هم زمان با دموی BulletStorm میاد
چه شود ! من که خیلی امیدوارم به این بازی . تریلرهاش خیلی عالی بودن .
چقدر به BulletStorm شباهت داره : دیکد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11404/t_crysis2_invadersmd_mp_gp_001_hd.wmv
Printable View
چه شود ! من که خیلی امیدوارم به این بازی . تریلرهاش خیلی عالی بودن .
چقدر به BulletStorm شباهت داره : دیکد:http://trailers-ak.gametrailers.com/gt_vault/11404/t_crysis2_invadersmd_mp_gp_001_hd.wmv
New Pic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
Crysis 2 Poster
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود: 595.24 KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?vrwbpdo0gx0oaxz
دانلود: 3.36 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?mev11we1ue9cm46
دانلود: 9.47 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mediafire.com/?4xno7ta9d9cuxlx
دانلود: 1.09 MB
کد:http://www.mediafire.com/?ceypxokvyh0smse
محتوای مخفی: ...
من نمی دونم چرا اسم مولتی پلیر Crysis میاد خندم می گیره :31: واقعا نمی دونم شما چه قدر وقت دارید که می خواید برای مولتی پلیر اینم وقت بذارید! :31:
مولتی پلیرش حداقل نسبت به بازی های بزرگ این سبک خیلی نمی تونه حرفی برای گفتن داشته باشه
شما فکر می کنید حرفی برای گفتن داره؟ من که میگم نه
به جای مولتی پلیر روی گرافیک بازی وقت گذاشتن!
اصلا اگه مولتی پلیرش خوب هم باشه با وجود این همه بازی که امسال میاد وقت گذاشتن براش اشتباه محضه :31:...
منم موافقم
مولتی کریسیس مطمئنن به اندازه مولتی های دیگه مثلا ( bc2 یا killzone ) شاخ نیست ! من میگم در حد COD هست :دی COD هم که مولتیش مثل کانتر میمونه :دی
اما جدا بازی گرافیک خوووف ناکی داره ! خدا کنه تو گیم پلی و داستان کم نذاشته باشن تا یکی از بهترین بازیهای سال رو ببینیم ...
حالا بصبرین تا بیاد ببینیم سینگلش چیه تا به ملتیشم برسیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوفناک چیه!!!!زبونتو گاز بگیر!:31:نقل قول:
اما جدا بازی گرافیک خوووف ناکی داره ! خدا کنه تو گیم پلی و داستان کم نذاشته باشن تا یکی از بهترین بازیهای سال رو ببینیم ...
ایشالا که سیستم من کم نمیاره...بگو ایشالا!:31:
خدایی اگر گرافیک سیستمم کم بیاره نامردم برم به خاطرش سیستم آپگرید کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی کی میاد بالاخره واسهpcمیا یاول معطلیم؟نقل قول:
دمو در انحصار xbox live هست !
این دمو قابلیت این رو داره کسی که از XBL دانلود کرد برای ما ها که لایو نداریم رایت بزنه ؟ :31:
نه نمیشه ! :دی
ببین عزیزم این ته دمو هست چشارو واکن ببین:نقل قول:
دمو در انحصار xbox live هست !
اون وسط نوشته:
PC-DVD
نقل قول:
دوست عزیز اولا سایز عکس رو کم کن.......با سایز متوسط هم سوتی که دادی رو میشه دید.
اینی که شما گذاشتی پیش خرید نسخه limited بازی هستش که بعضی امکانات داره...این دمویی که بچه ها میگن یه نقشه قابل بازی هست که تو لایو واسه ایکس باکس دارها میاد و اونا می شینن اون رو با هم بازی می کنن....... .
.
.
علی جون بعد میگی چرا تو تاپیک اونطوری گفتم ....نقل قول:
ببین عزیزم این ته دمو هست چشارو واکن ببین:
سوتی دادی برادر ! چشمام هم باز کردم و قشنگ سوتی که دادی رو دیدم :دی
خدانکنه من یه جایی یه پستی بدم...:دئنقل قول:
دوست عزیز اولا سایز عکس رو کم کن
سایز عکس درست شددوست عزیز.
برواگه پیداکردی به منم یه خبربده بخرم یه دونه.نقل قول:
علی جون بعد میگی چرا تو تاپیک اونطوری گفتم ....
خب اشتباه کردم قبول گاف دادم قبول بخند تابچرخیم.نقل قول:
سوتی دادی برادر ! چشمام هم باز کردم و قشنگ سوتی که دادی رو دیدم
:13:
تاپیک رو به مسخره گرفتیناااااااا:)
کافیه دوستان!اینجا قراره در مورد بازی پست داده بشه نه مشکلات شخصی!
الان منم میتونم طرف رفیقمو بگیرم(خودش میدونه کیو میگم;))الکی طرف رو ضایع کنم ولی زشته به خدا اونم واسه بازیی که هنوز نیومده جنگ و جدل کنیم.
اسپم هم می خواین بدین خوی دوستی توش باشه : دی
1 روز شاید هم کمتر مونده به دمو البته دیگه کلا حس و حال هیچ کاری نیست ولی گفتم برا این بازی هم یه روز شمار بزاریم
قابل توجه دوستانی که نظر خوبی در مورد مولتی پلیر بازی ندارند:
اینا قسمتی از مطلب سایت در مورد Crysis 2 بود.
Crysis 2 may be your new multiplayer obsession of 2011
Crysis 2 wasn't on my radar at all this year. I mean, I know I was going to play it eventually, but it wasn't a "OMG I HAVE TO IT IMMEDIATELY" kind of a thing. That is until I played some Crysis 2 multiplayer at a recent press event. Now I can't wait to get the game. Call of Duty: Black Ops just didn't cut it for me and Crysis 2 is going to become that fast-paced FPS I've needed to fill the void for my itchy trigger fingers
Crysis 2's multiplayer basically takes all the good things from the multiplayer experiences of Modern Warfare 2 and Bad Company 2, adds in the Nanosuit abilities and throws it all together into the CryTek 3 Engine for a holy matrimony of awesome
متن خیلی واضح هست و احتیاج به ترجمه نداره
کل موضوع اینه که قسمت چندین نفره بازی تمام نکات مثبت Modern Warfare 2 و Bad Company 2 رو داره!!
فکر کنم نظرتون عوض شده باشه :27:
کد:http://www.destructoid.com/crysis-2-may-be-your-new-multiplayer-obsession-of-2011-192342.phtml
بعد از پست بالایی که مسعود جان گذاشت من رفتم این تریلر مولتی پلیر رو دیدم خودشم hd دانلود کردم تا یه مقایسه گرافیکی هم کرده باشم.......... :
انصافا خیلی خوب کار شده.....قدرتاش جالبه فقط اگه یه کم رو این نامریی بودن خیلی مانور داده نشه چون بالانس بازی رو از بین می بره........ .
در کل به نظر من مولتی پلیرش قشنگ از اب درمیاد ولی من به شخصه فکر نکنم امسال با وجود بازیهای مولتی قوی مثه مولتی bulletstorm و halo و 'gears3 و kz3 و cod خیلی مولتی این گل کنه(مگر اینکه دیگه خارق العاده باشه)
حالا مقایسه گرافیکی :
انصافا بعد از اون نمایشای ضعیف چند ماه پیش که واسه کنسول داده بودن این تریلر انصافا جبران کرد اساسی گرافیک روی کنسول یکی از بهترین های این نسل هستش..واقعا زیباس......عالیه رو کنسول.......
ولی:
رو کنسولا مطمینا گرافیک کیلزون3 بهتر ...کیفیت بصری اون بالاتر.... .
در pc ولی مطمینا کولاک خواهد کرد این بازی اگه کنسولش این باشه دیگه ببین pc اش چیه........
یه چند تا عکس باحال هم از تریلر میذارم(چون تریلر از داخل بازی هستش گرافیک واقعی هم همین هست):
.
.
به نظرم این گرافیک انصافآ در خور نام کرایسیس هست.امیدوارم گیم پلی بازی هم خوب و عالی کار شده باشه
ایشالا باید منتظر نسل بعدیه کارت گرافیکها موند!:31:نقل قول:
در pc ولی مطمینا کولاک خواهد کرد این بازی اگه کنسولش این باشه دیگه ببین pc اش چیه........
من که از الان میدونم رو سیستمم اجرا نمیشه درست درمون !
فقط وفقط تو دنیا چند نوع کارت هست که میتونه زیردست کرایسی دووم بیاره:نقل قول:
ایشالا باید منتظر نسل بعدیه کارت گرافیکها موند!
ASUS ARES-4*5870=4G-GDDR5
SAPPHIRE-5970*4=4G-GDDR5
XFX-5970*4-4G-GDDR5
ویک کارت خفن ازبرندNVIDIAکه میگن دوتا580داره و3گیگ حافظه که دماش هم خوبه.
این کارتهایی که گفتم یه جورایی میتونن اززیردست کرایسیس جون سالم درببرن.
حالا کنسول بماند.....
درسته بقیه هم میتونن دووم بیارن ولی بامشکلات صدای بالای فش خاکگیری بسیار بالا دمای بالا ارور داغ کردنGPUو....
تریلری که من دیدم گیم پلی عالی بود خیلی بهتر ازCALL OF DUTYMW2وBADCOMPANY2بود.نقل قول:
به نظرم این گرافیک انصافآ در خور نام کرایسیس هست.امیدوارم گیم پلی بازی هم خوب و عالی کار شده باشه
یه جاش میپرید بعد یه دفعه ازنرده میرفت بالاواصلا یه چیزی.
انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه.نقل قول:
روی کنسول هم خوب جواب میده ولی ممکنه بعلت پردازش گرافیکی زیاد داغ کنه وطول عمرش کمتربشه.
خوب بتای بازی روی لایو قرار گرفت اونایی که gold دارن برن دان کنن بازی کنن ببینن چجوریه به ما هم بگن اگه خوب بود بره تو لیست آینده......حجمشم 1.8 گیگ هستش
.
.
این هم از اون حرف ها بود:39:.سازنده کنسول وقتی میخواد محصول رو برای تولید بفرسته اول تست میکنه بعد میفرسته که تست میشه در حالت Full Load که دیگه همه قدرت کنسول رو داره میگیره ببینن تا چند ساعت پایداره و خراب نمیشه و خنک کننده هم برای همین میزارن که دماش زیاد بالا نره و عمرش کم نشه.حالا فهمیدی.در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم.:46:.نقل قول:
من كه منتظر اين بازي هستم ميدوارم بتركونه چون بعد از black ops بايد منتظر اين بازي تو سبك first person shooter باشيم.
این رو من هم خیلی شنیدم در واقع یه جا خود یرلی گفته بود که سیستم هایی که تونسته بودند کرایسیس 1 رو اجرا کن و روون بازی کنند این رو هم می تونن اجرا کنند ولی برای تنظیمات ultra high باید یه سیستم خیلی خفن داشته باشید !!!نقل قول:
در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم.
ما که همون Medium هم اجراش کنیم باید کلامون رو بندازیم هوا !!!
اما من خیلی شنیدم که گرافیک PC به مراتب خیلی بهتر و بالاتر از کنسول ها هستش و گویا شایعه شده که دیگه ته گرافیک کنسول این نسل همین بازی هستش !!!! حالا درست یا غلت بودنش پای شایعه درست کن ها !!!!! ( با توجه به بازی هایی که داره برای سونی و 360 میاد )
حیف که دموی برای PC نمی دن بیرون و گرنه می شد گرافیک PC رو دید ...باید دید گرافیک دمو روی کنسول ها چه اندازه ای هستش ...
کاش بشه مولتی پلیر این بازی هم مثل سری COD -- بشه و بشه بازی کرد البته با قبلیت های لباس نانو بازی مولتی پر هیجانی باید داشته باشه ... فکر کنید نامرئی بشی و بعد بری نایف کنی !!!!!
من كه كرايسيس 1 رو با 4 گيگ رم و 1 گيگ گرافيك نتونستم روون اجرا كنم بازهم لق ميزد . بايد ببينيم چي ميشه.
شما سه جا اساسی مشکلی داری !نقل قول:
گرافیک 1 گیگ کلا یعنی چی ؟! 9400 1gb هم داریم ... Geforce GTX460 هم 1gb داریم !! این کجا آن کجا !!!
4 گیگ رم شما کار خاصی برای شما انجام نمی داده چون تاثیر رم برای این بازی بعد از 2.5gb نا محسوس میشه
شما روی چه CPU ای بازی رو انجام می دادین ؟!
عزیز من چند تا سوال کوچیک داشتم از شما .. مارو لطفا وقت کردین روشن کنین :نقل قول:
-اولین منظورتون ازون *4 ها احتمالا اینه که چهار تا GPU دیگه ؟! یعنی مثلا دو تا کارتی که هر کدوم دو تا gpu دارن رو با هم crossfire کنین ... چون هنوز هیچ کارت گرافیکی وجود نداره که چهارتا GPU رو روی یک برد قرار داده باشن ...
-در مورد 580 هم که هنوز رسما چیزی نیومده ازون نسخه ای که دو تا GPU داره و فعلا فقط در حد پیش نمایشه (البته کارت گرافیک تک GPUـه 580 که 3 gb رم داشته باشه ! تازه معرفی شده و البته چند فروشگاه هم در کل دنیا بیشتر ندارنش ...
-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره) حالا این 1.7gb منظور چیه - چون هسته گرافیکی xbox360 که Xenos نام داره در حد گرافیک های سری X1900 Ati هست (یه مقدار پیشرفته تر) و خوب در حال حاظر گرافیک های ati به رده ی 6000 رسیدن که میشه اینطوری معنی کرد که گرافیک ati مربوط به 5 نسل قبل هست ! و گرافیک های اون موقع اصلا با گرافیک ها 2 نسل اخیر قابل مقایسه نیستن ... حالا این گرافیک 1.7gb چیه من متوجه نمیشم متاسفانه ...
ممنون از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتین و احتمالا جوابی که خواهید داد . :10:
-
خوب فكر كنم شما درست ميگين كارت گرافيك من جزء اين ليست نيست
سلام دوستان
یه سری عکس جدید از Crysis 2 توی فروم beyond3d منتشر شده که از نظر گرافیکی با اون تریلری که چند صفحه پیش برای دانلود گذاشته شده بود 180 درجه فرق داره و ... ( خودتون عکس هارو ببینید متوجه میشید !)
یه گشتی هم توی فروم های خارجی زدیم . در مورد دموی قابل بازی یه سری میگفتن گرافیک Halo Reach از این دمو بهتره و فن های بازی رو به شدت نا امید میکنه. یه سری دیگه از مشکل دیر لود شدن تکسچر ها میگفتن. خیلی ها از وجود لگ توی کنترل بازی حرف میزدن ! چند نفر هم گفتن اشیاء توی محیط خیلی تیز هستن و AA توی بازی افتضاح هست ! خیلی ها هم گفتن گرافیک بازی در کل خوب هست ولی عالی نیست ( بیشتر هم در مورد نورپردازی این رو گفتن ) الان هم توی خیلی از فروم ها حرف این هست که بازی روی رزولوشن 720p هست. ( اگه کسی منبع در مورد این حرف ها خواست بگه تا لینک بدم خودش بخونه )کد:http://up.--------.com/images/fnuc3c6dqcvfugues2.jpg
http://up.--------.com/images/9lppypzpzyks8glgf7e1.jpg
http://up.--------.com/images/p9ghix0kx2wyzriq4d.jpg
http://up.--------.com/images/rzpx6yur0whspov6qe3e.jpg
در کل من یکی کلا نا امید شدم. فکر میکردم شاهد بهترین گرافیک کنسولی هستیم ولی کاملا فکرم اشتباه بود.
امیدوارم توی نسخه ی PC شاهد این مشکلات عجیب نباشیم.
آره منم داشتم یه گشتی میزدم دیدم نوشته بود گرافیک نا امید کننده هست!!
یه سری تصاویر هم تو vg247 بود که اصلا جالب نبودن !
نقل قول:نقل قول:
سعید و مسعود............:31:
من اون تریلر جدیدی که دو سه ساعت پیش اومده و footage بازی هستش رو هم HD دانلود کردم و دیدم ..........بعدم اون عکسایی که شما می گید رو تو فروم همسایه دیدم........ .
کلا دو تا بازی متفاوت هستن..........ویدیو ها عالی هستن...........عکسا افتضاح............ .
همین الان داشتیم تو فروم همسایه در مورد همین تناقض صحبت می کردیم ...مثه اینکه علمای اونجا هم به نتیجه درستی نرسیدن که چرا این همه تناقض وجود داره.:31:........ .
باید حتما یکی از نزدیک این دمو رو بازی کنه ببینه چطور هستش....... .
..
/
علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...نقل قول:
-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه.
1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....نقل قول:
این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره) حالا این 1.7gb منظور چیه
بعد منظورت 5970 هستش..؟
چرا این عکسا همچینیس ؟!
اصلا در حده کرایسی نیست ! نسخه 1 خداییش 2 برابر این بود گرافیکش .
سایت gamingbolt.com یه ویدئوی گیم پلی از بازی با کیفیت 720p گذاشته:
لامصب 170 مگ هست... کی بگیره : دیکد:http://gamingbolt.com/new-crysis-2-720p-gameplay-prove-why-its-going-to-be-a-stunner
البته 7 دقیقه هست!
همچنین چهارتا عکس که از این ویدئو گرفته شده:
کد:http://gamingbolt.com/wp-content/gallery/crysis_2_xbox_360/crysis216.jpg
کد:http://gamingbolt.com/wp-content/gallery/crysis_2_xbox_360/crysis217.jpg
کد:http://gamingbolt.com/wp-content/gallery/crysis_2_xbox_360/crysis26.jpg
کد:http://gamingbolt.com/wp-content/gallery/crysis_2_xbox_360/crysis27.jpg
کمی خیالمان راحت می شود !!
سلام به همگی سه تا سوال داشتم 1-به نظرتون با کارت 5750 ati میشه بازیو اجرا کرد؟رو کدوم تنظیمات؟
2-آیا داستان بازی به شماره های قبلی ربط پیدا می کنه یا داستان کاملا مجزا داره؟
3-این crysis warhead چیه؟dlc کرایسیس 1 است یا ....؟؟؟؟؟؟؟
WARHEAD بعد از اتفاقات شماره 1 بود تا اونجا که یادم میادنقل قول:
2-آیا داستان بازی به شماره های قبلی ربط پیدا می کنه یا داستان کاملا مجزا داره؟
3-این crysis warhead چیه؟dlc کرایسیس 1 است یا ....؟؟؟؟؟؟؟
داستان این قسمت هم من چندجا خوندم گفته بودن جدا از اون 2 نسخست.....
و در ادامه اینکه این تریلر مربوط به xbox هست...نقل قول:
سایت gamingbolt.com یه ویدئوی گیم پلی از بازی با کیفیت 720p گذاشته:
سلام. هنوز سیستم پیشنهادی معرفی نشده ، پس نمی شه نظر قطعی داد . شما با این کارت می تونید کرایسس 1 رو روی سطح جزئیات متوسط متوسط در full hd بازی کنید ، پس احتمالأ در نسخه ی جدید هم بتونید در این سطح بازی کنید .نقل قول:
در مورد جزئیات داستان بازی چیزی نگفتن .. بعضی ها می گن مستقل هست، ولی این هم شایعست..تنها چیزی که می دونیم اینه که بازی 3 سال بعد از اتفاقات نسخه ی اول اتفاق می افته و نام کاراکتر بازی ، Alcatraz هست .(آلکاتراز هم دو تا حرف براش هست ، بعضی ها می گن سیاه پوسته ، یک عده هم معتقدند که همون lt-1 jake dunn هست که کدش رو از nomad به آلکاتراز عوض کرده!! ) البته چون این اولین نسخه ای هست که برای 2 کنسول هم ارایه می شه ، احتمالش هست که شخصیت اول رو عوض کنند .
داستان warhead ، به صورت موازی با کرایسس 1 دنبال می شه و اتفاقات رو از دید physco می بینیم (از همون مرحله ای که major strickland با تیم bravo اومدن و phsyco ازمون جدا شد ) و نقطه ی اتمام وارهد هم قبل از مرحله ی آخر کرایسس 1 هست.
پست اول را گذاشتن که سطح اطلاعات دوستان بالا بره!:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4346466&postcount=1
من کریسیس 1 رو با کارت 4850 با بالاترین جزئیات اجرا کردم . پس با کارت شما حتما میشه بازی کردنقل قول:
مگه من گفتم نمیشه بازی کنی؟نقل قول:
این هم از اون حرف ها بود.سازنده کنسول وقتی میخواد محصول رو برای تولید بفرسته اول تست میکنه بعد میفرسته که تست میشه در حالت Full Load که دیگه همه قدرت کنسول رو داره میگیره ببینن تا چند ساعت پایداره و خراب نمیشه و خنک کننده هم برای همین میزارن که دماش زیاد بالا نره و عمرش کم نشه.حالا فهمیدی.در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم..
نه خیر میشه بازی کردبالاخره برای بهترین بازی ازنظرگرافیک باید بهترین کارتهارو مورد سنجش قراربده یانه؟
من اصلاًنمیفهمم یعنی کنسول از5970قویتره؟دیگه خرنیستیم که.
کنسول درحد5970هست 20درصد کمتر.
ببین اینو من نگفتما دوستمون گفته.نقل قول:
ولی برای تنظیمات ultra high باید یه سیستم خیلی خفن داشته باشید !!!
اینم من نگفتما دوستمون گفته.نقل قول:
اما من خیلی شنیدم که گرافیک PC به مراتب خیلی بهتر و بالاتر از کنسول ها هستش و گویا شایعه شده که دیگه ته گرافیک کنسول این نسل همین بازی هستش !!!!
همش واسه کنسول دارن تریلر میدن بیرون طلب کارم هستی حالا من درباره سیتم های گرافیکی وبازی یه توضیح دادم مثلاًکه چی کشش دادی؟نقل قول:
حیف که دموی برای PC نمی دن بیرون و گرنه می شد گرافیک PC رو دید ...باید دید گرافیک دمو روی کنسول ها چه اندازه ای هستش ...
من برای دوستانpcباز گفتم اگه اینجوریه ازهمینجا تایچیکارو جداکنن مدیرا که آدم بتونه آزادانه یه حرفی بزنه.
عزیزم چهارتاgpuبقل هم میرن روهوا خب دوتاgpu عین5970عین5970دوتاgpuبافاصله مشخص حدود20سانت میشه استاندارد کارت من=ASUS ARESنقل قول:
-اولین منظورتون ازون *4 ها احتمالا اینه که چهار تا GPU دیگه ؟! یعنی مثلا دو تا کارتی که هر کدوم دو تا gpu دارن رو با هم crossfire کنین ... چون هنوز هیچ کارت گرافیکی وجود نداره که چهارتا GPU رو روی یک برد قرار داده باشن ...
خب من کارم سخت افزار هست چندوقتی هست که دارم تجربه کسب میکنم به من کارمو یادندید.
من گفتم اگر بیاد این هم مطرحه.نقل قول:
-در مورد 580 هم که هنوز رسما چیزی نیومده ازون نسخه ای که دو تا GPU داره و فعلا فقط در حد پیش نمایشه (البته کارت گرافیک تک GPUـه 580 که 3 gb رم داشته باشه ! تازه معرفی شده و البته چند فروشگاه هم در کل دنیا بیشتر ندارنش ...
اطلاعات گرافیکی صفر!نقل قول:
-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره)
دوتا460ازبرندNVIDIA درحدود1.7گیگ حافظه میدن بیرون دوستمون حامد کارت295داره که1.7گیگ حافظه داره.
کارتهای5970بزرگترین رقیب این کنسول هستن که 2گیگ حافظه دارن ودماشون هم مناسبه کنسولی که شما میگین حتی ازبازی کردن هم میشه مقایسه کرد که5970بهتر ازاین کنسول هست من بصورت عملی این روتست کردم دیگه بیشتر از5970جون نداره.نقل قول:
علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...
بازی کرایسیس به علت پردازش های گرافیکی وحشتناک نزدیک به واقعیت تنها بازی هست که درکنارMETRO 2033میتونه جون کارت گرافیکو بیرون بکشه من اطلاعاتم درباره کنسول زیاد نیست.
حامد خان واسه شما1.7گیگ هست نزدیک به1.8اشتباه میکنی اگرم1.8توویندوزت نوشته واسه شیررم هست همکاری رم.نقل قول:
1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....
بعد منظورت 5970 هستش..؟
خدایا همه ازمن بدبخت طلب کارن میخواستیم ببینیم بهترین گرافیکی که میشه ازبازی درآورد روکدوم کارت میتونه به اجرابزاره.غلط کردیم.
خدایا این جماعت که بازی رو فقط و فقط گرافیک می بینن رو به راه راست هدایت فرما : دینقل قول:
خدایا همه ازمن بدبخت طلب کارن میخواستیم ببینیم بهترین گرافیکی که میشه ازبازی درآورد روکدوم کارت میتونه به اجرابزاره.غلط کردیم.
این جماعت به جای بازی باید برن گرافیک بازی! : دی
حداقل به جای این چیزا یه چیز درستو حسابی در مورد بازی بگید که به درد همه بخوره