من هم با اینکه هنوز هیچکدوم رو تست نکردم اما 100% پایونیر RS میگیرم چون حرف نداره و مطمئن هستم که تو این قیمتا رو دستش نیست.اما فقط یه مشکل.اون 2 تا بلندگوی عقب که پایه ندارند چطوری باید ست بشه و کجا بذاریم :D
Printable View
من هم با اینکه هنوز هیچکدوم رو تست نکردم اما 100% پایونیر RS میگیرم چون حرف نداره و مطمئن هستم که تو این قیمتا رو دستش نیست.اما فقط یه مشکل.اون 2 تا بلندگوی عقب که پایه ندارند چطوری باید ست بشه و کجا بذاریم :D
شما اگه یسر خود نمایندگیش بری و مشکلت رو مطرح کنی یه چندتا مدل پایه خودش بهت معرفی می کنه که باید هزینش رو جداگانه بپردازی و مدل های مختلفی هم داره،یه چنتا مدلش هم که من دیدم قابلیت تنظیم ارتفاع داشت.نقل قول:
چه جالب قیمتاشو نداری؟؟؟
حقیقتش شرمنده.قیمت نگرفتم.نقل قول:
خیلی ممنون اره منظورم همون پایونر بود اشتباه شد مدل رو هم 787 بود که بازم اشتباه شده بود قیمت این مدل چنده?نقل قول:
اگه تا 300 تومن نشه یه خوبشو گرفت پس باید یه کم بیشتر هزینه کنم
حدود 470 تومن !نقل قول:
سلام به همگی .
دوستان من الان پایونیر RS30 با DVD پلیر RS70 خریدم .
میشه گفت عالیه از نظر ظاهر .
قیمت 640 هزار تومن . 30 تومن کابل HDMI گرفتم ( البته قیمت پایینتر هم بود )
از همون پاساژ شرکا .
یه سوال خیلی حساس !
در مورد 2 باند بلند ! چرا در تو اسپیکرهای بالائی ( هر 2 باند ) صدا در نمیاد و فقط از پایینیها هستش ؟ من از فروشنده پرسیدم گفت در مورد صداهای ریز و پائین هستش و کلا شاید اصلا شنیده نشه !!! میخواستم ببینم درست گفته یا من فیشهارو بد زدم .
مخلصیم .
دوستان من ميخوام سينماي خانگي بگيرم اگه لطف كنيد يه مدل خوب معرفي كنيد ممنون ميشم ...
قابليت پخش HD هم داشته باشه
LCD دارم مارك سامسنگ حتي الامكان سامسونگ باشه ....
مدل که خیلی زیاده.شما تا چقدر می خوای هزینه کنی؟نقل قول:
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
مبارکت باشه.نقل قول:
اصلا امکان نداره شنیده نشه.یه نگاه به تنظیماتت بنداز.کابل هارو هم چک کن.
فکر کنم علیرضا داره از این مدل،بذار بیاد شاید بدونه.
اگه حتما پایونیر بخوای باید 90 تومن بیشتر هزینه کنی تا بتونی مدل 282 رو بخری.مدل کاملی هم هستش،صدای و تفکیک عالی ای هم داره.نقل قول:
سلام .نقل قول:
اصلا امکان نداره شنیده نشه.یه نگاه به تنظیماتت بنداز.کابل هارو هم چک کن.
فکر کنم علیرضا داره از این مدل،بذار بیاد شاید بدونه.
کابلها رو کاملا چک کردم . صدا کاملا طبیعی هستش ! ولی از اون 2 تا اسپیکر اصلا صدای خاصی نمیاد !
منتظرم علیرضا خان بیاد ببینم کجارو باید دستکاری کنم !
راستی عجب صدائی داره . خیلی حال کردم با بیسش .
مخلصیم .
تا 300 -350 تومن ..نقل قول:
لطف ميكنيد اگه راهنمايي كنيد
مبارک باشهنقل قول:
فیشها رو درست زدی
باید بگم که اون باندایی که شما میگی رفلکس هستن یعنی کار همون سوراخ رو انجام میدن ، به جای سوراخ برای قشنگی از اینا استفاده میکنن
توی مدل RS70 کار میکنن ولی توی RS30 رفلکس هستن (قشنگی دارن !)
خیلی ممنوننقل قول:
مدل خوبی هست؟ hdساپورت می کنه؟
البته تاکیدی رو پایونر ندارم ولی فکر می کردم خوب باشه lcd هم سامسونگ هستش اگه بازم مدل دیگه ای هست از مارک های دیگه لطف کنید و بگید تا 400 -420 رو هم تونستم جور کنم
سلام .نقل قول:
مرسی عزیز .
یعنی اسپیکر به این گندگی سوراخه توش ؟ :دی عجب .
به هر حال صداش خیلی توپه . مرسی از راهنمائی همه دوستان .
راستی بهترین تنظیمات صدا فکر کنم همون TODOROKI باشه نه ؟
مخلصیم .
من میخواستم یه سینما خانواده بگیرم که چند تا مشخصه رو داشته باشه
1. رنج قیمتیش بین 300 تا 400 تومن باشه
2.کیفیت صداش خوب باشه یعنی وقتی صدا رو زیاد میکنم خرخر نکنه چون یکی از دوستام گرفته بود یکم که صدا رو یاد میکردی خیلی صدا بد میشد
2. دستگاه دی وی دی پلیرش فرمت MKV رو پخش کنه
3. فایل های زیر نویس SRT ساپورت بکنه
4.و تقریبا تمام کدک های تصویری رو پخش بکنه
راستی یه سوال دیگه
قیمت این دستگاه WD Hd Player در حدود چه قیمت در بازار ایران هست ؟
چون تقریبا تمام فرمت های رایج مثل Mkv رو پخش میکنه
و یه سوال دیگه این که آیا میشه زمانی که میخوایم سینما خانگی بخریم دستگاه دی وی دی پلیرش رو نخریم و خودمون همین دستگاه WD Hd Player رو بخریم
نه سوراخ نیست نقش سوراخ رو بازی میکنه:31:عجبنقل قول:
سلام .
دوستان قیمت DVD پلیر R70 یا همون DV-420V-K جدا چقدره ؟
یه سوال دیگه مگه پایونیر ژاپنی نیست ؟ :دی چرا همه جاش زده ساخت مالزی ؟ :دی
مخلصیم .
ما گفتيم تاپيك جداگانه نزنيم همينجا بپرسيم ولي مثينكه اگه نزنيم جوابم نميگيريم .......
....
قطعاتش ژاپنیه و مونتاژ مالزی و معمولا اسپیکر ها هم ساخت چین.البته نه توی همه مدل هاش.نقل قول:
اگر هم میگم چین،نه اینکه فکر این جنس های چینی آشغال بیاد تو سرت،بلکه جنس درجه یک چین.
قیمت این دستگاه رو من دقیق ندارم فکر کنم دور بر 150 باید باشه.باید یسر بری تاپیک خودش ببینی چه خبره.نقل قول:
سینما خانگی ها هم همشون با دستگاهشون هست مگر اینکه بخوای اسپیکر جداگونه بگیری که اگر بخوای چیز بدرد بخوری بگیری معمولا قیمتش با یه سینما خانگی فرقی نمی کنه .
یه همچین چیزی اصلا نیست.نقل قول:
منظورتون از ساپورت HD چی هست؟اگه منظورتون پخش دی وی دی با رزولوشن hd باشه باید بگم نه ولی خود دستگاه تصاویر رو تا حد hd تبدیل می کنه.نقل قول:
مدل 3378 فیلیپس هست با قیمت 450 که بچه ها میگن تو هایپر استار پایین تر هم میده.مدل 787 پایونیر هم هست که 470 تومنه ولی بری توپخونه پایین تر هم می تونی گیر بیاری.
مدل 3378 فیلیپس هست که فروشگاه هایپر استار مثل اینکه تو این قیمت هایی که شما می خواین میده.ولی خود نمایندگی 450 قیمت میده.نقل قول:
مدل 282 پایونیر هم هست که خود نمایندگی میده 390 ولی یکی از بچه ها توپخونه قیمت گرفته بود می گفت 360 میده.
در کل با توجه به بودجه شما به نظر من این دو مدل از بقیه مدل ها بهترند.
هایپر استار مدل 3378 رو 389 هزار تومن میفروشه.
سلام .
دوستان منظور از خروجی اپتیکال چی هستش ؟ چه کاری انجام میده ؟ قیمت کابلش چقدره ؟
و اینکه ----- صدای پایونیر هم 3 تا خروجی HDMI داره ! میخواستم ببینم کاربردش چیه ؟ خب وقتی DVD پلیر داره دیگه اونا چه کاربردی دارن ؟
مخلصیم .
امیر جان سلام.تا اونجایی که من می دونم:نقل قول:
خروجی اپتیکال همون خروجی صدا هست منتهی به صورت دیجیتال.قیمت کابلشم از هفت هشت تومن باید باشه به بالا.کاربردشم برای اینه که شما مثلا ----- ماهواره ای که خروجی اپتیکال داره و یا دستگاه دیگه ای که خروجی اپتیکال داره به سینمای خانگیت وصل میکنی برای استفاده از صدای 5.1 .
شما به ----- سینماتون میتونی مثلا کنسول بازی و یا بلوری پلیر و ... علاوه بر dvd پلیرت وصل کنی.
سلام .
مرسی دوست عزیزم .
یه سوال دیگه ( عذرمیخوام زیاد سوال میپرسم ) .
مگه از خروجی HDMI ----- سینما باید به مثلا TV وصل کرد ؟ من زدم پشت DVD پلیر .
مخلصیم .
متوجه سوالت نشدم.سوالت دقیقا چیه؟اینکه دی وی دی باید به کجا وصل بشه؟ یا خروجی ----- برای چیه؟یا اینکه کلا ورودی و خروجی ها چیکار می کنن.نقل قول:
ببخشین درست متوجه نشدم.
مرسی دوست عزیز .
متوجه شدم .
مخلصیم.
منظورتون از ساپورت HD چی هست؟اگه منظورتون پخش دی وی دی با رزولوشن hd باشه باید بگم نه ولی خود دستگاه تصاویر رو تا حد hd تبدیل می کنه.
مدل 3378 فیلیپس هست با قیمت 450 که بچه ها میگن تو هایپر استار پایین تر هم میده.مدل 787 پایونیر هم هست که 470 تومنه ولی بری توپخونه پایین تر هم می تونی گیر بیاری.
خیلی ممنون از جوابتون واقعا شرمندم کردی
بله منظورم دقیقا همون بود
حالا بین این دو مدل پایونر و فیلیپس کدوم یکیش بهتره؟ البته کیفیت صدا از بلندیش بیشتر برام مهمه
من تهران نیستم و احتمالا از بانه بخرم ولی احتمال هم داره هفته ی بعد بیام تهران اگه می شه ادرس دقیق اون مغازه رو بهم بدید ممنون می شم
خواهش می کنم.نقل قول:
من و دوستان بارها در مورد کیفیت صدای این دو برند بحث کردیم و آخرش هم نتیجه بر این شده که هر کس توی صدا سلیقه ای داره.
به نظر من پایونیر صدای شفاف تر و بهتری داره ولی بازم در کل شما خودت برو و صدای جفتش رو گوش کن و بعد انتخاب کن.
برای خرید پایونیر یا باید بری نمایندگی اصلیش یعنی خ جمهوری زیر پل حافظ و یا پاساژ شرکا واقع در خود خ جمهوری و یا یه مغازه توی توپخونه که یکی از دوستان قیمت گرفته بود و می گفت که از بقیه جاها ارزونتر میده،
میدان امام خمینی پاساژ لباف خیابان ایران پاساژ الماس پلاک 35
برای خرید فیلیپس هم برو فروشگاه هایپر استار به آدرس اتوبان شهید ستاری- فردوس غربی-خیابان بهار جنوبی
من هر دو تا برند رو داشتم ولی شک نکن که پایونیر یک سرو گردن بالاتره
درسته که صدا سلیقه ای هست ولی تا الان کسی پیدا نشده که بگه صدای پایونیر چنین و چنانه
ولی فیلیپس بخاطره داشتن بلندگو های کائو چو و نداشتن توییتر صدای زیاد مطلوبی تولید نمی کند البته نسبت به پایونیر
اصلا هم به وات هاشون توجه نکن من خودم 282 پایونیر رو داشتم گفته 360 وات ولی واقعا صداش بلنده و زیباست
در صورتی که روی سایر برند ها می نویسن 1000 وات وای چرته
باس پایونیر واقعا همه جارو می لرزونه و خیلی امتداد داره و نرم و دلنشینه و سر ادم درد نمی گیره
ولی فیلیپس باسش در مغایسه با پایونیر خیلی کم و خشکه
البته اینو هم یاداور میشم که صدای فیلیپس از سایر برند ها به جزئ پایونیر خیلی بهتره
سلام
من چند روز پیش 3378 فیلیپس رو از هایپر استار خریدم 389 تومن
گفتم شاید بعضی موارد رو که توش دیدم اینجا بگم بقیه هم استفاده کنن :
1- کیفیت صدای خوبی داره و تو ولوم زیاد صداش خراب نمیشه
2- فقط اسپیکر بالایی از اسپیکرهای ایستاده صدا میده و بقیه ظاهرا برای قشنگی هستن
3- کابل HDMI همراهش نیست. کلا برای اتصالش خودتون باید کابل نهیه کنید
4- زیرنویس srt انگلیسی رو پخش میکنه ولی فارسی رو نه. (فرمویر رو هم آپگرید کردم بازم فارسی رو پخش نکرد)
5- DVD های MP3 رو هم پخش میکنه. توی توضیحاتش اگه درست یادم باشه نوشته بود فقط سی دی MP3 پخش میکنه ولی DVD رو هم پخش میکنه.
6- کیفیت منوهاش از نظر زیبایی چندان جالب نیست. یعنی روی LCD 40 اینچ نوشته های منوها یه مقدار شطرنجی هست و به نظر رزولوشن پایینی داره.
7- دکمه های کنترلش خیلی نرم هست و کار کردن باهاش لذت بخشه
8- جنس مواد به مار رفته در بدنه اسپیکر ها و خود پلیر به نظر خیلی خوب میاد و اصلا احساس پلاستیکی بودن به آدم دست نمیده (اینو شاید کسایی که با لنزهای مختلف دوربین های حرفه ای کار کردن بهتر درک کنن)
9- سرعت لود شدن چه از USB چه از Disc یه مقدار کمه. البته شاید مدل های دیگه هم همینطور باشه.
10- در کل دستکاه بسیار خوبیه و کیفیت خروجی خیلی خوبی داره و نسبت به قیمتش به نظر من فوق العادست.
من شک دارم :20:نقل قول:
فیلیپس به دلیل بلندگوهای چوبی (3569) و داشتن تویتر توی هر بان صدای بسیار مطلوبی داره
(همینجوری نمیگم تست کردم و دیدم! :31:)
من پیشنهاد میکنم به وات توجه کنی چون این یکی رو خیلی دقت کردم چون وات RS70 پایونیر , 3569 فیلیپس دقیقا همونی هست که روشون زده !
من آهنگهای تست ساب ووفر دارم و تست کردم و اصلا خشک کم نیست ، فضای
سالن ما 92 متر هست وقتی ولوم رو روی 15 میزاری کل فضا رو پر میکنه دیگه بالاتر نمیبرم براتون :31:
من به شخصه با کلی وسواس و ریز بینی 3569 رو انتخاب کردم ،من اگه خواستم پایونیر بگیرم 1.5 به بالا میدم ،که بازم با این بودجه سراغ برندهای حرفه ای تر میرم.
.
.
اینم gdk; فریمویر جدید برای آپدیت Philips 3569 !
کد:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=SA&slg=ENG&sct=HOME_THEATER_SU&cat=HOME_THEATRE_SYSTEMS_CA&grp=SOUND_AND_VISION_GR&session=20100322121303_89.165.13.84&ctn=HTS3569/98&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
توی 3569 فارسی رو ساپورت میکنه ، تاریخ آپگریدتوت برای کیه؟نقل قول:
3569 سرعتش خوبه
دوست عزیز شما به مقایسه من توجه نکردید نظر من راجع به 3378 بود نه اون مدل3569
البته که باند های پایونیر هم چوبی هست
البته که پایونیر هم در هر گدوم از اسپیکر هاش توییتر داره
چه از ساده ترین مدلش و چه از پیشرفته ترین مدل هاش داره
در ضمن من صدای اون مدل هم شنیدم تو هایپر استار بازم اعتقادم بر اینه که پایونیر هم بازم سر تر از فیلیپسه
کسی هم نمیتونه منکر این قضیه بشه پایونیر فقط در زمینه صدا کار می کنه و کمی هم تصویر و کلا در همه محصولات سر بلند بوده
تاریخ برای حدود6 ماه پیشه. البته زیر نویس فارسی DVD رو نشون میده ولی srt فارسی رو نه!نقل قول:
توی 3569 فارسی رو ساپورت میکنه ، تاریخ آپگریدتوت برای کیه؟
دلیل اینکه زیر نویس فارسی sub idx رو نشون میدن به ساپورت دستگاه از نظر فونت ربطی نداره اصولا این نوع زیر نویس که در واقع گرافیکی هستند عکس های گرافیکی هستند نه فونت
ولی زیرنویس srt فونت هست که ساپورتش رو باید دستگاه انجام بده
می بینم بازم در مورد صدا داره بحث میشه.تا قیام و قیامت هم اگه بحث بشه فایده نداره،چون صدا سلیقه ای هست.
خیلی ها هستند بیس سیستم های خونگی سونی رو به بیس این دو تا سیستم ترجیح میدن،کسی هم نمیشه بهشون ایراد گرفت چون اینجور بیسرو می پسندن.
در کل بیس پایونیر از بیس فیلیپس نرمتر و لرزشی تره.حالا یکی خیلی نرم دوس داره و یکی یه ذره کوبنده تر و .....
مهم اینه که همه اون چیزی که باب دلشونه بخرند.
موفق باشید.
کسی هارد اکسترنال (چه با آداپتور چه بی آداپتور) به سینمای خانگیش وصل کرده؟
من یه هارد 1 ترابایت آداپتوری وصل کردم محتویاتش رو نشون نداد.
من فیلیپس 3378 دارم.
هارد رو توسط نرم افزار Disk Director یا Paragon یا Partition Magic به فایل سیستم FAT 32 فرمت کنید.نقل قول:
فایل سیستم NTFS توسط دستگاه شناسایی نمیشه.
خدا خیرت بده مشکل حل شد.
یه مدل سینمای خانگی شرکت JVC هستش که متاسفانه کسی تا حالا توی این تاپیک بهش اشاره نکرده.مدل خوبی هستش با امکانات بالا و همچنین صدای خیلی خوب.
مدل: TH-D7
مشخصات
- توان خروجی:810 وات
- رابط HDMI با قابلیت ارتقاء سیگنال 1080p/720p
- ارتباط با iPOD (به همراه کابل و پایه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- (USB Host (2.0 Full-Speed l
- قابلیت انتخاب سراند جلویی/ 1/5 کانال
حالت سراند دیجیتال برای صدای 1/5 کانال ( سراند جلویی/ 1/5 کانال)
حالت سراند دیجیتال برای صدای 2 کانال:Dolby Pro LogicII(Movie/Music)/All Chanel Stereo/Stadium
بلندگوهای جلویی با قابلیت تنظیم ارتفاع: نوع پایه دار یا رومیزی- ساب ووفر 20 سانتی متری
قیمتش هم در حدود 550000 تومن هستش.انصافا هم مدل خیلی خوبیه.