یکی از بزرگ ترین مشکل های این بازی کمبود هیجان بود. من همیشه کاور می گرفتم و خودشون همه رو می کشتن! اصلا هیچ استرسی نداره بازیش!
Printable View
یکی از بزرگ ترین مشکل های این بازی کمبود هیجان بود. من همیشه کاور می گرفتم و خودشون همه رو می کشتن! اصلا هیچ استرسی نداره بازیش!
دوستان پس از نصب بازی این ارور می یاد میشکل از چیه ؟
همه جور کرکی هم ریختن اما نشد ؟
کد:http://asrejavan08.tk/attachment.php?attachmentid=220249&stc=1&d=1288627172
بابا این سایت که حتما باید عضوش شی تا بشه توش چیزی دید!!نقل قول:
اون مرحله كه تو هلكوپتره و بايد آدمايي كه از غار خارج ميشن رو كشت
من هر كاري كردم مرحله بعدش نرفت
باید 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه بعد ولش کن.همین:20:نقل قول:
یک نکنه جالب در مورد این بازی(شاید رکورد من جالب بوده)!: دی
بازی رو حالت HARD فقط 3 ساعت و 25 دقیقه طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا بگیم خیلی نوبره یا جالبه ؟!!!! : دی
(یک نفر از خود گذشتگی کنه رو حالت EASY هم تمومش کنه تایم بزاره ببینیم این درجه سختی بازی واقعیه یا نه!
سلام
اقا من تو این مرحله از بازی medal گیر کردم هر چی میکشم هی آدم میاد نمیدونم باید چه کار کنم
این medal هم دیگه شورشو در آورده هی باید بشینی معما های حل نشدنی حل کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از مراحل بازی یکم وقتگیر هست دیگه...با اینکه من تصویری که گذاشتین رو ندیدم ولی حدس میزنم کجا باید باشین و مطمئن باشید کمی صبور باشید تموم میشهنقل قول:
اقا من تو این مرحله از بازی medal گیر کردم هر چی میکشم هی آدم میاد نمیدونم باید چه کار کنم
این medal هم دیگه شورشو در آورده هی باید بشینی معما های حل نشدنی حل کنی
نظر شخصی:(بار دوم که نشستم بازی رو تا آخر رفتم خیلی نظرم عوض شد و کاری به تقلیدهایی که از cod کرده ندارم ولی انصافآ بعضی قسمتهاش رو من تو هیچ بازیه دیگه ای ندیده بودم...دموهای بازی هم مخصوصآ اون صحنه ای که تو هلی کوپتر هستین و تیراندازی میشه و سربازهای دیگه همگی رو هوا به صورت اسلوموشن دارن تیر می خورن فوق العاده زیبا بود)
عکس رو عوض کردمنقل قول:
یه نگاه بنداز ببین یادت میاد باید تو این مرحله چه کار کنی ؟
اونجا بعد مدت یکه تیراندازی می کنی..و ..ملتی رو که هدف نشون میده میزنی ..
باید بلند شی و بری دنبال رفیقمون...صبر کنی به صورت ابجکت نشون میده...چی کا رکنی.
نقل قول:
خوب من همشونو میزنم بعد به جایی میرسه که دیگه صدای شلیک هم به گوش نمیرسه و شروع میکنه به پخش موزیک گیم و همچنان هر چی آدم میکشم باز جایگزین میشه
هیچ اتفاق خاصی هم رخ نمیده
:19:
دوستان بازی رو نصب کردم...2 تا کرک هم تویه dvdــیش داشت ..
هر کدوم رو دونه به دونه امتحان کردم اما بازی بالا نیامد...
ببینید اول بازی گفت باید وصل بشی به اینترنت منم دفع بعد وصل شدم اما وقتی بازی رو باز میکنم میگه ورژن جدیدش هست
فکر کنم گفت 76 و ماله شما 75 آیا میخاهید آپدیت کنم...منم که حجم دانلود اضافی ندارم و امکان خراب شدن بازی و احتیاج به
کرک جدیدتر پیداکردن....دکمه no رو میزنم که آپدیت نکنه اما کلا بازی رو میبنده...
چه طور میشه رفت داخل بازی؟؟
شما اینترنت رو قطع کن بعد دکمه yes رو بزن میره تو گیمنقل قول:
بازم نرفت تو بازی :41:نقل قول:
yes رو زدم بعد ز قطع شدن گفتش که سرور خابید دسترسی قطع شد می خواهید old version رو بازی
کنید منم زدم yes اما هیچی ....هارد 3 4- بار چشمک 3 ثانیه ای زد و هیچ اتفاقی نیفتاد...
فکر کنم به یک کرک احتیاج دارم لطفا کمک کنید :11:
شما احتمالا انویدیا تون جدیدتر است مخصوصا اگه قبلا مافیا 2 را نصب کرده باشید قبلی رو انیستال کنید و اینی که توفایل سیدی است رو نصب کنید میاد اگه نشد یه عکس از چیزی که میگه بگید.
قبل از اینکه بازی رو اجرا کنید اینترنت رو قطع کننقل قول:
ماله منم همینطوره با همین روش بازی میکنم
اینکارو کردم ...هیچ اتفاقی نمیفته .... فقط هارد چشمک میزنه و هیچی..نقل قول:
آره دقیقا قبلا مافیا 2 رو بازی کردم.....نقل قول:
این بازی phisix تویه dvdــش از ماله من قدیمی تر بود.....
الان باید چکار کنم؟؟
متاسفانه ظاهرا مشکل حادتر از اینهاست...
منم کرک رو اجرا کردم ریبوت شد ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه
نمیدونم مشکلش چیه؟!
هیچ کاری لازم نیست بکنی....نقل قول:
+
هر دوی شما کرکتون مشکل داره این کرک(16.5MB) رو دانلود و امتحان کنید:نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/medal_of_honor_2010.htm
این کرکم ریختم ..کرکی خوبی به نظر میومد گفتم 100% درست میشه...نقل قول:
تمام فایلها رو دونه به دونه طبق مسیرشون تو جای مقرر کپی کردم و با فایلهای default جایگزین..
اما هیچ فرقی نکرد :41:
به نظر شما آپدیت کنم بازی رو به ورژن 76 درست نمیشه؟
یه چیزی رو الان فهمیدم..
وقتی تو محل نصب بازی رویه آیکان moh کلیک میکنم ... ارور میده
بازی رو هم آپدیت کردم اما نتونست آپدیت رو نصب کنه و ارور داد..
داخل Multiplayer میره!!!
عکس:
محتوای مخفی: pic = 100 kb
بیا این کرک رو دیگه خودم هم تست کردم جواب داد:نقل قول:
کد:http://s41.ifile.it/qnfejaw/1r02/56992774/MOH10.Crack-TRiViUM_Epidemz.Net.rar
واسه من 2 تا کرک مجزا داشت..یکی واسه luncher و یک واسه moh .. شما باید کرک هر کدوم رو درست تو فایل خودش کپی کنی.منم همین مشکل رو داشتم..فکر کردم کرک خرابه ولی تازه متوجه شدم 2 قسمت باید کرک کپی کنمنقل قول:
یه چیزی رو الان فهمیدم..
وقتی تو محل نصب بازی رویه آیکان moh کلیک میکنم ... ارور میده
بازی رو هم آپدیت کردم اما نتونست آپدیت رو نصب کنه و ارور داد..
داخل Multiplayer میره!!!
بالاخره درست شد :31::8:نقل قول:
مشکلش رو فهمیدم از چی بود!!!! تمام کرکهایی که گذاشتید سالم بوده! بخاطر کاسپراسکای بود که اجازه نمیداد بازی اجرا بشه..
آخه همین کرک که الان گذاشتید رو ریختم دوباره بازی اجرا نشد...بعد یه لحظه گفتم نکنه کسپر داره جلوی اجرای بازی رو میگیره ...کسپر رو خاموش کردم بازی اجرا شد...
ممنونم ازت مهدی جان (mehdy.z) :11:
و با تشکر از همه..:10:
کسی نسیت یه راهنمایی کنه :13:نقل قول:
سلام دوستان . بازی رو امروز نصب کردم . کرک رو هم کپی کردم ولی وقتی میخواد وارد بشه پیغام Close The Program میده . چه کنم ؟ زده حال بهم زد
خب دوست عزیز مشخصه دیگه مشکل از کرکتون هست...مهدی جان زحمت کشیدن 2-3تا کرک سالم up کردن واسه دوستان منجمله شما..نقل قول:
خوب من یه کم از این بازی رو رفتم(دو مرحله)...و دیگه یه ماه بعد از اومدن بازی(خدا بگم این Darksiders رو چی کار کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و نقدهای خوب دوستان چیز خاصی نمیگم:20:
ولی لااقل من یکی اعتقاد دارم بعضی از دوستان واقعا توی حق این بازی اجحاف کردند!
به نظر من که بازی خیلی خوبیه و نکته_ی منفی خیلی خاصی نداره(فقط مشکلش اینه که فریم در طول بازی به شدت متغیره ولی لاقل برای من تقریبا هیچ جا زیر 30 نرفت:20:)...البته طبق تحقیقاتی که من کردم این بازی با گرافیک خیلی مشکل نداره و بیشتر خوره_ی سی پی یو هست! و دلیل اصلی افت فریم توی اکثر صحنه_های شلوغ و پردرگیری همین مشکل پردازش سی پی یو ست!
البته واقعا این رو هم نمیشه انکار کرد که اینجا اساسی خر موتور unreal رو جویدن و یه بازی خوش بافت وگرافیک دادن بیرون...حالا چه گیریه که دوستان دوباره به گرافیک این بازی دادند من یکی که موندم!!
هوش مصنوعی هم درسته در بعضی جاها دشمنا یه کم قاط میزنند:31:(البته برای من که خیلی کم پیش اومد)ولی این رو هم انکار نمیشه کرد که اعضای تیم ما هم در طول بازی بعضی جاها واقعا هوشمندانه رفتار میکنند و توی برخی صحنه_ها اگه اعمال وگفتارشون رو زیر نظر داشته باشید میبینید که واقعا حرفه_ای کار میکنند...
حالا باید صبر کرد تا دید که Black ops در مقابل این بازی چی از آب در میاد(البته شکی نیست که اون خیلی بهتر خواهد بود)
ولی در کل به نظر من یکی اگه کسی این بازی رو نگیره واقعا ضرر کرده چون من که واقعا دارم ازش لذت میبرم...
تا بعد:46:
حالا ما که فعلآ دستمون از cod black ops کوتاهه: دی ولی این بازی هم در نوع خودش خیلی جالب بود و به نظرم سایه سابقه و کارنامه کاریه سری بازیهای cod رو این بازی بود و نمیزاشت کسی حتی بازی اگر هم خوبی داشت دیده بشه!نقل قول:
ولی لااقل من یکی اعتقاد دارم بعضی از دوستان واقعا توی حق این بازی اجحاف کردند!
منم موندم یکم..: دی شاید بیشتر انتفادها به خاطر انفجارهای مصنوعی باشه و الی من که هیچ کم و کسری تو گرافیکش ندیدمنقل قول:
حالا چه گیریه که دوستان دوباره به گرافیک این بازی دادند من یکی که موندم!!
کاملآ تایید میشه و به نظرم حتی اگر کسی اول black ops رو بازی کرد و بعد موند که اینو بازی کنه یا نه 100% پیشنهاد میشه اینم برای تجربه بازی کنهنقل قول:
در کل به نظر من یکی اگه کسی این بازی رو نگیره واقعا ضرر کرده
منم مشکل از کرک بازی بود . بازی اجرا شد
به نظر بازی عالی میاد . حالا شاید بعدا نظرم عوض شه ولی شروعش که عالی بود . با اون سلاح های خفن .
سلام
یه جا گیر کردم،وقتی طالبان داره خمپاره میزنه و من سواره هلیکوپتر دارم بهشون تیر میزنم و هر چی تیر میزنم هی از تو غار در میان.
باید چه کار کرد؟
باید 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه بعد دیگه حله و میره مرحله بعدی:20:نقل قول:
بالاخره اینو هم تموم کردی.
ولی من نفهمیدم این تیکه آخرش چی شد؟
ما مرده بدیم یا نه؟ :31:
خیلی کم بود بازیش....
سلام من الان بازیو نصب کردم کرک سالم رو هم ریختم وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده
وقتی هم ok میکنم stop working میاد کسی هست منو راهنمائی کنه؟کد:http://up.--------.com/Files73/1e11cb2d1c2f41859bb1.JPG
ممنون
از صفحه زیر روی Download ... .DLL کلیک کنید و بزارید فایل دانلود بشه بعد محتوای فایل فشزده رو بریزید تو فولدر بازی :نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=d3dcompiler_42
سلام دوستان.من یه مشکلی دارم برا نصب این بازی.قسمت Multiplayer رو میاره و وارد بازی میشه اما وقتی moh رو می زنم که وارد بازی بشه گیر میده که dvd رو بزار .یه کرک هم که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (حجم 16.5 مگ) رو هم ریختم که فرقی نکرد.یه پیغام آپدیت می داد که آپدیت هم کردم.بعضی موقع ها هم این پیغام رو میده
this application has failed to start because physXEXtensions.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem
ممنون میشم کمک کنین
در کل بازی قشنگ و جالبی بود و لی حیف که کوتاه بود...
من مال پلي يك رو بازي كردم خيلي بازي نازي بود
اون اصلا مال جنگ جهانی دوم بود بعد گرافیک چندانی نداشت اما این مال جنگ افغانستانه با گرافیک زنده...:46:نقل قول:
خوب بلاخره نظر بازي خوراي مث شما بيشتر ملاكه من بيشتر بازي هاي پلي يك رو بازي ميكردم چون يه سادگي و جذابيت خاصي داشتن