اشتباه می کتی برادر.سایه داره!
Printable View
اشتباه می کتی برادر.سایه داره!
نه برای من که نداره
سلام
گفتم جالب شما هم ببینید :
کد:http://www.facefx.com/page/unity-demo
سلامنقل قول:
جالبیش که جالبه. ولی فکر نمی کنم قابل استفاده باشه براتون:
نقل قول:
You will need to purchase a license to FaceFX Studio Professional or a FaceFX Studio plugin first. Then just request the unity integration files
نقل قول:
You can't use the no-save evaluation with Unity because it doesn't allow you to save XML files
که خب مهمتریش اولیش هست.نقل قول:
If you are using a FaceFX plugin, you won't be able to Publish your actor, so your Face Graph can't have any links. You can use FaceFX Studio Free to load your .facefx file saved from the plugin and convert it into XML
فعلا.:8:
سلام من تو import کردن فایل maya مشکل دارم وقتی انیمشن پخش می شه شی میره نا کجا آباد اعصاب خورد کرده
یه کم بیشتر توضیح بده. تنظیم واحدهات مشکل نداره؟نقل قول:
سعی کن برای اشیایی که انیمیشن دارن از scale factor تو FBXimporter استفاده نکنی.
تو یونیتی هر واحد معادل 1 متر هستش. اگرچه تو راهنما میگه با scale factor میشه تبدیل واحد انجام داد ولی تو موتور فیزیک و انیمیشن مشکل ایجاد میکنه.
آبجکتت رو زیر مجموعه ی یه GameObject خالی کن حل میشه.نقل قول:
سلام من تو import کردن فایل maya مشکل دارم وقتی انیمشن پخش می شه شی میره نا کجا آباد اعصاب خورد کرده
یعنی یه GameObject خالی درست کن بعد آبجکت مورد نظرت رو زیر مجموعه ی این GameObject کن.
اگرم خواستی Position یا Rotation یا Scale ش رو تغییر بدی باید همین صفات رو روی GameObject خالی که ساختی تغییر بدی :10:
ممنون دوستان. مشکل حل شد مشکل این بود ممنون من هم کاری آقا مجید گفتم انجام دادم و مشکل حل شد.راستی این ANIMATION BLENDING چیه هست؟ همون POINT LEVEL ANIMTION تو CINMEA4D هست؟
آقایون خبری از کرک درست و حسابی برای یونیتی 3 نشده ؟
یه Loader براش ساختن ولی به درد نمیخوره
کرکش نیست ؟
کرکش نیومد؟نقل قول:
آقا من با سیستم فیزیک ماشین مشکل دارم ماشین الکی چپ می کنه! لطفا کمک کنید
سلام...امروز unity 3 رو دانلود کردم...تویه همون 1 ساعته اول مشکل واسم پیش اومد
این ارور رو میده وقتی play رو میزنم
all compiler errors have to be fixed before you can enter playmode
کسی میدونه چجوری باید حلش کنم؟ یه جا خوندم که میگفت باید فایل هایه .jas رو پاک کنی...اما من که پیدا نکردم
این رو هم اضافه کنم که اگه یه پروژه دیگه بسازم ، این مشکل رو نداره!!!
کرک با پدر مادر واسه unity 3.0 نیومده هنوز؟
نقل قول:
این یعنی این که یک جای کارت مشکل داره!احتمالا نوی اسکریپ ها نا همخوانی وجود داره!وقتی حلش کنی درست میشه.
اگه پروژه جدید بسازی هم مشکلی نداره.
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
یه Loader واسش اومده نمیدونم جواب میده یا نه!فکر کنم بتونی توی سایت RL-Team.net بتونی پیداش کنی.مطمین نیستم.نقل قول:
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
نقل قول:
به چه روشی کار کردی؟
احتمالا pivot مدلت تنظیم نیست.یا مرکز ثقل مدلت از زمین خیلی فاصله داره و یا زاویه چرخهات سر پیچ زیاد میشه و یا.....
دقیقا بگو چیکار کردی تا کمکت کنم.
آقا ممنون مشکل من با angler drag حل شد!باز ممنون بابت توجه.
دیگه بازی فول گیم نمیسازی یعنی ساختی!؟نقل قول:
داشتم میساختم دیگه ! The Secret که اگر این کار ها مهلت بده بازی رو به صورت Point & Click در میارمنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم( یعنی زمانی که باتو چت کردم ) سعید جان ناراحت نشو ولی واسه حل مشکلاتت تلاش نمیکنی اگر هم تلاش کردی کافی نبوده!نقل قول:
راستی مشکلت تو یونیتی چی بود!؟ فکر کنم گفتی سینماتیکه!؟
واقعا من موندم چرا میخوای Point & Click بسازی ... خب FPS که واسه اون بازی خیلی بهتره :20:نقل قول:
داشتم میساختم دیگه ! The Secret که اگر این کار ها مهلت بده بازی رو به صورت Point & Click در میارم
معرفی سایت دانش آموزان یونیتی برای آموزش مبتدی به یونیتی کاران
سایت
[HTML]http://www.unity3dstudent.com[/HTML]
اقا یکی به ما بگه unity 3.1 نسخه رایگان داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من این سری که دانلود کردم رجیستر نمیشه ...
به سرور وصل نمیشه نمیدونم چرا :11:
ای بابا شانس گند ما رو باش...
کرک چی ؟ دارین؟...
کرکم نداریم :20: تموم کردیم :31:نقل قول:
ای بابا شانس گند ما رو باش...
کرک چی ؟ دارین؟...
سلام
اینجا چنتا کرک براش هست :
کد:http://forum.cgpersia.com/f13/unity-3-0-final-patched-21351/
بچه ها کمی بگردید کرک نسخه سه رو پیدا میکنید!( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برید میبینید )
میشه لینک کاملشو بدین من پیدا نکردم...نقل قول:
tnx:11:
نسخه 3.1 یونیتی عرضه شد!!!
الان چیکار کنیم؟؟؟
نسخه 3.1 کرک نداره!!!................. به سرور هم نمیشه وصل بشیم..........
:19:
سلام
من میخوام با یونیتی شروع به ساخت یه بازی بکنم ! یه سری منبع بهم بگید . از کجا شروع کنم ؟
سلام :31:نقل قول:
من واسه شروع با این انجین آموزش سایت پرشین دیزاینر رو گرفتم ... به نظرم واسه شروع خیلی خوبه.
یعنی یه جورایی رات میندازه، باش میتونی استارت کارتو بزنی و بقیه راه و خودت بری. :20:
از هلپ برنامه میتونی خیلی استفاده کنی ... اگه سوالی داری بهتره تو انجمن خود انجین بپرسی تا بهت سریع تر و بهتر جواب بدن.
به نظر من یونیتی انجینیه که به راحتی میشه یاد گرفت، یعنی اگه یه کم بری دنبالش اینقده هلپ و منبع و اینجور چیزا پیدا میکنی واسش :46:
سلام
یه منبع آموزشی برای particle system که حرفه ای آموزش بده کسی داره ؟
صفحه های قبل رو یه نگاهی بندازید پیدا میکنید!نقل قول:
دیده بودم . فارسی میخواستم . :5:
ممنون
من الان موندم چجوری این unity 3.1 رو اجرا کنم...نه کرکش اومده...نه به سرورش وصل میشه واسه رجیستر...:19::19:
منم موندم :19:نقل قول:
من الان موندم چجوری این unity 3.1 رو اجرا کنم...نه کرکش اومده...نه به سرورش وصل میشه واسه رجیستر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تو صفحه قبل یه کرک داده بودم تست کردی ؟نقل قول:
یه سوال دیگه دارم : این یونیتی فیری دقیقا چیا نداره که یونیتی پرو داره ؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
فکر کنم ایراد از اینترنتتون باشه !؟ من همچین مشکلی نداشتم .نقل قول:
دوستان روش فعال کردن به صورت دستی رو پیدا کردم...:31:
اینجارو ببینید:کد:http://unity3d.mihanblog.com/post/63
Unity3d Particle Systemsنقل قول:
فرق یونیتی رایگان با یونیتی پرو
1. اول اینکه نسخه رایگان آرم یونیتی روی زمان شروع بازی میاد و میره!
2. نسخه رایگان هیچ سایه ای را ساپورت نمیکنه! ولی بخش Lightmapping میتوان سایه داد!
3. Occl Culling کاملا غیر فعاله!
4. Lightmapping : نسخه رایگان همه بخش ها فعالاند غیر از GI یا Bounces
5. فیلترهای صدا غیر فعالند!
6. Profiler غیر فعاله!
7. Assets Server غیر فعاله که نسخه 3.1 Assets Store هم اضافه شده (نمیدونم این بخش واسه پرو یا نه! )
8. در نسخه رایگان واتر رو ساپورت میکنه!
9. رایگان Soft Particle ساپورت نمیکنه!
10. رایگان Render Texture غیر فعاله!
11. از همه مهمتر نسخه رایگان افکتهای تصویری همه غیر فعالند!
12. و نسخه رایگان Android رو ساپورت نمیکنه
و ....