کجای تبلیغات همچین چیزی داره؟نقل قول:
Printable View
کجای تبلیغات همچین چیزی داره؟نقل قول:
یک سوال این وایمکس ایرانسل آیا در سال89در تمامی شهر ها فعال می شه یا نه؟
من شخصا چون کارت شبکه نداشتم و اولین بار هم بود که با مقوله کارت شبکه مشکل داشتم ........ نصاب آمد و رفت ...... و این آمدن مجدد بیست روز کشید .نقل قول:
البته از زمان پرداخت پول نهایتا تا یه هفته ای زمان می بره و می آن و تحویل میدن .............
تستی که من می کنم این رو میده ........ شاید یه جای کار اشتباه است .........نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/results.php
[QUOTE=zedeh@le_b@h@l;4749250]کجايي برادر؟؟!!!:18::18::18::18::18::18::18::18: منم سه تا چراغ مودمم روشنه روبروي دکل ايرانسلم ولي با 15تا20 دانلود مي کنم:19::19: دمت گرم يه دستيم روي سر ما بکش:27::27:
شاید هم من اشتباه می کنم
من به سایت
کد:www.speedtest.net/
میروم و گزینه your results
را انتخاب می کنم و این صفحه می آید :
کد:http://www.speedtest.net/results.php
با سلام خدمت تمامی دوستان
به نظر من قیمتاش اصلا مناسب نیست :13:
همون ADSL بهتره :31:
بچه ها من یک سوال دارم ایا امکان داره ----- برای استفاده از شیرینک اینترنتی یا دستگاهای دیگر به مودم وایمکس ایرانسل وصل کرد ایا مثل مودم adsl داری چند پورت خروجی میباشند؟
یه خروجی لند داره که به مادر برد یا کارت شبکه وصل میشهنقل قول:
یه خروجی دیگه هم داره که نصاب می گفت برای تلفن اینترنتی است که در حال حاضر فعال نیست .
یه ورود ی داره که ولتاژ درخواستی مودم رو تامین می کنه
حتی برای این مودم های 110 تومنی داخلی زرد زنگ هم یه ورودی آنتن داره که نصاب می گفت میشه این مودمها رو داخل خونه گذاشت و یه آنتن براشون در بیرون از خونه قرار دارد که البته ظاهر ا در حال حاضر عملی نیست .
ممنون دوست عزیز پس اگر نشود به چند دستگاه وصل کرد که فایده ایی ندارهنقل قول:
یه بار دیگه از یه سایت دیگه تست کردم این رو داده بود :
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=126.611
و صد البته که فکر می کنم درست درستش این باشه :
کد:http://www.speedtest.net/result/749786233.png
من سرویسم فعال شده اما نمیتونم وارد سایتی غیر از ایرانسل بشم. به اون کدهای 4 رقمی تصویری ایراد میگیره در صورتیکه مطمئنم همه چی درسته! اما ارور میده و وارد نمیشه. به امور مشترکین هم زنگ زدم هیچی بارشون نیست. همش میگن تا 72 ساعت دیگه! به شکایتتون رسیدگی میشه. کسی راه حلی نداره؟
دوستان این وایمکسای ایرانسل خوبه از نظر سرعتو کیفیت ؟ بعد آیا این وایمکسا آنتن دارن یعنی مثل موبایل باید آنتن بدن تا به اینترنت وصل بشی ویه چیز دیگه اینکه 1مگ واسه خونگیا دارن سرویس میدن ؟ بعد که گرفتی مثل adsl آی اس پی میخواد؟با چی به کامپیوتر وصل میشه؟بعد چطوری قبض میاد به تلفنم ه وصل نمیشه یانه ممنون میدونم زیاده ولی خب میخوام بگیرم باید اطلاعات داشته باشم ممنون:11:
قبض که نمیاد باید توی خود سایتشون شارژ کنید حالا گیرم به خونه بدن اونوقت شما می خوای 400 هزار تومان پول بدی ماهی؟نقل قول:
400تومن نوچ بابا 512 یا256 رو قیمت دارید 6ماهه نا محدودازش ممنون:11:نقل قول:
شرمنده از بس شاتل گرون فروشه فکر کردم ایرانسل هم 1 مگ رو 400 میده ولی نگاه کردم 2 مگ رو 360 میده بقیه تعرفه ها هم اینجوریه:نقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Webfiles/Files/image/121.jpg
سلام
از دوستانی که در حال حاضر وایمکس دارند کسی بوده که قبلا adsl داشته باشه
میخوام بدون در کل کدوم بهتر هستند ؟:46:
با این تعرفه ها فعلا Adsl بهتره فکر کنم 1 سالی طول بکشه تا درست بشه.نقل قول:
نقل قول:
خوب از نظر کیفیت چی؟
اون هم هنوز ثبات لازم رو پیدا نکرده و پشتیبانی درست و حسابی نمیشه.نقل قول:
خوش به حالتون که از می تونین از اینترنت پرسرعت استفاده کنید
دوستان 128 3 گیگ ایرانسل مشابه adsl هست
پشتیبانیشون هم خوبه .سرعت دانلود هم 10 تا 15 هست.
فقط زود تمام میشه باید شارژ کنی.
سلام به همه دوستان
میخاستم بپرسم کسی از دوستان که در بحثهای این تاپیک شرکت کرده که از اینترنت وایمکس ایرانسل هم استفاده میکنه مودم خارجی(اوت دوور) داره؟
اگه داره ممنون میشم ای دی یاهویی چیزی بده!
من یه مشکل بزرگ دارم.مودمم رو به صورت دستی و با دکمه ای که روی اداپتور مودم هست ریست کردم و تمام تنظیمات فرکانس و پهنای باند و ... من پریده!
حدود 45 روز میشه سرویس گرفتم ولی 10 روز بیشتر استفاده نکردم و از اون به بعد همه چیز ریخته بهم که به تازگی دیروز فهمیدم عیب کار کجاس و حالا دنبال کسی میگردم که تنظیمات رو بهم بگه تا انجام بدم!
با پشتیبانی هم که تماس گرفتم اصلا طرف حالیش نمیشد من چی دارم میگم.گفت با تکنسین تماس بگیر
اونم خیر سرش پیشنهاد داد گفت اعلام خرابی مودم بکن تا برات عوض کنند! :2:طرف بلد نبود پیشنهاد داد لقمه رو دور سرم بچرخونم :18:
حالا در کل ممنون میشم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه اعلام کنه تا دقیقا بهش بگم چی و ازکجای مودم میخام!
"علیرضا"
سلام به همه دوستان
میخاستم بپرسم کسی از دوستان که در بحثهای این تاپیک شرکت کرده که از اینترنت وایمکس ایرانسل هم استفاده میکنه مودم خارجی(اوت دوور) داره؟
اگه داره ممنون میشم ای دی یاهویی چیزی بده!
من یه مشکل بزرگ دارم.مودمم رو به صورت دستی و با دکمه ای که روی اداپتور مودم هست ریست کردم و تمام تنظیمات فرکانس و پهنای باند و ... من پریده!
حدود 45 روز میشه سرویس گرفتم ولی 10 روز بیشتر استفاده نکردم و از اون به بعد همه چیز ریخته بهم که به تازگی دیروز فهمیدم عیب کار کجاس و حالا دنبال کسی میگردم که تنظیمات رو بهم بگه تا انجام بدم!
با پشتیبانی هم که تماس گرفتم اصلا طرف حالیش نمیشد من چی دارم میگم.گفت با تکنسین تماس بگیراونم خیر سرش پیشنهاد داد گفت اعلام خرابی مودم بکن تا برات عوض کنند!
طرف بلد نبود پیشنهاد داد لقمه رو دور سرم بچرخونم
حالا در کل ممنون میشم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه اعلام کنه تا دقیقا بهش بگم چی و ازکجای مودم میخام
"علیرضا"
من استفاده کردم به گرد شاتل نمیرسه. دیسی زیاد داره با آنتن فول!...نقل قول:
پشتیبانی شون مودب و با حوصله اما با حداقل دانش فنی هست. یه ایراد توی سیستمشون بود که نمیتونستم به سایتی وارد بشم، 2 روز طول کشید تا برطرفش کنن.
تا انجایی که من میدونم ایرانسل برای اینترنت دو تا استاندارد داره یکیش اینترنت ثابت خونگی از نوع بیسیم وبعدیش هم که اینترنت همراه هستش که شما هرجایی باشین متونیین به اینترنت وصل باشین که این خودش بستگی به دو عامل داره یکیش لپ تاب و دومیش انتن ایرانسل اگه در اون منطقه باشه.در مورد قیمتش هنوز بی خبرم.درمورد سرعتش یه مقدار باور نکردنیه. اینهم بعدا مشخص میشه که ایا واقیه ییا نه.
ایرانسل دیونم کرد...:18::18::18: دو هفته گرفتم با اینکه انتنم فول می شه ولی فقط سه روز کار کرد یک هفته شده پشتیبانی نیومده...:2::2::2: تمام شارژمم پرید...:19::19::19::19:
ایرانسل فقط مجوز وایمکس ثابت داره و مجوز وایمکس همراه بصورت انحصاری تا 2 سال از شروع فعالیت به اپراتور سوم داده شده که طبق معمول مثل قضیه اپراتور دوم (ترکسل) این یکی هم به دلایل عجیب و مبهم هنوز راه نیوفتاه.نقل قول:
برای دور زدن فیل/تر راهی پیدا کردین بگین؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
من از مودم داخلی ( زرد رنگ ) ایرانسل استفاده می کنم ........ یه نرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن هم نصب کردم که بعد از نصب یه صفحه اینترنت اکسپلور میاره و شما میتونید به دنیای آزاد به راحتی وصل بشین اما من فکر میکنم که چون آپی شما ثابته ، امکان داره که براحتی شما شنا سائی بشین . .........
سلام و سال نو مبارک
من از دیروز میخوام برای یکماهه دیگه اشتراک وایمکسم رو تمدید کنم ولی وقتی شماره سریال کارت شارژ رو وارد میکنم یه اخطار قرمز رنگ میاد که میگه ای پی فلان پیدا نشد و ...... برای دوستان دیگه هم این مشکل وجود داره یا نه ؟
بله همینطوره.نقل قول:
سرعتش که عالیه ولی حیف قیمتاش در حد لالیگاسـ!
زنگ برن 707 شارژ کننقل قول:
سلام
من تازگی ها یک نوت بوک اچ پی خریدم dv3-2270 . من موقع خرید به این نکته توجه نکردم که مودم dial up داره یا نه و وقتی آوردم خونه فهمیدم فقط وایرلس داره و چون خط خونه ما به اسم کس دیگه ایست نمی تونم adsl بگیرم واسه همین تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم اما نمی دونم مودم وایمکس را من می تونم استفاده کنم یا نه؟ وایمکس بیسیم را به سیم تبدیل میکنه فکر کنم حالا نمی دونم میشه یا نه؟ نمی خواهم اول پول بدهم بعد موقع نصب بفهمم نمیشه پول پس گرفتن سخته از ایرانسل.
میشه لطفاً یکی واضح و روشن راهنمایی ام کنه
اگه منزلتون جایی هست که ایرانسل میتونه به اونجا سرویس بده مشکلی نیست . شما مودم وایمکس رو که خریداری کردی از طریق کابل شبکه اونو به پورت کارت شبکه لب تاپ ات وصل میکنی و تمام.نقل قول:
سلام
دوستان عزیزی که در این تاپیک اینترنت وایمکس ایرانسل دارید
میشه این قسمت رو برای من چک کنید؟
دوستانی که مودم داخلی دارند توی اینترنت اکسپلورر تایپ کنند 192.168.1.1
یه صفحه باز میشه که یوزر و پسورد میخاد یوزر و پسورد هر 2 تاش admin
وقتی وارد شد محلی که عکسش رو اخر کار میذارم رو پیدا کنید و یه عکس از تنظیمات مودم خودتون بگیرید و به من بدید!؟!؟
دوستانی هم که مودم خارجی دارند اول ای پی مودم رو به صورت دستی ست کنید روی 192.168.0.5
بعدی توی اینترنت اکسپلورر تایپ کنید 192.168.0.10
بعدم محلی که من عکسش رو گذاشتم برید و یه عکس از تنظیمات مودم خودتون برای من بفرستید
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت برای تنظیمات باند وایمکس روی مودم هست که مودم اطلاعات وایمکس ایرانسل رو از چه باند و فرکانسهایی دریافت کنه
مودم من به دلیل ریست شدن دستی این اطلاعاتش پریده و الان حدود 1 ماه میشه من نتونستم از سرویسم استفاده کنم
ممنون میشم یه نفر این لطف رو در حق من بکنه و تنظیمات رو به من بگه
"علیرضا"
سلام !
دوستان هنوز یه موضوع برای من در هاله ای از ابهامه :
من اگه بخوام این سرویس را ازش استفاده کنم باید چقدر پول پرداخت کنم ؟
128 یک ماهه و بدون محدودیت . این طور که تو سایت ایرانسل بود فکر کنم باید 110 برا مودم و 45 برای اشتراک بدم ؟
بعد سرعتش چجوریه ؟ سرعت دانلود ؟
یه توضیح کوتاه و خودمونی هم در مورد این اعتباری و دائم به ما بدین .
خیلی ممنون ....
شما اگر فقط به دلیل بالا میخواید وایمکس بگبرید خب میتونید یه مودم اکسترنال (دیال آپ) بگیرید قیمتش هم 20-25 تومن بیشتر نیست. ولی اگر مصرفتون زیاد هست من همون وایمکس رو به شما پیشنهاد میکنم.نقل قول:
سلام دوستان.سال نو مبارک...
آقا من خیلی کلافه شدم از این دایال آپ لعنتی :41: دارم دیوونه میشم . دوست دارم سرم رو بکوبونم تو دیوار...
چرا تو عید سرعت دایال آپ افتضاح تر شده...لا مذهبا با قطره چکون دارن اینترنت به من می رسونن !!!
ما خطمون فیبره...یعنی adsl بی adsl ! حالا می خوام از دوستانی که از سرویس 64 ایرانسل استفاده می کنن بپرسم چه سرعت دانلودی دارن؟
من نمی خوام برای اینترنت پول زیادی خرج کنم یعنی 64 فقط به دردم می خوره اما سرعتش مهمه.آیا مثل دایال آپ منو وادار می کنه کله رو بکوبونم تو دیوار؟؟؟؟!!:13:
الان دوستانی که از سرویس 64 استفاده می کنن سرعت دانلودشون چنده؟ 20 هستش حداقل؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید و با نشاط:11: