کسی نیست راهنمایی کنه؟
کجایید ملت !!!
کسی نیست راهنمایی کنه؟
کجایید ملت !!!
لطفا یه نفر بگه کیفیت کیف لپ تاپ های اچ پی خوبه یا نه
بهتره مارک اچ پی بگیرم یا مارک ها الکسا و تارگوس
خرید کیف لپتاپ این همه پرس و جو نداره اون هم تو این چینی بازار سرو ته یه کرباسه فقط برچسبشون فرق دارهنقل قول:
حضوری برو چندتا رو ببین و یکی که چشمت و عقلت و جیبت پسندید بخر.
داداش 50 هزار تومن پوله علف خرس که نیست:31:نقل قول:
ممنون از راهنماییت
نه عزیزم اگه میتونی تارگوس بردارنقل قول:
یه سر و گردن از بقیه بالاتره.
البته بهتره خودتون برید کیف رو ببینید
دوخت هاشو هم ببینید
جاگیری وزن اندازه کیفیت پارچه و همه چیزشو هم بسنجید
بعد خرید کنید
بستگی به نوع خود کیف هم داره که کوله پشتی باشه یا دستی
بعضی کیفها 5 کیلو بار توش باشه خیلی کمتر احساس سنگینی میکنی تا یه کیفی که 2 کیلو بارشه
چون طراحی دقیق و دوختش جوری بوده که نقطه ثقل بار رو میندازه جایی که داره بهش نیرو وارد میشه و خیلی حمل رو راحت تر میکنه
مثل تفاوت حمل کردن یه گونی شن 10 کیلویی با یه دمبل 10 کیلویی هست
سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
کلاسهای آموزش تعمیرات نوت بوک چقدر اعتبار داره و می تونه مفید باشه؟ برای راه اندازی کار در شهرستان می خوام؟
سلام بر دوستان پی سی وردی
میخواستم بپرسم این هدفون های استریو بلوتوث ، میتونه با بلوتوث لپتاپ مچ بشه ؟
و اینکه کیفیتاشون خوبه ؟ ارزش خریدن داره ؟
قیمتش حدودا چقدره ؟
کجا میشه گیر اورد ؟
دوستان لطفا یه موس آرگونومیک برا لب تاب تا 13000 تومان معرفی کنند...
تا 13 هزار تومن ارگونومیک چیزی پیدا نمیشهنقل قول:
قیمت ارگونومیک ها یخلی بالاتره
پس لطف کنید همونا رو معرفی کنید و همینطور چند تا معمولی با کیفیت ...نقل قول:
الان مارک خاصی واقعا تو ذهنم نیستنقل قول:
تفاوت کیفیت هم تا این سطح قیمت فک نکنم داشته باشن
اما یه چیز مهمه یه موس رو که شما دست میگیری ممکنه اذیتت کنه
مثلا من دستهام بزرگه موس کوچیک واسه 2 ساعت نمیتونم دست بگیرم کف دستم انگار میخواد بشکنه
موس که بهش عادت کردم با ته گرد و بزرگ و کناره های فرو رفته هست
تا این حد واسه خودم گشتم مثلا حالت ارگونومیک پیدا کردم
من یکی یکی موس رو امتحان کردم تا ببینم کدومش واسه دست من مناسب تره
شما هم حتما همین کارو بکن
به نظرم موسی که میگیری سیم تاشو نداشته باشه چون بعد یه مدت خراب میشه
مگه اینکه خیلی باهاش ظریف رفتار کنی
از برندهای معروف موس چیزی که یادمه
لاجیتک
میوا
A4tech
و یه برند دیگه هست که یادم رفت
موفق باشید
برند E-Blue چطوریاست؟
شنیدم ژاپنیه
رفتم از یه فروشگاه اینتر نتی یه موس با سیم و آگونومیک (E-blue Dynamic Blue Wave ) با قیمت 10500 سفارش دادم.
این آدرس سایت اصلی
اینم توضیحات سایت فروشندهکد:http://www.e-blue.jp/sub_N_Product_CA_show.asp?ID=312&classid=13
Specifications
Dimensions: 85x45x25 mm
Length of cable: 1.8 m
Weight: 900 g
Amount of keys: 3 keys
Working mode: optical
Resolution: 1480 DPI
Travel distance: 250 km
Button life: 5,000,000 times
Rated voltage: 3V
Overview
Fast and Precise:
new generation of G-Laser colorless optical sensor can realize fast tracing, and the 1480dpi high resolution allows you to move the mouse freely and quickly.
Small and Cute:
The small body and attractive colors make it very cute. The very soft handle lets fashionable people fondle it admiringly.
Antiskid Feature:
Pay a little attention and you can find five rubber pads at the bottom of the mouse. They are mainly used to prevent skid and improve the tracing and positioning functions. With the five antiskid pads, the mouse can be moved freely on the desk without interruption even no mouse pad is used.
Compatibility:
Supports Windows 2000, ME, NT, XP, Vista, Win7, Mac OS X 10.2 or later versions.
Description
This new model of E-Blue’s cable mouse is presented to the consumers with its beautiful and eye-catching appearance design. The performance of the newly launched Gripper Optical Mouse is evidently higher than the previous models of cable mice. Its excellent high resolution and perfect antiskid and waterproof features are designed for the faithful supporters of E-BLUE.
اطلاعی ندارم و انشا... که خوبه
دورد
یه مدل کول پد خوب میخواستم بهم معرفی کنید.
مارک های خوب مثل لاجیتک ، زلمان ، کولر مستر هست که به ترتیب فراوانیشون تو بازار بیشتر میشهنقل قول:
ولی شما باید بودجه رو مشخص کنید
حداکثر 70-80 تومننقل قول:
هر سه رو میتونید بخریدنقل قول:
ولی لازم نیست خداییش اینقدرا هزینه کنی
حدود 30 الی 40 کافیه
کولر مسترها رو به راحتی میتونید پیدا کنید
سلام به همه
سریع میرم سر اصل مطلب
یه hp 2020 دارم با cpu core i7 720 و 4g ram ddr3 1333 و nvidia 230
میخوام رمم رو 8 گیگ کنم. چه مارکی خوبه باچه مشخصاتی؟ از کجا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه موس بی سیم می خوام قیمت تا حداکثر 40 تومن! چی پیشنهاد می دید؟
سلام علیکم - طاعات و عباداتتون قبول إن شاءالله
بچه ها من یه k43 ایسوس داریم ، یه کول پد جمع جور 14 اینچ میخوام ، چی بخرم ؟ البته با کیفیت باشه .
متشکرم
یاعلی
سلام
خسته نباشید
من یه لپ تاپ hp 530 دارم و دوتا چیزش اذیتم می کنه
1- هارد 120
2- فقط دو پورت usb
اگه بخوام یه هارد 320 یا 500 بخرم چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ قیمت
چند بار هاب usb گرفتم ولی یا قاطی می کنن یا زود خراب میشن مارک خاصی که این مشکل رو نداشته باشه وجود داره ؟ قیمت
در ضمن امیدوارم سؤالم رو جای درست مطرح کرده باشم
ممنون از راهنمایی و همکاری شما
سلامنقل قول:
براي usb hub پيشنهاد اول D-link مدل DUB-H4 4-Port USB 2.0 Hub كه چهار پورت دارد و قيمتش حدوداً 30 هزارتومن هست . البته مدل هفت پورت هم موجوده كه قيمتش بالاتر ميره . هم مدل چهار پورت و هم مدل هفت پورت داراي آداپتور برق براي جبران كسري ولتاژ هست . اگر شما ميخواهيد ابزار هاي پرمصرفي مثل هارد اكسترنال پرتابل وصل كنين اجبارا بايد از مدلهاي آداپتوردار بايد بخريد چون ممكنه با كمبود ولتاژ روبرو بشه و در نتيجه هارد اكسترنال راه اندازي نشه .
لينك سايت جهت اطلاعات بيشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.dlink.com/products/?pid=152
اگر نميخواهيد زياد خرج كنين ميتونين مدل A4TECH Hub-64 رو بخريد كه كيفيت خوبي هم داره و حدوداً هشت هزارتومن هست ولي آداپتوري ندارد در عوض بعدا ميتونين براش آداپتور برق بخريد چون اين مدل قابليت اتصال به آداپتور برق دارد و حتي ميتونين از شارژرهاي موبايل متناسب با اون سوراخ استفاده كنين . به سوراخ گوشه سمت راست عكس زير دقت كنين . دقت كنين كه آداپتور برق نبايد ولتاژ بالايي داشته باشه كه usb hub را بسوزاند !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نحوه استفاده شما چطوري هست ؟ آيا روي ميز ميذاريد يا روي تخت خواب يا روي فرش ميذاريد ؟
اگر روي ميز استفاده ميكنين كولر مستر مدل NotePal X2 رو پيشنهاد ميدم . اين مدل دو پورت usb داره كه يكيش به لپتاپتون وصل ميشه براي تامين برق مورد نياز و اون يكي هم خروجي هست يعني مثل بعضي از مدلها usb hub نداره . اين مدل مناسب براي 12 تا 15.4 اينچ هست . و قيمتش حدودا 35 هزارتومن هست .
اگر روي فرش يا روي تخت خواب استفاده ميكنين مدل NotePal Infinite ميتونه مناسب باشه چون ورودي هوا از كناره هست نه از زير .کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610
ولي اين مدل از فن خيلي كوچكي استفاده ميكنه و خيلي نميتونه كارآمد باشه ولي اگر لپتاپتون داغ نميكنه ميتونه مدل مناسبي باشه . اين مدل مناسب براي 12 الي 16 اينچه .
اگر لپتاپتون زيادي داغ ميكنه اجبارا بايد مدل اولي رو بخري كه كارآمدترهست ولي بايد روي ميز بذاريد !!!کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4472
دوست مننقل قول:
اگه بخوام همین مدل 8 تومنی رو بگیرم و یه هارد اکسترنال مشکلی پیش نمیاد ؟
من خودم اين مدل رو دارم اين مدل خوبيه ولي اگر هاردتون از مدلهاي پرتابل 2.5 اينچي باشه بدون آداپتور برق متصل شده به usb hub ، عمرا هارد راه بيافته !!!نقل قول:
ولي اگر هارد اكسترنال از نوع 3.5 اينچي باشه هيچ مشكلي نداره و راه ميافته . در واقع هاردهاي اكسترنال 3.5 اينچي داراي منبع تغذيه مستقلي هستن و برق مورد نياز رو از usb تامين نميكنن .
سلام
واسه لپ تاپ dell vostro 1015 یه کول پد می خواستم، لپتاپ رو میز و تخت خواب استفاده میشه، لطفا یه کول پد مناسب باتوجه به فن های این لپ تاپ معرفی کنید؛ که هم پایه ی مناسبی برای استفاده رو تخت باشه و هم خنک کنندگی قابل قبولی داشته باشه. قیمت مهم نیست.
نظرتون در مورد NotePal ErgoStand و NotePal U3 چیه؟؟
با تشکر
سلام بچه ها
یه نفر یه کیف لپ تاپ خریده؛ کیف دستی
برند omayge . می خواستم ببینم قیمتش چنده؟
این سوال اولم بود.
و دوم اینکه: من اگه بخوام یه کیف (از نوع کوله پشتی) برای dell vostro 1015 بخرم، با قیمت مناسب و وزن مناسب؛ پیشننهادتون چیه؟
ممنون
سلام . من یه کول پد داشتم که برقش رو از یو اس بی میگرفت الان نمیشه از یو اس بی برق گرفت ( دلیلش رو نمیگم چون نمیخوام بحث طولانی بشه ) حالا میخوام برقش رو از برق شهری بگیره . چی کار باید بکنم ؟
نقل قول:
سلام علیکم - سپاسگزارم از جواب شما
1- لپ تاپ رو روی زمین ( روی فرش ) قرار میدم و محیط هم گرد و غبار زیاد داره ، راستی حملش آسون باشه ؟
2- عذر میخوام ممکنه توضیح بدید کول پد زمینی و رومیزی چه فرقی با هم داره ؟
3- بچه ها میگن کول پد سه فن خوبه ، با این خصوصیت سراغ دارید که روی فرش قراربگیره ؟ اصلا مهم هست یا نه ؟
4- به قول شما چقدر دو پورت USB میتونه خوب باشه ، USB HUB یعنی کول پدی که اصلا پورت خروجی نداره ؟
5- ببخشید اگه ممکنه لینک فروشگاه اینترنتی که مطمئن باشه و قیمت منصفانه داشته باشه ، برای من پ.خ میکنید ؟
عذر میخوام که سوالها زیاد شد - خیلی متشکرم
یاعلی
نقل قول:
سلام ،samsonite هم کوله های مناسبی داره .
تو خود ایران هم نمایندگی رسمی داره (تو خود سایتش اطلاعات تماس هست)
تجربه شخصی من ، تو پاساژ پایتخت از نزدیک دیدم و مدلی که من دارم برای لبتاپ 15.4 اینچ ، از نظر کیفیت فوق العاده ست ، حتی نفوذ پذیری آب در کوله خیلی خیلی پایینه .ارگونومیک (گودی کمر ، روی شونه و ...)
دوستان عزیز! من دنبال کارت I.link pci express برای نوت بوکم میگردم که سه تا پورت IEEE 1394 داره و میشه دوربین دیجیتـــال رو به نوت بوک برای کپچر وصل کرد. کسی میئونه از کجا میشه تهیه کرد و به چه قیمتی؟
دوستان سلام .
کول پد کولر مستر U3 تهران گیر میاد ؟ قیمت چنده ؟
سلام خسته نباشید بعد این همه گفتا آقا یه ماهه دنبال باطری asus x58le میگردم از کجا پیدا کنم کمک کنین
دنبال کارت ExpressCard USB3 هستم کسی سراغ داره یه جای معتبر آنلاین؟؟ اگه 54mm بود بهتر نبود همون 34mm هم میخوره مشکلی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان سلام .
کول پد کولر مستر U3 تهران گیر میاد ؟ قیمت چنده ؟
تو این خراب شده کسی نیست جواب بده ؟!!!!
Deep cool N8 ultra
در بازار یافت میشه
اگه آره قیمتش چنده
دوستانی که با مدل های مختلف کول پد آشنایی دارن لطفاً راهنمایی کنن برای VAIO سریF که 16.4" اینچ هست و فنش گرما رو از کنار لپ تاپ خارج میکنه چه مدل کول پدی مناسبه ؟ چون قکر میکنم فن باید هوای تازه رو از زیر مکش کنه و از کنار دهش کنه.
سپاسَ
فکر می کنم 30 تومن باشهنقل قول:
آدرس دریا کامپیوتر رو میخوام.. کسی اگه بلده برام پیام خصوصی کنه