال از پارس آنلاین سرویس EP2-6 داشتم
سرعت دانلود شبانه ش بالای 100 بود
بعد از چند ماه وقفه از چند روز پیش سرویس EP2-6C رو از پارس گرفتم
ولی سرعت شبانه بین 20 تا 30 شده
کسی می دونه داستان چیه؟
اصلا فرق بین EP2-6 و EP2-6C چی هست؟
من اصفهان هستم، مرکز آقا بابایی
ممنون
دوست عزیز مشکل از پارس آنلاین هست قبلا شبها پورتها باز بود یعنی با 128 می تونستی با سرعت 100 دانلود کنینقل قول:
ولی دقیقا از اواسط زمستون شبها share میشه و پورتها رو سرعت واقعی بسته میشه یعنی اگر 128 داری 16 256
داری 32 و 512 داری 64 میگیری اگرم زنگ بزنی میگن خوب ما به شما فلان سرویس را دادیم و سرعتتون این هست
دوستان پارس انلاین هم مثل شاتل ترافیک شبانه اش رایگانه؟
سرعتش چطوره شبا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رکورد زدم!!! 4GiG:25:
دوستان من صبانت دارم ولی شارژم 2 برابر کم میشه 3 ماهه 5 گیگ داشتم اما 15 روزه با 400 مگابایت دانلود تمام شد و مجددآ 128 1 ماهه 3 گیگ گرفتم 10 روزه تمام شد و ایمیل دادم و فکس دادم و تماس داشتم میگن امکان نداره و اکثر دوستام این مشکل رو دارن میگه ویروس هست و میگه خودم میدونم ویروسه و مشکل من رو به واحد مربوطه نمیده پشتیبانی و با مدیریت هم حرف زدم بی فایدس و در 1 ساعت گشتن در سایت ها 400 مگابایت شارز کم میشه و سرعت شبانه 2 هست یا 0 یا 4 و از 3 شب تا 7 صبح 50 مگابایت به زور دانلود میشه با چشم درد گرفتن دوستان پارس آنلاین چطوره بیام سرعت شبانه ؟ 1 هفته هست با دیال آپ هستم و سرعت روزانه چنده 128
دوستان تو رو خدا کمکم کنید من اهواز هستم
اهوازی های منطقه مخابرات آزادی سرعت چطوره شبانه
و آیا شارژ 2 برابر کم میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها چند روزی هست اینترنت من به طور متوسط هر نیم ساعت ( بعضی وقتا مثلا هر 10 دقیقه ) یه بار DC میشه
مشکل از چی میتونه باشه ؟
کسی دیگه اینترنتش مشکل پیدا نکرده ؟
من 256 دارم و شبا با سرعت 190-200 دانلود میکردم ولی 2 شب میشه که سرعتم بین 100-120 شده
برای من هم دیروز اینطور شده بود. هر یه ربع قطع میشد.نقل قول:
دیشب ساعت 2.5 قطع شد تا 4 وصل شد.
?????????????????????????نقل قول:
این چند روز خیلی حالی به حالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
يعني واقعاً هيچ پارس آنلاينيه تهراني اين پست منو نديده؟!نقل قول:
از ما شاتلي ها ياد بگيريد هنوز پست نزدي جوابتو ميدن :31:
فعلا سرعتش خوب نیست تو مشهد و برای من که اینطوره(بازم مرام همین مشهدیها:31:)
سلام
اقا درمورد پارس انلاین تهران چند تا سوال داشتم:
1. متوسط پینگش چنده؟
2. سرعت بالاتر از 128 به کاربرای خانگی میده؟ البته بدون گواهی دانشجویی و اینا منظورمه
3. شبانه ش چه طوره؟ یوزر و پسورد جدا داره یا با همون اکانت روزانتون وصل میشین که شب ها رایگان میشه؟
4. چه سرویس هایی شبانه رایگان داره؟
5. پاغرس انلاین حجم دزدی داره؟ کلا شده احساس کنید که از حجمتون بی دلیل کم بشه؟ اعتراض کردین؟ چی گفتن؟
ممنون
بعضی سایتها که از طرف من پر باز دید هست ، بعد از چند روز دیگه نمیتونم واردشون بشم و با این پیام مواجه میشم :
مثلا امروز صبح تا حالا برای من p30 باز نمیشد .نقل قول:
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
یکی از دوستان میگفت مربوط به سرور پارس آنلاینه که به حالت temp میره و باید با زدن f5 رفرش بشه .
اگه کسی دلیل این مشکل و راه حل اونو میدونه راهنمایی کنه
در مورد مشکل سایتا نمیدونم اما امروز p30 مشکل داشتنقل قول:
بنده سرویس نامحدودشو دارم ولی سرعتم الان به شدت افت کرده!پشتیبانیم می گه مشکل از پهنای باند مخابرات!سرویسه من 256!با برست 2048!من قبلا همین سرویسو حجمی داشتم ولی سرعتش خیلی بیشتر از نامحدودش بود !همه جا نا محدوداش اینجورین؟از دوستان کسی این مشکلو داره؟
دوستان این tcp error مربوط میشه یه cache پارس همگی اگر
زنگ بزنیم به دفتر مرکزی (تهران) فکر کنم این مشکل را حل کنند چون
واقعا اعصاب آدم را بهم میزنه
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین .نقل قول:
منظورتون از Cache چیه ؟
بروبچ میگم ترافیک رایگان از ساعت 1 تا 7 صبحه یا 1 تا 6 صبح؟؟:41:
من همیشه میزارم تا 7 صبح دانلود کنه ترافیکم داره تموم میشه. نکنه رایگان فقط تا 6 صبحه؟
یه کم دیر فهمیدی . ولی بازم میتونی جلوش رو بگیرینقل قول:
چرا توی صفحه اول ترافیک مصرفی رو واسم زده 900 مگ مصرف کردم ولی توی صفحه اتصالها که نشون میده هر بار چند مگ مصرف کردم وقتی همشون رو جمع میکنم میشه 300 مگ . در حالی که من تا حالا نه 300 و نه 900 مگ مصرف کردم و دقیقا 600 مگ مصرف داشتم .