دوست من اگه نرم آفزارت ورژن مک داشته باشه بهیچ وجه مشکلی نداری برای باز کردن فایل ها.نقل قول:
فعلا تنها نرم آفزاری که مشکل داره همون که دوستان گفتن
دوست من اگه نرم آفزارت ورژن مک داشته باشه بهیچ وجه مشکلی نداری برای باز کردن فایل ها.نقل قول:
فعلا تنها نرم آفزاری که مشکل داره همون که دوستان گفتن
لپ تاپ من مدل 371 هست . محل تهویه فن کجاست ؟
من اونو روی یک میز گذاشته ام . از کجا هوا رو میده بیرون ؟
هر چی نگاه میکنم همه جاش بسته هست .
میخوام مطمئن شم موقع کارهای سنگین سی پی یو خنک باشه .
الان چند دقیقه با imovie کار کردم سی پی یو شدیدا فعال شد .
بالاي كيبرد رو نگاه كن . جايي كه صفحه نمايش به بدنه وصل ميشه . يك شيار باريكه كه از اونجا عمليات تهويه انجام ميشه .نقل قول:
با برنامه istat pro ميتوني دماي سي پي يوت رو هم ببيني .
خوب باید فعال بشه دیگه داری پردازش سنگینی رو انجام میدی!نقل قول:
اگه خیلی نگرانی میتونی از smcfanاستفاده کنی که دور فنت رو خودت تنظیم کنی!
یه سوال دیگه :
من یه هارد اکسترنال وسترن دارم . ۱ ترا بایت . با فرمت NTFS
توش هم یه سری فایل دارم . حدود ۳۰۰ گیگ .
شدیدا به تایم ماشین علاقه دارم .
چیکار کنم تا بتونم ازش در مک برای تایم ماشین استفاده کنم ؟ فایلها هم مهم هستند .
از اون دستور ترمینال هم نمیخوام استفاده کنم .
آیا میشه یه قسمت از اون رو به تایم ماشین تعریف کرد تا فرمت کنه و برای بک آپ استفاده کنه ؟
برو به این ادرسنقل قول:
apps--->>>>utilities--->>>>disk utility
بعد درایو رو انخاب کن.تو تب پارتیشن ببین می تونی پارتیشن جدید درس کنی یا نه که قاعدتا نباید نشه!
اگه نشد این روشی این روشیه که من استفاده کردم
اطلاعات رو بریز رو یه هارد دیگه بعد این هارد رو باhfs+ فرمت کن دوباره اطلاعات رو کپی کن رو این
ممنون . خودم هم همین فکر رو میکردم ولی اشکالم اینجا بود که تب پارتیشن رو پیدا نمیکردم . یعنی به جای کلیک روی خود یو اس بی باید روی گزینه قبل از اون یعنی گزینه مادرش کلیک میکردم . به هر حال ممنون . این روش کاملا کار میکنه . :10:نقل قول:
الان باید کل فایلهام رو بریزم توی لپ تاپ بعد از پارتیشن بندی دوباره برشون گردونم . :31:
دوباره برگشتم!
دوستان اگر تو مدت غیبت من مشکلی مونده که حل نشده ، به من بگید!
موفق باشید ،
امید
به به .نقل قول:
چند روزیه میخوام iwork رو دانلود کنم ولی لینک مستقیم پیدا نمیکنم .
لطفا لینک دانلود خود اپل رو برام بزار . :11:
سریالشم از یه جایی پیدا میکنم .
نقل قول:کد:http://www.apple.com/iwork/download-trial/
نقل قول:
ممنون . اینو خودم داشتم .
اینو که نمیتونم باز کنم . مشکل ف******
منظورم این بود که لینک مستقیم دانلود برام بزاری تا وقتی روی لینک کلیک کنم دانلود شروع بشه . :10:
فیلتر؟!صبر کن ببینم چی پیدا میکنم!نقل قول:
emailرو برام پ خ کن!
نقل قول:
اگه ف * ی * ل * ت * ر شکن داری برو سایت اپل لینک داتلود آزمایشی iwork رو بزن بعد به ما هم بده .
ممنون :40:
لینک رو برات ایمیل میکنه!نقل قول:
ولی من الان بدون ف ش هم میرم تو همون لینکی واست فرستادم
میدونم برای Apreture همین کار رو کردم ولی برای iwork اینطوری خالی نشون میده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا لینکی که در ایمیل برات داده به من هم بده .:11:
ایمیلم رو برات فرستادم .
اون لینک یه بر مصرف!نقل قول:
اینو امتحان کن الان زدم میشه گرفت
کد:http://www.brothersoft.com/apple-iwork-download-224283.html
باز هم ممنون . با این لینکها مشکلم اینه که فایلهاش خیلی قدیمی هستند .نقل قول:
اگه دقت کتی آخرین آپدیت رو در لینک بالا مارس ۲۰۰۹ زده که خیلی فدیمی هست . حدود ۱.۵ سال قبل .
لطفا برای ایمیل من یه لینک از اپل بگیر . ایمیل رو برات فرستاده ام .
آره میدونم البته میتونی اینو نصب کنی بعد آپدیت کنی!نتونستم لینک مستقیم جدیدتری پیدا کنم!؟نقل قول:
با اینکه خودم از تورنت دانلود میکنم ولی چون به گفته ی دوستان ریسکش بالاست پیشنهاد نمیکنم بت!!
نقل قول:
لطفا برای ایمیل من یه لینک از اپل بگیر . ایمیل رو برات فرستاده ام . :46:
آقا اونجایی . لطفا کمکم کن .:19:نقل قول:
لینک جدیدی پیدا کردم :
کد:http://mac.brothersoft.com/iwork.html
سلام.دیشب رفتم پست آخرت رو ندیدم!نقل قول:
همین لینکی که خودت گذشتی خوبه که آپدیت هم جدید!
سلام
یه مشکل با اینترنت ...
من چند وقتی بود که از یکی از این سایت هایی که acount رپید شیر و ... میفروختن دانلود میکردم اما یه چند وقته که هرچی لینک هام رو میخام دانلود کنم نمیشه!!!!!!! این ارور رورمیده:
Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page ]lb.rapidpars.com/614303/5151/1/CleanApp.3.1.0.zip”. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.
اما وقتی با ویندوز یا یه کامپیوتر دیگه دانلود میکنم میشه!!!!!!! در واقع مشکل از سایتش هم نیست !!! از این مک منه!!! این BUG شیه که میگه به اپل گزارش کن؟؟؟؟؟ من شی باید بکنم؟؟؟؟:19:
سلام. دوستان شما بخواهین یه دی وی دی حدودا ۴.۵ گیگ رو تو هارد کپی کنید چه قدر طول میکشه؟ اخه تو pc خونه دیگه تو 7 دقیقه میریزه ولی تو مک 18 دقیقه. تو یه لپ تاپ 1564 دل هم تست کردم ۱۰ دقیق طول کشید
حالا موضوع چیه؟
اینم یه عکس از سرعت ریختن dvd تو هارد...
راستش هم چی مشکلی بر نخوردم!؟بیزحمت لینک رو بذار امتحان میکنم؟!نقل قول:
نکنه ، هاردت رو FAT فرمت کردی ؟؟؟؟نقل قول:
چون اگر NTFS بود ، همچین چیزی امکان نداشت!
یه چک ببین ، فرمت هاردت چیه !
موفق باشید ،
امید
سلام نه ntfs هم تو خود مک هم همین قدر طول میکشه دقیقا ۱۸ دقیقه طول کشید ۴.۵ گیگ رو بریزه تو هارد. چه کنیم:13:نقل قول:
نکنه ، هاردت رو FAT فرمت کردی ؟؟؟؟
چون اگر NTFS بود ، همچین چیزی امکان نداشت!
یه چک ببین ، فرمت هاردت چیه !
موفق باشید ،
امید
امید جان الان برا شما با چه سرعتی کپی میکنه تو win 7?
گفتم که مشکل از لینکش نیست!! چون با همین لپتاب البته با ویندوز دانلود کردم!!! جالب اینجاست که با speed download هم نمیشه!!
ولی اگه فکر میکنی لینکش کمکی میکنه اینم لینک:
نکته ایی که هست اینه که من وقتی ارور رو نشون مسئول سایتش دادم روی BUG تاکید کردکد:http://lb.rapidpars.com/613777/5151/1/Clean.App.3.1.rar
Safari can’t open the page. The error is: “The operation couldn’t be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:303) Please choose Safari > Report Bugs to Apple, note the error number, and describe what you did before you saw this message.[COLOR="Silver"]کد:http://lb.rapidpars.com/613777/5151/1/Clean.App.3.1.rar
والا چه عرض کنم ! ، اتفاقا امروز یک سریال (Boys Before Flowers) رسیده دستم ، بزار کپی کنم ببینم چطوریه!نقل قول:
ولی ، یک نکته رو فراموش نکنید و اپل دنبال سرعت نیست بلکه دنبال بی صدایی و سکوت است! (در مورد super drive)
موفق باشید ،
امید
اولا ، به نظر من بهتره از RapidBaz استفاده کنید ، تا RapidPars!نقل قول:
در ثانیه ، منم ارور شما رو دریافت میکنم! پس فکر کنم ، مشکل از سرور Rapid Pars باشه!
موفق باشید ،
امید
آخه من با ویندوز (بوت کمپ) دانلود کردم شد! میگم که مشکلی از سرور نیست!
نقل قول:من گرفتمش اینم عکسش!مشکلی نبود!؟نقل قول:
خب پس معلومه یه جای کامپیوتر من یه مشکلی هست!!!!! من کوکی ها رو هم پاک کردم و از منوی سافاری ٬ سافاری رو ریست هم کردم اما درست نشد!!
دوست عزیز اینجور وقتا لینک رو مستقیم کپی کن تو speed download.نقل قول:
نه سیستمت مشکل نداره امید هم مشکل داشت
دوست جون ٬ گفتم که! با speed download هم دانلود نمیشه!! اما با opera میشه!!!!!!!
شما از Little Snitch استفاه میکنی ؟ :46:نقل قول:
نه! چی هست؟؟؟؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان ! آقا امید یه سوال داشتم ..... من چند وقت پیشا " وب تانل ! " یا به فارسی خودمون وب تونل نصب کردم و این ستینگ شبکه سیستم و بهم ریخته ! چه راهکاری پیشنهاد میکنید که سیستم بشه مثل روز اولش :دی !!!
با تشکر !
سلام امید جون
من صبح رفتم توی یک سایت نامردی یکهو یه صفحه رو تا باز کردم کلن سافاری قفل شد خلاصه ریستارت و غیره ... الان وقتی توی سافاری روی یک لینک راست کلیک می کنم گزینه ی open link new tab دیگه وجود نداره اینطوری :
وقتی هم که open new window رو میزنم اینطوری :
البته چندتایی از آیکون هایی هم که وقتی رو لینکی راست کلیک می کردم میومدن از بین رفتن اما زیاد مهم نیستن همین open link to new tab رو چی کار کنم بیاد؟؟؟؟
فایروال ه! گفتم شاید ، فایروال ، آی پی ، Rapid Pars رو بسته باشه!نقل قول:
از فایروال خود مک ، چی استفاده میکنید ؟