چرا با اینکه گزینه اسکرین فیت روی فیلم هایی که از طریق یو اس بی می بینم فعاله باز هم قسمتی از صفحه خالیه در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی ندارم و فیلم در کل صفحه پخش می شود؟برای همه اینطوریه؟
لطفا کمک!
چرا با اینکه گزینه اسکرین فیت روی فیلم هایی که از طریق یو اس بی می بینم فعاله باز هم قسمتی از صفحه خالیه در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی ندارم و فیلم در کل صفحه پخش می شود؟برای همه اینطوریه؟
لطفا کمک!
شما با چه شماره ای تمس گرفتید؟؟؟ مطمئنید؟؟؟نقل قول:
با شماره فروشگاه مركزي سامسونگنقل قول:
samsungcenter.ir
پس چي شد؟ يعني شما تا بحال به چنين چيزي برخورد نكرده ايد يا ....نقل قول:
دوستان از اول فروردین اگر دورادور بازار رو رصد میکردید متوجه میشدید که این روند یعنی ارئه ال سی دی B690 برای تجارت نمایندگی سامسونگ چندان جالب نبود چون سعی داشت جهت اصلی فروش محصولاتش رو به سمت ال ای دی های سری هفت و همچنین سری هشت بکشونه که تقریبا پول بیشتری از مشتری دریافت میکرد درحالی که درعمل توجیه چندان مناسب و علمی برای این منظور دیده نمیشد خصوصا اگر مشتری کمی وسواس به خرج میداد واز نزدیک این مدل ال سی دی و مدلهای جدید ال ای دی رو درکنار هم میدید ومقایسه میکرد مطمئنا ازدادن پول بیشتر برای ال ای دی هایی که کیفیت پایین تری نسبت به این مدل ال سی دی داشتند منصرف میشد خیلی بحث رو باز نمیکنم ولی به نظر بنده هرکس تونست این مدل ال سی دی (B690) خصوصا سایز چهلش رو بگیره به نظرم برد کرد چون دیگه چنین فرصتی لااقل تا مدتها بدست نخواهد اومد بحث از رده خارج شدن هم کلا بی معنی هست و فقط ممکنه برای نوسازی جلوه محصولاتشون اسم اونها رو عوض کنند ولی از این حرفها بگذریم دوستانی که با تحقیقات مفصل به B690 رسیدند میدونند من چی میگم .نمایندگی سامسونگ ایران درواقع با این مدل مشکل پیدا کرد چون مجموعه امکانات جانبی وکیفیت تصویر خوب در یک محصول جمع شده بود واین مانع رد شدن مشتریان به سمت محصولات بعدی ای که قیمت بیشتر با کیفیت وامکانات جانبی کمتر داشتند میشد .نقل قول:
مطمئنا در سری جدید که بیرون خواهد اومد کیفیت تصویری مشابه B690 درخانواده ال سی دی ها قرار نمیگره وسعی خواهد شد تا از ال ای دی ها پایین تر باشه تا فروش به سمت ال ای دی های بی جهت گرون بره.
موفق باشید
من میخوام 50B650 بگیرم به نظرت صبر کنم سری C بیاد یا برم بگیرم همینو...؟؟؟
آره عزیز برای همه همینطوره، USB سری شیش قابلیت fit to screen نداره و اندازهی تصویر هر نسبتی داشته باشه همون رو حفظ میکنه و درنتیجه کنارهی صفحه نوارهای سیاه باقی میذاره...نقل قول:
من هنوز با LAN تست نکردم ببینم اونم مثل USB هست یا نه، اونم تا چند روز آینده تستش میکنم ولی نقدا کسی خبر داره که با شبکه (LAN) چقدر روی تصویر کنترل داریم!؟
با LAN اگه وضعیت بدتر نباشه بهتر هم نیست:31:. من تست کردم تفاوتی نداره:13:نقل قول:
من با چند تاشون صحبت کردمنقل قول:
گفتتند قیمت سری C صد در صد بالاتره ( خب مشخصا باید هم بالاتر باشه )
تقریبا 90 درصد فروشنده ها از حذف هدیه خبر میدادن .
و اینکه خودتون قضاوت کنید کیفیت این تلویزیون رو با ال ئی دی ها و ...
مشخصات سری C خیلی بهتر از سری B690 هست....؟؟؟؟؟؟؟
من فردا میخوام 32 B690 بگیرم هدیه رو که حذف نمیکنند :13:
کابل RGB که نمیتونه صدا رو منتقل کنه. اگه میخوای صدا از اسپیکرهای تلویزیون پخش بشه باید یه کابل دو سر استریو برداری یه طرفشو بزنی به خروجی صدا روی کامپیوتر (همونی که طبق استاندارد باید سبز باشه) و سر دیگه رو میزنی پشت تلویزیون به ورودی PC/DVI AUDIO INنقل قول:
نقل قول:
من یکی دو هفته پیش مشهد گرفتم و برای هدیه هم هشتاد تومن گفتن کم میکنن که من نکردم!
ضمنا پنلی تا دو سه ماه از اومدنش نگذره و استفاده و ازمایش نشه نمیشه گفت بهتره یا بدتر این سری C هم باید بیاد و دید!
------------
.........
----------------------
-----------------------------
دوستان یه راهنمایی کوچولو می کنید؟؟؟؟نقل قول:
یا 50B650 میگیرم یا 46B690.
به نظرتون بگیرم یا منتظر سری C بمونم؟؟؟
ممنون دوستان.
ببخشيد كه دوباره مي پرسم:
چرا زيرنويسها را توي Media Player لپ تاپ ميشه ديد ولي توي LCd نه؟ چكار كنيم كه كه روي تلوزيون هم نمايش داده شود؟
چرا فرمت WMV از طريق فلش يا USB قابل پخش نيس؟
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
راستي حافظه داخلي 40B650 چنده؟ براي ما كه م زنه 184MB در حاليكه تبليغ مي كنن يك گيگ!!!!
تفاوت سري C با سري B چيه.......؟؟؟؟؟؟
بستگی به فاصله ات داره با تلویزیوننقل قول:
فرمولهای هست
46 اینچ مناسبتری سایت برای 11.5 فوت فاصله است
هر فوت هم تقریبا 30 سانت
سلام...
من ميخوام اين مدل رو بخرم...البته از بانه...
چندتا سوال دارم...
اگه زياد شدن ببخشيد....
من اين رو واسه tv ميخوام و ميخوام ماهواره بهش وصل كنم...واسه كنسول و اينا هم نيست ...
1.مشكلي نداره؟؟؟؟از نظر كيفيت؟؟؟
2.ديدم گفتين اين همون مدل 650 هست...جدي ميگيد اين رو؟؟؟
3.واسه يه اتاق تقريبا 6*3 خوبه؟؟؟
4.توي فاصله نزديك چه جوريه تصوير؟؟؟؟اخه ميبينيد كه زياد بزرگ نيست خونه...
5.حتما نياز به اپديت داره؟؟؟
6.dlna چيه؟؟؟چرا بعضي جاها خوندم كه براي فعال كردنش بايد احتمالا برد اصلی پنل باید تعویض بشه.
7.اين mac address اين قدر مهمه؟؟؟؟
8.منوي مخفي چيه؟؟؟؟
9.واسه تست usb چه كار كنم؟؟؟؟چيا بريزم روي usb???
10.اين جريان خطي كه مي افته وسط تصوير چيه؟؟؟؟انگار خيليا اين مشكل رو دارن؟؟؟
11.در اخر پيشنهاد ميكنيد اينو بگيرم؟؟؟؟به چيا دقت كنم موقع تست؟؟؟
پاک شود....
--------
پاک شود
سلام
بعد از مدتها گشتن بالاخره ما پولمون که به 690 نرسید! یه 40b670 خریدم بدون سینما با گارانتی:20:
حالا از دوستان می خوام راهنمایی کنند که توی منو مخفی کجاش ساعت کار رو نوشته؟!
من گشتم ولی چیزی نبود!
مرسی
---------
پاک شود
سلام...
اين مدل رو پايه هاي ميز LCD قرار ميگيرند؟؟؟
نميدونم بهش چي ميگن....اميدوارم سوالم رو متوجه شده باشيد ...
اره دوست عزيز قرار ميكيرند بدون هيچ مشكلي
اگه منظورتون براكت ميز ال سي دي هاست
برای فهمیدن ساعت کارکرد پنل وارد منوی مخفی می شید ( تلوزیون در حالت استند باِی )
INFO***MENU***MUTE***POWER رو به ترتیب از چپ به راست به صورت متوالی فشار میدید .
سپس به ترتیب CONTROL***SUB OPTION رو فشار می دید در صفحه ای که باز می شه گزینه ای به نام
PANEL DISPLY TIME وجود داره که کارکرد پنل رو به ساعت به شما اعلام می کنه به طور مثال 800 Hr . اگر تلوزیون شما از کردستان براتون می آد یکی از گزینه های چک همین هست . وقتی هم از نمایندگی خرید می کنید ممکن هست فروشنده بی انصاف جنس پشت ویترینی به شما بیندازه مدلهایی که بعضا ماه ها با حداکثر روشنائی روشن بوده که می تونید رسوا کنید هر آنکه در او غش باشد .
این ساعت کارکرد تا حد بالایی قابل اعتنا هست و اگر قابل ریست باشد با ریموت مخصوصی که از پورت سرویس به تلوزیون وصل می شه انجام شدنی هست و کار یک فروشنده عادی نیست و خیلی هاشون اصلا خبر ندارند از چنین گزینه ای ، و به طور مثال با ریختن فریمور جدید روی تلوزیون یا با ریست فکتوری صفر نمی شود .
*** با فشار دادن دکمه تشکر من رو از تعداد خواننده های این مطلب مطلع کنید .***
آيا هنگام پخش DVDاز پورت كامپوننت مي توان از حالت تصوير در تصوير استفاده كرد و يك كانال تلويزيون را همزمان ديد؟ چگونه؟
بلهنقل قول:
در حالت تماشای دی وی دی دکمه Tools بزنید میبینید که حالت تصویر در تصویر فعال شده. تصویر دوم رو میتونید تلوزیون انتخاب کنید و حتی صدای اصلی رو هم روی تلوزیون بذارید.
سلامنقل قول:
چنین چیزی وجود ندارد فقط تنظیمات مربوط به سایز و کیفیت تصویر و sleep و این جور چیزاست.
وقتی تصویر اصلیت روی HDMI، Component یا RGB باشه میتونی Tools رو بزنی و تصویر در تصویر رو انتخاب کنی، نه وقتی که توی تی وی هستی. احتمالا شما وقتی tools رو زدید تصویر اصلیتون روی تی وی بوده، بخاطر همینه که این گزینه رو نمیبینی.نقل قول:
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
اینطوریه:
تصویر اصلی:
Component, HDMI, RGB
تصویر فرعی:
TV, AV
اگه اروپایی باشه و زیرنویست فارسی باشه، مشکلت طبیعیه! یعنی اروپایی با زیرنویس فارسی مشکل داره، حالا نمیدونم با آپدیت درست میشه یا نه. یه باز زنگ زده بودم به VIP سامسونگ، گفت پیشنهاد نمیکنیم b690 ها رو آپدیت کنید چون هر جای دنیا اینا ورودی خروجیهاشون تعدادشون فرق داره، مثلا توی ایران فلان اینچ b690 دو تا AV داره اما همین اینچ توی فلان کشور اروپایی فقط یکی داره، واسه همین فرم ویری که میریزی ممکنه واسه مدل یک AV باشه و در این صورت یکی از AV ها از کار میفتن یا قاطی میکنه. سوالی که من ازش پرسیدم درباره ی b690 بود، اما احتمالا همین قضیه در مورد b650 هم صادقه، چون b690 همون b650 ئه (البته ایرانیزه اش)نقل قول:
سلامنقل قول:
نه خیر تصویری که فعال است را روی دی وی دی گذاشتم ولی این تنظیمات نمی آید.
ببخشید درست شد! بایستی PIP را روشن می کردم!نقل قول:
سلام . از روی فلش وقتی میخوام فایل mkv رو پخش کنم مینویسه که codex مورد نظر پیدا نشد و در نتیجه صدا نداره !!
باید چی کار کنم ؟
البته اولین بار که برای mkv دچار چنین مشکلی میشم (: همیشه صدا داشتند.
منظور من هم همین PIP بود. من ترجمه اش رو میگفتم -Picture In Picture-نقل قول:
منو رو فارسی کنید مینویسه تصویر در تصویر و اگر انگلیسی کنید مینویسه PIP .
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
شاید این فایلی که شما دارید و مشکل داره، به طور استاندارد ریپ نشده، چون با خیلی از codec ها میشه یه فایل رو ریپ کرد اما معمولا دستگاهها از یک codec استاندارد پشتیبانی میکنن.نقل قول:
مشکل شما به خاطر این هست که HD پلیر این پنل از فرمت صدای DTS پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فیلم شما بدون صدا پخش می شه و هیچ راهی ندارید جز اینکه صدای فیلم رو با نرم افزار کانورت کنید . اگر بخواهید صدا و تصویر رو با هم کانورت کنید با یک پروسه زمانی چند ساعته مواجه می شید . نرم افزاری هست که فقط صدای فیلم رو برای شما کانورت می کنه با بازه زمانی بسیار کمتر . من تمام این موارد رو قبلا در همین تاپیک توضیح دادم اگر محبت کنید صفحات قبل همین تاپیک رو شما و دیگر دوستان مطالعه کنند اینقدر سئوالات تکراری پرسیده نمی شه و تاپیک بی دلیل حجیم نمی شه .نقل قول:
در هر صورت اگر شما یک بیننده حرفه ای فیلم های HD هستید و حجم بالایی از فیلم های HD دارید راهی ندارید جز اینکه یک HD پلیر اکسترنال تهیه کنید که DTS رو پشتیبانی کنه برای اینکه فیلم های 2008 به بعد تقریبا درصد بسیار بالایی از اونها با فرمت DTS عرضه می شند که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از HD پلیر به ورودی سینمای خانگی تون از صدای خارق العاده پنج کاناله فیلم لذت ببرید . موفق باشید
سلام.نقل قول:
حق با شماست. ولی تلویزیون ما اروپایی است و منوی اون فارسی نمی شه. کاتالوگش را خوندم تا فهمیدم PIP همان مخفف Picture In Picture یا به زبان شیرین فارسی تصویر در تصویر است. به هر حال ممنون:11:
ممنون از توضیحاتتون . ایا از طریق اپدیت سیستم تی وی میشه این مشکل رو حل کرد ؟ تا حالا به چنین چیزی برخورد کردید بزرگوار ؟نقل قول:
خیر من ورژن اروپایی این مدل رو دارم با آخرین فریمور موجود ساپورت DTS اضافه نشده . ولی از لحاظ تکنیکی شرکت سازنده اگر مایل باشه می تونه این کار رو انجام بده .نقل قول: