ممد پایه ای تریبال ورد جدید اومد بریم ؟ نه واسه رنکینگ ! همینطوری بریم حال کنیم چون من نمیتونم بیشتر از 1-2 بار در روز سر بزنم !نقل قول:
Printable View
ممد پایه ای تریبال ورد جدید اومد بریم ؟ نه واسه رنکینگ ! همینطوری بریم حال کنیم چون من نمیتونم بیشتر از 1-2 بار در روز سر بزنم !نقل قول:
ببینم با همون سفینه ای که کلونی جید ساختیم با همون هم میشه دانش ارتقا داد/ پس ساختمون تتریس چیه
ساختمان تتریس یه چیزی شبیه همون کارخونه هست که ربات به منابعتون اضافه میکنه و خیلی موثره.
پیشنهاد می کنم پول جمع کنید و حتما بسازیدش.
یا حق
بيا تاپيك تريبال !! اينجا الان مديرا ميان پاك ميكنن همه چيو !!نقل قول:
خب حرف حساب ، جواب نداره !! :31:نقل قول:
lol دم بچه ها گرم ! اتحاد aghil رو به ** کشیدن . فرمانده هی پیغام میده حمله نکنین وگرنه برخورد میشه :27::8:
یکی از این بچه های spaceguard صبح 3 بار به من حمله کرد نامرد ! حسابی سیاره اولمو فارم کرد :41:
اگه بودم یه 6-7 هزارتایی امتیاز نبرد میتونستم ازش بگیرم :19:
بابا این چه وضع منابعه یه حمله میخوای بکنی 100k گاز خرج میشه آخرش هم هیچی طرف جاخالی میده.مسخرست.
هه هه هه !! براي حمله بايد منابع بدين ؟
lol
مگه شما نمی دین؟نقل قول:
یا حق
من بازي نميكنم ! گذاشتمش كنار !
ولي خيلي خنده داره !!
دو روزه اینترنت اداره تعطیله (معلوم نیست چه گندی بالا آوردن) نامردا هم سوء استفاده میکنن به سیاره اول و دومم حمله میکنن !
اگه آن باشم که همه در نقش امتیاز نبردن ولی نیستم اینا هم سوء استفاده میکنن ! به یکیشون پیغام دادم گفتم امیدوارم تا صبح بیدار باشی وگرنه صبح که بیدار شی میبینی چیزی واست نمونده . بنده خدا از همون موقع تا الان آنلاینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی از مرکز تجارت گاز بخر . من همیشه فلز میدم گاز میگیرم . خیلی هم خوبه :دی
عطر آن است كه خود ببويد نه آنكه عطار بگويد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به یکیشون پیغام دادم گفتم امیدوارم تا صبح بیدار باشی وگرنه صبح که بیدار شی میبینی چیزی واست نمونده . بنده خدا از همون موقع تا الان آنلاینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهنی چی اونوخ ؟ بازیرنویس بذار :دی
حالا صبح اگه اینترنت به راه باشه یه حالی به طرف میدم وگرنه اوضاع برعکس میشه :دی
بزار طرف كارشو بكنه تو هم حالتو بكن !!
نامه طرف به من :
و عاقبت گنده گويي ~~>نقل قول:
az hamle kardan be man khaste nashodi
????
dafeye ghabl bad zarar kardi
bebinam indafe cheghad manabe mitunam azat bezanam
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=8fa8fe6492
مععععععععععععععععععععععع:1 8::18:نقل قول:
اوه اوه اوه خفن ترین حمله ای که تا حالا دیدم.عجب امتیاز جنگی:18: چه ضایعاتی:18:
ترکوندی پسر.خیلی حال داد این گزارش.
بچه ها من درخواست دادم ولی رد کردن!
تورو خدا بهشون بگید من خودمو می رسونم همین الان هم 7 نفر تو اتحاد زیر 5000 هستند!
لطفا بگید منو قبول کنند
راستی برای اون قضیه حمله به من هم ممنون .حل شد با ایشون.
یا حق
:18::18:نقل قول:
طرف پودر شد!!!!!!!!!!!
نيروهايه اون از تو قوي تر و بيشتر بودن كه!
تازه زره سخت هم داشت!
آخر اين بازي رو نفهميدم.
الانم كله اتحاد امپراتوريان ريختن سرم.
حلالم كنيد.:41:
آقا نگفتید این ربات کلونی همون سفینه کلونی ؟ اگه همونه یدونه سفینه کلونی بسازم دانش ارتقا بدم
نه بابا کجا اون قویتر بود؟ علی فقط 68 تا نابودگر داشت اونم سطح 4 .نقل قول:
آره دیگه همونه.نقل قول:
-------
علی این سفینه ها الان گاردین بود ؟! همونی که هی کم میشد . 112 تا گاردینگ بردی یدونه سفینه دیگتم کم نشد ! لول عجب چیزیه این من برم بسازم :دی
آره همون گاردینه ولی حتما باید تا سطح 5 یا 6 ارتقا بدی تا کارایی داشته باشه.
همه سفینه ها رو سعی کن تا 6 ارتقا بدی فعلا.
لول . خب من برم به سیاره دومم برسم . چطوریه برای هر دانش باید یدونه سفینه برد ؟!
امتیاز کل (منابع - امتیاز اصلی - نبرد) به 3200 رسید . برای رفتن به اتحاد شما امتیاز اصلی باید 3500 باشه یا مجموع ؟ :دی
الان دارم یه سری رزم ناو جنگی میسازم + دانش مافوق فضا = فارم کردن یه بنده خدا :دی
یه یارو دو تا سیاره داره میخوام یه حمله کنم :دی به هر دوتاش جاسوسی کنم ؟ آخه وقتی میرم روی پروفایل یکی رو هردو مینویسه یک سیاره داره .. اما دو تا داره !
یارو یه اتحاد داره Earth United . اسم سیارشم earth هست :دی چیکار کنم حمله کنم ؟ چطوری بفهمم اتحادش چقدر عضو داره :دی
-----------
اتحادش solo هست . الان حمله میکنم فارم کنمش . قبل ساختن رزم ناو جنگی :دی
اتحاد ما بالای 5000 میگیره الان شاید تا هفته بعد 5000 رو هم قبول نکنه.نقل قول:
اسمت چیه تو بازی؟
برای اینکه کل سیاره های طرف رو ببینی باید پریمیوم داشته باشی ولی همینطوری هم میتونی جاسوسی کنی یا حمله کنی میتونی رو سیاره طرف کلیک کنی و تو کهکشان که نشون میده مختصات سیاره دومش رو هم یادداشت کن بعد جاسوسی کن.نقل قول:
هادي ، علي ، حجت و بقيه دوستان حاظر در تاپيك ! ورلد جديد تريبال مياييد ؟
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
یا حق
نوکرتم من یکی کار و زندگی دارم ما رو معاف کن همین سه چهار تا بازی هم که دارم میکنم نمیرسم بهشون.نقل قول:
اسمت چیه تو بازی؟نقل قول:
wolverine هستم اونجا
كار و زندگي چيه اينارو ولش !! اينارو ديدي سلام مارو برسون بهش !! :27:نقل قول:
من الان دوباره درخواست میئم لطفا بگید منو قبول کنند
یا حق
شرمنده منم که مشغول wow i هستم :دی
به اندازه کافی هم معتاد هستم بیخیال تریبال شو
آخرين تيرم علي هست !!
باز که این درخواست ما رد شد!
اقا لطفا یه کاری بکنید!
یا حق
چاکرم شرمنده میکنی :40::10:نقل قول:
ئه چقدر زود اومد ! خدایی الان نمیشه . ساعت 6-7 تازه بر میگردم خونه ! میبینی که این چند روزه خیلی کم آن میشمنقل قول:
فعلا که وست رو هم ول کردم . فقط همینو بازی میکنم ...
شرمنده ممد جون :41::40:
تیر زدی جاخالی دادم . بیشتر رو aim کار کن :27:نقل قول:
واسا الان دهنی از این فرمانده سرویس کنم به غلط کردن بیفته !!نقل قول:
من از طرف اون معذرت میخوام .
منم فكر نكنم برم علي !نقل قول:
ئه چقدر زود اومد ! خدایی الان نمیشه . ساعت 6-7 تازه بر میگردم خونه ! میبینی که این چند روزه خیلی کم آن میشم
فعلا که وست رو هم ول کردم . فقط همینو بازی میکنم ...
شرمنده ممد جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشالا براي تابستون .... !! واييي دلم لك زده براي تابستون !!
نميدونم چرا هرچي زور ميزنم چيزي به ذهنم نميرسه اينجا بنويسم :دينقل قول:
تیر زدی جاخالی دادم . بیشتر رو aim کار کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوووه هادی اصلا حواسم بهت نبود ! چه پیشرفتی کردی پسر !! چند تا از گزارش های جنگت رو تو فروم دیدم :10:
دمت گرم . کلا بچه های پی سی هر جا هستن شاخن :8::5:
ایشالا تابستون با هم میریم . من کلیر میکنم تو نوبل کن :27::10:نقل قول:
از وقتی تو وست بن شدی و تو اون بازی مافیایی بچه ها ولت کردن خیلی افسرده به نظر میرسی :41: