اگه قراره سرعت ها واقعی بشه پس باید مثل مخابرات تهران محدودیت ترافیکو بردارند چون مخابرات تهران سرعت واقعی 128 را به مشتریاش ارائه میده ولی دیگه محدودیت ترافیک برا کاربراش نزاشته و هرکی هرچی خواست دانلود می کنه
Printable View
اگه قراره سرعت ها واقعی بشه پس باید مثل مخابرات تهران محدودیت ترافیکو بردارند چون مخابرات تهران سرعت واقعی 128 را به مشتریاش ارائه میده ولی دیگه محدودیت ترافیک برا کاربراش نزاشته و هرکی هرچی خواست دانلود می کنه
عزیزان و دوستان
ما نباید تسلیم بشیم
اگه با هم متهد باشیم هیچ کاری نمیتونند بکنند
حتی اگه شده همه با هم یه قرار دسته جمعی میزاریم و 20 نفری میریزیم تو مخابرات
اینا تازه به نفعشون شبانه رایگان با این سرعت بزارند
باید بهشون نشون داد که ما مسخره دستشون نیستیم
متاسفم!! من که همیشه ترجیح میدادم شبانه رایگان نباشه و سرعت روی 130 باشه حالا هم اگه روزانه رو پایین نیارن شبش اشکالی نداره، اگه به شبانه شاتل یا صبانت هم نگاه کنید میبینید که سرعتا خیلی پایینه چون که مخبابرات نمیاد شبی 6 گیگ مفت بده به ما هر گیگ 2500، معمولا اینجا با اعتراض کاری پیش نمیره!
آخه شبانه 64 خیلی نامردیهنقل قول:
حداقل 128 کنند که با اسمش جور درآد
البته اگه مخابرات روی سرعت 1 مگ بخواد شبانه بده که حدود 2 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد نه 6 گیگنقل قول:
ما به شبی 500 مگ تا 1 گیگ هم راضیم
آخه این چه معنی داره
حداقل 128 برا شب باشه بهتره
گور بابا یهودیشون....نخواستیم بابا شبانه بخوره تو سرشون.
از وقتی گرفتیم همش اعصاب خوردی بوده.
امروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم از طلا بودن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید !
امید وارم زود برش دارن این طرح مزخرفشون رو !
من که شبا استفاده نمی کردم. حالا هم اگه شماها شبا بیشتر استفاده می کنید بهشون بگید رمز شبانه را یه چیز دیگه بزارند این جوری هر کی خواست استفاده میکنه هر کی هم نه از ترافیکش استفاده کنه.نقل قول:
من امشب تست کنم ببینم سرعت چجوریه بعد خبر میدم
آره
آقا من یهو نصفه شب به سرم میزنه میخوام برم تو اینترنت
آخه با این سرعت که دیوونه میشم
یا سرعتشا بالا بزارند
یا رمز براش عوض کنند
در ضمن
کارا دولتی همینه
کاشکی مخابرات از شاتل یاد میگرفت
ما که فعلا اینترنت مخابرات برامون زوریه
مگر نه من که از مخابرات نمیگرفتم
هرس آدم در میاد با سرعت دایال آپ دانلود کنه
نامردهای بی همه چیز!
امشبم نشد.
خدا ازشون نگذره.
5kb/s ، 6kb/s ، 7kb/s بعد از 53 دقیقه از ساعت 1 سرعت 4.2kb/s :2:
چه حالی میکنه اون نامردی که با این طرحش داره به ریش یه ملت میخنده :angry:
دانلود بخوره تو سرشون شبا خوابمون نمیبرد آنلاین بازی میکردیم که اونم مالیده شد ، شب خوش .
خیلی خیلی خیلی نامردند
اه
به قول معروف اینجا ایرانه این جور چیزا عادیه
البته من به راحتی باهاش کانتر آنلاین بازی میکنم لتنسیم تو بازی حدود 35-40 هست که عالیه :31:نقل قول:
فکر میکنم تنها کاری که میشه توی ساعت شبانه باهاش انجام داد همین بازی آنلاین باشه
کانتر حال نمیده ، COD و COC حال میداد که با این وضعیت نمیشه .
مشکل ما ایرانیا اینه که اگه هر کاریمون بکنند صدامون در نمیاد
این چه وضعشه
یه کاری باید بکنیم
دوستان بهتره تا یه هفته اقدام خاصی نکنیم و فقط هر روز یه زنگ بهشون بزنیم و جویای ادامه کار شویم .
یه هفته که گذشت بشینیم ببینیم باید چی کار کنیم.
البته هیچ عیبی نداره اگه می خوان رو این سرعت شبانه بدن اما حداقل یوزر پس خاصی براش بذارن که هر کی خواست بره بشینیه با سرعت دیال آپ حال کنه .. ما که شبانه تا حالا نداشتیم از این به بعدم نمی خوایم .
این جمله را که تو سایت مخابرات می بینم می خوام آتیش بگیرم :
در راستاي افزايش رضايتمندي كاربران محترم اينترنت پر سرعت شركت مخابرات استان اصفهان ، اينترنت شبانه از ساعت1الي6 صبح رايگان گرديد.:41:
بله دوستان
اگر خواستیم شنبه هفه بعد بریم مخابراتا آتیش بزنیم و بیایم
حالا زوده برای برنامه ریزی.
الان با بخش فنی داشتم صحبت میکردم گفت به زودی حداقل سرعت شبانه را به 512 میرسونیم و اگه شد 1 مگ هم توی برناممون هست.
ما که امیدواریم.
من بعید میدونمنقل قول:
چون اگه میخواستن اینکارو بکنن از اول میکردن !
من دیشب چندتا فایل دانلود کردم ، بعدش که از تو پنل کاربری نمودار سرعت رو چک کردم ، رو 12KB/s فیکس بود !
رو 12 محدود کردن احتمالا الانم دارن الکی وعده میدن ...
از طرفی عجیبه که شب اول سرعت من 1 مگ بود !!!
حالا امیدوارم اینطور باشه که شما میگی ... :sad:
ای خدااااااااااااااااااا من شبانه رایگانشونو نخواستممممممممممممممممم
اگه من بخوام پولی استفاده کنمو از رایگان فیض نبرم تکلیف چیه؟؟ رایگان دادن اینترنت ارزونی خودشون
خدایا ما را از دست این مخابرات نجات بده. آمیننننن:41:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
کاش می شد واقعآ این کارو کرد اما این نامردا تا اعتراض کنی می گن ناراحتی خطتو جمع می کنیم می دیم یکی دیگه!نقل قول:
این قدر مشترک اجباری تو نوبت دارن که رحم به کسی نمی کنن!!
امشب هم مثل شب های گذشته
سرعت حدود 10
گویا سر کاریم !!! :41:نقل قول:
حداقل فعلا !!
قرار نیست بفهمند ما کی هستیم
میریم اونجا رو به خیش میکشیم
حتی یه 4 تا را اون تو میکشیم :31:
میگیم یا سرعتا میبرید بالا یا نمیبرید بالا :2:
اونها هم میترسند
من نمیدونم چه گناهی کردم که باید با این سرعت کار کنم
فکر کنم دیگه باید بریم تو کار وایمکس
چند روز پیش که زنگ زده بودم و به خاطر سرعت کم شکایت کردم امروز ساعت 10 یه خانومی از پشتیبانی زنگ زد که مشکلتون حل شد که گفتم بدتر شده و بهتر نشده گفت داریم روش کار میکنیم انشالله به زودی درست میشه :27:
امیدوارم این وعده ها عملی بشه .
سرعت من الان به شدت کم شده؟! نزدیک 50 Kb/s سرعت دانلودم شده.
نکنه یوقت روزانه را کم کردند تا شبانه را بتونند زیاد کنند؟!
دوستان سرعت را یه تستی بکنند و خبر بدهند.
ممنونم.
از منم کم شده .بین 40 تا 60 نوسان داره
به همچنین
در ضمن یه خبر هایی هست
سرور یا حق رو شنیدید قضیه شو
کاشکی هیچ وقت نشونوید
خبر های بدی برای اینترنت ایران در راهه دوستان
واسه این که بگن ما خیلی پیگیره کار مشترکینمونیم بهت زنگ زدن خودشیرینی کنن وگر نه اینا دلشون واسه احدی نمی سوزه!نقل قول:
من با دانلود منیجر 60 کیلو دانلود دارم، احتمالا دارن سرعتارو یواش یواش کم می کنن که یه دفعه ای صدا ملت در نیاد!!:19:
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
جریان چیه دوست عزیز؟ بگو تا ما هم بدونیم چه بلایی دارن سرمون میارن؟!!نقل قول:
دوستان از من نشنیده بگیرید ولی داریم بد بخت میشیم
کاری قرار انجام بشه که دیگه اینترنت پر سرعت از ذهنتون میپره
چندیدن سرور قدرتمند داره توی همین اصفهان خودمون توسط افراد متخصص راه میوفته
قرار موتور جستجوی کاملا ایرانی یا حق بیاد روی این سرورها
و نتیجه اولش اینه که گوگل و یاهو و msn و اینا قرار از کار بیوفته برای ما
ولی این ها به کنار
اینترنت ملی هم قرار تحت این سرور هایی که دارند میزارند بیاد
و اینا بگم
قرار اینترنت ایران مثل کره شمالی فقط داخل ایران باشه
فقط میتونید به اینترنتی که داخل ایران هست دسترسی پیدا کنید
یعنی من که سایت دارم باید اطلاعات سایتم از سرور هلند رو بیارم رو سرور های ایران
اگه نیارم سایتم دیگه از توی ایران قابل مشاهده نیست
این یعنی تا حدود یک سال دیگه همین اینترنت هم ازمون قراره گرفته بشه
دوستان شاید این متن من برای شما مسخره باشه و بگید الکی میگید
ولی این خط این هم نشون
چند وقت دیگه خودتون تا دیدید به روح من صلوات میفرستید
به نظر من دیگه اینقدر آتیش قضیه تند نیست که بخواند یه همچین کاریو بکنند، تا اونجایی که من می ونم دلیل ایجاد اینترنت ملی این هستش که ممکنه یه روزی غربی به خاطر مشکلاتی با نظام دارند ممکنه اینترنتو تحریم کنند و ما ایرانی ها نتونیم دیگه به اینترنت جهانی وصل بشیم برا همین هم اینترنت ملی را درست کردند که اگه اینطوری شد لااقل یه چیزی شبیه اینترانت باشه که سازمان ها لنگ شبکه نشند و بتونند با هم ارتباط برقرار کنند.مثل همین دانشگاهی که من توش درس می خوندم، تمامی کارها و شبکه هاشون و خدماتشون با اینترنت کار می کنه یعنی اگه اینترنت دانشگاه قطع میشد تمامی کارهای اداری داشنجو ها لنگ می موند
این کاهش سرعت هم بخاطر فرداست که روزه دانشجوست.از انتخابات سال پیش تا الان به هر مناسبتی مهمی که میرسیم سرعت اینترنتو کم می کنند
من منبعم معتبره
حالا ببینید
کسی نمیگه شما دروغ میگی ، گفتن این اتفاق قراره سال 92 بیفته اونم نه به صورت سراسر بلکه بیشتر برای مصارف آموزشی و اداری ولی شما خیالت راحت باشه اگرم همیچن کاری کنن ضررش بیشتر منفعتش هست درسته ایرانه ولی مردم به خری مردم کره شمالی نیستن :5:نقل قول:
تو کره شمالی شما نمیتونه از کشور خارج بشی انتظار داری اینترنت آزاد باشه :21:
آره منم شنيدم 92 راه ميوفته....نقل قول:
سلامنقل قول:
دیشب سرعت چطور بود
والا من با موبايل اومدم چندتا فيلم با کيفيت پايين ديدم از يوتيوب بد نبود اما دىقيق نميدونم چند بودنقل قول: