بهتره به اینجا یه سری بزنی ببینی قیمت چند زده. اونوقت باز هم بگو 47 تومن هست :نقل قول:
کد:http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5412322
http://www.plextor.com/english/products/px-b900a.html
Printable View
بهتره به اینجا یه سری بزنی ببینی قیمت چند زده. اونوقت باز هم بگو 47 تومن هست :نقل قول:
کد:http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5412322
http://www.plextor.com/english/products/px-b900a.html
نقل قول:
آقای Lord_theOne شما اینو گفتین بعد به من توصیه می کنید برم لایتون بگیرم
به چه دلیل و منطقی؟
واقعا دستتون درد نکنه ، خیلی عصبانی شدم
نمیگم ، شما وظیفه ای ندارید که منو راهنمایی کنید ولی بلایی که سرتون اومده رو نباید بگید که سر من هم بیاد ...
دوست عزيز من شرمنده هستم چون واضح نگفتم ببخشيد
ببين من از رايتر Sony 830a خيلي راضي هستم و با كيفيت رايت مي كند
اما چون رايتر لايتون مي گن خوبه تعريفشو زياد شنيدم و بخاطر اينكه كابل ساتا دارد كارايي سريعتر است در خواندن و نوشتن و موقع ايمج گرفتن سيستمت فشار نمي اورد من وقتي ايمج مي گيرم سرعت هاردم را مي خوابوند كابل Ide فكر نكنم هارد ساتا اين مشكل را داشته باشد
حالا انتخاب با شما است
سوني حرف ندارد تست شده است با گارانتي ايران رهجو
لايتون هم خيليها دارن استفاده مي كنند
انتخاب با خودته
گارانتي اصلي لايتون، پايونير و پلكستور چه شركت هايي هستند؟
خواهش میکنم لحن تند منو ببخشید
آخه خیلی تو ذوقم خورد
من امروز رفتم به مرکز کامپیوتر ایران و چند تا بازار دیگه سر زدم همشون بدون استثنا میگفتن پلکستور حرف نداره
بعد از اون هم خیلی ها pionner رو توصیه کردن
البته گفتن اصلا تو بازار نیست و باید دو سه هفته صبر کنم
گفتن با گارانتی ئه سریر تضمین شدست و گارانتی ئه سریر در زمینه ی دی وی دی رایتر بهترین گارانتی ئه حال حاضر هست
علاوه بر اون شماره ی دفتر مرکزی ئه فروش گارانتی ئه سریر رو از یکی از نمایندگی ها گرفتم تا در این زمینه بیشتر تحقیق کنم
تازه گفتن پلکستور اصلش ساخت بلژیک ئه و اگر گیر بیاد 200هزار تومن می ارزه و هرچی پلکستور در بازاره ساخت چین ئه .
حالا باز نمی دونم ، اونا که خیلی با اطمینان از پلکستور حرف می زدن میگفتن هرچی پول بدی آش میخوری تو خوبی پلکستور شک نیست
گفتن احتمال داره از صد تا یکی اشکال پیدا کنه که اونم می یوفته گردن گارانتی و چنین موردی در ایران عادی ئه
همچنین توصیه کردن که گارانتیش مال ئه سریر باشه و پلکستور رو با گارانتی ئه شرکتی نگیرم فقط سریر ...
کسی هست که با گارانتی ئه سریر گرفته باشه و با مشکل روبرو شده باشه و یا ارزش ئه اون همه تعریفی که میکنن داره یا نه؟
من یه پلکستور داشتم که گارانتی نداشت چینی هم بود ولی خیلی عالی کار میکرد و هنوز هم کار میکنه!
البته چون Ide بود از سیستم انداختمش بیرون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ببینید و نظر بدید در مورد پلکستورئه
سلام آقا مسعود دیگه شما چرا این حرفو میزنید پس گارانتی مال چیه ؟؟؟؟؟ یعنی یه دونه خراب شد همه بد هستند مگه سونی هم خراب نمیشهنقل قول:
دوست من اول از همه توی بازار اصلا به حرف کسی توجه نکن چون اونو جنس خودشون رو معرفی میکنند و میخواهند جنس خودشون رو بفروشندنقل قول:
بعد من dvdrw خودم یعنی سونی رو دارم میفروشم که یه لایتون sata بگیرم با اینکه هم قیمت هستند dvdrom لایتون رو دارم راضی هستم میخوام رایترش هم بگیرم
بعد پلکستور یه درایو oem هست و ایسوز این درایورها رو میزنه ولی لایتون خودش تولید کننده هست همین فهته پیش من دو تا لایتون گرفتم و بستم همه هم راضی بودند
حالا میا خودتون هست
لایتون گارانتی خوبی هم داره یک ساله سازگار ولی به ایران رهجو نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد منظورمو درست نفهميدي
كيفيت ربطي به سوختن ندارد منهم نگفتم چون فلا رايتر خراب مي شود كيفيت رايت ندارد
يا خراب نشدن رايتر يعني اينكه بهترين رايتر است
منهم اصلا درباره بد بودن حرف نزدم نزدم
منظورم اين هست كه كابل ساتا بهتر از IDE هست
البته آقا مسعود من منظورم نقل قول پست 522 بود که شما در مورد سوختن صحبت کرده بودید نه پستی که در مورد آتا و ساتا گفته بودیدنقل قول:
آره دوستم خريده بود اما اين پست ماله خيلي وقت پيشه
فكر كنم يك سال هست كه ماله دوستم سوخته
خوب ادم سنش كه بالا مي رود تجربه هاشم بالاتر مي رود
اگر امروز حرف ديگه اي را مي زنم بدونيد كه تغيير كردم
مثلا من از گيگا خوشم نمي امد ولي الان مي بينم خيلي قوي شده مخصوصا گرافيكهاش به نسبت قبلا خيلي بهتر شده
شرمنده از همتون
سلام
من میخوام دی وی دی رایتر بخرم نمی دونم کدوم خوبه؟
نظرتون در مورد پلکستر چیه؟
ASUS 1814 BLنقل قول:
ساتا
39 تومن
سلام.آقا تو رو خدا یکی کمک کنه.من دیروز یک دی وی دی رایتر ASUS گرفتم و نصب کردم ولی سی دی nero 7 essentials که داخل جعبه بود نصب نمیشه یعنی بعد از نصب direx9 دیگه ادامه نمیده و پیغام میده your system has not been modified ...
من چون میخوام از قابلیت لایت اسکریب استفاده کنم میخوام که این نرو رو نصب کنم.
در ضمن سیستم من خیلی قدیمیه مشکل میتونه از این باشه ؟
cpu 633 -ram 128-vga 16mb-
ممنون.
احتماله زياد بخاطر سيستمت هست
رم و كارت گرافيك
فكر كنم گرافيك شما دايركتيك را ساپورت نمي كند
بهتر است Nero 6 را نصب كني
سلام
یک دی وی دی رایتر میخام بخرم ولی نمی دونم ؟ بودجه تا 40 تومن هست حالا یکم بیشتر هم میشه یک کاریش کرد اول با این بوجه چه پیشنهادی میدید بعد اگر یک مقدار بالتر هم بود بگید.
در ضمن مادربردم Ide داره ساتا نداره :13: خب حالا اگه دی وی دی رایتری بگیرم که سا تا باشه IDE رو سپورت میکنه یا کابل جدا برای Ide هم داره یا نه فقط کابل ساتا بهش می خوره .در ضمن سیستمم اینه اینتل سلرون 1.2 گیگا هرتز با 512 مگ رم . خب چی پیشنهاد میکنید
در ضمن جریان چاپ عکس روی دیسک دی وی دی چیه؟ کدوم مدلها این و دارن؟
گارانتی واینکه ساخت کجاست رو هم بگیدو
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
این ایسوس و لایتونی که نعریفش رو میکنید با کدوم گارانتی ،لاقل اگر بجه ها نمدونن با سیتمم جور در میاد یا نه ،لطف کنن این رو بگن که زنگ بزنم ازشون بپرسم. آخه مادربرد م IDE هست بعد یکجای دفترچه کنار IDE زده ATipi حالا کدوم بدرد من می خوره ؟
سونی چی اون سی پی یو چند میخاد مال من 1.2 گیگا هرتز اینتل سلرون هست پنتیوم 3
512 مگ هم رم.
کسی نیست یه راهنمایی بکنه .
میخا مهم دی وی دی رایت کنم و هم باهاش دی وی دی ببینم.
مرسی
منتظرم جوابتون هستم:11:
سلام
سيستم من قديميه.
main: Epox 8khal
amd 1700xp
Graphic: tnt 64
ram:256 ddr kingston
خلاصه مي خواهم يك دي وي دي رايتر بخرم. يكي گفت ساتا نمي خوره و بر فقط لايتون 20x بخر.
من مي خواهم بدونم آيا مدلي از دي وي دي رايتر هست كه هم ساتا هم ide ساپورت كنه و اگر نه چقدر امكانات رو از دست مي دهم؟
يعني چه تفاوتي بلحاظ امكانات بين اين دو حالت وجود دارد؟
روي يك سيستم مشابه و يكسان چقدر تفاوت سرعت رايت خواهم داشت؟
آيا بجز لايتون چه مدلي ديگه اي مي تونم بخرم از پايونير يا ايسوس.
توي انجمن پرشين تولز كه راهنماييم نكردند. اميد دارم دوستان در اينجا محبت كنند و راهنمايي كنند.
سلام به نظر من یه ساتا بگیر که بعدا هم خواستی سیستمو ارتقا بدی نخوای باز رایترت رو هم عوض کنی و برای اینکه مین شما ساتا ساپورت نمیکنه شما یه تبدیل آتا به ساتا بگیرنقل قول:
من خودم یه تبدیل دارم خواستی نصف قیمت برات بفرستم
در ضمن لایتون دو مدل 20x داره یه مدل ساتا 20a1s (البته در بازار ایران ) که لایت اسکریپت رو ساپورت نمیده یه مدل آی دی داره که 20a1h میباشد که لایت اسکریپت رو ساپورت میده
هر دو ساخت چین و گارانتی یکساله سازگار ارقام دارند مدل ساتا در بازار کم گیر میاد
من قبلا سونی داشتم ولی خدایش لایتون یه چیز دیگه هست سونی مدیا خام پرینکو رو ساپورت نمی داد و فقط سرعت 4 x رو داشت بقیه مدیا هم میزارشتی با سرعت 8 x زمان بیشتری از 4x میگرفت ولی لایتون تمام مدیاها رو به طور کامل ساپورت میده - من ساتا دارم الان در کپی dvd یه خورده سریعتر عمل میکنه
ایسوز هم خیلی خوبه ولی در بازار خیلی کمه و گارانتی خوبی نداره
سوالی بود در خدمتتون هستم
سلامنقل قول:
آقا آرش
الان که صحبت از تبدیل آتا به ساتا کردی جالب شد،من فکر میکردم همچین چیزی نداریم چون از یه فروشنده پرسیدم ولی نمی دونست. چه جوریه کابل رابط بین دی وی دی رایتر با جای Ide رو مادربرد هست یا نه برده که رو اسلت باید نصب شه؟
بعد یک چیز دیگه اصل این لایتون مال کجاست؟اصلش هم مال کشور چینه؟یا نه بغضی از جنساش رو تو چین میسازه .مث مثلا سونی.
نظرت در مورد دی وی دی رایتر nec چیه؟ AD-7173A اینم مدلش.
چون دوستا ن در مورد همین دو سه تا صحبت کردن ولی در مورد برندهای دیگه بحثی نمیشه.
hp چهطور؟ ظاهرا قیمتش هم بالاست تو سایتش هم یک مدل اینترنال داره 89 دلار بود فکر کنم.
سلام دوستان . من می خواستم یک دی وی دی رایتر بخرم مدل liteon - 20a1h . به نظر شما خوبه ؟
در ضمن از کجا باید بفهمیم مادربوردمون ساتا ساپورت می کنه یا نه ؟
مدل مادربردت را كامل بخون تا بهت بگم ساپورت مي كند يا نه
لایتون مدل 1h آی دی هستش و لایت اسکریپت رو ساپورت میکنه ولی مدل 1s ساتا هست و لایت اسکریپت رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
خودم فهمیدم ساپورت نمی کنه . حالا با توجه به این اون مدلی که گفتم 20a1h خوبه ؟
در ضمنم یک سوال دیگه داشتم اینکه لایت اسکریپت چیه ؟
با تشکر
قابلیت حکاکی روی سی دی میباشدنقل قول:
بله مدل بسیار مناسبی هست و با گارانتی 1 ساله سازگار
سه تا قالب با رنگهای مختلف هم در جعبهش داره
منم یک سوالی داشتم اگه بخام دی وی دی رایتر ساتا بخرم بعد با مبدل ساتا به ای دی ای به مادربردم وصل کنم . چه مشکلاتی ممکنه داشته باشه مادربردم ای دی ایی هست.
و قیمت مبدل ساتا به آی دی ای چنده ؟ میخام ببینم می صرفه یا نه همون آی دی ای بگیرم.
چون از مدل ساتا ایسوس خوشم اومده.
دوست من خودمتتون عرض کردم شما اگر مدل ساتا بگیری هیچ مشکلی مبدل با مادربرد ندارهنقل قول:
الان ارزونترین مبدل در بازار 9 تومنه ولی من خودم یه مبدل خریدم 1 ماه هم استفاده نکردم خواستی بهت میدم 5 تومن البته اگر تهران و کرج باشی
آرش من تهرانم طرق شرق تهران. حالا مرددم تو انتخاب دی وی دی رایتر این دو سهه روزه هم گرفتار کارامم . ولی اگر ok باشه برات پیغام میزنم. ببنم این مبدله چطوریه یه طرفش رو باید بزنم به دی وی دی رایتر سا تا و یه طرفش رو بزنم به کابل ای دی ای مادربدم. در ضمن اسم مدلش چیه ؟کجاییه؟نقل قول:
با مادربردم که گیگابایته مکنه تداخل داشته باشه چون الان مودمم با یک کارت شبکم یه نمه تداخل دارن؟
در ضمن دی وی دی رایتر چی بگیرم ؟آخه موندم کدومش بهرته ؟ ایسوس ساتا ساخت کجاست؟
چقدر سوال پرسیدم!شرمنده!
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
شما dvdrw خواستی بگیری لایتون بگیر همون 20xچون ایسوز گیرت نمیاد مدل 1s هم بگیر آدرس بهت میدم برو از اونجا بگیر در مورد مبدل در pm توضیح میدم
ارش دستت درد نکنه پیغام رو گرفتم
یک چیزی مدل ساتاش اسمش چیه دقیقا 1s داره؟ lمنظورت اینه
LH-2B1S خب این بلو ری هم رایت میکنه ولی سی پی یو بالا میخاد من سی پی یوم 1.2 گیگاهرتز ولی این 2 گیگ اع=هرتز میخاد:13:
ان ملینک این رایرتهه:
کد:http://us.liteonit.com/us/index.php?option=com_content&task=view&id=197&Itemid=191&limit=1&limitstart=1
بعد لایت اسکریب هم داره یانه ؟ به غیر از سرعتاش که از مدل آی دی ای بهتره چیا داره؟
یک چیز دیگه قیمتش چی ؟چنده؟ گارنتی؟ساخت چینه؟
ممنون
آقا واقعا دستتون درد نكنه كه راهنمايي كردي. در مورد رابط خوب من تهران نيستم و مجبورم همين شهرستان بخرم.نقل قول:
من هم نظرم اين بود ساتا بخرم براي ارتقا سيستم بدرد بخوره.
مي خواستم ببينم نسبت به اين مدل 20X لايتون چقدر (يعني تا چند رده) مدل بالاتر اومده.يعني يك وقت مدلش پايين نباشه.
آيا با توجه به مشخصات سيستم كه براتون گفتم امكان اين هست كه با لايتون موقع رايت سيستم هنگ كنه يا سرعت خيلي پايين بياد.چون چند صفحه قبل يكي همين رو گفته بود كه با لايتون موقع رايت سرعت سيستم خيلي پايين ميومد .
به نظرتون همين مدل 20a1h مناسبه و با اون يك مدلي كه گفتيد چقدر اختلاف قيمت دارند و اين تبديل آتا به ساتا چه ماركي بايد بگيرم.
نظرتون در مورد پايونير چيه و چه مدلي مناسبه.
ممنون
نقل قول:خواهش میکنم - در مورد 20x مدلهای بالاتری هم داره ایران نیومده هنوزنقل قول:
اینجا تمام مدلها هست :
در شهرستان هم نمیدونم پیدا میشه یا نه ولی مدل lh-201h باید پیدا بشه اختلاف قیمت فکر میکنم این مدل آی دی 37 تومنه (در تهران )کد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=26&Itemid=140
در مورد سیستم - رایت dvd یه هارد خوب هم میخواد یه هاردی که دور بالا باشه و حداقل 8 مگ بافر داشته باشه و گرنه با این هاردهای 5400 دور و 2 مگ بافر احتمال سوختن مدیا زیاده - چون من خودم قبلا همچین چیزی داشتم خیلی سوخت و سوزم بالا بود هنگ کردن سیستم ربطی به رایتر نداره - در مورد تفاوت دو مدل آی دی ساتا موقعی میفهمید که میخواید یه ایمیج از dvd بگیرید که چقدر تفاوت زمان وجود داره - ساتا خیلی سریعتر کار رو انجام میده
در آخر هم این مدل ایسوز از هر اینها بهتره (ولی در بازار کمه و گارانتی خوبی نداره) ASUS DRW-1814BLT
در مورد پایونیر ، NEC یا HP کار نکردم
سلام دوستان
من امروز برای یه کاری رفتم بازار ایران
خواستم یه dvdrw لایوتن بگیرم ساتا یه دونه هم نبود ولی آی دی تا دلت بخواد
آخر ساتا در بازار رضا گیر آوردم
خواستم بگم که دوستان نرند بازار ایران دنبالش که نیست
منم از چند جا پرسیدم ساتا نبود و آی دی ای بود. راستی ایسوس چی بود یا نه؟نقل قول:
در ضمن من متاسفانه هاردم از همین 5400 دور هست که بافرش هم فکر کنم 2 مگ باشه یعنی من نمی تونم دی وی دی رایتر بگیرم؟؟؟؟؟!!!
عجب وضعی شده . سیستمم رو بندازم سطل آشغال راحتتره؟؟ هرچند نباید ناشکری کرد.همن هم خیلی کار م رو راه انداخته.
میشه رایت کرد ولی برای کارهای زیاد مناسب نیست مثلا روزی 20 -30 تا مناسب نیست ولی برای کاهای کوچیک مشکل ندارهنقل قول:
سلام
یه سوال کوچیک داشتم.اگه سی دی رایتر نتونه سی دی (ری رایتزCD-RW) و رایت کنه یا حتی بخونه باید چیکار کرد.
مدلش Asus 52*24 .باز هم شده و تمیز شده.قبلا رایت میکرده و یه مدته که اینطوری شده.
چه مارکی dvd rom ساتا داره؟
کابل IDE رو چک کن ببین مشکلی نداره.نقل قول:
سلام
یه سوال کوچیک داشتم.اگه سی دی رایتر نتونه سی دی (ری رایتزCD-RW) و رایت کنه یا حتی بخونه باید چیکار کرد.
مدلش Asus 52*24 .باز هم شده و تمیز شده.قبلا رایت میکرده و یه مدته که اینطوری شده.
من فقط Asus دیدم DVD-ROM ساتا داره که قیمتش 28 تومانه.نقل قول:
چه مارکی dvd rom ساتا داره؟
نقل قول:
خوبه؟ تو ide ها کدوم بهتره؟