راستش مدل بازی شخصیت سازی هست (تصمیم هایی که بین بازی میگیرید مهمه و تو روند بازی خیلی تاثیر داره)
حتی میتونید سیو نسخه یکشو تو نسخه دو تاثیر بدین
Printable View
راستش مدل بازی شخصیت سازی هست (تصمیم هایی که بین بازی میگیرید مهمه و تو روند بازی خیلی تاثیر داره)
حتی میتونید سیو نسخه یکشو تو نسخه دو تاثیر بدین
سلامنقل قول:
برای دفاع میتونید با زدن سپیس جاخالی بدین یا با زدن دکمه E دفاع کنی(که راه دوم راحت تره :31: )
کسی راهی بلد نیست این پرنده های ادمخوار رو بکشیم به خدا قسم کشتن غوله از اونا راحت تر بود:41:
خـــــــیلی راحت عزیز!!نقل قول:
شما اول صبر کنید پرنده ها جمع بشن بعد سریع از اسپل Quen استفاده کنید، این طوری وقتی پرنده ها بهتون میخرن پرت میشن اون ور و یکم هم دمیج میخورن، در همین حین هم شما با شمشیر بزنیدشون... ( Silver Sword )!
این ویدئو هم اگه تونستی بگیر ( از همین پرنده ها گرفتم )
اگه کلا تو مبارزات مشکل داری این پست هم یه نگاه بنداز:کد:http://hotfile.com/dl/118915175/b333827/Witcher2.rar.html
فعلا...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6126665&postcount=238
نقل قول:
داداش برا معجونا هر چیزی رونمیشه خورد من 3 تا رو باهم خوردم صفحه سیاه وسفید شد صدای ضربان قلب گرالت میومد
لطف کنی بگی هر معجونی به چه دردی میخوره؟
اونی که شما خوردی معجون Cat هست که دید شمارو تو شب تقویت می کنه ! ( مخصوصا چپتر 2 تو غار !)نقل قول:
تمام معجونا قابل استفادن، اگه قابل استفاده نبودن که معجون نمیشد!
دوست عزیز منم بار اول بازی کردم همین مشکل رو داشتم ببین راحت ترین کار اپگرید کردننقل قول:
وسایلت هست مثل شمشیر ها و جادوهات اون غول هارو باید با شمشیر سیلور اسوورد کشت برای اطلاع
اگه با استیل اسوورد بزنی فایده نداره چون این شمشیر فقط ماله کشتن ادماست اون دایرهای خالی کنار شمشیرها
قدرت شون رو نشون میده توپر یا خالی بعد راحت میتونی هر 20 تا رو بکشی مهم اپگرید هست......
نقل قول:
ممنون داداش مشکل همون شمشیر بود اخه من سیلور رو نداشتم
سلام
آقا تو همین مقدمه چجوری از آتیش های اژدها فرار کنم ؟
همون اوله اول هستم ...
فکر کنم با راست کلیک بود که پشت دیوار قایم می شد که اتیش نکشتش :20:نقل قول:
چجوری از آتیش های اژدها فرار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اینجا نه ...نقل قول:
همون اول
که میگه Take Cover. to the hoardings,
چهار نفر هستیم .
آتیش می گیره می میره
اونجا شما که میری جلو بهترین کاری که میتونی بکنی با space سریع خودتو جابجا کنی و از وسط حرکت کننقل قول:
وقتی اون دو تا سرباز اولی رو کشتی همراه بقیه سریع به جلو برو و space هم بزن تا به دیوار اون اخر برسی بعد دیگه
یه چند نفری رو میکشی میری جلو.......
بعضی از قسمت های بازی به صورت یک قطعه نمایش هست که در حین اتفاق افتادن بازی به شما یک کلید یا کلیک (روی کیبورد یا موس ) رو نشون میده که باید سریع اون کلید رو بزنید این حالت در بعضی از قسمت های بازی تا اخر وجود داره فقط دقت کنید وقتی این منظر ها رو نمایش میده این کلید ها هم ظاهر میشن حالا یا به صورت راست کلیک که یک مستطیل رو باید پرکنید یا دکمه های a s d w برای جنگ های تن به تن مثل مشت بازی :31: یادم هست وقتی اژدها نزدیکمون میشد من فقط میدیدم که اواتارم و پادشاه با اون راحبه و سرباز اتیش میگیرن و بازی تموم میشه ولی یک دکمه همون موقع ظاهر میشد (اگه اشتبا ه نکنم یادم نیست) که باید اون رو سری می زدید :20: دقت کنید به وسط صفحه کلیدی ظاهر نمی شه ؟نقل قول:
نه اینجا نه
همون اول
انصافا گیم مضخرفیه :41:نقل قول:
ممنون دوست عزیز .
بالاخره به هر طریق بود رفتم .
چقدر مبتذل :31:نقل قول:
مثل داوینچی کد ؟
اه اه ...
مبارزه هاش منو یاد پرنس آف پرشیای اون قدیما می اندازه !
نه همجین دکمه ای ظاهر نمیشه .
من این بازی رو خریدم ولی هنوز وقت نکردم بازیش کنم
این بازی مثل قبلیه چیز :21:هم داره:31:
تا دلت بخواد :20: تازه وقتی میری اونجا میتونی از بینشون هر کدومشونو که بخوای انتخاب کنی تو هر مر حله ای هم که میری یکی از اون کمپ ها اونجاست غیر از قسمت اخر بازی :41:نقل قول:
چیز هم داره
سلام
کمی از بازی رو جلو رفته ام
الان اونجا هستم که از دست اون دراگون ( اون پرندههه ) در رفته ایم
جلوی یک در ایستاده ام و 2 نفر دارن به در میکوبن و باز نمیشه . در ت.ریه و بقیه دوستان اونجا موندن منتظر
نوشته یک راه دیگه پیدا کن
کلی اون مسیر رو رفتم و داخل اون محوطه گشتم ولی چیزی پیدا نشد
شما الان متوجه شدید من کجام ؟؟ چی کار کنم ؟؟؟
تو محوطه دنبال یک در به اینصورت فکر کنم می گشتید و بعد باید با ard ساین بشکنیش :20:نقل قول:
ک راه دیگه پیدا کن
در نهایت وقتی وارد قلعه شدید در اخر با 6 تا سرباز یکجا روبرو میشید که کلید دست یکی از اونهاست از راهی که اومدید برگردید
در اونجا یک دروازه هست که با کلید بازش میکنید و بعد باید چرخ دنده رو بچر خونید (با زدن سریع کلیک سمت چپ موس) (چرخ دنده و اون دروازه کنار هم هستن تو همون دری که به واسطه اون وارد حیاط میشدید و با 6 سرباز در گیر شدید ) :20:
سلام ببخشید میشه راهنماییم کنین یه آیتمی است که میگه یک رز برای یادگاری پیداکنین نمی دونم کجاست لطفااگه میشه بدجوری توش گیرم :41::41:
از داخل جنگل به جنوب به سمت elven ruins برید در راه بعد از رسیدن به ابشار کنارش یک راه هست اون راه رو طی کنید و در نهایت بعد از بالا رفتن به یک باغ میرسید که از اونجا rose of remembrance از زیر مجسمه بر میداریدنقل قول:
آیتمی است که میگه یک رز برای یادگاری پیداکنین
چشمام درد گرفت از بس دارم اینو بازی میکنم مثل نسخه ی قبلیش اصلا نمی تونم از پای کامپیوتر بلند شم، بگذریم.....
+++++
در Act III کوئست Mystic River میگه باید یک اهنگر که جادوگر باشه پیدا کنم تا زره Vran رو برام بسازه .
خب مسئله ای نیست هم می دونم منظورش کیه و هم تمام وسیله ها رو برای ساخت زره دارم اما مورد مشکوک برام اینه که بقیه اهنگرا هم اینو می سازن و همه با قیمت 2000 سکه.
می خواسنم ببینم درسته؟چون به نظرم یا بقیه نباید یتونند بسازنش یا این یارو باید ارزونتر بسازدش؟
CD Projekt RED پنجشنبه این هفته برابر با 26 ژانویه کنفرانس زنده ای برای نمایش نسخه ی Xbox 360 بازی The Witcher 2: Assassins of Kings خواهد داشت.
سازنده بازی قول را داده است تا در طول کنفرانس تاریخ انتشار و ویژگی های مخصوص این نسخه را مشخص و به علاوه تریلری نیز از بازی پخش کند.
این کنفرانس 27 ژانویه روز پنجشنبه ساعت 6:00 PM GMT برگزار می شود.
CD Projekt RED این بازی که یکی از موفق ترین بازی های RPG سال پیش بود را تنها یک پرت ساده نمی بیند بلکه آن را یک اقتباس و تکامل توصیف می کند.
منبع:
چه عجب بابا !نقل قول:
چشممون به صفحات اینترنت خشک شد ازبس انتظار کشیدیم .
خداکنه همین یکی دو ماهه منتشرش کنن دیگه طولش ندن !
اینم از انحصاریه PC !!!!!!!!
Witcher II برای Xbox 360 در تاریخ 17 آپریل عرضه می شود :
این بازی سال گذشته برای کامپیوتر عرضه شد و نسخه کنسولی اون که 17 آپریل عرضه میشه شما 3 ساعت ماموریت جدید در Act 3 از بازیه و سه کاراکتر جدید که برای کامپیوتر هم قابل دانلوده !
نسخه Dark Edition برای بازی تایید شد.
این پک شامل آرت بوک 200 صفحه ای،گردنبند گرالت،سی دی soundtrack های بازی و چند تا محصول دیگه میشه.
قیمj این پک هم 79.99 دلار اعلام شده که با توجه به محتویاتش واقعا قیمت خوبی ـه.
لینک ویدئو:
+
اضافه کنم که نسخه Xbox 360 بازی شمال همه ی DLC های منتشر شده برای بازی و سینماتیک های جدید هم میشه.........نقل قول:
این بازی سال گذشته برای کامپیوتر عرضه شد و نسخه کنسولی اون که 17 آپریل عرضه میشه شما 3 ساعت ماموریت جدید در Act 3 از بازیه و سه کاراکتر جدید که برای کامپیوتر هم قابل دانلوده !
هرچی واسه دانلود گذاشتید بزارید کنار!! این تریلر رو هرچه سریعتر دانلود کنید تا از دست نرفته!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تریلر CG فوق العاده از CD Projekt که مربوط به بازی Witcher 2 میشه! واقعا فوق العادست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبینید نصف عمرتون بر فناست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من این تریلر رو دیدم این شکلی شدم ~> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم ببینید بگید چه شکلی شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اقا ارین عزیزنقل قول:
اگه میشه نسخه کم حجمترشو قرار بده .
+
امروز هم IMDB صفحه اولش تیزر مخصوص نسخه 360 رو گذاشته بود
خواهش می کنم آرش جان،نقل قول:
به نظرم این تریلر رو حتماً باید با نهایت کیفیتش دید! کم حجم شدش به مراتب کیفیت پایینی داره.
ولی در هر صورت این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که حجمش کمتره و حدود 88 مگابایت هست.
اگه باز دوستان کیفیت کمتر داشتن قرار بدن.
این هم بدونید که این تریلر 4 دقیقه است.
ممنوننقل قول:
وای خدا فقط میتونم بگم ایول عجب چیزیه . دوستان حتما دانلودش کنید
اینم کیفیت 360 اش با حجم 21 مگ
The Witcher II Enhanced and Dark Editions
CD Projekt تصاویری از نسخه Enhanced Edition عنوان The Witcher II برای دو پلتفرم PC and Xbox 360 منتشر کرد که Dark Edition برای Xbox 360 و نسخه Enhanced Edition برای PC هست که در این نسخه مواردی مثل همه cut-scenes و همینطور اظافه شدن بخش داستانی بازی هست که هر دو نسخه در April منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیزر نسخه Xbox 360 رو می تونید از اینجا ببینید:
طبیعیه از نظر بصری نسبت به نسخه پی سی فاصله داره ولی همین هم کیفیت خیلی خوبی داره
به نظرتون من که یه سیستم معمولی دارم صبر کنم بازی واسه 360 بیاد یا اینکه همین نسخه pc خوبه؟
بعدش بازی واسه pc پچ و آپدیت این چیزا میخواد؟یه سوال دیگه اینکه واسه 360 مراحل اضافه داره؟
بهش میاد یه چی تو مایه های mass effect باشه ... از همونهایی که باید زیان انگلیسی رو فول باشی تا بفهمدی بازی چیه ... درسته ؟
نقل قول:
حتما....فول بودن زبان باعث میشه که از داستان سر در بیاری ولی باز کمی زبان بلد باشی میشه بازی رو رفت
در کل به همه توصیه میکنم این بازی عظیم رو که روی PC تجربه نکردن حتما روی کنسول برن که فوق العادست
سلام
من تاپیک مشکلات این بازی رو پیدا نکردم
دوستان میتونن فایل لانچر بازی رو آپ کنن؟
برای من ایراد داره
برای همین رزولیشن و تنظیمات گرافیک رو نمیتونم انجام بدم
بچه ها چپتر 1 کشتن kayran چجوریه؟
من تا سه تا بازوشو میزنم بعد میفته زیر تخته سنگ بزرگ بعد هی سنگ پرت میکنه اونجا باید چیکار کرد اخرای جونشه..
بعد از اینکه 3 تا بازو رو زدی پشت اون تخت سنگ قایم شو و رو خودت یه Quen بزن، بعد تو یه موقعیت مناسب بدو سمت تخت سنگ بزرگتری که جلوت افتاده، از اونجا برو روی هیولا و کارو تموم کن ; )نقل قول:
ممنون همین الان ردش کردم :31: