مودم وایمکس خورجش وصل کرد به مودم وایرلس و وایرلس شر کرد که من مودم 8901 دارم و مجبور به پرداخت پول واسه مودم وایرلس وایمکس نشم
واین مودم هم بدون استفاده بمونه
Printable View
مودم وایمکس خورجش وصل کرد به مودم وایرلس و وایرلس شر کرد که من مودم 8901 دارم و مجبور به پرداخت پول واسه مودم وایرلس وایمکس نشم
واین مودم هم بدون استفاده بمونه
بله میشه. (البته به شرطی که ایرانسل مشکل نداشته باشه، کلا همیشه ایرانسل یه مشکلی داره:31: )نقل قول:
این لینک توضیح:
[HTML]http://www.coolbuster.net/2011/01/connect-globe-wimax-to-wifi-router.html[/HTML]
این خود عملیاتی که باید انجام بدید:
[HTML]To successfully connect Globe WiMAX to a WiFi router, you'll have to alter the latter's default IP address. Here's how:
•Type 192.168.1.1 in your browser's address bar and hit Enter.
•Use “admin” for both Username and Password.
•At the router's main page, go to Basic Settings > Network and then change IP Address to 192.168.2.1; click “Save.”
•On the same page, see Network > MAC Clone, click the “Clone MAC Address To” button and then click “Save.”
•Close the browser and turn-off your router and WiMAX.
•Replug the router first and then power-on your WiMAX.
•Restart your computer; you should be able to connect to the internet now with your WiMAX connected to a WiFi router.[/HTML]
واضح و ساده توضیح داده. اگه مشکلی داشتید بپرسید.
سلام، مودم من از تیپ TD-W8901G هستش. مشکلی که داره برد بسیار محدودشه. مثلا دو تا اتاق اون طرف تر اصلا سیگنالی دریافت نمی شه، ولی برای مقایسه اگر با لپ تاپ یک شبکه وایرلس بسازم، بردش تمام خونه و اطراف رو پوشش می ده.
این برد کم برای مودم درست به نظر نمی رسه، به نظرتون ایراد از کجاست؟
Firmware مودم من هست:
3.0.0
build 090805 REL. 42905
خب برای اینکه خیالتون راحت بشه اول فیرمور رو بروز کنیدنقل قول:
الان یک تست کردم. در فاصله حدود 23 متر در حالیکه یک دیوار هم فاصله است من 66 درصدسیگنال داشتم و transmit power هم روی low است .کد:http://www.tplink.com/en/support/downloadFiles.aspx?mid=0103030301&version=V3&pmodel=TD-W8901G
خیلی ممنون از لطف شما؛ آپگرید کردم ولی فرقی نکرده. یه مسئله ای که الان فهمیدم اینه که وقتی آنتن رو باز می کنم، وضعیت یه کمی بهتر می شه! حداقل می تونم بگم که آنتن اثر محسوسی نداره (اگر اثرش منفی نباشه!).
من در فاصله حدود 10 متری با یک دیوار حائل، سیگنال Poor دریافت می کنم. بدون آنتن گاهی می شه Fair، یعنی کمی بهتر از با آنتن!
الان لپ تاپ با مودم 30 سانت فاصله داره ولی با این حال تمام خونه های مربوط به توان سیگنال که توی ویندوز نشون می ده، پر نشده! یکیش هنوز خالیه.
کارت شبکتون چیه؟ درایورش ببینید بروزه یا نه. راستی شما inssider رو دانلود کنید ببینید تو کانال شما ترافیک وایرلس چطوره .برید روی یک کانال دیگه شاید بهتر بشه. transmit power هم روی high باشه.نقل قول:
من در فاصله 1 متری 5 خانه پره و 88 درصد سیگنال دارم
کد:http://www.metageek.net/products/inssider/
کد:http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=93dfa483-c2b6-4559-98ca-c9221a24c966
من تقریبا مطمئن هستم که ایراد از طرف فرستنده یعنی مودمه؛ چون سیگنال رو با گوشی موبایل هم که مقایسه کردم دیدم واقعا ضعیف تر از چیزیه که باید باشه (در مقایسه با شبکه ای که مثلا با لپ تاپ ساختم و آنتن آنچنانی هم نداره).
توانی که من در فاصله یک متری می گیرم حدود 68 درصده. تنظیمات مودم هم روی high هست، مشکل ترافیک هم بعیده داشته باشیم چون اطرافمون خالیه کاملا. یکی از دوستان مودم وایرلس مشابه داره، به نظرم باید مودمشو قرض بگیرم ببینم با اون هم کیفیت سیگنال در همین حده یا نه.
باز هم از شما بسیار ممنونم.
سلام
من یک دونه از این مودم خریدم در هنگام خرید مودم فروشنده گفت که میشه مشخصات چیز پی ان رو در مودم ست کرد تا هنگام وصل از طریق وایرلس دستگاهی مختلفی ( ال ای دی . موبایل .اچ دی پلیر و ...) بتونن از چیز پی ان استفاده کنند اما من هر چی توی تنظیمات میگردم گزینه ای در این مورد نمی تونم پیدا کنم قابل ذکر که رو جعبه دستگاه این گفته رو داره --- pass-througt ipsec/pptp/l2tp) دوستان لطف کنید راهنمائی کنید با تشکر
متاسفانه امکانش رو ندارهنقل قول:
سلام دوستان
صفحه وایرلس ستینگم در Interface
Setupپریده نیست چیکار کنم؟به آخرین فریمویر هم آپدیت کردم نشد:41:
اپگریت کن !نقل قول:
بروزرت رو ریست کن !( با یکی دیگه تست کن)
مودم و از پشت ریست کن
از تلنت استفاده کن :31:
با سلامنقل قول:
با عوض کردن فریمور پرید یا قبل از عوض کردن پریده؟
موفق باشید.
من این مودم و یه هفته پیش خریدم 43 چوق تا الانم هیچ مشکلی نداشته
نشد اصلا جواب نمیده همه راه هارو رفتم آپدیت-ری استارت سخت و نرم افزاری-و...............نقل قول:
دوستان این اتفاق قبل از اپدیت افتاده آپدیت کردم گقتم شاید درست شه که نشد متاسفانه
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه ناپدید شده ... ببرش گارانتی .
ببین اینطوری دسترسی دارینقل قول:
بجاش ای پی خودتو بزنکد:http://192.168.1.1/basic/home_wlan.htm
ممنون آره دسترسی دارم ولی فعال نمیشه (یعنی رو گزینه اکتیو هسته میزنم دی اکتیو مودم ری استارت میشه)نقل قول:
درضمن گارانتیش 5 روزه تموم شده چیکارکنم خدمات پس از فروشش تا چند وقته اصلا داره قبول میکنن تعمیر کنن؟(از شرکت ارتباطات فرادانش سامان هسته گارانتی)
1 سال گارانتی تعویض داره 2 سال گارانتی تعمیر رایگاننقل قول:
سلام،
من یه HD2 دارم، مودمم TP-Link 8901G هستش. الان مودم رو reset دادم، تنظیمات رو درست کردم و همه چیز ردیفه. اما مشکل قبلم رو همچنان دارم؛ با گوشیم کانکت میشم اما وقتی توی مرورگر میخوام تبادل اطلاعات کنم نمیشه! یه سونی اریکسون w990 هم دارم، اون متصل میشه و تبادل اطلاعات هم داره!
موضوع اینجا بدتر میشه که گوشیم توی دانشگاه با وایرلس خیلی راحت کانکت میشه و تبادل اطلاعات انجام میده اما الان نه!
اتفاق از وقتی افتاد که یه روز یه آیفون رو بهش وصل کردم تا برم نت و برنامه بگیرم، اما وسط کار Cydia هنگ کرد و گوشی رو خاموش روشن کردم، از اون موقع به بعد دیگه نتونستم با گوشیم وصل بشم. به نظرتون چرا؟؟!
DHCP دقیقا چیکار میکنه؟
توی تنظیمات وایرلس مودم، ممکنه گزینه رو باید تغییر بدم؟ مثلا Brodcast SSID. مثلا گفتم ها:)!
dhcp وظیفه اش دادن ip به کلاینت ها ست . اگر غیر فعال کنید باید دستی به گوشیتون ip و dns و ادرس default gateway بدید . broadcast ssid بهتره فعال باشه تا گوشی یا لپ تاپ اسم مودم رو پیدا کنند. ممکنه مشکل از نوع رمز نگاری باشه ببینید بدون رمز نگاری وصل میشه؟ بعد به ترتیب wep و wpa و wp2 رو امتحان کنید .مگه اینکه تنظیم خاصی در خود گوشی مورد نیاز باشهنقل قول:
دوستان قضیه این آپدیت های ورژن 2 و3 و 6 تو این لینک چیه؟
از کجا بفهمم مدل من کدومه
ماله من یه مشکلی داره بعضی موقع ها اتوماتیک وصل نمیشه اینترنت باید یه بار خاموش روشن کنم تا وصل بشه تو یکی از اپدیت ها دیدم این مشکل رو زده بود اما کدومش مربوط به مدل من میشه
Firmware Version:3.0.1 Build 100901 Rel.23594
ADSL Firmware Version:FwVer:3.11.2.175_TC3086 HwVer:T14.F7_5.0
روی جعبه و زبر مودم مینوسه که ورژن چنده. مال شما ورژن 3 است . 100901 اخرین ورژن فیرمور برای سری 3 استنقل قول:
دوستان من یه مودم راوتر می خوام که بعدا هم بتونم ازش به عنوان مودم ای دی اس ال استفاده کنم اما چون هنوز منطقه ما تحت پوشش ای دی اس ال نیست و من دارم از سرویس وایرلس استفاده می کنم، بتونم از این مودم به صورت راوتر وایرلس استفاده کنم.
یعنی اینترنت رو روی کامپیوتر و Xbox به صورت کابلی و بر روی لپ تاپم و یا موبایلم به صورت وایرلس شیر کنم.
اولا به نظرتون این مودم به کارم میاد یا نه؟
دوما کیفیت این مودم چه جوریاست؟
سوما اگه مدل بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارین معرفی کنین
ببخشید دوستان من یک سوال داشتم:
تنظیمات مودمم را مطابق اموزش انجمن انجام دادم یعنی PPPOE ولی بازم وقتی میخوام به نت وصل باشم باید با کانکشن بورلند یا همون بریدج وصل بشم! وایرلسشم کار نمیکنه! مشکل از کجاست؟یکی از دوستان یکبار گفت احتمالا از مک فیلتر هستش.
اگه میشه راهنماییم کنید.
عکس از برخی صفحات تنظیماتش میزارم راهنماییم کنید.
ممنون
ظاهرا همه چیز درسته! میتونی با یه ریست کار خودتو راحت کنی:نقل قول:
1- از همون صفحه تنظیمات reset بده.
2- مودم که بالا اومد با Quick Setup دوباره تنظیمات رو واردکن.
3- وقتی تموم شد، جهت اطمینان یکبار مودم رو خاموش و روشن کن.
دوستان عزیز کسی میتونه راهنمایی کنه که راهی برای بستن اجازه دانلود تو شبکه وایرلس هست یا نه ؟؟؟
مثل هتل ها که فقط میتونی تو اینترنت بگردی و موقعی که میخواهی دانلود کنی ارور میده !
توی تایپیک درخواست نرم افزار مطرح کنید:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17[/HTML]
اینجا رو هم نگاه کنید؛ اگر مشکل یا سوالی داشتید توی تایپیک مربوطه مطرح کنید.
[HTML]http://www.softheap.com/glossary/disable_download.html[/HTML]
این کار را کردم ولی بازم نشد!نقل قول:
واقعا نمیدونم مشکل از کجاست!
فکر می کردم فقط خودم جوابمو نمی دونم!نقل قول:
1- ویندوزتون چیه؟نقل قول:
2- مودمتون با کابل LAN وصله،درسته؟
3- توی ویندوز کانکشنتون رو پاک کنید. اون ریست و انجام مجدد تنظیمات رو اعمال کنید. حالا مودم که روشن شد، صبر کنید تا به وضعیت پویا برسه (یعنی مراحل روشن شدن کامل تموم بشه). حالا مرورگرتون رو باز کنید. بزنید بره گوگل، مودم شروع میکنه به گشتن دنبال خط ADSL و چراغ ADSL رو مودم شروع میکنه به چشمک زدن، صبر کنید تا چراغ ADSL ثابت روشن بشه و این یعنی به خط ADSL متصل شده. حالا این صفحه گوگل رو که زدید refresh بدید (یا F5 بزنید) تا مودم شروع کنه به متصل شدن به اینترنت، این موقع چراغ Internet شروع میکنه به چشمک زدن و زمانی که ثابت بشه شما به اینترنت متصل شدید و صفحه گوگل براتو خواهد اومد. آیا تمام این مراحل رو تونستید با موفقیت انجام بدید؟ (اگه آره یعنی شما روی PPPO هستید و در ادامه براتون توضیحات بیشتری میدم)
ویندوز ایکس پی.بله با لن وصل شدم.نقل قول:
کانکشن را پاک کردم و تنظیمات را دوباره انجام دادم.اول چراغ اینترنت چشمک میزنه و خاموش میشه و بعد چراغ ADSL چشمک میزنه و ثابت روشن میشه.بعد هرچی صفحه میزنم که باز کنه باز نمیکنه!
دوباره کانکشن بورلند ساختم تا تونستم بیام نت.
ممکنه مشکل از مادربوردم باشه؟
اینکه اول چراغ اینترنت چشمک زد به این خاطره که وایرلستون فعال هستش، درسته؟نقل قول:
پس مشکل اینجاست که به چراغ اینترنت نمیرسه.
نه، فک نمیکنم هیچ ربطی به مادربورد داشته باشه!!
از چه سرویس دهنده ای ADSL دارید؟ PPPO رو ساپورت میکنه؟؟
این کانکشن بورلند که میگین یعنی چی:31:؟ بورلند برنامه است؟
فک کنم منظورتون کانکشن بریدج هستش، ببین فک میکنم 90درصد بخاطر macaddress باشه، فردا زنگ بزن بگو ریست کنن
دوستان این مودم من بعضی موقع ها بازیش میگیره یعنی بعضی وقت ها خوب وصل میشه به اینترنت بعضی موقع ها رو اعصابه 10 بار باید خاموش روشن کنم تا وصل بشه اپدیت هم کردم چرا اینجوریه کسی این مشکل رو داره ممولا ماله کانکت شدن به صورت اتوماتیک چقدر باید صبر کرد؟
ببینید من همیشه وقتی PC رو روشن میکنم مودم رو هم میزنم، و تا قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد مودم به اینترنت متصل شده. اما وقتی توی ویندوز هستم و مودم رو روشن میکنم مودم فقط در حالت روتر هستش، و برای اینکه مودم به اینترنت وصل بشه یه وب اینترنت باز میکنم، شروع میکنه برای اتصال به ADSL و بعدش که چراغ ADSL ثابت شد وب رو یه refresh میدم و شروع میکنه به اتصال به اینترنت و در عرض چند ثانیه چراغ ثابت اینترنت هم روشن میهش و وب هم میاد.نقل قول:
دقت کنید که وقتی داخل ویندوز مودم رو روشن می کنید خودتون باید درخواست اینترنتی داشته باشید تا مودم متصل بشه. درخواست اینترنتی میتونه باز کردن یه وب مثل گوگل یا هر وب سایتی باشه، یا تلاش نرم افزار برای اتصال به اینترنت یا... که بخواد به اینترنت وصل بشه.
بهتون پیشنهاد میدم تمام PVCها رو Deactive کنید و فقط PVC0 را active نگه دارید و تنظیماتتون (VPI،VCI،PPPoE، یوزرنیم و پسور) رو در PVC0 اعمال کنید. فقط یادتون باشه توی هر PVC وقتی غیرفعال رو تیک زدید باید یه بار save رو کلیک کنید و بعدش به سراغ PVC بعدی برید. من الان PVCهام رو به این شکل تغییر دادم:نقل قول:
نکته: وقتی دارید PVC اکتیو فعلی تون رو غیرفعال می کنید، VCI یا VPIش رو هم یه تغییری بدید، چون نمیشه همزمان دو تا PVC، دارای VCIهای یکسان باشن و error میده.
توضیح: تمام PVCهام رو غیرفعال کردم و تغییراتم رو توی PCV0 اعمال و ذخیره کردم.
نکته ی مهم: دقیق مطمئن نیستم، اما فکر میکنم با این کار "حداقل" چند میلی ثانیه سریعتر اتصال انجام میشه چون دیگه نیازی به تطابق PVCها با خط ADSL نداره.
دست شما درد نکنهونقل قول:
توی همین صفحه همه را غیر فعال کردم و اون vpi & vci مخابرات را فعال گذاشتم ولی وصل نمیشد.یکی یکی تست کردم .یکی دیگر از vpi & vci ها جواب داد و همه چیز OK شد.
اقا دم شما گرم.
خدا خیرت بده.
خواهش میکنم:11: هستیم تا بهم کمک کنیم دیگه:31:نقل قول:
فقط اگر میشه لطفا توی یه کدوم از PVCها که هستین، روی PVC Summerize کلیک کنید و مثل من یه عکس از اون صفحه اینجا قرار بدید تا ببینم.
مرسی:11:
میتونم بپرسم واسه چی؟!
vatan download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.-------------.com/images/b83vl43uwts48rz89q36.jpg
مرسی. جهت اطلاعات تکمیلی و اینکه شاید باعث بشه چیزی بفهمم یا یاد بگیرم:31: و در آینده به درد بخوره:31:نقل قول:
نمیشه البته اینجوری که من میدونم :13:نقل قول: