سلام.دوستان اون موتو که گفتم xt701 با قیمت 720 تومن هست (5تا آورده )quench هم 520 که فکر کنم quench قیمتش خیلی خوبه, نظر شما چیه؟
بله ولی دروید واسه شبکه های cdma هست و مایل واسه gsmنقل قول:
Printable View
سلام.دوستان اون موتو که گفتم xt701 با قیمت 720 تومن هست (5تا آورده )quench هم 520 که فکر کنم quench قیمتش خیلی خوبه, نظر شما چیه؟
بله ولی دروید واسه شبکه های cdma هست و مایل واسه gsmنقل قول:
قيمت ها براي شروع خوبننقل قول:
بخصوص quench كه گوشي خوبيه / اگر كه بصورت عمده وارد ميشد خيلي افت قيمتشون سريع ميشد /
خودم تابستون يكي از اين جديد جديدا ميخرم /
سلام دوستان ..!
میشه آدرس هارو برام بزارید که من تهران از کجا می تونم این گوشی رو به صورت مطمئن و همچنین با کمترین قیمت پیدا کنم ؟؟؟
در ضمن جانی جان اون Invisbale shild قخ از کجا تهییه کردی...!؟
از همه دوستان متشکرم
تو علائدین برو گیرت میاد
قیمت حدودا" 580 هزار
شرمنده jaxi عزیز دیر جواب میدم. واسه قیمت که نمیدونم چرا دوستان قیمت پایین میگن ولی بعد آدرسش رو به بقیه نمیدن!! اما در مورد shield من از یه نفر که با نام کاربری vahid و یه چیزی در ادامه توی موبایلستان عضوه خریدم البته یه مدت طول میکشه تا واست سفارش بده اما مطمئنه خودش هم اصفهانه اگه خواستی آدرس منو بده تا با پیک بفرسته من بگیرم بعد واست پست کنم.نقل قول:
راستی طبق آخرین اخبار :31: ورژن 2.2 واسه مایلستون هم ok شده و توی نیمه ی دوم امسال میاد . مهمترین تغییر هم نصب برنامه ها به طور پیش فرض روی مموری کارت هست بدون نیاز به app2sd .
آقا یه روش خوب برا فارسی ساز 2.1 milestone یکی به ما معرفی کنه!هر کدومو رفتیم یه ایرادی داشت.بهترینش این بود که همه جا کار می کرد فقط توی browserحروف جداست.اگه راهی هست که این مشکلم نداره من پیدا نکردم, Please Help
پویان جان بهترین روش همون استفاده از فارسی ساز nexus هست. توی ایمیل ها هم بالعکس مینویسه؟ لایبرری ها رو دستی کپی کردین؟
نمایی از دسک تاپ آندروید 2.2 که ویدئوش توسط یکی از کارمندان شرکت adobe روی یو تیوب قرار گرفت (توضیح : flash 10.1 با ریلیز شدن FroYo منتشر خواهد شد ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چیزی که از تصاویر مشخصه یه launcher جدید,android tutorial و global search box از مشخصه ها ی این دسک تاپ جدید هستن .
Some of the rumored features for Android 2.2 include:
- JIT compiler
- Free additional RAM
- OpenGL ES 2.0 enhancements
- Flash 10.1 support
- Fixed problem with “crazy screen” / Resolution of cross multitouch
- Activation of Color Trackball
- Enable FM radio
یه سری توضیحات اضافه هم اینا هستن :
Additional free RAM should come thanks to the new Linux kernel being used in Froyo. Google is moving from 2.6.29 to the newer 2.6.32 which makes it possible to address the extra RAM
Flash 10.1 is coming .It is entirely possible it could be tied to a future Android firmware and be included with an OTA update.
When is it Android 2.2 coming out
Circle May 19th on your calendar. This is the opening day of Google I/O and I’m anticipating the release of Android 2.2 (and maybe the Flash 10.1 beta) will be tied to this event. Google has provided every developer attending the event a free Droid or Nexus One, so it is possible to see a simultaneous release on both devices
به نظر میرسه که گوگل به همه ی کارمندان شرکت adobe یدونه nexus one رایگان داده (خوش به حالشون :31: ).
با سلام
اینجا چرا اینقدر خلوت شده؟یه سوال:با آندروید میشه به رادیوهای اینترنتی گوش داد؟من با سیمبین نتونستم.چون نتونست پلی لیست که رادیوها دارن رو باز کنه.خواهش تست کنید جواب بدید.اینم لینک یه رایو با سرعت خیلی خوب:
البته آهنگ های ترکی پخش ممیکنه.کد:http://imbatfm.com/play.pls
ممنون,درست شد.فکر می کنم فایل lib با نام libskia.soکه گوشی رو restart می کنه, آخر از همه و بعد از font و 2 فایل lib دیگه کپی کنید, اینجوری نوشته های web هم برای من سر هم شد.
sorry جانی جان که دیر جواب دادم,دسترسی درست و حسابی به نت نداشتم که فایل ها رو امتحان کنم زودتر.ممنون از پیگیریت
بازي زيبا و با گرافيك قوي Quake III هم روي ميلستون قابل اجرا شد . و جالبتر اينكه با يك گيم پد كنترل از راه دور به نام Zeemote JS1 controller . Zeemote JS1 براي كاربران نوكيا شناخته شده هست و خوشبختانه حالا براي آندرويد و ميلستون هم ارائه شده و خيلي هم به خوبي كار ميكنه / عكسش رو نتونستم بزارم By now we've all seen some of the great 3D PC games ported over to the smaller screen , but we haven't seen this trick. Youtube user has the classic first person shooter Quake III running on a [ Motorola Milestone and has a Zeemote JS1 controller running the controls. Zeemotes are fairly popular with Nokia users, as well as gamers on that other iPlatform, so it's great to see they are offering an Android version. It's even better that it seems to be working as well as it does. Hit the break for one very cool video</p>
با سلام به همه منم آخر سر تصمیم گرفتم موتو رو بگیرم 5شنبه رفتم بازار موبایل ایران و علائدین که فقط تو علائدین یه مغازه تو همکف داشت میگفت 625 پایینترم نمیومد و میگفت ورژنش 2.1 منم تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم که مثله اینکه 620 میده ولی نمیدونم به شخص هم میفروشه یا نه کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم و از کجا مطمئن بخرم که آکبند باشه وتمام فامیل طرف باهاش دور نزده باشن:33::46:
.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
2009
مبارک باشهنقل قول:
با سلام به همه منم آخر سر تصمیم گرفتم موتو رو بگیرم 5شنبه رفتم بازار موبایل ایران و علائدین که فقط تو علائدین یه مغازه تو همکف داشت میگفت 625 پایینترم نمیومد و میگفت ورژنش 2.1 منم تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم که مثله اینکه 620 میده ولی نمیدونم به شخص هم میفروشه یا نه کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم و از کجا مطمئن بخرم که آکبند باشه وتمام فامیل طرف باهاش دور نزده باشن
یه سری هم به طبقات بالای علائدین میزدی / چون تهران نیستم بیشتر اطلاع ندارم
از گوشی شا÷ هم میتونی بخری که مطمئن هم هست /
سلامنقل قول:
من همین چهارشبه از علائدین گرفتم 590
باید بگردی و خوب هم تخفیف بگیری :31:
دوستان میتونن کمک کنن و راهنمایی کنن که من از کجا و چه طوری میتونم فارسی ساز پیدا کنم و روی گوشی نصب کنم
ضمننا اگه کسی بازی لینک بازی داره برام بزاره plz
دوباره در ضمن چه شکلی برای زنگ sms و غیره رو میشه از آهنگ های که تو گوشی میریزیم استفاده کنیم..!؟ این کار فقط برای زنگ خود گوشی عملیه
با سلام به همه و تشکر از راهنمایی هاتون تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم 625 تومان چون قانونی اومده و ریجیستر مخابرات شده (دیدم واسه 20 30 تومان ارزش نداره بدون گارانتی بگیرم) زنگ زدم آدرس یه مغازه تو پاساژ قائم رو داد. کسی میدونه که خدمات فیتکو چطوریه ؟یا همون بدون گارانتی بگیرم کمتر حرص میخورم:31:
ok به نظر من اين قيمت خوبيه با گارانتي فيتكو / بدون گارانتي هم كه jaxi جان خريده 590 شيريني هم نداده :31:نقل قول:
تصمیم گرفتم از خود فیتکو بگیرم 625 تومان چون قانونی اومده و ریجیستر مخابرات شده / کسی میدونه که خدمات فیتکو چطوریه ؟
(
/ فيتكو هم در حال حاضر بهترين گارانتي و خدمات رو براي گوشي هاي موتورولا ارائه ميده / هر چند در نهايت همه گارانتي ها در ايران سر و ته يكي هستن !
آقا ما که یکی دو ماه پیش بدون گارانتی خریدیم 620 تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتهنقل قول:
فقط یک مشکل بزرگ که داره اینه که همش میخوای گوشی دستت باشه و باهاش کار کنی و هیچ وقت خسته کننده نمیشه :46:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این عکس مربوط به همون کنترل از راه دور میلستونه controls. Zeemotes --Quake III
این هم بررسی گیم ÷د مخصوص میلستون
Review: Game Gripper game pad for the Motorola Droid
این گیم ÷لیر در حال حاضر با قیمت $14.99 در این سایت موجود هست
کد:http://sites.google.com/site/gamegripper/buy-game-gripper
jaxi عزیز مبارکت باشه. گوشی رو آپدیت کردی به 2.1؟ (جدیدترین فیرمویر , فیرمویر کانادایی هست که متاسفانه مشکل آنتن داره بعدش فیرمویر o2 هست که مشکل کیبورد هست که qwertz میشه یعنی جای y,z عوض میشه.) روت کردی؟(شنیدم یه روت جدید هم اومده ولی نشد سرچ کنم و ببینم همون روت قبلی رو که باید فلش کرد بزن) اگه اینکارارو کردی اینم فارسی ساز:نقل قول:
برای استفاده از فارسی ساز هم اول روت اکسپلورر رو نصب کن و حالت r/w رو توش فعال کن. دوتا فولدر توش هست که یکی font هست که فونت داخلش رو کپی کن توی فولدر font خود گوشی و lib رو هم , لایبرری های داخلش رو کپی کن توی پوشه ی lib خود گوشی بعد از این گوشی یه بار ری استارت میشه و دیگه اس ام اس و وب و ایمیل و... بدون هیچ مشکلی فارسی میشه و دیگه مشکل فارسی بودن هم نیست. بازی ها رو از همون سایت پاندا بگیر عزیز:کد:http://www.4shared.com/file/jfMNaw3B/update.html
اگه به wifi هم دسترسی داری از اون دوتا مارکت که قبلا لینک داده بودم هم میتونی بگیری که خیلی به روز هست.واسه زنگ برنامه ی ringo pro رو بگیر یه برنامه ی فوق پیشرفته واسه مدیریت زنگ تماس و اس ام اس و... هست اگه پیدا نکردی بگو واست آپ کنم (چون دایل آپم الان آپ نکردم )کد:http://download.pandaapp.com/
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
jaxi جان این لینک اون دوتا مارکت :
کد:http://www.4shared.com/file/GGAZmUtF/566951.html
یه سری از برنامه ها رو هم از روی گوشی خودم بک آپ گرفتم ولی چون ممکنه اطلاعات شخصیم توش باشه واست توی پیغام خصوصی میفرستم .کد:http://www.4shared.com/file/QRQJPcGM/sam2.html
سلام اول تبریک میگم بهevanescent عزیز بابت گوشی جدید.:11:
نمیدونم اینجا مطرح شده یا نه ولی یه راه ساده واسه کسانی که بابت زنگ اس ام اس و رینگتون مشکل دارن هست:
فقط کافیه یه پوشه جدید به نام((ringtones)) واسه زنگ گوشی بسازین و یه پوشه به اسم((notifications)) واسه اس ام اس ها.
حالا آهنگهایی رو کی دوست دارین توی اونا کپی کنین و تمام.
راستی آسفالت5 کواک3 رو بازی کردین؟؟؟!!؟؟؟؟آخر گرافیکن!!..
سلام johny جان..!نقل قول:
میرسی آقا..! نه آپدیتش نکردم ، البته تو About phone قسمت Firmeware version نوشته 2.1update1 آیا این یعنی همون 2.1 ؟؟؟؟؟
و تو قسمت bulid number نوشته SHOLS_U2_02.31.0
واسه بقیه زحمتها هم کلی میرسی ..! فقط کیبورد فارسی نکسوس رو باید بریزم ؟
سلام عزیز. بله آقا آپدیت به 2.1 هست . اون ورژن o2 هم که من خودم استفاده میکنم به جای 2.31.0 الان 2.34.0 هست که البته زیاد فرقی ندارن. خواهش میکنم کاری نکردم. واسه کیبورد من خودم از برنامه ی arabic keyboard استفاده میکنم ولی میتونی از برنامه های دیگه هم استفاده کنی.راستی باید واسه فارسی روت کرده باشیا.توی همون روت اکسپلورر ببین مثلا میتونی فونت کپی کنی توی فولدر فونت خود گوشی؟ اگه شد روت شده (بعد از فعال کردن rw توی روت اکسپلورر)
سلامنقل قول:
jaxi جان شرمنده اصلا حواسم نبود:40: گوشی جدید مبارک باشههههههههههههههه:31:
آپدیتم همینجور که جانی گفت دست بهش نزن که درسته....
-----------------------
راستی جانی این فرمویر o2 مشکل آنتن نداره؟؟؟؟
اون باگ موزیک پلیر درست شده یا نه؟؟؟خیلی رو مخه.:19:
مرسی دوستان..!نقل قول:
jony دستت درد نکنه..! آره روتش کردم و الان مشکل فارسیم حل شد
ضمنا این موزیک پلیر من باگ نداره ..! :31:
فقط یه چیزی عصاب خورد کنه این که هر برنامه ای که نصب میکنم باید به اینترنت متصل بشه :19:
@acmilan
میلانی عزیز چرا از music player های دیگه استفاده نمی کنی که این باگ رو ندارن؟
من خودم از bTunes (اگه با iPhone خصومتی نداری ;) ) و Meridian که به نظر من یکی از کاملترین Media Player ها برای موبایله و امکانات زیادی مثل folder player داره استفاده می کنم.هر دو هم با playlist های برنامه ی اصلی sync میشن.
به بخش multimedia بعضی از فورومها بری می تونی پیداشون کنی.:31:
شرمنده که نتونستم برات up کنم فایلها رو.هرچند شایدم خودت فقط با player اصلی حال می کنی!;)
سلام پویان جان.
b tunes رو دارم ولی مشکل اینکه وقتی هدفونو در میارم موزیک پلیر خود گوشی شروع میکنه به پخش...!!
بعضی فرومها رو خوب اومدیا:31:
مخلصیم
------------------------------
راستی دوستان مایلستونی بازیهای جدید گیم لافت رو دان کردید؟؟؟
فعلا هم فقط روی مایلستون کار میکنه.....
عزیز چه بازی گرفتی ..؟نقل قول:
من فقط Aspalt 5 و Sandstorm رو تونستم بگیرم و بازی کنم که انصافا خیلی توپه..!
اگه بازی دیگه به طور کامل سراغ داری میشه آدرس بدی ؟؟؟
نقل قول:
اونم راهش اینه که تو music player اصلی گوشی, قسمت Now playing, هیچ آهنگی نمونه. playlist رو از تو now playing باز کن و clear playlist رو بزن و با خیال راحت از یه پلیر دیگه استفاده کن.هر چقدرم خواستی فیش handsfree رو بزار و در بیار!
من خودم چون صبح تا شب دارم آهنگ گوش میدم خیلی این موضوع اعصابمو خط خطی کرده بود.
دوستان من قصد خریده گوشی دارم و یکی از گزینه هام milestone هست اگه میشه منو تو این تاپیک که میزارم راهنمایی کنید!و موارده مثبت و منفی ای گوشی رو بگید مرسی:10::11:
[HTML] http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=409258 [/HTML]
آقا اسپیکر این گوشی خوبه ؟؟؟ از نظر بلندی و کیفیت ؟؟ الان من 5800 دارم .
با سلام به همه امروز رفتم پاساژ قائم طبقه پنجم نمایندگی فیتکو که بالاخره گوشی رو بگیرم اولش که میگفت 635 بعد بهش گفتم الان پای تلفن گفتی 625 گفت ok بعد تیغ انداخت مثلا پلمب جعبه رو باز کرد دیدم گوشی پر خط و ایناس و پلاستیکای محافظ روی گوشی تبله کرده و جدا شده حتی نقش و نگارهایی که روی پلاستیکا کشیده شده بود تو بعضی جاها رفته بود! طرف میگفت نوی نوی... دست خالی برگشتم :41::19:
میخواستم بپرسم همه همینجوری تحویل گرفتن گوشی شونو؟ :5:
اینم داک من:46:.بیکاریه دیگه.حداقل کار راه اندازه.با چند تکه چوب داک ساختم به این میگن کار آفرینی:31:
سلام دوست عزیز خوش اومدین.نقل قول:
آقا قائم رو بیخیال شو یا از پایتخت بگیر یا گوشی شاپ.
-------------------------
آقا وحید از نظر بلندی صدا تقریبا مثل هم هستند ولی از نظر کیفیت 5800 یه کوچولو بهتره. از بابت صدا خیالتون راحت خودمم 5800 داشتم.
-----------------------
مسعود جان منم یدونه میخواااااام :19:
یه توضیح میدی چجوری درست کردی؟؟؟
آقا ایول...! بنظر من بزن تو ساخت انبوهنقل قول:
حالا میشه لطف کنی چه شکلی این کار رو انجام دادی ؟
دوستان میشه بگید این گوشی چه چیزایی باهاشه؟اگه عکس هم بزارید که چه بهتر:31:
راستی این روت کردن چطوریه؟اموزشش تو کدوم تاپیک هست؟برای milestone!
قیمت امروز 89/2/30 چنده دوستان؟
والا اگه قصد درست کردنش رو داری باید بگم یه چیزی تو مایه های داک من درست کن تا بعدش بگم چیکار کنی بره رو حالت multimedia . تو فکر یه داک برای ماشین هستم .نقل قول:
مثل این
سلام .ممنون از دوستان بابت مطالب مفیدشون فقط مسعود جان اگه ممکنه عکسها رو ری سایز کنین تا ما دایل آپی ها هم بتونیم صفحه رو راحت باز کنیم. دوستان دوتا خبر خوب, یکی اینکه موتورولا فیرمویر جدیدی رو با پشتیبانی فارسی و عربی به طور پیش فرض و بدون نیاز به روت داده که من امروز, فردا تست میکنم و اگه شانسمون بگه و مشکل آنتن دهی نداشته باشه آپ میکنم چون بازم مشکل قبلی رو دارم که لینک از خود سایت موتورولا هست :( خبر دوم اینکه همونجور که بارها گفته شده jit compiler با ریلیز نسخه ی 2.2 واسه آندروید میاد و تاثیر غیر قابل انکاری هم روی اجرای بازیها میگذاره, حالا شما میتونین اون رو روی مایلستون 2.1 هم داشته باشین ! اینم روندی که باید انجام بدین که دیگه من به زبان اصلی میگذارم :
- Download the needed files: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Create 2 folders on your sdcard: “jit” & “dalbk”
- Extract the vmlibs.zip to the “jit” folder on your sdcard
- Using ADB pull your build.prop
ADB pull /system/build.prop C:\build.prop
- Add the following line to the end of the build.prop: dalvik.vm.execution-mode=int:jit
- Save it & push it back to your “jit” folder on the sdcard
ADB push C:\build.prop /sdcard/jit/build.prop
ADB shell
$ su
# mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock6 /system
# cp /system/build.prop /sdcard/dalbk/
# cp /system/bin/dalvikvm /sdcard/dalbk/
# cp /system/lib/libdvm.so /sdcard/dalbk/
# cp /system/lib/libnativehelper.so /sdcard/dalbk/
# cd /sdcard/jit/bin
# cp -f dalvikvm /system/bin/
# busybox chmod 755 /system/bin/dalvikvm
# cd /sdcard/jit
# cp -f libdvm.so /system/lib/
# cp -f libnativehelper.so /system/lib/
# cat build.prop >/system/build.prop
# chmod 644 /system/lib/libdvm.so
# chmod 644 /system/lib/libnativehelper.so
# chmod 666 /system/build.prop
# sync
# mount -o remount,ro /dev/mtd/mtdblock6 /system
# reboot
فایل مورد نیاز رو هم میتونین از اینجا بگیرین :
کد:http://sholes.id.au/download.php?id=4
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
اما یه خبر دیگه که واقعا عالی بود اینه که مایلستون رو همگی میتونین عملا تا 1200 مگاهرتز اورکلاک کنین(قبلا فقط خبرش گفته شده بود) و از سرعت 800 مگاهرتز عملا بهترین بنچمارک ها رو بین آندرویدی ها داره!!! یه سری نتایج بدست اومده :
@ 1200 MHz
MFLOPS: 9.144
TIME: 0.59
@ 1000 MHz
MFLOPS: 8.202
TIME: 0.66
@ 800 MHz
MFLOPS: 6.578
TIME: 0.82
@ 600 MHZ
MFLOPS: 4.915
TIME: 1.1
این اعداد برای گالکسی به این صورت هست :
Galaxy Spica (procesor core up to 800 MHz)
@ XXX MHz
MFLOPS: 3.016
TIME: 1.79
وبرای نکسس mflops برابر 6 هست!
دوستان فایلهای مورد نیاز برای انجام این کار رو به زودی آپلود میکنم چون نیاز به وی-پی ان داره(البته اگه مشغله ی کاری اجازه بده )
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
سلام من يكي از گزينه هاي خريدم مايلستون هست چند تا سوال داشتم .ممنونم راهنمايي بفرماييد
1- دوام باطري چطوره؟
2- كيفيت LCD و تاچش چطوره
3- گوشي هنگ نميكنه؟
4- صفحه كليدش چطوره ؟ نرم و روانه؟
با اجازه از دوستا مایل دار
1- باطریش خوبه و هیچ مشکلی نداره ولی خب کلا آندو یه ذره باطری خور هست
2-خیلی خوبه و حتی زیر نور شدید هم هیچ مشکلی نداره اگه معیار صفحه نمایش آیفون بزاریم میشه گفت که مایل از آیفون کاملا بهتره تازه amoled همنیست!!!!!!!!!
3- آندو اصلا هنگ نداره
4- صفحه کلیدش خوبه ولی با توجه به صفحه بزرگ و تاچ و کیبوردهایی مجازی که داره معمولا کتر پیش میاد که از کیبورد خود گوشی استفاده کنی
در کل گوشی تقریا بدون عیب و ایرادی هست و نباید تو خریدش شک کرد
نقل قول:
جانی جان منم چند روزیه پیگیر این برنامه ی overclock هستم.نصب کردم مثلا overclock هم کردم,ولی فکر نمی کنم با همین برنامه به تنهایی overclock بشه setCPU هم باید نصب کنی؟من هیچ تغییری رو احساس نکرذم!تو توضیحاتشم گفته بود برای تنظیمات بیشتر setCPU رو نصب کنین.کلا از کجا بفهمم سرعت CPU تغییر کرده؟
دوستان برای استفاده از اینترنت یکی از این accrss point ها گرفتم ( از این wireless USB ) همه گوشی ها می تونن پیداش کنن ولی ماله من اصلا search هم نمیکنه که پیداش نمیکنه..! :41:می تونین راهنماییم کنین چه شکلی می تونم به اینترنت متصل بشم...؟؟؟؟؟
در ضمن...! در حالت فیلم برداری قابلیت Zoom نداره ...!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟