من 3 یا 4 روز پیش با مودم Indoor کانکت شده بودم سرعتمم 15 kb بود .
Printable View
من 3 یا 4 روز پیش با مودم Indoor کانکت شده بودم سرعتمم 15 kb بود .
خيلي خوبه.نقل قول:
كدوم منطقه هستيد؟ سبز يا نارنجي؟ يا اينكه كجا هستيد؟
الان چطور؟ در حال حاضر كانكت نيستيد؟ پيگيري كرديد يا خير؟
شهرک اکباتان . سبز یا نارنجی شو نمی دونم.
3 روز که قطع شده . بله 5 شنبه زنگ زدم بعد از 1000 بار تماس گرفتن بلاخره با اپراتور صحبت کردم گفت تا شنبه که امروز باشه، کارشناساشونو می فرسته .
بچه ها من وصل شدم
آخ جون منتظر تست ها باشید
این یه تست سرعت دانلود
از speedtest هم می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا مبارک باشه!
زودتر یه تست از speedtest.net بذار که بدجور تو کفیم ببینیم سرعتش چطوره!!!
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
بابا ایول!!!!:26:نقل قول:
سرعتش ثبات داره؟ کم و زیاد نمیشه؟
نقل قول:
مبارکه! عزیز لطف کنید تو ساعات رایگان هم یه تست از سرعتش بزارید. :11:
نقل قول:
شما از کدوم پلان مبین نت استفاده می کنید ؟؟؟
128 ؟؟؟
یا ؟؟؟
آقا همین الآن اعلام کن چه سرویسی داری (سرعتت چنده) که ملت مثل من کف نکنن! :18:نقل قول:
تبريك ميگم. شما سرويس يك مگا بيت راداريد. درسته؟ خيلي عاليه. اميدوار كننده بود. پس ما هم ميريم تا بگيريم.نقل قول:
ایشون سرویسشون 1 مگابیت هست!
سرعت من 1 مگ نا محدود هست.
این یه عکس برای دوستم که گفت ثبات داره یا نه
لینک مستقیم مستقیم رو اینجوری دانلود می کنه
سمت راست خط دانلود هست که یک لحظه هم پایین نمیاد
اینم از speedtest
در مورد وصل شدن هم یه موضوع مهم باید بگم صبر کنید تا پستش رو بزنم
این پست خیلی مهم هست برای کسانی که می خوان سفارش بدهند
بنده تو منطقه نارنجی هستم یعنی سیگنال قدرتش خیلی زیاد هست
وقتی تو اتاق خودم می زارم چراغ های مودم که 5 تا هست 3 تا و 4 تا روشن می شه.یعنی می ره و میاد
هر کاری کردم وصل نشد
البته خیلی گیر ندادم بهش که وصل بشه اما نشد به هر حال
رفتم تو یه اتاق دیگه که سیگنال 5 تا داشت(بعضی لحظه ها 4 هم می شه) اونجا وصل شد
منی که تو این محدوده هستم اگر اینجوری وصل بشه دیگه تکلیف بقیه دوستان معلوم هست
من نمی دونم مبین نت کی پوشش خودش رو کامل و قدرسست سیگنال رو زیاد می کنه ولی از من می پرسید فکر مودم داخلی رو از سرتون بیرون کنید مخصوصا کساین که لب مرز و اینا هستند
این تجربه من هست
پس درهنگام خرید مودم دقت کنید
سوالی یا تستی بود در خدمتم
وای!!!!:18: عالییییییییییییه!!!:8:نقل قول:
منم 1 مگابیت نامحدود ثبت نام کردم که مثل اینکه آنتن منطقه ما هم مشکل داره و باید صبر کنم!:41:
آقا اگر همش اینجوری باشه که خدااااااست! آقا کل نت رو دانلود نکنی ها !!! :31: واسه ما هم بذار!:27:
آقا شما اکانت رپیدشیر داری یه تست بزنی؟نقل قول:
ببینم اگر روی رپیدشیر خوب جواب میده ، اکانتشو بگیرم!
شما وارد قسمت مشترکین مبین نت می شی گزینه ی Active آورده؟نقل قول:
وای!!!!:18: عالییییییییییییه!!!:8:
منم 1 مگابیت نامحدود ثبت نام کردم که مثل اینکه آنتن منطقه ما هم مشکل داره و باید صبر کنم!:41:
آقا اگر همش اینجوری باشه که خدااااااست! آقا کل نت رو دانلود نکنی ها !!! :31: واسه ما هم بذار!:27:
اینی که من دارم می گیرم از این اکانت ها مثل رپیدباز هست مطمئنا خود رپیدشیر هم به این خوبی می گیرهنقل قول:
آقا شما اکانت رپیدشیر داری یه تست بزنی؟
ببینم اگر روی رپیدشیر خوب جواب میده ، اکانتشو بگیرم!
دوست عزیز شما چه سرعتی رو گرفتی؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Mostajab;5331702
نه ، من زنگ میزنم نمایندگی میگه سرور مرکزی مشکل داره مک آدرس مودمتو فعال نمیکنن! بهمین خاطر نصاب نمیتونه بیاد!:13:نقل قول:
زنگ زدم مرکز تماس گفتن آنتن منطقه شما مشکل داره باید صبر کنید تا مشکلش حل بشه!:41:
بعضی از شرکت ها رپیدشیر رو معلوم نیست چه بلایی سرش میارن که وقتی ازش دانلود میکنی ، سرعت میاد پایین!
نه دوست عزیز وابسته به سپاه نیستنقل قول:
مال ستاد اجرایی فرمان امام هست
دوست عزیز میشه یک پینگ از سایت tehran.ir بزاری, ممنون.نقل قول:
بله اما فعلا به یوزر های معمولی نمیده چون هنوز شبکه کامل نشده و مجوز موبیلیتی رو ندارهنقل قول:
1 مگ نامحدودنقل قول:
دوست عزیز شما چه سرعتی رو گرفتی؟؟؟
ایشاالله هر چه زودتر مشکل حل بشهنقل قول:
نه ، من زنگ میزنم نمایندگی میگه سرور مرکزی مشکل داره مک آدرس مودمتو فعال نمیکنن! بهمین خاطر نصاب نمیتونه بیاد!:13:
زنگ زدم مرکز تماس گفتن آنتن منطقه شما مشکل داره باید صبر کنید تا مشکلش حل بشه!:41:
بعضی از شرکت ها رپیدشیر رو معلوم نیست چه بلایی سرش میارن که وقتی ازش دانلود میکنی ، سرعت میاد پایین!
بفرماییدنقل قول:
دوست عزیز میشه یک پینگ از سایت tehran.ir بزاری, ممنون.
آقا یک مگ نا محدود قیمتش چقدره ؟نقل قول:
من هرچی تو سایتش گشتم جایی برای معرفی تعرفه هاش پیدا نکردم!
بفرماییدنقل قول:
آقا یک مگ نا محدود قیمتش چقدره ؟
من هرچی تو سایتش گشتم جایی برای معرفی تعرفه هاش پیدا نکردم!
شما سرویست نامحدود،فکر کنم اگه از سرویسهای حجمی مثلا 512 سرعتش بالاتر باشه چون حجم شون کمه!!!
تو سایتش هم نوشته در بعضی ساعات در سرویسهای حجمی سرعت بالاتر میره!!!
حالا کسی حجمی نداره تست سرعت بگیره؟؟؟
دوستان با چیز پی ان که مشکلی نداره این وایمکس ؟!!!
بعدش من مطمعنم این مودم هارو ارزون می کنن ، الان دارن جیب خودشون رو پر می کنن :13:
من می خوام سرویس بگیرم اما پول مفت نمی خوام بدم به اینا :19:
نه مشکل ندارهنقل قول:
دوستان با چیز پی ان که مشکلی نداره این وایمکس ؟!!!
بعدش من مطمعنم این مودم هارو ارزون می کنن ، الان دارن جیب خودشون رو پر می کنن :13:
من می خوام سرویس بگیرم اما پول مفت نمی خوام بدم به اینا :19:
اره خوب امکان داره مودم ها ارزون بشه
ولی من می ترسم مثل ADSL تعرفه هاش زیاد بشه(البته اولش که نمی شه)
Mostajab یه پینگ از یاهو میگیری ؟
:11:
بفرما:نقل قول:
Mostajab یه پینگ از یاهو میگیری ؟
:11:
لطفا هر موقع وقت کردین یه تست از Pingtest با سرورهای New York و London و Baku بذارین بی زحمت :11:
دوست عزیز اولا مبارکه
دوما جان عزیزت تو دل مارو خالی نکن ، من Indoor هستم و در منطقه سبز البته ( فک کنم همون نارنجی شما باشه ، کلا وقتی طرف میگه مودم Indoor ساپورت میکنه یعنی منطقه قوی هستم)
اکثرا 2 چراغ هست و لحظه ای هم میشه 3 چراغ ولی عموما 2 چراغ هست !
برای منم امروز یه ایمیل اومد ، برم اکتیوش کنم ، اگر شد اینجا خبر میدم
با مدیر نصابها هم صحبت کردم گفت پرونده من جلوشو ولی چون هنوز از بانک استعلامم نیومده نمیشه بیان برا نصب !
یکی نیست که بگه بنده خدا شماها که پولو درسته از مشتری میگیرید دیگه دردتون چیه
سرویس من 512 25G هست .... تا فردا انشاا... وصل شه به شما هم خبر بدم ...
دوست عزیز از دانلود منیجر Flash get اگر حوصلشو داری یه چیزی دانلود کن و عکسشو بزار بیبنیم سرعتش تو اون نرم افزار چطوره
اگرم حوصلشو نداری فدا سرت
برو حالشو ببر منم به زودی بهت ملحق میشم :)
مرسی
همین الان روی دکمه Active کلیک کردم و پیغام Successful داد و گفت Logout کن تا ردیف بشه !
همین کافیه Mostajab جان ؟ البته من هنوز سرویسم راه نیوفتاده ولی با توجه به ایمیلی که برام اومد گفتم عجالتاً اکتیو کنم تا بعد
دوست عزيز اگه ممكنه بفرماييد كدام منطقه هستيد. و وقتي كانكت شديد خبرشو به ما هم بديد. ممنونمنقل قول:
اگر منطقه سیگنالی منظورتون هست که گفتم ، به من گفت منطقه سبز ( همون نارنجی شما ) هستم و سیگنال باید عالی باشهنقل قول:
دوست عزيز اگه ممكنه بفرماييد كدام منطقه هستيد. و وقتي كانكت شديد خبرشو به ما هم بديد. ممنونم
اگر منطقه شهری منظورتون هست من پاسداران هستم (عراقی)
حتما ...
آره دوست عزیز یه از این جا چند تا تست برمامون بزاریدنقل قول:
کد:http://www.pingtest.net
دوستانيكه مودم داخلي گرفتن چطوري اقدام كردن؟
از طريق 1868 يا مبين نت؟
Mostajab جان زحمت اینم را میکشید ؟
یه نرم افزار خوب بهتون معرفی میکنم که تست هاش هم به درد گیمر ها میخوره چون میتونند پینگ لتنسی یا همون لگ داشتن را باهش چک کنند و هم به درد شبکه کار ها )
در مواقعی که سرعت اینترنت شما کاهش می یابد، بهترین راه برای یافتن مشکلات موجود، اجرای برنامه ای برای ردگیری مسیر مبداً تا مقصد وPing کردن هر نقطه میانی در مسیر است. با نتایج بدست آمده از این بررسی خواهید توانست ISP خود را در رفع ایراد یاری کنید. نرم افزار Ping Plotter این کار را به بهترین شکل ممکن انجام خواهد داد. کافی است که یک آدرس IP را به برنامه بدهید و بقیه کار را به خودش بسپارید
Whether you're a user of an ASP, an online gamer, a VoIP user, user of some other network/Internet application or an administrator, at some point it's likely you'll encounter problems with your network or Internet connection(s). PingPlotter helps you pinpoint where the problems are in an intuitive graphical way, and to continue monitoring your connection long-term to further identify issues.
PingPlotter offers some unique value for network monitoring and troubleshooting:
- Graphically display performance metrics about the route your data takes to a server.
- Monitor network performance over time, capturing the moments when problems surface.
- Zoom in on a problem period and construct a compelling case to have someone help you solve a problem.
- Get notified when there is a network problem.
- Save data or images, and send to others for review.
- Troubleshoot without having to call your ISP, allowing you to know about problems before they do
لینک دانلود :
کد:
http://rapidshare.com/files/411137863/Ping_plotter_3.20.rar.html
بی زحمت یه تست با این نرم افزار ای پی های 4.2.2.4
8.8.8.8
iran.ir
tehran.ir
را بگیرید و عکس تست ها رو این جا برامون بزارید
من شخصا اول از طریق سایت اقدام کردم ، بعد از یک هفته که خبری نشد زنگ زدم به 83869999 ، اون ها هم منو ارجاع دادن به 1868 و اقای میری که فوق العاده جوون باحال و خوبی هستنقل قول:
دوستانيكه مودم داخلي گرفتن چطوري اقدام كردن؟
از طريق 1868 يا مبين نت؟
با ایشون صحبت کردم ، همون روز مودم رو فرستاد و بعدش هم که منتظر نصب هستم
اصلا و ابدا از طریق اینترنت اقدام نکنید ، فقط تلفنی یا حظوری
از باکو که صفحه های قبل هستنقل قول:
لطفا هر موقع وقت کردین یه تست از Pingtest با سرورهای New York و London و Baku بذارین بی زحمت :11:
این برای لندن
اینم نیویورک
بله تمام هستنقل قول:
همین الان روی دکمه Active کلیک کردم و پیغام Successful داد و گفت Logout کن تا ردیف بشه !
همین کافیه Mostajab جان ؟ البته من هنوز سرویسم راه نیوفتاده ولی با توجه به ایمیلی که برام اومد گفتم عجالتاً اکتیو کنم تا بعد
حالا فقط باید بری یه جایی که سیگنال خوب باشه و بعد وصل می شی
دوستان پس با این حساب فکر کنم سرعت ها واقعی باشه !! مثلا 128 با همون 16 دانلود میکنه !!