ششمین دستگاه هم بسته شد
آگر فرصت شد مشخصات کامل این شش دستگاه را برای مقایسه میگذارم
بهترین دستگاه با بودجه مناسب را معرفی میکنم
Printable View
ششمین دستگاه هم بسته شد
آگر فرصت شد مشخصات کامل این شش دستگاه را برای مقایسه میگذارم
بهترین دستگاه با بودجه مناسب را معرفی میکنم
بيصبرانه منتظريم
یکعدد اچ دی پلیر مدل هیوندایی آکبند موجود است r600k
تقریبا کامل ترینه
لطفا: از دستگاه بالا عكسي , لينكي , قيمتي , توضيحات بيشتري ........
آقای اسماعیل 2000 بی صبرانه منتظرم اطلاعات این شش دستگاه را بگذارید. من هم به HTPC روی آوردم و تصمیم گرفتهام ظرف دو سه هفته آینده یک دستگاه برای خودم در طیف قیمت 600 تومن تهیه کنم. اطلاعات دوستان در این صفحه خیلی به دردم خورده، فقط فکر کنم در حق کارت --- در مباحث کم لطفی شده که امیدوارم با اطلاعات به روز دوستان در این زمینه به انتخاب خوبی دست پیدا کنم.
ممنون از همه دوستانی که اطلاعات مناسب را در اینجا ارائه دادند.
:20:
کیسهای جدید و شیک کولر مستر ویژه HTPC.
دوستان این صفحه را یک کم به سمت پایین پیمایش کنید، یک تعداد کیس بسیار زیبا و شکیل میبینید که کولرمستر زده خوراک کار است. آیا در ایران این کولر مستر نمایندگی دارد که بتوانیم ازش آمار بگیریم؟ اگر کسی خبر داره اطلاع رسانی کنه. خیلی جذابند کیسهایش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این مدل RC 282 در ایران اومده و این سایت گذاشته نمونهاش را که البته موجود نیست. به نظر میرسد که گزینهها برای کیس شکیل دارد بیشتر میشود:
و در تکمیل مطلب قبلی درباره کیسهای HTPC، اینها را هم ببینید. کیسهای جالبی هستند (البته کولرمسترها جذابتر بودند به نظرم):
اقا این کیس های کنترل دار را از کجا می شه گیر اورد لطفا راهنمایی کنید
با عرض معذرت از دوستان به خاطر مشکلات چند وقتی نبودم
دوستان پیغام خصوصی گذاشتند
حتما در این تایپیک مشکلات و پیشنهادهایتان را ارایه دهید تا به یک جمع بندی برسیم ......
تا حالا من چند مدل از این دستگاهها بستم که هم فول بوده( شامل سخت افزار و نرم افزار )
هم برای شرکت تبلیغاتی بوده و هم برای نمایشگاه و تعدادی هم یوزر خانگی داشتم ......
نصیحت بزرگ من اینه که از دستگاهی که جمع میکنید آگاهی کامل داشته باشید
نه یکسری قطعه و دو تا رم و هارد بزارید و انتظار خیلی بالایی داشته باشید
این خیلی مهمه
نکته اصلی دستگاه اینه : آدم حرفه ای باهاش خیلی خیلی خیلی حال میکنه و آدم مبتدی میگه اینکه کامپیوتر یا لب تاپ منم همه اینا رو داره
بگذریم
حالا همه قطعات حرفه ای و بهترین هم جمع کردی با چه نرم افزاری و چه جوری با هاش کار میکنی ؟
این نکته اساسیه
تا بعد
کیس فقط با display & Control تهیه نمایید
البته اگه آلومینیومی باشه که چه بهتر چون میتونید فن کمتری ببندید و کیس خنک تر باشه
البته کیس های خارجی گرونه بعضی هاش پول یه کامپیوتره
ولی خوب حرفه ای یعنی این .....
راستی میخوام یک تایپیک نرم افزار سیستم های خانگی ایجاد کنم چون اصل قضیه اینجاست
و منتظر ویندوز 8 هستم با مدیا سنتر جدید چون در آخرین نسخه بتای ویندوز 8 مدیا سنتر تغییری نکرده و مایکروسافت
اعلام کرده مدیا سنتر رو هم دستخوش تغییراتی میکنه ......
ما هم منتظریم ...
سلام خدمت آقا اسماعیل
اتفاقأ آقا این بحث نرمافزار هم خودش یکی از سئوالات من است. منتها با توجه به اینکه تو فکر بخش اول یعنی جمعکردن سختافزار هستم اول باید به فکر این بخش باشم.
1) دوستان اول از همه من خوشحال می شوم درباره کارت --- و سایت معتبر برای خریدش راهنمایی بگیرم. اول میخواستم پروف8000 بگیرم ولی ظاهرأ خیلی تقلبیش زیاد شده و پول دور ریختن است. نمیدانم از کارتهای دیگر از کدام یکی راضی هستید و از کدام سایت میتوان بااطمینان خرید کرد. ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید بابت این مسئله.
2) امروز رفتم بازار کامپیوتر ایران را کاملأ گشتم. کیس دارای کنترل و نمایشگر ندیدم. کلأ هم کیس خوابیده دو تا شرکت گرین زده بود که یکیش هم مینی آی تی ایکس بود و چیز زیادی توش جا نمیشد. ممنون میشوم آقا اسماعیل و سایرینی که بستهاند درباره تهیه کیس دارای کنترل و نمایشگر توضیح مناسب بیشتری بدهند.
3) طبیعتأ توضیحات شما درباره نرمافزار خیلی کمک می کند. منتظر شنیدنش هستم.
با سپاس
نقل قول:
با درودی دیگر و عرض تبریک سال نو و آرزوی بهترینها
فکر میکنم هر سری درباره یک قطعه یا کاربرد آن بپردازیم ....
در تایپک قبلی دوستمون به کارت --- اشاره کرده بود که میخوام این نوبت درباره این کارت و انواع آن توضیح دهیم :(( توضیح اینکه با کار روی 12 مدل و فروش آنها نطراتم رو میگم ))
کارت های قبلی از سری S و با تیونر های معمولی بود ولی با جنس عالی بود مثل اسکای استار 2.6
این کارت برای آفلاین منحصر به فرد بود و با تعویض کریستال دارای کارایی بالایی میشد
بگذریم سری جدید کارت ها از نوع S2 میباشد که داری طیف گسترده ای میباشد
سری جدید کارت ها برای پخش کانالهای اچ دی ئ دریافت فرکانسهای خاص با
کلی تایپ کرده بودم پرید ................................................
بگذریم
بهتره هر سری در مورد یک قطعه و کارایی و انواع آن با معرفی چند مدل ار آنها بپردازیم :
1- کارت ---
این نوع کارت در دو نوع S , S2 میباشد سری اس قدیمی و کانالهای معولی را با کیفیت نهایت 720 * 576 اینترلیس را ساپورت میکند
در مدل اس 2 طیف گسترده ای رو شامل میشه که کانالهای اچ دی و فول اچ دی و دریافت اینترنت با سرعت بالا و همچنین دانلود آفلاین با سرعت بالا در زمره سرویس این دستگاه میباشد
توضیحات برای خرید : (( با داشتن 12 مدل مختلف و کار و فروش با این مدل ها این نظرات رو میدم ))
1- از نوع اس 2 بخرید
2- با توجه به نوع کاراییتون کارت بخرید ( 1- اینترنت 2- دانلود آفلاین 3- تماشای کانالها hd)
3- حتما دارای تیونر دیجیتال و سیلیکونی باشه
4- حتما حتما حتما حتما از نوع mini PCIE بگیرد که دارایی درگاه با سرعت تبادل بالایی نسبت به pci میباشد . ( سرعت تعوض کانال بالایی دارند )
5- دارای دیکورد سخت افزاری باشند و فشاری به سیستم نیاورند
6 -
6- میتونه دو تیونر باشه ( پول اضافه )
7- دنبال کارتهای اکسترنال به هیچ عنوان نرید فقط پول حروم کردید
توی دنیا خیلی کارت خوب حتی با خروجی اچ دی ام ای وجود داره ولی هم گرونه هم نیست ( مگه خودتون بیارید )
توی این کار تهای که من نصب و تحویل میدم فعلا بهترینشون سری tbs 69 میباشد که بیشتر مشخصات بالا رو داره ولی
فعلا بهای کارت خیلی رو نوسانه
من هم تصاویر خوبی ازش میگیرم هم هر شب تا صبح دانلود آفلاین دارم ( البته با دو کارت - البته پنج سال مداوم با یکیشون دانلود میکنم)
به راحتی مدیا سنتر میشناستش و بسیار سریع تعوض کانال داره و تقریبا هنگ نداره
بازم یادم آومد مینویسم براتون ( نوشتنش خیلی سخته والا موضع با این چند خط تموم نمیشه و دنیایی داره )
با سلام آقا اسماعیل و سپاس از زحمتتان در نوشتن. چه حیف شد که موارد یک تا پنج که حتمأ مهمترین موارد هم بودهاند پریدند. پس فعلأ نتیجه گیری من: یک کارت اینترنال دی وی بی خوب میخرم، احتمالأ همین که شما امتحان کردهاید و راضی هستید. در مورد اینکه از کدام سایت بخرم هم دو هفته دیگه که برنامه خرید دارم (اول اردیبهشت پول دستم میاد) مجددأ ازتان میپرسم. فقط دوست دارم اون پنج مورد اول را که نوشتید بدانم. ممنون
نقل قول:
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
راستی این سئوالها را هم در پیام خصوصی اول از شما پرسیده بودم. ممنون می شوم اگر ممکن باشد جواب بدهید:
1) از نظر نرمافزاری لود شدن دستگاه چقدر طول میکشه؟ مثل ویندوز هر بار روشن خاموشی کردنش یکی دو دقیقه طول میکشه؟ 2) مصرف برقش چقدره؟ اگر همیشه روی استندبای باشه. 3) ال سی دی دستگاه و کنترلش برایم سئوال هستند. توی بازار ال سی دی جداگانه متنوع موجود است؟ دوست دارم بشود بدون روشن کردن تلویزیون و فقط از روی ال سی دی دستگاه عملکرد پخش ام پی تری را داشته باشم مثل ضبط صوت. ممنونم
حتما دوست عزیز
متاسفانه کیس هام تموم شد همینطور --- انشالله 20 / 01 / 1391 ( شاید هم نشه )
[/COLOR]راستی این سئوالها را هم در پیام خصوصی اول از شما پرسیده بودم. ممنون می شوم اگر ممکن باشد جواب بدهید:
1) از نظر نرمافزاری لود شدن دستگاه چقدر طول میکشه؟ مثل ویندوز هر بار روشن خاموشی کردنش یکی دو دقیقه طول میکشه؟ 2) مصرف برقش چقدره؟ اگر همیشه روی استندبای باشه. 3) ال سی دی دستگاه و کنترلش برایم سئوال هستند. توی بازار ال سی دی جداگانه متنوع موجود است؟ دوست دارم بشود بدون روشن کردن تلویزیون و فقط از روی ال سی دی دستگاه عملکرد پخش ام پی تری را داشته باشم مثل ضبط صوت. ممنونم[COLOR=Silver]
1- در حالت عادی بله ولی با سیستم رید حدود 2/1 میشه و با SSD تقریبا 12 / 1 میشه ( البته میخواستم بعدا کامل توضیح بدم )
و در حالت لایو ( بوت با CD -- Usb متفاوته و جریان و نرم افراز خاص خودشو داره و بحث بسیار شیرین و طولانی .................
2- این دستگاه کار چند دستگاه رو میکنه ( سینمای خانگی - ریسیور - اچ دی پلیر - تلویریون دیجیتال - بازی - اینترنت و و و و و )
ولی روی هم رفته بالاترین مصرفش فکر کنم 150 الی 200 وات در حالت فول باشه ( 2 تا لامپ 100 قدیمی )
3- ال سی دی کیس و کنترل با برد و تجهیزاتش منحصرا برای این کیش میباشد ولی قابلیت تبدیل توسط متخصص را داراست . البته نرم افزار کنترل نوشتاری و غیره را داراست .
سلامنقل قول:
این قسمت قرمز برام خیلی جالب بود:31:...میشه بگید درباره چه دستگاهی دارید صحبت میکنید؟!
داغ پسر عزیز (Hitboy) اینجا ما از Home Theatre PC صحبت میکنیم یعنی دستگاه کامپیوتر با کاربری ابزارهای صوت و تصویری پذیرایی خونههایمان. اگر این انجمن را از صفحه اول مطالعه کنی اطلاعات جالبی به دست میآوری و احتمالأ مشتاق میشوی پذیرایی خانه ات را ارتقا بدهی. مثل من که دنبال انواع ----- و یک پخش کننده خوب میگشتم، ولی علاقهمند شدم و الان در حال جمعآوری اطلاعات برای یک مورد جالبش هستم. شما هم میتوانی بیای و بخوانی مطالب را. در ضمن آقا اسماعیل هم توی کار وارده و این دستگاهها را جمع می کند.... میتوانی واسه خودت یکی تهیه کنی!
نقل قول:
اتفاقأ این بوت از روی یو اس بی کلکی بود که من تو ذهنم بود و می خواستم ببینم میشه این کار را کرد یا نه. ماشالله آقا اسماعیل خود حرفهای است و ظاهرأ میشود کاملأ بهشون اعتماد کرد. آقا ما رو بگذار تو صف که مزاحمت بشویم اساسی! :)
البته در مورد کیس خیلی واسه من سئواله که چرا بین این همه کیس جذاب و قشنگ تو سایتهای خارجی هیچکدام در ایران موجود نیست. شما فقط شکل کیسهایی که در اولین پست این انجمن گذاشته شده را ببینید، یا اون دو تا لینکی که من فرستادم چند تا نوشته قبل، هیچکدام در ایران نیستند! خیلی عجیبه. آقا اسماعیل اگر یک نمایشگر (Display) رنگی جذاب گیر بیاید، میشود کیس را با قدری دستکاری فنی و ظریفکاری یک جورایی خوراند. البته ایسوس یک کیس بسیار زیبا طراحی کرده که ویژه اچ تی پی سی هست و در ایران هم آمده و در لینک زیر قابل دیدن است. خیلی هم خوشگله. تنها مشکلش اینه که همراه با قطعات کامل است و قیمتش هم بالاست 730 تومن..... البته قطعاتش مناسبند و شاید از نظر قیمتی ارزش هزینه را داشته باشد ولی خب دیگر قابلیت سفارشی سازی از دست میرود. کاش کیس خالیش رو میشد پیدا کرد....
اتفاقأ این بوت از روی یو اس بی کلکی بود که من تو ذهنم بود و می خواستم ببینم میشه این کار را کرد یا نه. ماشالله آقا اسماعیل خود حرفهای است و ظاهرأ میشود کاملأ بهشون اعتماد کرد. آقا ما رو بگذار تو صف که مزاحمت بشویم اساسی! :)
البته در مورد کیس خیلی واسه من سئواله که چرا بین این همه کیس جذاب و قشنگ تو سایتهای خارجی هیچکدام در ایران موجود نیست. شما فقط شکل کیسهایی که در اولین پست این انجمن گذاشته شده را ببینید، یا اون دو تا لینکی که من فرستادم چند تا نوشته قبل، هیچکدام در ایران نیستند! خیلی عجیبه. آقا اسماعیل اگر یک نمایشگر (Display) رنگی جذاب گیر بیاید، میشود کیس را با قدری دستکاری فنی و ظریفکاری یک جورایی خوراند. البته ایسوس یک کیس بسیار زیبا طراحی کرده که ویژه اچ تی پی سی هست و در ایران هم آمده و در لینک زیر قابل دیدن است. خیلی هم خوشگله. تنها مشکلش اینه که همراه با قطعات کامل است و قیمتش هم بالاست 730 تومن..... البته قطعاتش مناسبند و شاید از نظر قیمتی ارزش هزینه را داشته باشد ولی خب دیگر قابلیت سفارشی سازی از دست میرود. کاش کیس خالیش رو میشد پیدا کرد....
نقل قول:
دم در بده بفرما تو :31:...
قیمت این کیس 650 تومنهنقل قول:
سلام! میشه راجع به این --- ها بیشتر توضیح بدین. من میخوام یکی بگیرم ولی چون ----- HD دارم نیازی به داشتن و باز کردن کانالهای HD ندارم، بیشتر واسه همون اینترنت میخوام. با این شرایط بهتره کارتم چه خصوصیاتی داشته باشه و چه مدلی بهتره؟نقل قول:
مرسی
قیمت این کیس ایسوس رو یکی از سایتها 730 زده بود. باز همین 80 تومن پایین آمدن قیمت هم خودش کلیه!:31: ولی مشکلش اینه که باربون هست، یعنی همراه با قطعات است. بعد هم اینکه کنترل نداره و این خودش یک مشکله. ولی کیس بسیار شیک و جذابی داره. کاش میشد کیس خالیش رو خرید..... در ضمن مشکل نمایشگر هم سر جاش هست.
آقا اسماعیل یک سئوال: اول از همه حدود قیمتی این کارت خودتون چنده؟ اگر من بخواهم زحمت این کارت را به شما بدهم یک تیونر و دو تیونرش رو لطفأ به من قیمت بدهید.
دوم اینکه میشه سیستم پیشنهادی خودتون را که قبلأ قطعاتش رو معرفی کردید با قیمت بنویسید؟ یک نفر مثل من، میتواند یک سری از قطعات را نداشته باشد، مثلأ دو سه تا هارددیسک در ظرفیتهای مختلف دارم همراه با یک هارد اکسترنال یک ترابایتی و واسه همین هارددیسک را میتوانم حذف کنم. رفتم بازار را گشتم و دیدم که ظاهرأ جی پی یوها گزینه خوبی هستند برای اینکه نیاز به کارت گرافیک را حذف کنند (نظر شما چیه؟ پیشنهاد میکنید؟) و اینکه میتوان یک مادربرد ازراک و جی پی یوی مناسب را جمعأ 220 تومن خرید. ضمن اینکه یک مزیت خیلی بزرگ هم داره و آن کنترل بسیار خوشدستی است که ازراک زده و بابت کار ماست. دستش گرفتم و دیدم خیلی خوشدست و راحته کنترلش. قیمت 35 تومن، ولی فقط به چند مدل ازراک میخوره که CIR توشون تعبیه شده. این هم لینکشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بازار هم موجوده.
اساسأ آقا اسماعیل چطور میشود با شما تماس داشت؟ شاید زحمت کل سیستم را خودتان بکشید. ممنون میشوم شیوهای برای تماس ارائه کنید.
کارت --- پس فردا همراه با کیس htpc میرسهنقل قول:
بهای کالا معلوم نیست
بهتره کیس مخصوص این کار بگیری خیلی راحتری
مادر برد ازراک سری جدید همراه با چیپست سری z68 همراه با خروجی hdmi ورژن 1.4A نیز در بازار موجوده ....
گزینه خوبی هم هست من دو مدل از این سری استفاده کردم و بسیار رازی بودند .....
ازراک یکی از پیشگامان htpc در دنیا میباشد
با عرض سلام خدمت اقا اسماعیل . اقا وقت دارید جواب پ خ ما رو بدیدد با تشکر .. چه مدل دی بی رو موجود کردید ؟؟؟
تشکر فراوان
آقا این سایت انجمن که یک هفته بر باد رفت. نگذاشت بفهمیم چی شد! آقا اسماعیل لطفأ یک اطلاعات تماس برای من ارسال کنید تا در صورت امکان هماهنگی کنیم. ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط TATU_TATY [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنونم . منم یکی با اجازتون جم کردم . اینم از قطعات سیستم قوزی ما :
با اجازه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] green optimize
cpu : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vga : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ram : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
power : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keyboard & mouse wirless
main : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dvd writer
fan : 7cm 3ta
این سیستم برای بازی های سه بعدی هم مناسبه؟
بله مناسبه . نهايت تا 1 سال ديگهنقل قول:
کراسيس 2 توي رزولوشين 1080*1920 من 30 فرم ميگيرم و بتلفيد 3 رو هم 25 فرم.....البته کراسيس رو با پچ 1.9 . تکسچر پک و دايريکس 11 منظورم هست .
خوب اين دو بازي جز سنگين ترين بازي ها بودن تا حالا البته مترو 2033 هم هست که مگر کارت 680 انوديا بياد که بتونه اون رو 60 فرم اجرا کنه ...
به هر حال منظورم اين هست اگر ميخوايد سيستم بگيريد حتما با اساتيد توي انجمن مشاوره کنيد .100% نتيجه بهتري ميگيريد و قطعات بهتر اگر قصد خريد سيستم داريد البته
بهتره از سری مادر برد های مخصوص گیم نظیر fatal1ty استفاده کنیدنقل قول:
نتیجه خوبی میگیرید.
من ازراک fatal1ty پروفشنال را توصیه میکنم
من مثل ساير دوستان حرفه اي نيستم اما به نظرم مشخصات اين دستگاه خوب به نظر مياد. مزايا و معايب دستگاههاي آماده اي مثل اين چيه ؟ از تظر سخت افزاري و نرم افزاري به راحتي آپديت ميشه يا نه ؟نقل قول:
نقل قول:
این دستگاه با هزینه پایین یکی از بهترین هاست .
همه چی داره
تلویزیون دیجیتال - زیرنویس فارسی - ورودی و خروجی DVR و ......
فقط یکعدد موجود میباشد ......
قیمتش چنده؟نقل قول:
سیصد هزار با ارز دولتینقل قول:
نقل قول:
آشنايي با كيس SAMA Q3:
مشخصات فنی
نوع محصول: كيس HTPC
شكل ساختهاي پشتيباني شده: micro-ATX، ATX و mini-ITX
ابعاد: 160×435×460 ميليمتر
گارانتي: با دو سال ضمانت فونيران :5:
قیمتش که خیلی گرونه.280 فقط کیس:18::41:.احتمالا به خاطر جنس بدنه است.نقل قول:
هیج جا اشاره نشده که پاور هم داره یا نه.کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره؟
کیس ارزونتر از این پیدا نمیشه؟ (البت غیر از اون دو سه تا مدل کیس گرین)
نقل قول:
بله قیمت همینه
( قابل توجه دوستانی که فکر میکردند 80 تومنه )
نه پاور داره نه فن
فقط کیس آلومینیومی آنودایز شده همراه با ریموت و صفحه دیجیتال و سی دی برنامه صفحه دیجیتال و مموری ریدر
اما این کیس مخصوص حرفه ایهاست
یک بار برای همیشه هزینه کنید .
دو تا دیگه هم بستم .
یکیشون خیلی باحاله
عکس و مشخصاتشو میذارم ........