نقل قول:
کد:http://rzking.blogspot.com/2010/01/zero-gear-expire.html
با سلامی دوباره....
با تشکر از General_Doghol:40:
PATCH 1.0.174
:20:
Printable View
نقل قول:
کد:http://rzking.blogspot.com/2010/01/zero-gear-expire.html
با سلامی دوباره....
با تشکر از General_Doghol:40:
PATCH 1.0.174
:20:
ای خداااااااا
تورو خدا تو هاتفایل آپ نکنید یکی تو رپیدباز یی جایی آپ کنه !
تورو خدا ......
اه اینا چرا با ما این همه دشمنی میکنن بعد 2.5 روز چی کار قراره بکنیم؟
درست شد هی هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
با تشکر از general doghol به خاطر لینک :دی
مهم مهم اخبار داغ
zero gear با این روش هیچ وقت expired نمیشه
برینرو دانلود کنین174رو بریزینش تو steam server و ... که zero رو با cod 6 جایگزین کرده بودیمکد:http://www.sendspace.com/file/o10c1r
فایل را دانلود و نصب کنین و steam رو دیسکانکت شین بعد از نصب این shortcuti که original بود و همیشه با اون steam رو باز میکردین رو پاک کنین و با shortcut ی که با نصب این tool روی صفحه ظاهر شده رو اجرا کنین بعد تو لیست گیم ها توی my games هزار تا بازی هست zero gear رو پیدا کنین و اجرا کنین تمومه :دیکد:http://www.mediafire.com/?ijqzjzdhy0k
منبع :ببخشید که هی پست میدم :دیکد:http://rzking.blogspot.com/2010/01/zero-gear-expire.html#comment-form
البته اینطور که معلومه نمیشه join شد :(
:41:
یکی اینو به پستهای صفحه اول (ترجیحا پست سوم) اضافه کنه.نقل قول:
ممنون
یعنی وقتی این روش رو انجام بدیم...دیگه نمیتونیم join شیم؟؟؟:eh:نقل قول:
البته اینطور که معلومه نمیشه join شد :(
نمیدونم شاید بشه از هیچ که بهتره ولی من نتونستم به friends join بشم ولی تونستم با find game با بعضی دوستان به صورت تصادفی بازی کنم :D
سلام دوستان. بخش مولتی من چند وقته اجرا نمیشه. یعنی وقتی اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد. یه بار مادرن وارفیر2 رو آنیستال کردم و دوباره اینستال کردم ولی بازم همونطوره. لطفا کمک کنید.
پاک شد را حت باشین اپ نشد
آقا یاد نده دیگه ، همینطوری آرامش نداریم از دست چیتر های موجود ... باز لول آپ کردن خوبه این ایم بات و این صحبتا گند میزنه به معنای حقیقی به بازی !!!
بهش گفتم.....الان ویرایش میکنه...شما به خودت مسلط باش:31:نقل قول:
آقا یاد نده دیگه ، همینطوری آرامش نداریم از دست چیتر های موجود ... باز لول آپ کردن خوبه این ایم بات و این صحبتا گند میزنه به معنای حقیقی به بازی !!!
چه فایده همه چیت میزنن
یکی وال هک میزنه ،یکی درجه 70 میشه،یکی گانر میزنه،یکی ایمبات میزنه
و بسیاری از دوستان همهرو با هم میزنن
این نشون میده که بازی این عزیزان خیلی خیلی ضعیف هست
نمیدونم میخوان چی رو ثابت کنن
وقتی یارو میبینه که چیت زدی نمیاد بگه که چقدر قوی هست.فقط بهت ناسزا میگه
واقعا خجالت داره،به خدا تابلو میشین،همه میفهمن چیت میزنید.سعی کنید بازیتونو قوی کنید.ایمبات گند میزنه به shooting گیمر
من که ترجیح میدم دونه دونه اسلحه بگیرم و اپگریت کنمشون.
وهر کس که ببینم چیت زده اسمشو تو پست میگم
سلام .
دوستان شما چطوری همدیگرو پیدا میکنین ؟ :دی شانسی ؟
سلام چرا وصل نمیشه تو بازی !
وقتی بازیکن پیدا می کنه بعد از 5 ثانیه تو همون لابی مگه نمی تونه با استیم اتصال برقرار کنه !
پچ 175 رو هم ریختم چرا نمی شه !!!
توروخدا زور بگین که فقط 1.5 روز تا آخره دمو بازی مونده !
سلام
فکر کنم پچ 172 را هم بلاک کردند
لطفا اقدام کنید
دوستان من الان میخوام برم این بازیو تهیه کنم لطف کنین این سوالو جواب بدین من تکلیفمو بدونم میشه باهاش آنلاین بازی کرد مشکلی نیست؟ چون من اول تاپیکم خوندم ولی انگار خیلی دنگو فنگ داره کلی...
میتونید بگید برای آنلاین چه کارایی لازمه؟ اول از همه آنلاین در Lan چی هست ؟؟؟ بعدش اگه اشتباه نکنم باید یه برنامه به اسم استیم نصب کنم بعد باهاش یه بازیو دانلود کنم ...
در کل این پست اول خیلی گیجم کرده یکی اگه توی پستا آموزش راحتتری دیده به ماهم بگه یا خودش قشنگ برای من که مبتدیه صفرم توضیحی بده ممنون میشم
صفحه ی 53 رو اگه بخونید گفته شده باید پچ 1.0.174 رو دانلود کنین:3::3::3:نقل قول:
عزیزم نارحت نشی هانقل قول:
ولی واقعا خراب کردی
وقتی اینو نصب می کنی هی zero gear می ره رو auto update هر کار هم بکنی دوباره می ره رو اتو اپدیت
عزیزان لطفا از چیزی اطمینان داشته باشید بعد پست بدید من که اموزش گزاشتم با اون اموزشی که من گذاشتم zerogear هیچ وقت تموم نمیشه که هیچ بلکه کلی بازی به لیست uninstalled اضافه میشه که اگه سرعت اینترنتتون بالا باشه میتونین دانلود کنین و بازی کنین همشون demo هستن ولی هیچ وقت تموم نمیشن
بچه ها جواب بدین دیگه
بازیش که دلمو برده واقعاً قشنگه من چون سیستمم هم خوبه دوست دارم این بازیایی که برتر شدنو بازی کنم از بیکاریم در میام
گیمر حرفه ای به اون معناهم نیستم که اکثر بازیارو انجام بدم ولی به جز فوتبالیاش اکثر بازیها چه آنلاینو چه تکیشو راحت ماهر میشم حالا این سوال مارم توضیحی بدین که دلمون لک زده بریم بازیو بخریم بشینیم پاش چقدم حجمش زیاده تاحالاش ندیده بودم یه بازی 11 گیگ باشه کولاکه :8:
دمتون گرم یک مارو شیرفهم کنه :31:
نقل قول:
بر گرفته از صفحه ی اول:
ببین اقا
1 تو برو ابنو دانلود کن
http://www.mediafire.com/?ijqzjzdhy0k
بعد نصبش کن البته باید قبلا steam رو داشته باشی
2 از توی لیست بازی های موجود zero gear رو پیدا کن و اگه قبلا نداشتی نصبش کن واگر هم داشتی اجراش کن بقیش تو صفحه ی 1 هستن
پچ 1.0.176 اومده کسی لینک داره بده ماهم بریم دانلود کنیم
خوب بابا شاید مشکل از منهنقل قول:
یک راهی چیزی بگو
من میزارم اپدیت نشه میرم تو بازی بهد فیلد می شه میام بیرون می بینم که داره خودشو اپدیت می کنه
به نظر شما مشکل چیه؟؟؟؟
ممنون
این استیمو من تو پوشه بازی یه فایل دارم به همین اسم ولی exe نیست چجور اجرا میشه از کجا دانلود کنم؟
خب استیمو نصب کردم اما بعدش نمیدونم چیکار کنم ! توروخدا درست مارو روشن کنید من الان بازیو بدون هیچ مشکلی نصب کردم و فقط میخوام
1.نحوه مولتی پلیر
2. نحوه آنلاین دونفرشو
یاد بگیرم.
مولتی دردسر داره
ولی کوآپ :
باید یک فایل تکنو گاد بگیری ... و کرک رازور رو نصب کنی
سپس تکنو گاد رو باز می کنی
تکنو رو تو محل نصب بازی کپی می کنید ، شخصی که هاست میشه ، رو تکنو کلیک می کنه ، میره تو
فردی که جوین میشه ، از تکنو موجود در پوشه بازی ، یک شورتکات میگیره ، بعد انتهای تارگت شورتکات ، آی پی هاست رو میزنه
بعد طرف که هاست شد میره تو بخش دو نفره ، مپ رو انتخاب می کنه و منتظر میشه
شخص دوم روی شرتکات کلیک می کنه ، میره تو منو اصلی بعد f12 میزنه ، بعدشم بازی می کنن
این کرک رازور و تکنو گاد همون لینکا تو پست اوله؟
تکنو رو که اجرا کردم نمیره تو بازی هنگ میکنه !
بروبکس بلاخره مشکل مولتی حل شد(فکر کنم):8::8::8:
راه حل:دقیقا همون کارای صفحه ی 53 رو بکنید فقط به جای کرک 1.0.174 از کرک 1.0.175 استفاده کنید
آهااان درست شد خیلی ممنون!
البته برای مولتی پلایرم یه کرک ساختن این جریانش چیه؟
در ضمن این بازی زروگیر دانلودش به چه درد میخوره؟
بروبکس بلاخره مشکل مولتی حل شد(فکر کنم):8::8::8:
راه حل:دقیقا همون کارای صفحه ی 53 رو بکنید فقط به جای کرک 1.0.174 از کرک 1.0.175 استفاده کنید
مگه نترکیده بود 175 ؟نقل قول:
نه ولی بازم یه مشکل داره که اگه حیلی خوش شانس باشی حداکثر 15 دقیقه بیشتر بازی نمی تونی بازی کنی:31::17:نقل قول:
نه نترکیده بود مهم بالا خره crack pavoroz 175 بایرون اومد میتونین join ,invite بشین :دی
لینک:
همون جا نوشته crack قرمز رنگ (این سایت همیشه تازه ارین کرک ها رو میده)کد:http://rzking.blogspot.com/
دانلود کنین و تفریح کنین :دی
آقا یکی لینک دانلودش رو تو رپید باز اپ کنه !
داداش شرمندهنقل قول:
نمی دونم چرا ولی استیمم مشکل دار شد الان یه راهی پیدا کردم درست شد از شما بسیار متشکر هستم بابت expire نشدن بازی محبوب من zero gear:31::31::31::31::31::31::31::31:!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
از کرک 175 by pavoroz هم که گذاشتین خیلی ممنون
من دانلود کردم ولی نشد بری تو بازی .
تو لابی دهنم سرویس شد همه چی درسته ولی نمیره .
راستی محض اطلاع باید بگم که بعد از دانلود باید اسمش رو به:نقل قول:
من دانلود کردم ولی نشد بری تو بازی .
تو لابی دهنم سرویس شد همه چی درسته ولی نمیره .
iw4mp
تغییر بدی بعد کپی کنی توی پوشه ی بازی......:46:
مگه اوریج نگرفته بودی ؟!؟!؟نقل قول:
خودت گفتی از توپ توپ گرفتی :دی