توی فروم iatkos نوشته بود که S3 با کارت گرافیک Ati مشکل داره. فرق اینا چیه؟ میشه توضیح بدید؟ به همراه لینک دانلود.نقل قول:
Printable View
توی فروم iatkos نوشته بود که S3 با کارت گرافیک Ati مشکل داره. فرق اینا چیه؟ میشه توضیح بدید؟ به همراه لینک دانلود.نقل قول:
مهم اینه كه سیستمت بیاد بالانقل قول:
گرافیك شما در محصولات مك كاربرد داره و ككست اریجینال داره
نگران نباشین
اما خوب كلا" اپل جی فورس كار هست بیشتر
در مورد لینك هم گوگل نمایید. فراوان هست.
سلام. من وقتی از روی DVD بوت می کنم اون جایی میاد که باید یک دکمه یا F8 رو بزنیم و من یک دکمه می زنم و بعد عکس اپل میاد و سیستم ریستارت میشه و این چرخه همینجور ادامه داره. مشکل کجاست؟ 4 گیگ تورنت دانلود کردم پدرم در اومد :31:
خوب با حالت متنی بیا بالا ببین اخر متنی كه میده چی هست.نقل قول:
اف 8 بزن با v- بیا بالا:31:
تا دکمه ای رو می زنم این رو بالای صفحه می نویسه:
efi_inject_get_devprop_string NULL trying stringdata
و به اندازه یک صدم ثانیه عکس اپل میاد و صفحه سیاه میشه و کامپیوتر ریست میشه!
حميد جان سلام.نقل قول:
من ازت اينجا در مورد اينکه چي نصب کنم پرسيدم
رفتم از يه سايت فارسي يه دي وي دي رو به اندازه دوتا دي وي دي دانلود کردم چون همش خراب ميشد آخر هم نتونستم فايل ايزو رو از توش در بيارم . الان از يه سايت خارجي يکي پيدا کردم خواهشا بگو همين به لپ تاپم ميخوره که بشينم دانلودش کنم . ممنونم ازت. [HTML]http://www.esoft.in/macapplications/93228-iatkos-s3-hackintosh-snow-leopard-1063.html[/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5438284&postcount=494
نقل قول:اگه گفته مشكل افی هست یعنی با بایوس مشكل دارینقل قول:
اینو ببین:
==========کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444043
والا لینك مطمئن من هم ندارم
فقط قبل از دانلود ببین تو كامنتها ملت چی نوشتن مثلا گفتن لینكها خرابه خوبه بده !!!:31:
لینک اصلی خود سایت iATKOS که تورنت هست و 4 گیگه:
کد:http://www.kickasstorrents.com/iatkos-s3-snow-leopard-10-6-3-dvd-t4165847.html
ممنون رفیق . خودت با بیت تورنت دانلود کردی یا لینکشو مستقیم کردی با لیچر ؟نقل قول:
با uTorrentنقل قول:
سلام.من iaktos رو گرفتم و ایمیج رو رایت کردم روی سی دی.وقتی بوت میشه این اررور رو میده.
در ضمن من سیستمم hp dv6 هست و هیچی از این کانفیگ هایی که باید توی بایوس انجام بدم نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من تا حالا چندین نسخه نصب کزدم و کلی دی وی دی حروم کردم اما یعد نصب هی رستارت . مشخصات لپ تاپ من اینه به نظرتون من چه نسخه ای دانلود کنم که 100 درصد جواب بشه . در ضمن راهی هست بشه از رو فلش نصب کرد ؟
خیلی ممنونم:11:
مشخصات سیستم من :
HP Compaq 6735s - Sempron SI-40 2 GHz
AMD Sempron SI-40 / 2 GHz
Ram 2 GB
ATI Mobility Radeon HD 3200 Shared Video Memory (UMA
High Definition Audio AD1984A
Broadcom 4312G
ممنون :11:
من یه دونه فایل mach_kernel رو که مثکه خوب بوده :31: رو دانلود کردم و جایگزین فایل اصلی توی ایمیج iaktos 7 کردم و رایت کردم دباره اینده وقتی بوت منیجر بالا میاد و f8 میزنم روی حالت بوت معمولی لود میشه تا جایی که سیب اپل میاد و به چند زبون نوشته که کامپیوتر احتیاج داره خاموش کنی از این حرف ها و باید دکمه خاموشی رو بزنی.
و اگه اگر وقتی میخواد بوت شه گزینه -f و -v و -x رو بزنم اررور های زیر رو میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من iATKOS_S3_version2 رو ازدانلود کردم.کد:www.-------------.com
و سیستم هم hp dv6 هست با مشخصات زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تونستم iAtkos s3 version 2 رو نصب کنم ولی با safe mode رفتم توش ولی همینجوری ارور میده نمیشه
چجوری ککست گرافیکم رو نصب کنم من مثل پرهام عمل کردم . فرمت ککست dmg نیست چجوری نصب میشه ؟
کسی نیست کمک کنه ،نقل قول:
سلام من تونستم iAtkos s3 version 2 رو نصب کنم ولی با safe mode رفتم توش ولی همینجوری ارور میده نمیشه
چجوری ککست گرافیکم رو نصب کنم من مثل پرهام عمل کردم . فرمت ککست dmg نیست چجوری نصب میشه ؟
خوب در مورد ككست:
ككستها یا برنامه نصب دارن كه پسوند pkg دارن
یا فرمت ایمیج فشرده هستن كه dmg هست و با كلیك روی اون در واقع شما به محتویات دسترسی پیدا می كنین.
یا اینكه پسوند kext دارن و فایل اماده هستند و باید در وفلدر اكستشن كپی بشن و بعد ریبوت كنین و با ساخت مجدد كچ ككستها بیایین بالا.
=================
در مورد سیستم اون دوستی مه كه اچ پی داره باید بگم مشكل دارترین نوع نوت بوك برای مك همین اچ پی هست
كه علتش هم نوع بایوسش هست.
با این روش تست كنین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444043
خوب من همین کارو کردم و این امیج هارو گرفتم.واسه ati اما موقه بوت میگه MBR ERROR 3
خدا بگم چکارت نکنه حمید با این آکرونیست !
رفتم با این آکرونیس مسخره 20 گیگ از پارتیشن اصلیم که همه چیم توش بود جدا کنم واسه اوبونتو 10.10 ری استارت که کرد خواست انجام بده ارور داد ویندوز هم بالا نیومد مک هم نیومد. پارتیشن رو هم جدا نکرد. دی وی دی 7 رو گذاشتم دیدم همه پارتیشن اصلی رو خالی نشون میده بدبخت شدم همه فایلام پرید.
با پاراگون همیشه راحت اینکارو میکردم ایندفعه با این آکرونیس که اینجا گفتین کردم اینجوری شد
سلام دوست عزيز ببخشيد من يك مدت نبودم دوست عزيز شما Snow Leopard 10.6.4 نصب كن رو سيستمت راحت Ati4650 را ميشناسد بدون هيچ دردسرينقل قول:
در ضمن دوستان براي اينكه وايرلس روي مك داشته باشن برين يك Airport External بگيريد حال ميكنيد پر سرعت .
:20::20::20::40:
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست عزيز شما IDeneb 10.5.8 بگير راحت بدون هيچ دردسري نصب ميشه من خودم براي يكي از بچه ها نصب كردم تازه ميزان سازگاري لپ تاپ شما با مك خوبه اگه خواستيد بگيد تا عكس گزينه هاي را كه در كاستوم بايد بزيند را برايت بفرستم.
پرهام جان من همین 10.6.3 رو بابام درومد با این اینترنت ذغالی دانلود کردم الان باز 10.6.4 دانلود کنم ؟نقل قول:
فرقشون چیه ؟
بعد یه سوال دیگه خواهشا همه مثل من اینترنتشون از 128 بیشتر نمیشه یا من فقط عقب موندم ؟ چجوری میشه اینترنت پرسرعت تر گیر آورد آخه این چه وضعیه ؟!
لطفا یکی راهنمایی کنه.
من Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 SSE2/SSE3 Intel AMD رو از سایت HAZARD هم که لینک تورنت داشت دانلود کردم.بعد از رایت ایمیج روس سی دی و بوت کردن اون.اگر به حالت معمولی بوت میکردم که اررور میداد که ریاستارت میشد و اگه با -V و -X و -F هم همینطور میشد.بعد توی یه فروم HAZARD یه دستور دیدم که این بود CPUS=1 بوت کردم و F8 رو زدم وCPUS=1 رو زدم و بوت شد روی سی دی و رفت واسه نصب و من هم نصب کردم مک رو روی هاردم درایو C که قبلش سون نصب بود.یه بار بدون کاستومایز نصب کردم و بعد هم زیاد با پچ ها و کرنل ها و درایور ها بازی کردم هی نصب کردم اما وقتی نصب تموم میشه و ریستارت میشه وارد و روی مک بوت میشه اما یه علامت پاور میاد که روی اون با 5-6 زبون دنیا نوشته که باید ریاستارت کنم.و وقتی هم با V- X- F- هم بوت میکنم باز اررور میده که من اسکرین گرفتم از تمام بخش ها اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.(در ضمن من قبلا IATKOS 7 هم گرفتم اما اونو هر کاری کردم اصلا واسه نسب هم نرفت)
سیستم من مشخصاتش اینه:HP DV6-1255ee که مشخصات سخت افزاری توی این پست هست
که عکس ها به ترتیب موقع نصب که دستور cpua=1 رو دادم و بعدش کاستومایز هایی که دارم هست و بعد تمام شدن نصب و بعد اررو بعد از نصب که میگه باید ریستارت کنیم و بعدش هم دباره اررور لوگین اما این دفه با -v بوده که اررور رو نوشته.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5523312&postcount=533
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی راهنمایی کنه.
من Snow Leopard 10.6.1-10.6.2 SSE2/SSE3 Intel AMD رو از سایت HAZARD هم که لینک تورنت داشت دانلود کردم.بعد از رایت ایمیج روس سی دی و بوت کردن اون.اگر به حالت معمولی بوت میکردم که اررور میداد که ریاستارت میشد و اگه با -V و -X و -F هم همینطور میشد.بعد توی یه فروم HAZARD یه دستور دیدم که این بود CPUS=1 بوت کردم و F8 رو زدم وCPUS=1 رو زدم و بوت شد روی سی دی و رفت واسه نصب و من هم نصب کردم مک رو روی هاردم درایو C که قبلش سون نصب بود.یه بار بدون کاستومایز نصب کردم و بعد هم زیاد با پچ ها و کرنل ها و درایور ها بازی کردم هی نصب کردم اما وقتی نصب تموم میشه و ریستارت میشه وارد و روی مک بوت میشه اما یه علامت پاور میاد که روی اون با 5-6 زبون دنیا نوشته که باید ریاستارت کنم.و وقتی هم با V- X- F- هم بوت میکنم باز اررور میده که من اسکرین گرفتم از تمام بخش ها اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.(در ضمن من قبلا IATKOS 7 هم گرفتم اما اونو هر کاری کردم اصلا واسه نسب هم نرفت)
سیستم من مشخصاتش اینه:HP DV6-1255ee که مشخصات سخت افزاری توی این پست هست
که عکس ها به ترتیب موقع نصب که دستور cpua=1 رو دادم و بعدش کاستومایز هایی که دارم هست و بعد تمام شدن نصب و بعد اررو بعد از نصب که میگه باید ریستارت کنیم و بعدش هم دباره اررور لوگین اما این دفه با -v بوده که اررور رو نوشته.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5523312&postcount=533
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این کرنل پانیک هست تو کاستومایز اشتباه کردین لپتاپ های hp خیلی با مک مشکل دارن اگه هارد اکسترنال دارین بگین تا ببینیم چی میشهنقل قول:
ه همچین مشکلی هم یه بار مطرح شده و گفتید که باید ککست هارو دست کاری کرد.ولی ککست روی سی دی هست.نمیشه دستش زد.اگه هم میشه چجوری و چه ککستی رو چبکار کنم بگید.راستی توی cpu-z گرافیک منو زده 4530 ولی توی تنظیمات سون زده 4500.
خوب کم چه کاستومایزی کنم؟ هارد اینترنالم توشبا 500gig هست.یعنی هارد اکسترنال باشه اکی میشه؟فلش مموری هم میشه؟
خوب اگه هارد اکسترنال داشته باشم چیکار باید کنم.کاستومایز چیو اشتباه کردم؟
سلام دوست من شما تو کاستومایز اشتباه کردین الان از روشی که اقا حمید گفت استفاده میکنین یعنی یه پارتیشن واسه مک ایجاد کردین خب با این روش شما برای گرافیک با Iatkos هیچ ککستی انتخاب نکنین یه بار نصب کنین ببینین چی میشه به احتمال زیاد شما برای گرافیک ککست نصب کردین یه بار امتحان کنین ببینین چی میشهنقل قول:
بعدشم اون قضیه هارد اکسترنالو که گفتم واسه اینه که نسخه اصل مکو نصب کنین البته اگه سرعتتون واسه دانلود خوب هست بگین بریم سرش فعلا همونو امتحان کنید نتیجه رو بگین
اولا من iatkos 7 اصلا نمیتونم بوت کنم.بعدم من 1000 جور امتحان کردم.همین کارم کردم که واسه گرافیک چیزی انتخاب نکنم ولی نشد بازم.من هازارد رو دارم اسنو ائوپاد.
فکر کنم باید دست به دامن این سایت هایی بشم که نسخه مخصوص مک رو واسه مشخصات سیستم میدن بشم.کسی هم خبره نتونستم پیدا کنم.حمید ویستا هم که یا کار داره فعلا یا اینکه سولات سخت رو جواب نمیده.این مقاله هم کاره بچه های fulnet بوده (;
سلام،
کدوم مدل از این سیستم عامل رو لپ تاپم نصب کنم؟!
Dell Vostro 1510
Intel Core 2 Due, 2.4Gh 3M Cache
Ram : 4 G
VGA : nVidia 8400 Gforce
با تشکر
سلام
به نظر شما بهتره که Mac رو از یه سایت بخرم یا این که خودم دانلود کنم
چون من نزدیک به یه سال پیش هزارد رو دانلود کردم و موقع نصب در کاستومایز مشکل پیدا کردم(Mac با گرافیکم مشکل داشت)
حالا میخوام یه بار دیگه امتحان کنم
این DVDها که میفروشن قسمت کاستومیز رو خودش انجام میده؟
سلام
من دی وی دی mac os x 10.6 snow leopard را از سایت میهن دانلود خریدم ولی نمی دونم چطور نصیش کنم؟؟؟؟
چندتا فایل iso داره که همه مربوط بوتش میشن خودشو چطور نصب کنم
مرسی
دوستان کسی نیست جواب بده؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز به نظر من شما بخري بهتر هست بعد هم فقط يك ورژن هست كه كاستومايز ندارد ان هم
Snow Leopard 10.6.2 Universal ولي ميتواني Snow Leopard 10.6.4 بگيري كل گرافيك هاي Ati , Nvidia را پشتيباني ميكند.
نقل قول:
Snow Leopard 10.6.1-10.6.2- Intel/AMD by Hazard
این نسخه روی لپ تاپم نصب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امکان داره، جوابو زودتر بگین لطفا! عجله دارم!:42::42::42::42::42::42:
اره دوست عزيز نصب ميشه اگر 10.6.2 نصب كني بهتر هستنقل قول:
روی سیستم شما هم لئوپارد هم اسنولئوپارد بای نصب بشهنقل قول:
البته قطعی نمیشه گفت.
اما روی سری ووسترو معمولا مشكلی نیست.
سعی كن اسنولئوپارد بزنی كه وایرلس رو هم بشناسه
Snow Leopard Universal ساده تره
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نقل قول:خیر به غیر از Snow Leopard Universal مابقی كاستومایز میخواننقل قول:
البته این نسخه یونیورسال هم نیاز به نصب ككستها بعد از نصب داره اما مشكل بوت در اون كمتره
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
نقل قول:اگه فایلها ایزو هست ممكنه لازم باشه كه روی یك دی وی دی دیگه رایت بشننقل قول:
سلام دوستان
من نسخه snow leopard 10.6.3 iATKOS رورو لپ تاپم نصب کردم . نصب با موفقیت! انجام شد و کامپیوتر ریستارت شد بعد از ریستارت و بعد از تغییر بوت به هارد پیغام boot0:error رو داد
هارد رو نتونسته شناسایی کنه؟
حالا باید چه کار کنم؟
مشخصات سیستم:
vaio fw 285
cpu:core 2 duo 2.26
ram:4
vga:ati 3650 512m
پارتیشنی كه روش مك نصب كردی پریماری نشده و به صورت لاجیكال هست.نقل قول:
یا اینكه ككست چیپست مادربرد درست انتخاب نشده
ممنون از جوابت پرهام جان:11:نقل قول:
IDeneb 10.5.8 رو الان دانلود کردم ممنون میشم اگه عکس رو بفرستی که گیج نشم
iDeneb 10.5.8 رو از اینجا دانلود کردم درسته ؟
نقل قول:
کد:http://www.torrents.net/torrent/23260/iDeneb-Mac-OSX-10-5-8/
من هارد اکستزنال دارم چه جوری میشه نسخه اصل مکو نصب کرد ؟نقل قول:
ممنون