آیا سایتی هست که توش با عکس نشون بده که به هر صورتی چه عینکی میاد ؟
Printable View
آیا سایتی هست که توش با عکس نشون بده که به هر صورتی چه عینکی میاد ؟
میتونید در سایت زیر عکستون رو اپ کنید و عینک های مختلف رو تست کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از این دست سایت ها زیاده در گوگل سرچ کنید
اگه رنگ عینک بریزه میشه برد عینک سازی عوضش کرد ؟
هزینه تعویض عدسی تنها چه قدره؟ من عدسیم پلاستیک آنتی رفلکس است و خط افتاده 2 ساله دارمش....برای تعویضش چه قدر باید هزینه کنم ؟ چه مارکی خوبه و استاندارده ؟
ولی فریمم سالمه
دوستان عدسی i&g سفید آنتی رفلکس 60تومنه عایا؟
بعدش گوشه عدسی با "هــــــا" کردن مارک عدسی معلوم میشه؟ یه عکس میشه از مارکش بزارین؟
karbar1234
سلام
رنگش چی بشه؟!!!
COD MW3
سلام
بستگی داره از 25 شروع میشه به بالا
5ajad
سلام
بله
کسی نمیتونه کمک کنه؟نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
یعنی رنگ یه قسمت فریم بریزه مثل کنار پد بینی گارانتی تعویض شاملش میشه ؟
و استفاده از چنین عینکی مشکلی نداره ؟ باعث ایجاد سرطان پوست نمیشه ؟ عینکم فلزی هست.
دوستان من برای عینک اینها رو قیمت گرفتم. به نظرتون مناسبه؟
عدسی AVISTA کره ای و انتی رفلکس فشرده 1.67 به قیمت 130 هزار تومان (برای شماره 4 هر چشم حدودا و 1 هم آستیگمات هر چشم)
فریم کائوچویی ترک Mustang (روش نوشته بود hand made) به قیمت 280 هزار تومان
ممنون
دوستان چه نظری درباره عدسی ترانزیشن hawk plus دارید اصلا شناختی دارید؟ تشکر
منم دقیقا مارک عدسی و فریمم مثل شماست..تقریبا چند وقت پیش گرفتم و راضیم..نقل قول:
چند گرفتی شما؟نقل قول:
فریمتون از ایناس که یه تیکش طرح چوب داره یا از اینا که دسته 3 حالته داره؟
عدسی فشرده نیست برای من و انتی رفلکس هست...120نقل قول:
فریمش خیلی ظریفه از جنس تیتانیومه.220 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جفتش رو به قیمت خریدید بنده هم نمایندگی موستانگ و اوسه و هاوک دارم قیمتش تقریبا همینه کلا موستانگ از 200 شروع میشه تا 285
سلام من یه عینک پلانو انتی رفلکس و فتو کروم خریدم که فریمش ری بن هستش به قیمت 98 تومن و عدسیش هم کنارش مارک GKخورده و فروشنده گفتش UV400 هستشو صد تومن حساب کرد.حالا سوالم اینه که این عدسی و فریم بدرد بخور هست ؟یا سرم کلاه رفته؟ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه . این عدسی چینیه یا کره ای؟ راستی رو دسته عینک نوشته made in italyبه نظرتون اصله؟
دوستان این عینک هایی که مثل عینک هری پاتر میمونن چجورین ؟ :n02:
hamidemt
سلام
این نوع عدسی رو تاحالا نشنیدم فروشنده گفت عدسی کجایی هست؟
فرم بستگی داره باید دید و نظر داد
LΩRD
فرم های گرد؟
راستش ازش خواستم ای ان جی کره بذاره که قیمتش بالا بود اینو پیشنهاد داد گفت قیمت متوسطه و کیفیتش خوبه نه عالی.یادم رفته ازش بپرسم کره ای هست یا چینی.ولی با توجه به حرفاش فک کنم چین باشه.
آره از این گردانقل قول:
سلام و خسته نباشید
من از دیشب تا حالا همه 54 صفحه این بخش رو مطالعه کردم و این بیانگر مفید بودن بحث هست
به شخصه خیلی استفاده بردم و ازتون سپاسگزارم
به من گفتن عدسی آنتی رفلکس آساهی جفتش 125، اما اینجا خوندم که حدود 200 تومن قیمتشه
ممکنه این یکی تقلبی باشه؟
یه سوال دیگه، عینک سازها هم صنف دارن؟
سلام
نخیر جفتی 100 هست
ممنون جناب مِها
1- عدسی آساهی بهتره یا اپتی سویس و یا I&G?
2- آیا لایه های بیشتر مثل کریستالیزه و ضدچربی و ضد گردوغبار و ... روی خود عدسی هست یا باید سفارش داد تا به عدسی اضافه کنن؟
3- آنتی رفلکس روی شیشه رنگی (نه آفتابی) هم وجود داره؟ اگر هست چه مارکی؟
4- عدسی های رنگی به سلامت بینایی آسیب نمیزنن؟
با سلام
با توجه به شدت افتاب قصد دارم که روی فریم قدیمیم عدسی فتوکروم بذارم .
میخواستم ببینم که فتوکروم درجات مختلفی داره ؟ من قصد خرید تیره ترین رو دارم
رنگ عدسی گوناگون داره ؟ مثلا خاکستری ، سبز و ...
و قیمتش برای عدسی کره ای چند درمیاد ؟ شماره چشمهام 2.75 هست
Ronaa
1: اپتی سویس بعد اساهی
2:نه روی این مارکهایی که گفتید هست
3: هست کلا شیشه et داره به بالا
4:خیر
bas ali:
سلام
خیر درجه نداره استاندارد 30
داره ولی خب بهترینش خاکستری هست
کره ای از 110 هست به بالا
درجه 80 داره..رنگهای مختلف هم داره..کره اصلش 80-90 هستش عینکسازی... تهران! I & G اصل کره...نقل قول:
میخواستم ببینم که فتوکروم درجات مختلفی داره ؟ من قصد خرید تیره ترین رو دارم
رنگ عدسی گوناگون داره ؟ مثلا خاکستری ، سبز و ...
و قیمتش برای عدسی کره ای چند درمیاد ؟ شماره چشمهام 2.75 هست
بابای من یکی ا زوارد کننده های عدسی و فریم طبی از چین هستش تو پاساژ سعید هم مرکز پخش داریم..اگر بخوای من میتونم برات 30 تومن I & G اصل کره ای اصلش رو بخرم بدون سود....عینکساز تهران 30 میخره 80-90 میفروشه..شهرستان هم گرونتر میفروشن...
اگر به تهران دسترسی نداری شهرستانی..رفتی عسنکسازی حسابی چونه بزن بگو من که میدونم خریدتون 30 تومنه ...آخه چه قد رمیخواید سود بکشید روش....خلاصه بیا پاساژ سعید
خود حسین سلیم وارد کننده اصل I & G تو کوچه محمد بیک خیابون جمهوری بریم پیشش برات 25 تومن هم میتونم بخرم...حسین سلیم رفیقمه چند ساله با هم نون نمک خوردیم...
ترنسفر کل تجارهای عینک هم قاسم چنگی که تو چین دفتر زده بنده خدا تها زندگی میکنه اگر خواستی میتونم برات ه رچیزی از چین به ایران ترنسفر کنم قاسمم پاساژ سعید همکف مغازه سوم دست چپ...با داداش کوچیکش هر روز pes 2014 بازی میکنیم در مغازه ما...
:n02:
آقا ی سعید با سلام اگر امکان داره شماره تماس بدهید.
عدسی فتوکروم i&g سفارش دادم 110 تومن . البته عدسی کره ای 68 تومن هم داشت ، میگفت مارکش deelight هست .
خیلی فرق بین این عدسی ها هست که اینقدر اختلاف قیمت دارن ؟
دوست عزیز عدسی های بهتر هم با قیمت مناسب میتونید بگیرید؟ مثلا اپتی سوییس چند در میاد؟نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
این موارد رو از طریق پیام خصوصی دنبال کنید
bas ali
نه عزیزم دی لایت کره ای نیست
آنچنان فرقی که فکر کنی ندارن ولی خب مثلا زایس و اینا چرا
ما کمتر i&g کار میکنیم سطحش خیلی بالا نیست ما بیشتر اپتی سوییس و زایس و رودن کار میکنیم
البته توی رده قیمت i&g میتونی avista هم بگیری و همینطور ویولت که آنتی رفلکس قوی تری داره
جناب meha بدون در نظر گرفتن رنج قیمتی
میشه 3تا از بهترین مارک های عدسی بازار رو معرفی کنید؟
ممنون جناب meha ازتون که با صبر و حوصله جواب سوالات رو میدین
مثلا قیمت فتوکروم انتی رفلکس زایس و یا اپتی سویس با نمره 2.5 چقدر میشد عزیز?
با سلام
جناب meha من هم سوالی شبیه به سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم
اگر امکانش هست:
1. 3 نوع از بهترین مارک های عدسی موجود در بازار به همراه رنج قیمت رو اگر لطف کنید بگید ممنون میشم (برای شماره چشم راست: 0.5 و چپ: 0.75 اگر اطلاعات کامل نیست شرمنده، چون اطلاعات کاملتری ندارم ، آنتی رفلکس )
2. و اگر میشه 3 نوع از بهترین مارک های فرم های موجود در بازار تا حداکثر 300 تومان.
ممنون.
Atghia
خب اپتی سویس و زایس و سلکت و آساهی بهترین های بازار هستند باز قیمتهای بالاتر هم هست ولی خب دیگه اون بستگی به انتخاب مشتری داره مثلا عدسی هست 2 میلیون تومان! باید ببینم مارک جدید چیه
bas ali
باید فردا قیمت بگیرم باید ببینم قیمت چقدر هست چون افت قیمت هم داشتیم توی این مدت ...
nb200x
1:همین مارکهایی که گفتم و به علاوه اویستا و های تاپ قیمت فتو میخواین یا سفید؟
سفید:
های تاپ 90....آساهی 90...اپتی سویس و زایس باید قیمت بگیرم که فکر کنم بالای 400 بشه
فتو:اویستا 120 های تاپ 170 آساهی 280...
2:
ببینید یک سری مارکهای جدید وارد بازار شده که خودم نمایندگیش رو گرفتم واقعا عالی کار کردند این مارکها در صنف عینک مثل ماشینهای کره ای هستند که شما میتونید با نصف مبلغ یک برند لوکس همون امکانات ولی با کیفیت پایینتر کسب کنید ولی خب این مارکها واقعا معتبر هستند
hawk,osse,mustang ساخت ترکیه هستند قیمت این فرمها از 135 تا 300 هست
فرم های paul hawman هم کیفیت عالی دارند ولی پراکندگی قیمتشون زیاده مثلا از 240 هست تا 600!
menrad هم توی این رده قیمت یک سری فرم داره
و همینطور steper
ممنونمم از پاسخ کاملتون
قیمت هم برای سفید میخواستم
1. بین آساهی و های تاپ، شما های تاپ رو در اولویت قرار میدین؟ (در مورد لایه های کریستالیزه، ضد چربی ، ضد گرد و غبار و ... هر دو این عدسی ها شامل این موارد میشن؟).
باز هم ممنون
جفتشون ژاپنی هستند و کیفیتشون خوبه آساهی در مورد مقاومتش در برابر غبار و لایه ضر چربی و تا حدودی در موارد ضدخط بودن قوی هستند
مشتری ها از هردوشون راضی بودند دیگه بستگی به خودتون داره....
ممنون از پاسختون
سلام meha دوست گرامی
چون یه جایی گفته بودین اگه های تاپ گیرتون اومد بگیرین چون خیلی عالیه و تکنولوژی نانو توش بکار رفته. ولی الان گفتین بعضی آپشن های آساهی بهتره. برای مطمئن شدن، دوباره میپرسم که بین این دو برند برای نمره چشم کمتر از 1، کدوم رو توصیه میکنید؟
و اینکه من عینک مارک hawk دیدم و پسندیدم و قیمتش هم عالی بود (150)، ولی چون ترجیح میدم جنس اصل بگیرم تا های کپی، از اونجا که وب سایتی از این شرکت تو اینترنت ندیدم تا مطمئن باشم، دچار تردید شدم.
مشکل مشابهی رو در باره برند ferruccio دارم که وب سایتش میگه واقعن ایتالیاییه. ولی چون تو نمایندگیش (و سایت بیمه ایرانیش) مدلایی رو دیدم که تو وب سایتش نیست، شک کردم که شاید اصلن وب سایتش هم فیک باشه!
نظرتون چیه؟
و تو رنج قیمتی که میتونم برای فریم هزینه کنم (کمتر از 400) چیزی که به نظرم لااقل اصل میاد و اصل و نسبش معلومه و گویا چندان هم ازش تقلبی ساخته نشده و دست کم معلومه کار چین نیست، مارک ana hickmann بوده. نظرتون چیه؟
سلام
خب ببینید دوتاش در یک سطح هستند نمیتونم دقیق بگم کدوم بهتر هستند ولی خب آساهی معتبر تره!
مارک hawk تقلبی نداره کیفیت عالی و قیمت خوبی رو داره که قیمتش همینه
ferruccio رو کار نمیکنم
توی این رده قیمت میتونید cat speedo menrad steper mustang رو تهیه کنید