خوشبختانه شماره عکس تست دیگه ای رو که گرفته بودم دارم تاریخش هم درسته آدرسش هم ماله SpeedTest فقط برای کسایی که اشتباه فکر کردن :21:
کد:http://www.speedtest.net/result/697403264.png
Printable View
خوشبختانه شماره عکس تست دیگه ای رو که گرفته بودم دارم تاریخش هم درسته آدرسش هم ماله SpeedTest فقط برای کسایی که اشتباه فکر کردن :21:
کد:http://www.speedtest.net/result/697403264.png
بابا پارتی... گرچه یکی دومگ 38 تا 75 هزار تومن هزینشه صرف نمی کنه .نقل قول:
آنچه که بنظر من باعث لو رفتن شما شد دروغ قبلی بود که گفتید تاریخ سرور اشتباهه چون قبل از این ماحرا بهتون فقط گفتند که تست جدید بزاری بعد که اینطوری گفتی به خود تست شک کردننقل قول:
دومین دروغ اینه:نقل قول:
ولی از اونجایی که دروغگو حافظه نداره چون طاقت نداشتی صبر کنی با فاصله زمانی کم اومدی و گفتی:نقل قول:
حالا البته دروغ شما چون بمصلحت هست شرع جدید التاسیس بنا بفرموده مجازه و کسی حق نداره باور نکنه ولی برادر عزیز اگر شما حتی راست هم بگی باز محل اشکال هست چون توی همین تاپیک گفته شده که 128 بالاتر مخابرات به احدی نمیده یعنی 256 رو نه به شرکت دادن نه به متخصصی که کارش مستقیما به اینترنت مرتبطه پس حالا چطوری شده که به شما 2 مگ دادن؟نقل قول:
البته حدس اینه که شما نور چشمی باشید این درسته ولی نور چشمیی که 128 بالاتر هم ازش دریغ کردن و محتاج به نور چشمی دیگریست برای حتی یک عکس.
اولا هنوزم رو حرفم هستم که تاریخ سرور اشتباهه چون همه ی این تست ها تو یک روز گرفته شده (اولین روز اتصال) و توی این تاریخی که در عکس زیر موجوده اصلا مخابرات adsl ارائه نمیداد
ثانیا انسان عاقل راه فکر اشتباه رو می بنده و هر حرفی که می زنه براش سند داره پس من شماره تصاویر رو با خود نامی که speed test ارائه میده ذخیره کرده بودم .کد:http://www.speedtest.net/result/510467092.png
ثالثا من نور چشمی نیستم و این تست با همون 128 مخابرات گرفته شده اگه نور چشمی بودم دیگه پست نمی زدم که ببینم اینترنت بقیه مثل مال من قطع شده یا نه.
reb عزیز سوئتفاهم شده
حق با ایشونه مشکل از سیستم اسپیدتسته.:46:
حالا دوتا داداشهای گل روی هم دیگر رو ببوسین و اشتی کنین.:10:
به نظر من شرکتها بهترن یکی از دوستام داشت خیلی راضی بود !!!!!!!!!!:31::31:
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
این جوریشو دیگه ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::1 8:نقل قول:
قیمت 1 مگشون چنده ماهی ؟ (نامحدوده دیگه ؟ مثله 128)
قیمت 2 مگ رو هم کسی میدونه ؟
1024 کیلوییت بر ثانیه:383200 ریالنقل قول:
2048 کیلوبیت بر ثانیه:745600 ریال
سلام دوستان
من پستهاي 10 صفحه قبلو خودنم ولي زياد چيزي دستگيرم نشد.گفتم يه چند تا سوال كنم .
من الان 512 آسياتك دارم با 3gig حجم خيلي هم راضيم .سرعت دانلودش بين 50-60 هست.قطعيشم خيلي كمه(مركز مخابراتي آيت الله كاشاني).حالا اگه ميشه به چند تا سوال من پاسخ بديد.
1-من دانشجو هستم به من تا چه سرعتي ميدن؟سرعتاش واقعي هست؟يعني من با 512 ميتونم تا 50 دانلود كنم؟
2-ف*يلتر*ينگش چطوره؟
3-ميگن مخابرات چك مي كنه درسته؟اگ با --- يا با ف*يلت*ر شكن وصل شم باز هم ميتونن چك كنن؟
4-قطعيش چطوره؟
5-چند روزه وصل ميشه؟و هزينه رانژه داره؟
خيلي ممنون:11:
نقل قول:
نه کلا اینا به همه 128 میدن فقط باید گردن کلفت باشی تا بیشتر از 128 بهت بدن حالا خودت بهتر میدونی گردن کلفت که میگم یعنی چی.:46:
سرعتش تا اونجا که من دیدم واقعی هست دوستم 128 داره 15 ثابت سرعت دانلود اما آپلود 5 افتضاح
درباره فیلترش چیزی نمیدونم تقریبا مثل خودمه
قطعی تا الان نداشته
برایه اونو 2-3 هفته طول کشید وصل کنن
هیچ هزینه ای جز شارژ ماهیانه نداره که اونم رو قبضتون میاد:46:
ولی اگه خوب نیگاه کنی کسی رو پیدا میکنی که ادعا میکنه 128 سرعتش 2 مگه تست هم گذاشته :31:نقل قول:
نقل قول:
این مشخص میکنه اون فرد یا داره دروغ میگه یا همون کلفتی هست که گفتم:46:
آهـنـی را کـه مـوریـانــه بـخــورد --------------------نتوان برد از او به صیقل، زنگ
با سیه دل، چه سود گفتن وعظ -----------------نـرود مـیـخ آهـنـین در سنگ
دوستان چه خبره اینقد دعوا میکنه. یکی دیگه داره پولشو به جیب میزنه اونوقت شما سر چند کیلوبایت سرعت هی با هم بگو مگو میکنید.
آقا بیخیال شید دیگه.
من که چیز بدی نگفتم دارم میگم به هر کسی نمیدن حالا یکی ادعا داره من چی کار دارمنقل قول:
اصل موضوع اینه که به هر کسی نمیدن ادعا و اینا چیز دیگریست.
من جواب دادم دنبال دعوا نبودم
اصلا ایشون بجا 2 مگ 10 مگ داشته باشه برا خودشه حالا نور چشمی هست یا هر چیز دیگه به ما ربطی نداره منم مطمئن باشید اگه راهی بود برام که بتونم سرعت بالاتر بگیرم میگرفتم بعد تستم میذاشتم
نشون میدادم که گرفتم بعد میگفتم که چجوری گرفتم تا بچه ها هم بتونن از راه من استفاده کنن.
بالاخره اونایی که این سرفصل رو دنبال میکنن خودشون میفهمن چی به چیه ولی نتیجه این ماجرا اینه:
الحمد الله الذی جعل اعدا,من السفها
مثله بچه ها ...تو رو خدا نیگاشون کن
ملت افتادن جون هم
اون دوتمون حرف قشنگی زد یکی دیگه داره الان میخوره شماها مثل بچه ها دارین توی سر و کله هم دیگه میزنین
صبر کنین عزیزان درست میشه
همه چی درست میشه
روشهای بهتری هست که هم ارزونتره هم قی/تر میلتر تو کارش نیست
فقط اندکی صبر کنید. این پهنای باند به درد خودشون میخوره یک مگ دادن ملت رو انداختن به جون هم اینو توی خارج بگی بهمون میخندن و اینجا دارن سرش دعوا میکنن واقعا مسخره است یه خورده صبر کنید صبر داشته باشید همه چی درست میشه ...
سلام! آقا من منطقه مخابراتي توحيدم! دقيقا بايد چي كرا كنم كه اي دي اس ال بگيرم؟؟؟
مرسي؟
دعوا هاتون رو ببريد در پيام هاي خصوصي
الان 512 فناوا دارم با سرعت دانلود 55~60
پينگ مناسبي براي بازي نداره و نوسانش زياده و از همه مهمتر ip invalid static :18: داره و ip nat به هيچ وجه بعد از dc يا خاموش روشن كردن عوض نميشه.
سه تا سوال:
1)ميشه با ارائه ي مدارك و كارت يه دانشجوي كارشناسي ارشد (دوستم)سرعت 512 گرفت؟
2)سرعت دانلود و آپلود سرويس 128 چند هستش و وضعيت پينگش چجوريه و چنده؟
3)مراكز مخابراتي كه الان سرويس ميدن كدام هستند.مركز امامت راه افتاده؟
اگه امكان داره downstream و upstream رو هم بفرماييد در سرويس 128
رهام جام اول باید برید مرکز ببینید بهتون پورت میدن دوم اینکه فیش پرداختی تلفن همون اخرین قبضتون که تصفیه شده باشه
به اضافه مالک تلفن
حامد خان اگه مایه شو داری و دانلود سنگین داری توی همون فن اوا بمون !
چون توی مخابرات محاله بدون پارتی 512 گیر بیاری ضمن این که برای 128 متوسط 14 تا 15 دانلود داری نهایتش و upstream مزخرفش هم حدود 6 هست که من بدبخت با دوتا سیستم توی خونه دارم دیوونه میشم وقت عادیش که لاکپشته اگر هم دانلود بزنم که حتی یه گوگل هم نمیاد بقیه اش پیشکش.
ولی برای وبگردی اسنافا این مبلغ خوبه ضمن اینکه سیستم هم بزاری تا صبج روشن همش 300 مگ گیرت میاد
برای دانلود کم حجم خوبه ولی برای مدرک دوستت بهش بگو حتما یه طرح مزخرفی ( حتما در رباطه با ابادانی مملکت عزیزمون باشه ) برداره ببره بگه میخوام میهن رو توسعه بدم مرکز ویلا توی ولیعصر اقای کاووسی مسئولشه کلا همه رو پاس میدن اونجا من پیش کله گنده تر از اونم رفتم و گفتم مهندسیم و کارم اصلا روی سایهاست کارم طراحی وبه برگشت گفت به اینترنت ربطی نداره ! پس حواست باشه سوتی ندی
بقیه اش هم که دیگه به مهندسی اجتماعی خودت برمیگرده ! :31: این که چقدر دست و دل باز باشی و زیر میزی دوستان عزیز رو پرداخت کنی.
سئوالی بود در خدمتم.
اين تاپيك جاي بحث و جدل بيخودي نيست هر كي حرف و حديث داره بره جاي ديگه مطرح كنه.
قبل از هر گونه پرسش خوب پست اول رو مطالعه كن همه چيز اونجا هست از الف تا ي.نقل قول:
نوشته شده توسط roham_06
نقل قول:
نوشته شده توسط ---_hamed
1- نه نمي شه با مدارك دوستت نمي دن. مال خودت بود احتمالش 65 تا 75 درصد بود.نقل قول:
نوشته شده توسط ---_hamed
2- سرعت دانلود 14 تا 15 هست آپلود پايين هست. پينك هم دور و بر 150 تا 180 مي چرخه.
3- دوستاني كه سرويس مخابرات رو گرفتن براي دوستمون يه تست بزارن و downstream و upstream رو هم بيان كنن.
مهرداد میشه من از مسئولش پرسیدم گفتم برای داداشم میخوام دکتره گفت نمیشه چون مدرکش کارشناسیه مثل من ! ولی برای فوق لیساسنس با طرح توجیهی و نامه از دانشگاه میشه
فقط طرحش باید یه خورده فرا میهنی باشه
:31:
خيلي سپاس گذارم از راهنمايي هاي بي دريغ تون
كلا بيخيال شدم و راحت و آسوده بين بد و بدتر،هميني كه دارم رو استفاده ميكنم و خدا رو هم شكر
20 هزار تومان ميدم واسه 3 گيگ،ولي واسه چند گيگ استفاده بيشتر در ماه دستمال به دست نميرم پيشه مخابراتچي ها
تا حالا کسی از مخابرات adsl روی فیبر نوری گرفته یا هنوز هم ارائه نشده؟(پست اول رو خوندم اما چون برای چند وقت پیش هستش این سوال رو میپرسم)
دوستان این پینگ و downstream و upstream چی هست؟؟
من هیچی ازش نمیدونم. میشه یه توضیحی بدید.
ممنون
نقل قول:پهناي باند اختصاص يافته به هر كاربر از 2 پارامتر downstream و upstream تشكيل يافته:
Downstream : دريافت اطلاعات ( Recieve ) كه پهناي باند بيشتري به اون اختصاص داده مي شه.
Upstream : ارسال اطلاعات ( Send ) كه پهناي باند كمتري به اون اختصاص داده مي شه.
واحد هر 2 كيلوبيت بر ثانيه ( كشورهاي نچندان پيشرفته ) و در كشور هاي پيشرفته مگابيت بر ثانيه هست.
به همين دليل به ADSL كه از خانواده DSL هاست مي گن خط اشتراك ديجيتال نامتقارن ( Asymmetric Digital SubscriberLine ). يعني پهناي باند رسيو بيشتر از سند هست و متقارن نيست.
مقادير downstream و upstream رو مي توني تو تنظيمات مودمت تو قسمت Device Info پيدا كني مقادير اين 2 پارامتر پهناي باند واقعي شما رو نشون مي ده مثلا ممكنه يه شركت اسما ً 128 به شما داده باشه ولي مقدار Downstream بالاتر يا كمتر از اين حد باشه و اين وسيله اي براي مچگيري شركت ها ست.
پينگ ( Ping ) : به مدت زماني اطلاق مي شه كه لازم هست يه دستور از كاربر ( مثلا كليك بر روي لينك سايت يا وارد كردن يه آدرس سايت توي آدرس بار مرورگر ) از آي اس پي شما به اون Host ( ميزبان يا همون سايت مورد نظر ) برسه و جواب و پاسخ مناسبي از اون ميزبان توسط آي اس پي به كامپيوتر شخص برسه اصطلاحا پينگ گفته مي شه كه معمولا با واحد ميلي ثانيه بيان مي شه و هر چي ميزان پينگ پايين تر باشه پهناي باند از كيفيتي بهتري برخوردار خواهد بود.
مهرداد اين امضات عجب چيزيه!!!!!!!!!!!!!!!!!
من با اين سرعت ميتونم روزي 1 ميليون تومن تو ايران پول در بيارم:31:
ولي عجيبه.خيلي سرعتش آپلودش پايينه.:13:
ولي خدايي دانلود و پينگش خداس
دوستانی که از مخابرات خدمات دارن کیفیت اسکایپ چطوره راحت می شه حرف زد یا تاخیر داره
سپاس
دوست عزیز
از این سیستم چندتا کافی نت استفاده میکنند که رفتند دیش رو توی خونه همسایه بغلی گذاشتند و با یه کابل به قطر کمتر از 1 سانت !!! از پشت سیستمی که توی اون خونه گذاشتند کابل کشی کردند به داخل مغازه و از پهنای باند ماهواره ای ساتفاده میکنند .
این در حالیه که اگه بخوان =هنای باند رو از شرکتها بگیریند ماهی اقلا 300-400 تومن باید پیاده بشن
ولی اینجوری تا ماهی 40 تومن هم نیمرسه حدود ماهی 100 تومن هم بابات اجاره دیشه بدهند بازم چیزی نمیشه.
با سلام.از دوستان کسی توانسته از مرکز تلفن نهری در سعادت آباد اینترنت مخابرات بگیرد؟با تشکر
من هم همین سوال رو دارم.نقل قول:
پیش شماره 8868 با این که مربوط به مخابرات نهری هست ولی فیبر نوریه یکی از اقوام ما اونجاست مدتها بود که با دایال آپ که کانکت میکرد هی دیسکانکت میشد تا آخرش فهمید که باید با آنالوگ ارتباط برقرار کنه(33.6 k) فقط هم سپنتا یه خط آنالوگ داشت که بعدا هم جمعش کرد چند ماه پیش دنبال اینترنت پر سرعت بود از من پرسید گفتم اکثر شرکتها میدن به پارس تقاضا داد گفتن فیبره نمیشه بهش گفتم برو مخابرات بگو اینترنت پر سرعت میخوام رفته بود معاونه گذاشته بودش سر کار بهم زنگ زد گفتم گوشی رو بده باهاش صحبت کنم یارو میگفت یه شرکتی هست که روی فیبر نوری سرویس میده (گمانم افروز بود) من در جریانش بودم گفتم خواب دیدی خیر باشه خیلی وقته که دیگه نمیده خلاصه هر کاری کرد دید متقاعد نمیشم گغت من این آقا رو راهنمایی میکنم بهد فرستاده بودش بزرگراه کردستان چون عضو هیت علمی بود خود مخابرات بهش داد ولی خودش رو کشت که 256 بگیره بهش ندادن حالا نمیدونم همون 128 زپرتی رو به همه میدن یا نه.
تستی هم که گذاشته بودم از همونجا بود.
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
اسکایپ کیفیتش چطوره؟نقل قول:
ممنون
2تا یک مگ دادن به شما؟ یعنی به هرکی عضو هیت علمی باشه هرچند تا که بخواد میدن؟نقل قول:
اون یکی هم شعر میگفت شما هم شعر میگی اهل تورنت هم هستی. مشکوک میزنه
شما چرا 2 مگ نگرفتید که دیگه این مشکلات رو نداشته باشید؟نقل قول:
همین الان یک تست تو باکو و یک تست تو نیویورک میندازی اگر سرویس مال خونتونه.
من به راست و دروغ اين حرف كاري ندارم ولي پينگش در حد 128 هم نيستنقل قول:
سلام
من رفتم مخابرات شهيد زارعي گفتش فقط به اعضاي هيئت علمي ميديم
كسي آشنا نداره منم هم بتونم از مخابرات بگيريم
باتشكر