ببخشید اشتباهی دیدم نوشته بود 1.5 میلیون!:18::31:نقل قول:
آره منم تعجب کردم!
از اونایی که هم آیپد دارن و هم آیفون هم درخواست نظرخواهی کرده بودند!
البته سایتش آمریکایی نبود!
Printable View
ببخشید اشتباهی دیدم نوشته بود 1.5 میلیون!:18::31:نقل قول:
آره منم تعجب کردم!
از اونایی که هم آیپد دارن و هم آیفون هم درخواست نظرخواهی کرده بودند!
البته سایتش آمریکایی نبود!
مواظب حرف زدنتون باشید اصلا هم از رو تعصب پاسخ نمیدند و با توجه به شواهد و نتایج بررسی مکینتاش پاسخ میدننقل قول:
تازه 2 روزه عضو شدید و کرکری هم می خونید
شما در جایی نیستی که در مورد معلومات و تخصص m24 نظر بدی
اتفاقا فکر میکنم شما نفرت انگیز هستین که معلومات فردی رو زیر سوال میبرید
دوست عزیز ،نقل قول:
شما خوب توهم میزنی ، ها!:18:
اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست مثل کابل آیفون وآیپاد!
چند تا سوال دارم از حضورتون!
1.ویندوز 7 رو می شه نصب کرد رو apple یا فقط xp?
2.می شه همزما ن هر دو سیستم عامل رو داشت؟هم mac وهم ویندوز؟یا باید mac رو پاک کرد؟
3.در حدود 1.200 نهایتا1.500چه مدلی رو معرفی میکنین با config نسبتا خوب
ممنون از راهنمایی های دلسوزانتون
نقل قول:
نقل قول:
خب این که، معلومه! آی پد قابلیت های فراوانی نسبت به آیفون داره!
مثلا همین iWork و نرم افزار های گرافیکی شرکت Auto desk برای آی پد ریلیز شدن!
اینو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383815
بله! میشه! چرا که نه!نقل قول:
2.می شه همزما ن هر دو سیستم عامل رو داشت؟هم mac وهم ویندوز؟یا باید mac رو پاک کرد؟
متاسفانه ، تو این رنج قیمت ، کانفیگ خوب نمی تونی بگیری!نقل قول:
3.در حدود 1.200 نهایتا1.500چه مدلی رو معرفی میکنین با config نسبتا خوب
ممنون از راهنمایی های دلسوزانتون
ولی بازم صبر کن ، سری جدید تو راهه! :11:
چند وقت دیگه میاد این سری جدید؟
اگه 1 یا 2 ماهه که میشه صبر کرد اگه نه 1 سالو ایناست بی خیال
در ضمن کانفیگ خوبو بی خیال مدلی که میشه با این قیمت تهیه کرد چه هستش؟ممنون
سلام. یه دوستان گل.
اقا فکر کنم ما هم داریم به جمع اپل دارن اضافه میشیم ولی چندتا سوال.
یکی از دوستان میخواد بره چین جنس بخره منم بهش گفتم واسم یه لپتاب بیاره.(البته فعلا فقط خودشو و جعبش بعدن به دستم میرسه)
حالا سوال من اینه که الان تو چین MC374LL/A هست؟
و اینکه الان اپل پشتa مدین چین هست یا usa?
دوست عزیز بارها این موضوع توضیح داده شدهنقل قول:
محصولات اپل به سفارش آمریکا توی چین اسمبل میشوند، همشون.
الان دیگه این چیزها اونقدر مهم نیست که فکر کنی تفاوت اینقدر زیاده.
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
چند نفر از دوستان توی این انجمن به صحبت های امید ایرادهایی گرفته اند اما با دلیل تخصصی این که نمیشه هر کی بیاد حرف های خودش رو بدون دلیل بزنه و بره ، این امید خیلی اینجا زحمت میکشه چه راهنمایی ها که به من نکرده.
من هم از الماس پایتخت هم گارانتی نقش هم اپل ایران سوال کردم تا 3 هفته دیگه وارد میشه و الان هم به مقصد ایران بارگیری شدهنقل قول:
اما خوب در بدو ورود قیمتش بالاست
ماکسیمم 20 روز دیگه! میرسن ایران!نقل قول:
به نظر من بودجه تون رو افزایش بدید ، ارزشش رو داره!نقل قول:
در ضمن کانفیگ خوبو بی خیال مدلی که میشه با این قیمت تهیه کرد چه هستش؟ممنون
من بیشتر سوالم این بود که ایا قیمت این mac book pro 13inch جدیدا الان با همون قیمت 1250 دلار میشه تو چین خرید؟
دوست که نمیتونم بگم چون همچین ادمایی رو اصلا قبول ندارم اینایی که اینجا دارن بحث میکنن حد اقل چند ماهیست که دارن از مک استفاده میکنن یا بعضی مثلm24 حدود ۶ سال یا مثل من ۱ سال پس لطفا تاپیک رو بهم نریز و اگه سوالی داشتی بپرس چون واقعا صلاحیت اینکه در مورد اپل نظر بدی رو نداری:angry::angry:نقل قول:
عذر می خوام من هی سوال می کنم..اما میشه لطف کنین بفرمائین حدودا قیمتش چنده؟نقل قول:
یعنی من چقدر دیگه بودجه خودمو اضافه کنم؟؟اصلا مدلش چی هست و config?
من اصلا با apple اشنایی ندارم به نظرتون واقعا میارزه؟؟آخی vaio با کانفیگ خوب و بدون دردسر ویندوز الان با 1200 یه چیز توپ مثل ccw میشه خرید..اما من واققعا واسه صفحه تاچ و mac اومدم..خیلی تعریف می کنن دیگه گفتم بی خیاله ضرر 400 هم میزارم روش اما انگار گرونتر از این حرفاست...لطفا بیشتر و بهتر مجابم کنین که پشیمون نمیشم:41:
ببین ، قیمت 1250 دلار مربوط به اپل استور آمریکا ست!نقل قول:
اگر قیمت اپل استور کشور چین رو می خوای ، تو سایت اپل چین رو انتخاب کن و قیمت ها رو ببین!
ولی مسلما یه خورده بالاتره! (البته یه خورده نه مثل ایران!)
خواهشا جواب این افراد رو ندین! (این افراد با قصد بهم زدن این تاپیک اینجان وبس!)
ارزش وقت من و شما بالا ست ، چرا با کل کل با یکسری افراد نادان تلف می کنیدش ؟؟؟؟؟؟!!!! :11::11::11:
ممنون از همکاریتون!
یعنی من چقدر دیگه بودجه خودمو اضافه کنم؟؟اصلا مدلش چی هست و config?
من اصلا با apple اشنایی ندارم به نظرتون واقعا میارزه؟؟آخی vaio با کانفیگ خوب و بدون دردسر ویندوز الان با 1200 یه چیز توپ مثل ccw میشه خرید..اما من واققعا واسه صفحه تاچ و mac اومدم..خیلی تعریف می کنن دیگه گفتم بی خیاله ضرر 400 هم میزارم روش اما انگار گرونتر از این حرفاست...لطفا بیشتر و بهتر مجابم کنین که پشیمون نمیشم:41:
دوست عزیز در لینک زیر می تونی مشخصات مک بوک پرو ها رو ببینی و خودت مقایسه کنی.قیمتش هم همونی که تو سایت اپل هست + حدود 250 هزار تومن در ایرانهنقل قول:
کد:http://www.apple.com/macbookpro/specs-compare.html
یعنی با اون چپیه باید چیزی ریخت توی آیپد؟
به نظر شما من که الان آیپد گرفتم وقتی که آیپد تری جی و مدل های دیگه اومد برای این که دلم نسوزه چی کار کنم؟
اونا رو هم بخرم؟
یوهنای عزیز به نظر من بیخیال شو..ارزش نداره خون خودتو کثیف کنی..و همینطور شما m24 عزیز
یه سایتی به وجود اومده دارن همه استفاده می کنن..از اینکه m24 یه خورده تند مزاج هستن و رک , شکی درش نیست!!
من با اینکه 24 ساعته اومدم تو این سایت , هر چی جرو بحث دیدم همش با دوست خوبم m24 هست اما اینکه ایشون اطلاعاته خوبی در اختیار کاربران می ذارن اجتناپ نا پیره اما شما هم حق دارین ایشون نباید با لحن بد و توهین امیز صحبت کنند..
به نظرم جفتتون بی خیال شین چون واقعا قوانین سایت چیز دیگه ایی رو میگه!!
m24 شما که واقعا قصد اطلاع رسانی دارین و اینقدر با حوصله وقت میذارین بهتر نیست روابط بهتری با کاربران داشته باشین؟؟ممنون از راهنمایی های خوبتون واقعا خسته نباشین فقط لطف کنین کاراتون در جهت بسته شدن سایت نباشه..ممنون
گستاخیه منو به بزرگیتون ببخشین
سلام دوستان عزیز
عزیز من مک امن چون من ویروس نویس برام نمی صرفه روی اون وقت بزارم و نتیجه کارمو نمیتونم ببینم
تو یکسری چیزا بهتره . ولی برای یک کاربر معمولی یا یک کسی که داره کاره گرافیک یا تو این مایه ها انجام میده
ولی توی شبکه و محیط های اینتر گرایز به صرفه نیست و مشکل داره
چون کارم شبکه و سکیوریتیه اینو میگم
اگرم مدارک درسیمو خواستید بگید براتون اسکن شدشو بفرستم فکر بد نکنید
ببخشید اگه ربطی به تایپیک نداشت
با تشکر از همه
نقل قول:
من نمی خواستم چیزی بگم چون از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیه ولی دیگه نتونستن تحمل کنم . شما جواب اینو نمی دونی . سطح سوادت در همین سطحه . حالا می خوای دوستان رو راهنمایی کنی . می خوای سایت تخصصی بزنی . بی خیال
امید جان ممنون از راهنمایت فقط یه چیزی من متوجه نشدم واحد پولشون چی هست.
اگه کمک کنید ممنون میشم.
قیمت تو سایت این بود RMB 9,498 کسی میدونه به پول ما چند میشه؟
نقل قول:
دوست عزیز واحد پول چین یوهانه و هر یوهان معادل حدود 150 تومن هستش.
9498*150= 1424700
اینکه توی فروم همه چی گفته بشه غیر از مسایل تخصصی خوب نیست
اما الان شرایط رو کاملن درک می کنم ، مثل این میمونه که با تمام در و دیوار خوردن ها یه چیزی مسیر مستقیم رو پیدا کنه ، مسلمن هیچکی عقل کل نیست اطلاعاتی که امید عزیز داره در حد خودش فوق العاده است ، یه عاشق واقعی اینطوریه من که همیشه خودم رو مدیون کمک های امید جون می دونم .
صد در صد با انرژی های مختلف و تفکرات مختلف ، معرفی بهتر اپل مکینتاش و استفاده ی درست از اون میتونه بین کاربران سواد خوبی رو ایجاد کنه ، شخصن این مباحث اخیر رو قدمی میدونم برای دستیابی به یک اقتدار ، مثل جنگ اول میمونه که به صلح آخر میرسه صد در صد به این قضیه اطمینان دارم. اصلن هم کسی اینجا جایگاهش مورد تردید قرار نگرفته . امید هم تا ابد جایگاهش رو سر من یکیه
سلام
در مورد macbook pro mc118ll توضیح میدید؟
و اینکه با 2000000 تومن بهترین macbook که میشه گرفت چیه؟
من ، امید سامیر ملقب به مایکروسافت 24 ، دانشجوی سال 2 مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ، بعد از سه روز کار بروی firmware password موفق شدم ، سیستم امنیتی و سیستم کنترل کننده ی EFI مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A رو حک و از کار بندازم!
حالا هرکس ادعا داره! تحویل بگیره!!!!!
در ضمن برای بخش پشتیبانی اپل هم ایمیل کردم ، تا حسابی حالش رو ببرند!
اگه آیپد بگیرم بعد حک بشه می تونم خودم تو خونه حکش کنم!
یعنی دستورالعملشو بذارین و من بعد حکش کنم؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ،نقل قول:
مک بوک پرو ، چه ربطی به آی پد داره؟؟؟!!!!!
ولی برای آی پد هم ه خبراییی داره میشه!
نقل قول:
امید جان به نظرتون به صرفه هست که این دوستم از چین MC374LL/A بیاره؟ قیمتش حدودا 1500 میشه؟
با اجازه امید جان :
بله . می صرفه . فرصت مناسبیه . این مدلهای جدید وارد ایران بشن یه چند وقت طول می کشه تا قیمتهاشون ثابت بشه . یه چند وقت اول گرون هستند .
ممنون از پاسخوتون حالا یه سوال دیگه. تو جعبش به غیر از شارژر و دو تا DVD دیگه چی هست؟ چون میدونید که جعبشو با خود لپتاپ نمیاره و میزاره قاطی بار های که داره وارد میکنه.
و سوال مهم دیگه اینکه وقتی خریداری شد چند ساعت باتریشو بزنه تو شارژ؟
اون دو تا دی وی دی ، خیلی مهم اند! سعی کنید هر جوری شده با دستگاه بیاریش!نقل قول:
غیر از اینها ، دستمال تمیز کننده ی LED ، و دو دفترچه !
ببین ، به شارژ میزنی تا وقتی که چراغ نارنجی رنگ ، سبز بشه! همین!
راستی ، حواستون باشه که Layout کیبورد English باشه! در غیر اینصورت باید زبان چینی رو هم یاد بگیرید!:46:
دمت گرم واقعا حکش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 8::18:
ایول ایول داش امیدو ایول!
خب اگه تا الان کسی از پسش بر نیومده بود پس کار بسیار سختی بود!
خسته نباشین!
وای ممنون از راهنمایتون.:10:نقل قول:
راستی ، حواستون باشه که Layout کیبورد English باشه! در غیر اینصورت باید زبان چینی رو هم یاد بگیرید!
باز هم سلام
ببخشید من mb991رو قیمت کردم 1.820 و راست یا دروغ می گفت گرون میشه من اینقدر گرونه برام...بخصوص که می ترسم...و یک چیز دیگه که 13"هست...و ... دلم با سونی نیست اما از عواقب اپل هم می ترسم...چی کار کنم؟ ... دارم دیوونه میشم
ببین ، با اومدن سری جدید ، مک بوک پرو 13" به ایران ، مدل هایی قبلی مثل همین MB991LL/A دیگه پیدا نمیشن! چون الان دو هفته بیشتر ه ، که تولید سری قبل دیسکانتینیو شده!نقل قول:
پس ، اگر عجله دارید ، ویا قیمت براتون مهمه ، بهتره زود تصمیم بگیرید!
اما سری جدید ، تا قیمت هاشون تو بازار ثابت شه ، یه خورده طول میکشه! (خب بالاخره ، اینجا ایرانه دیگه!)
در ضمن ، بعضی مواقع در زندگی ، آدم باید با دلش تصمیم بگیره ، نه با کله اش!
اگر فکر می کنید ، اینکار ریسکه ، اینو از من داشته باش : "همیشه بزرگترین ریسک ، نکردن ریسکه!"
دیگه خود دانید!
اگه گیمر حرفه ای نستید تو خریدش شک نکنید بی نظیره :11:
یعنی چی عواقبش میترسید؟نقل قول:
باز هم سلام
ببخشید من mb991رو قیمت کردم 1.820 و راست یا دروغ می گفت گرون میشه من اینقدر گرونه برام...بخصوص که می ترسم...و یک چیز دیگه که 13"هست...و ... دلم با سونی نیست اما از عواقب اپل هم می ترسم...چی کار کنم؟ ... دارم دیوونه میشم
خب برای کوچکترین خدماتش خودت باید اقدام کنی...(یه ورد یا پاورپوینت ساده را هم باید جدا براش پیدا کنی) خیلی وحشتناکه و اینکه 13" و من کار گرافیکی می خوام بکنم...نقل قول:
چی کار کنم خدااااا:19: