سلام
چند وقته که این سرویس رو خود شرکت مخابرات داره میده!
هم سرعتش خوبه، هم قیمتش! اگه بخواین لیست سرعتها و قیمت ها هم میذارم!
Printable View
سلام
چند وقته که این سرویس رو خود شرکت مخابرات داره میده!
هم سرعتش خوبه، هم قیمتش! اگه بخواین لیست سرعتها و قیمت ها هم میذارم!
نقل قول:
سلام
سرویس؟کدوم سرویس؟اگه جدیده بی زحمت لیست پکیجاشو با قیمتا و شرایط واگذاری داخل تاپیک بزار تا بیبینم چه طوریه.
دم شما هم گرم از اینکه خبر جدید داشتی و دریغ نکردی:10:
حامد:11:
آقا این پنل کاربری واسه من هنوز باز نمیشه واسه شما درست شده؟
نقل قول:
نه درست نشده. پنل کاربری من هم باز نمیشه.چند روزیه این جوری شده. دیگه واقعاً شورشو درآوردند:2::2::2:
این باز نشدن پانل هم یه شیوه کلاه برداری هست چون رو قبض جدید که اومده ۱۲۰۰ تومن ترافیک مازاد اومده در حالی که من همیشه طوری تنظیم میکنم که هیچوقت این اتفاق نیفته
نقل قول:
اگه استفاده نکردی برو یقشونو بگیر.نه به خاطر پولش بلکه به خاطر اینکه کار و وظیفشون رو بهشون متذکر بشی.
دست به کار شو برادر.
پنل هم امروز ساعت 14:00 به وقت همدان باز شد.ترافیک مجاز من 150 مگ اضفه شده که هر جوری حساب کردم به این نتیجه رسیدم که چپوندن تو پاچمون.
سلام دوستان
من از مخابرات سرويس مي گيرم، (چون ماه اوله سرويس مي گيرم و هنوز قبضي نيامده سوال مي پرسم)
اين سامانه اي كه واسه كنترل مصرف اينترنت گزاشتن قابل اعتماده؟
برنامه DU meter حجم مصرفي رو 10 گيگ زده ولي اونجا رو 6گيگه!!!!
يه سوال ديگه، اينا ماهانه رو چطور حساب مي كنن؟ (از تاريخ اولين اتصال تا يك ماه بعد، يا مثلا اسفند ماه)
3پا3
پنلشون دقيقه اتفاقاً امروز مجبور شدم واسه يه سری مشکلت همه آمار ها رو با هم جمع زدم درستهنقل قول:
برنامه های اينطوری اکثراً اشتباه ميکنن نميدونم چرا و حجم مصرفت رو بيشتر ميزنن
ماهانه دقيقاً از اول ماه تا اخر ماه هست
ممنون دوست عزيز، سوالمو يه كم دقيق تر مي پرسم.نقل قول:
ماهانه دقيقاً از اول ماه تا اخر ماه هست
من سرويس 256كيلو 3گيگ دارم، تاريخ اولين اتصالم 89/12/14 هست تا پايان اسفند ماه هم 1.4 گيگ مصرف روزانه بود
مصرف روزانه فروردين ماه هم تا الان 1.62 گيگه، حالا وضعيت من چطوره؟ (مصرف مجازم تموم شده؟ يا تا آخر فروردين وقت دارم تا 3گيگ كامل بشه)
نكته: اون 6گيگ كه گفتم مصرف شبانه ست
نقل قول:
با سلام و تبریک سال نو
دوست عزیز در ابتدا باید بگویم که هزینه مصرفی شما بر اساس مصرف شماست.مثلا اگر یک پکیج 8گیگ داشته باشید که ماهیانه12.500تومن باشه اگه تا آخر ماه 3گیگ مصرف کنید پول همون 3گیگ واسه شما محاسبه میشه.
در مورد سوال شما باید بگم که اگر پکیج شما 3 گیگ باشه هنوز 1.38گیگ دیگه واسد مونده تا وارد مصرف مازاد بشی.
اینم یه عکس واسه تکمیل جواب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
اینم آدرس سایت واسه وارد شدن
کد:http://www.acc.tch.ir/login.aspx
موفق باشید.حامد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبج!!!
کسی 512 داره؟؟؟
اگه داره دانلود شبانش رایگانه؟(میدونم داخل سایت فقط از 256 با پایین شامل این موضوع میشه ولی میخواستم ببینم کسی داره و وضعیتش چه جوریه)
دم هر چی بچه همدان گرم و تابستانی.
ای بابا بی خیال جواب شدم!!!
خیالی هم نیست .همه مثل هم نیستند تا یکی کاری داشت سریع راش بندازند!!!
512 شرایط خاصی میخواد پس در نتیجه افراد عادی نمیتونن استفاده کنن فقط برای کاری مثل کافی نت یا غیره میدن اونم با مجوز
نا بابا زیاد گرفتنش سخت نیست.یه صبح تا بهد از ظهر!!!
فقط چون دانلود شبانه رایگان نداره زیاد به صرفه نیست.
سلام
ريتون 1 طرح ويژه گذاشته 8 تا12 ظهر دانلود رايگان و2 گيگ هم نسبت به بقيه سرويس هاي دانلود شبانه رايگان بيشتر هست قيمت اش هم از سرويس مخابرات 3 ماه 256 ارزون تر هست 384 گرفتم 60 تا دانلود ميده .من قبل از عيد گرفتم راضي هستم
:15:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم یکشالی ریتون داشتم داشتم. تا7 هشت ماهی خیلی راضی بودم تا اینکه زدو سرعت واسه دانلود شبانه بالای 5کیلو نمی رفت. اولش زیاد گیر ندادم ولی وقتی 3ماه گذشت و هیچ تر تیب اثری داده نشد منم کفری شدم و قرار دادم و لغو کردم.
اون آقا چاقالوئه که خیلی هم صدای ضایعی داره گفت شب زنگ بزن تا چک کنم و بعد از کلی اراجیف گفت فکر کنم اگه ویندوزت رو عوض کنی درست بشه.
داخل گشور ما هم که الا ماشاالله کپی بازاره....
تا یکی که از کامپیوتر زیاد هالیش نیست و واسه راهنمایی به مشکل بر میخره میگه ویندوز عوض کن. منم برگشتم گفتم که مشکل از ویندوز نیست.
اگه مشکل داشته باشه پس چرا فقط از ساعت 2تا6صبحه!!!!
زنگیدم به تهران و گفت واسه دانلود برنامه و فایلهای زیپ سرعتمون پایینه و لی اگه PDF دانلود کنی سرعت عالیه!!!
تا که من بعد از اینهمه از اینترنت استفاده کردن با یه همچین چیزی مواجه نشده بودم.
فهمیدنش هم زیاد سخت نبود که این کار عمدیه!!! آخه99/9999999999999999999999999999 فایلهای داخل اینترنت به صورت فشرده است:2::2::2::2:
امیدوارم که تا آخر از این شرکت راضی باشید. ولی من به شخصه چشمم از این مسئله آب نمی خوره!!!
این لایزر اگه مفتی هم سرویس بده من سمتش نمیرمنقل قول:
سلام
ريتون 1 طرح ويژه گذاشته 8 تا12 ظهر دانلود رايگان و2 گيگ هم نسبت به بقيه سرويس هاي دانلود شبانه رايگان بيشتر هست قيمت اش هم از سرويس مخابرات 3 ماه 256 ارزون تر هست 384 گرفتم 60 تا دانلود ميده .من قبل از عيد گرفتم راضي هستم
سال 87 میخاستم ADSL بگیرم از شرکت لایزر که توی خ آزاد بود که خدا رو شکر اتفاقی افتاد که منصرف شدم
من نمی دونم همشهری های عزیز چه مشکلی با پارس آنلاین دارن که سمتش نمیرن و چه خیری از این ریتون و لایزر و مخابرات دیدن که ما خبر نداریم؟؟؟!!!
آقاي حامد خوب خودتون ميگيد 3 ماه پيش بوده به نظر من هيچ آدمي مثل روز قبل اش نيست بهتر يا بد تر ميشه
بهتره اين سرويس رو امتحان كني بعد نظر بدين
من در حال حاضر اعلام ميكنم براي دوستاني كه مي خواهند سرويس بگيرند سرويس جديد اين شركت خوبه 5 تومن پول نصب دادم بعد شبها هم سرعت كم نميشه در ضمن بر خلاف بقيه شركت ها اين 8 تا 12 صبح رو داره دانلود رايگان ميده من كه راضي هستم 2 روزه هم اومدن تحويلم دادم
بعداش هم يه نفر زنگ زد پرسيد راضي هستيد از سرويس و فردي كه براتون نصب كرد كه برام جالب بود.
harrypotter عزيز عرض كنم خدمت شما من تحقيق كردم فهميدم مشكل بوجود امده كه شما اشاره كرديد توسط نماينده و كاركنان قبلي لايزر بوداند كه پول را مي گرفتند تمديد نمي زدند. و همونطور كه گفتم شرايط امروز سرويس دهنده مهم هست
پس لطفا شرايط فعلي را بگيد تا دوستاني كه مي خواهند سرويس بگيرند بتوانند انتخاب درست انجام دهند.
نقل قول:
در تغییر انسانها که هیچ شکی نیست!!!
ولی دوست من یه نگاهی به لیست قیمتهاش بنداز و با نوع سرویس و حجم ترافیک مقایسه کن. قیمتهای بالا دومین علت نرفتن طرف این شرکتها از جمله ریتون هست. درر ضمن دوست من سرویسهاس 384 همون 256 هست و اینارو واسه پایین آوردن حساسیت مشتری از قیمت بالاست. 192 اونها هو همون128 هست.
در ادامه هم باید بگم که این شرکت و بقیه شرکتهای خصوصی هیچ تعهدی نسبت به مشتری ندارند.
امیدوارم به شما ثابت نشود تا متحمل ضرر مالی و عصبی نشوید!!!:18:
نقل قول:
پارس رو دیگه نگو:2:
تعرفه های به درد نخور با قیمتهای سر به فلک کشیده ش جایی واسه حرف زدن نمیزاره.
چند وقتی پارس داشتم و به شما 10000000000000000000000000000000000000000درصد اطمینان میدم که از لحاظ پشتیبانی زیر صفره. دوتا نمایندگیش هم به کارای فنی کاری ندارند(آخه چیزی بلد نیستند) همش باید به تهران بزنگی!!!
من 80تومنی پول مفت به این شرکتهای همدانی دادم واسه رانژه(4*20)تا همشون رو تست کنم و با قاطعیت میگم همگی دزدند:2::2::2:
مخابرات هم چون پول رانژه نمیگیره و هزینه هاش یه خورده پایین تره رفتم سراغش.وگرنه اونم معایب خودش رو دارخ:18:
راستش تنها بدی ای که من قبلا از پارس آنلاین دیده بودم یکی مودم های انحصاری و گرونش بود که چاره ای جز خریدن از خودش نداشتی.وگرنه هر اتفاقی که می افتاد دیگه پاسخگو نبودند.در حالی که الان دیگه همه می دونند این حرفها که مودم شما با تجهیزات ما سازگاری نداره دیگه قدیمی شده.مخصوصا بعد از ارائه اینترنت از طرف مخابرات به صورت مستقیم. و دومش این بود که تا تکون می خوردی پول می گرفت و سومش هم این بود که برای من که اون موقع ها یه دانش آموز و در یک خانواده متوسط بودم(سه چهار سال پیش) کلا ماهی 12 الی 15 تومن که حداقل قیمت توی همدان بود واقعا سنگین بود.در حالی که الان مخابرات یه سرویس 256 سه گیگ رو میده ماهی 7900 با ترافیک شبانه و بدون کارای پیچیده شارژ و ترافیک و بریج و ... .کلا خیلی کار باهاش آسونه.در ضمن برای من که روزی یک ساعت توی نت هستم و دانلود ندارم،مخابرات با وجود قطعی ها و مشکلاتش به صرفه تره.بقیه شرکت ها رو هم که کلا قبول ندارم.به جز شاتل که اونم خیلی گرونه و باز هم به صرفه نیست.نقل قول:
آقای حامد من 5 تومن برای رانژه دادم
و شرکت ریتون 3ماه 384 را3تومن به هم تخفیف داد از قیمت تهران هم ارزون تر
نتونستم لیست قیمت همدان رو گیر بیارم که بزارم ولی بطور متوسط 2 تا 3 تومن ارزون تر ار قیمت های بالا هست
الان مخابرات داره 256 3 ماه را با دانلود شبانه که نمیشه هیچ استفاده کرد 27200
میده اینا 384 میدن که دانلودش به صورت ثابت بین 45 تا 60 هست بعدشم آدم رو به تهران پاس نمی دن و یکی هست که جوابگو باشه
مخابرات مشکل داشته باشی تا نری اونجا کاری نمی کنن برات
به نظر من یه سر بزن سرویس جدید شون رو بگیر
در هر حال امیذوارم که تا آخر از ارائه سرویس راضی باشید.
من هم اگر مجبور بشم از دیال آپ استفاده میکنم ولی سراغ شرکتهای خصوصی نمیرم.
پول رانژه هم همه شرکتهای داخل همدان 15 الی 20 تومن میگیرن!!! احتمال زیاد با کمبود مشترک روبرو شدن. چون یه دوره 3 ماهه بدجور بی کیفیت شده بودند.
با ارزوی موفقیت.حامد:11:
اینجوری حساب نمیکنن دوست عزیز قیمت ماهیانه رو به ترافیک ماهیانه تقسیم میکنی اون قیمت ملاک هست مال مخابرات در میاد ۱۶۰۰ شما تو هر پلانی که دوست داری تقسیم کن حتا نزدیک این قیمت هم نمیشهنقل قول:
مخابرات رو پلن ۱ ماه با سرعت ۲۵۶ با پینگ زیر ۲۰۰
نقل قول:
حرف حساب رو زدی:11:
بستگی داره منظور و کار شما از پشتیبانی چیه؟نقل قول:
پارس رو دیگه نگو
تعرفه های به درد نخور با قیمتهای سر به فلک کشیده ش جایی واسه حرف زدن نمیزاره.
چند وقتی پارس داشتم و به شما 10000000000000000000000000000000000000000درصد اطمینان میدم که از لحاظ پشتیبانی زیر صفره. دوتا نمایندگیش هم به کارای فنی کاری ندارند(آخه چیزی بلد نیستند) همش باید به تهران بزنگی!!!
من 80تومنی پول مفت به این شرکتهای همدانی دادم واسه رانژه(4*20)تا همشون رو تست کنم و با قاطعیت میگم همگی دزدند
مخابرات هم چون پول رانژه نمیگیره و هزینه هاش یه خورده پایین تره رفتم سراغش.وگرنه اونم معایب خودش رو دارخ
فکر کنم اون جور پشتیبانی که شما میخیا فقط توی کشورهای جهان اول شاهد باشیم.
از نظر هزینه هم من اولش فقط 10 تومن پول رانژه اونوقت دادم با 3 تومنی که هر ماه روی خط میاد.
این مسعله مودم ها میشه گفت بخاطر دو چیز بود. یکی اینکه مودم ADSL هنوز توی بازار به وفور نبود و همینکه کاربرا سر در نمی آوردن که شرکت میومد پیش دستی میکرد یه مودم قالب میکرد و هم اینکه اوایل مورد خوبی بود تا بتونن کاسبی کنن(به هوای سازگار بودن و تنظیمات 30 40 تومن کاسب بودن)نقل قول:
راستش تنها بدی ای که من قبلا از پارس آنلاین دیده بودم یکی مودم های انحصاری و گرونش بود که چاره ای جز خریدن از خودش نداشتی.وگرنه هر اتفاقی که می افتاد دیگه پاسخگو نبودند.در حالی که الان دیگه همه می دونند این حرفها که مودم شما با تجهیزات ما سازگاری نداره دیگه قدیمی شده.مخصوصا بعد از ارائه اینترنت از طرف مخابرات به صورت مستقیم. و دومش این بود که تا تکون می خوردی پول می گرفت و سومش هم این بود که برای من که اون موقع ها یه دانش آموز و در یک خانواده متوسط بودم(سه چهار سال پیش) کلا ماهی 12 الی 15 تومن که حداقل قیمت توی همدان بود واقعا سنگین بود.در حالی که الان مخابرات یه سرویس 256 سه گیگ رو میده ماهی 7900 با ترافیک شبانه و بدون کارای پیچیده شارژ و ترافیک و بریج و ... .کلا خیلی کار باهاش آسونه.در ضمن برای من که روزی یک ساعت توی نت هستم و دانلود ندارم،مخابرات با وجود قطعی ها و مشکلاتش به صرفه تره.بقیه شرکت ها رو هم که کلا قبول ندارم.به جز شاتل که اونم خیلی گرونه و باز هم به صرفه نیست.
خوشبختانه الان دیگه این مواردی که گفتید رو نداره.
من سال 88 آذر که سرویس گرفتم تا الان فقط 6 روز قطعی داشتم که به همین خاطر 6 روز روی تمدید قراردادم جلو رفته.
نقل قول:
دوست عزیز مرکز پشتیبانی که نتونه یه مشکل افت سرعت رو موقع دانلود شبانه حل کنه باید ب چیزی بهش.
من سرویس 2مگ داشتم و در مواقه خارج از دانلود سرعتم 500 یا 600 تا بود ولی موق دانلود شبانه بالا 10کیلو نمی رفت. اگه پر تررافیکی رو هم در نظر بگیری باید نصف سرعت از بین بره نه اینکه با 10کیلو دانلود کنی.
من 5بار بابت این مشکل تماس گرفتم و بعد از یان 5بار حتی به خودشون زحمت نداده بودن مشکل من رو ثبت کنند و هر بار یه نفله زنگ میزد و میگفت مشکل شما چیه و وقتی جواب رو میشنید میگفت ساعت 1صبح بزنگ و این چرخه همین جوری ادامه پیدا میکرد.
حالا این که من انتطار دارم به میزام پولی که از من گرفته میشه ، نمیگم 100 درصد ولی حداقل 70درصد خدمات خوبی ارائه بدن.
این طرز تفکر مربوط به جهان چندمها نیست مربوط به مردمانش هست که موقع ضایع شدن حقشون میشینن و به یه نقطه خیره میشن.
در مورد مودم هم حق با دوستمون هست چون وقتی من اونجا اشتراک داشتم هر 3 یا 4 ساعت که متوالی آنلاین بودم قطع میشد و وقتی به اون زنه(شیوا بیات، مسول فروش)زنگ میزدم میگفت خطای مودمه!!!!چرا مودمتو عوض نمی کنی و خودتو راحت از این مشکل!!!!
:40:در کل به نقل از یکی از دوستان:40:
پارس آنلاين همدان مفت گرونه
لايزر همدان هم رفيقشه.
تا حالا هم توی این تاپیک کسی از پارس اونقدر که شما می تعریفی تعریف نکرده!!!جریان جیه؟؟؟؟نکنه آقای مدنی هستی؟؟؟ جدی میگم، آقای مدنی هستی؟؟؟ یا مسئول فروش اونجا یا ....... .
شما از اون اول تاپیک تا الان قشنگ روشن هست کدوم وری هستینقل قول:
نقل قول:
اینکه شما با سرویس این شرکت مشکل داری دلیل نمیشه که این شرکت بد باشه.
توی همین فروم به تاپیک های سرویس دهنده ADSL مراجعه کنی میبینی که بعضی ها از فلان شرکت راضی و بعضی ناراضی هستن.
اینکه سرویس این شرکت به مزاج شما خوش نیومده دلیل بر بد بودنش نمیشه.
در مورد پشتیبانی هم شما خودت وجدانن بیا از یه شرکت یه مثال بزن که زنگ زدی و شمکلت رو حل کردن.
بنده هم فقط خودمم. یادت باشه.
بله درسته دوست من من سرویس این شرکت باهاش حال میکنم هر جا هم بشینم ازش تعریف میکنم . نوش چونش اون پولی رو هم که ازم گرفته چرا چون از سرعت و امکاناتش رضایت کامل دارم.نقل قول:
شما از اون اول تاپیک تا الان قشنگ روشن هست کدوم وری هستی
این تاپیک هم ارزونی دوستان. حداقل چند وقت به چند وقت میایم به مشکلای دوستان با فلان و فلان شرکت میخندیم.میدونی میگن با همدانیا فامیل اصفهانی ها هستیم داره باورم میشه.
راستش من فقط مشکلم با پارس آنلاین یکی اون رانژه بود که خیلی نامردی بود که 20 تومن می گرفتن.دومیش هم همون مودم بود.همون موقع هم به من گفتن اگه مودم دیگه بخوای استفاده کنی مسئله ای نیست ولی ما دیگه مسئولیتی رو عهده دار نمیشیم(حالا انگار با مودم های سیمفونی و زایکسل خیلی مسئولیت قبول می کنند)به هر حال مشکل من با پارس آنلاین فقط از نظر مالی بود وگرنه ای هو تا حالا من ای دی اس ال پارس آنلاین رو گرفته بودم.ولی راستش تجربه ی سرویس هاش رو ندارم.
راستی از دیروز اینترنت من خیلی وضعش خراب شده.مال شما هم همین طوریه؟ایمیل ها که کلا تعطیله.هم جی میل و هم هات میل.فقط سایت های دات آی آر خوب بالا میان.حتی این فروم هم با مشکل بالا میاد.یه حالتی پیدا کرده که نه میشه گفت قطعه و نه میشه گفت وصله.انگار دی ان اس سرورشون مشکل داره یا بالاخره یه چیزی شده...حتی نمی تونم برم اسپیدتست دات نت تست بگیرم.یاهم مسنجر هم همین طوره.اشکال از منه یا سراسریه؟
خبر دارین سیستم کشینگ زیرساخت فعال شده یا نه؟چون اینطوری که سایتهای خارجی نصفه نیمه میان بالا بوی راه اندازی این سیستم میاد.
نقل قول:
دوست عزیز من علاقه ای به ادامه بحث ندارم و برای حسن خطام عرض میکنم
طبق فرمایش خودتون که اگر کسی از شرکت یا خدماتش ناراضی باشه دلیل بر بد بودنش نیست، من این اصل رو قبول دارم چون به مثل مشت نمونه خروار است هیچ اعتقادی ندارم!!!اما این رو هم شما با این نظریه به اثبات می رسانید که اگر کسی هم پیدا شود که از شرکتی یا خدمات ان شرکت راضی باشد، دلیل بر خوب بودن آن شزرکت نیست؛ جون هیچگاه مشت نمونه خروار نیست.
پس تنها راه نظر سنجی است.شما تمام پستهای این تاپیک رو بخون ببین چند نفر از پارس یا کلا شرکتهای اینترنتی همدان ناراضی اند.
جواب سادست.ولی خود شما بهش برسی بهتره.
من هم به نوبه خود امیدوارم که هیچ گاه دچار مشکل قطعی یا کاهش سرعت نشی، چون واسه خودم عذاب آوره، حادث شدنش رو واسه هیچ کسی ارزو نمیکنم.
با آرزوی موفقیت برای شما.حامد:11:
نقل قول:
با سلام
از روز 13 و 14 فروردین سرعت لود صفحات به طور نسبی کاهش پیدا کرده.speedtest هم واسه من بالا میاد ولی با جون کندن.اینم تست امروز
حرف شما کاملا درست است جون لود صفحات سایتهای غیر ایرانی کمی با کندی سرعت همراه است. امروز و دیروز وضعیت روبه بهبودی رفته ولی باز هم کندی سرعت احساس میشه.
امیدوارم لنگر کشتی، تیکه آهنی یا تور ماهی گیری روی این فیبرهای نوری بیچاره نیفتاده باشه!!!
شایدم یکی عمدن پاشو گذاشته روی سیم!!!:18:
که در کشور ما گزینه دوم همیشه محتمل تره:2::2:
شاید باورتون نشه ولی تو سیستم عامل اوبونتو چنین مشکلی نداشتم.با ریموو کردن آنتی ویروسم که اکسپایر شده بود وضع بهتر شد ولی به سرعت لود لینوکس نرسیدم.
سرعتا تقریبا به حالت اول برگشته....
همه چیز آرومه. خدا کنه دیگه پایی روی سیم نره. یا یکی واسه تفریح این کارو نکنه!!!
پنل کاربری مخابرات واسه من باز نمیشه واسه شما درسته؟
تمام مشکلات مخابرات سراسری هست اگه چیزی برای شما اتفاق میوفته برای همه هست حتا دی سی شدن کاربرها به صورت هم زمان هستنقل قول:
نقل قول:
کاملا درسته:10:
حالا چرا مشکل پیدا می کنه ارور میده که یورز نیم یا پسوردتون اشتباهه؟این هم از از خودراضی بودنشه که نمی گه مشکل از منه.میگه مشکل همیشه از شماست در همه مواقع نه ما.ما بی عیب و نقص هستیم!
نقل قول:
حرف شما کاملا درسته.واسه من زده بود 15گیگ مصرف مازاد(البته اونموقع که سایت بالا می اومدا!)زنگ زدم به مدیر ارشد فنی!!!
باور کن که به اندازه یه بچه 12ساله از برنامه نویسی و سیستم کنترل پنل چیزی حالیش نبود:2:
15دقیقه باهاش حرف زدم تا فهمید پنل مشکل داره و همش میگفت:خب زیاد مصرف کردی باید پولش رو بدی.بعدش با دلیل کاری کردم که به اشتباه خودش پی ببره!!!
سایت رو هم مثلا واسه آپدیت و تعمیرات نقایص میبندند تا با خیال راحت در هر موقع که دلشون خواست بهش رسیدگی کنند:2:
این جور چیزا به یه امر عادی درمملکلت ما بدل شده!!!
مسئولیت شناسی=عدم پایبندی به اصول کشوری