سلام من دنبال فبله نما میگردم که هم رجیستر بشه و هم کار کنه ممنونم
Printable View
سلام من دنبال فبله نما میگردم که هم رجیستر بشه و هم کار کنه ممنونم
سلام. میشه شما لینک بازیهارو هم هم بزارین؟ من shoot me دارم ولی اجرا نمیشه! شاید نسخه شما فرق داشته باشه.نقل قول:
یه خرابکاری کردم نمیتونم حالا درستش کنم! :41: کیبوردم تغییر کرده و حالا هرچی می خوام input method عوض کنم و به حالت کیبورد سامسونگ برگردونم نمیشه. لطفا یکی کمکم کنه.
سلام
دوستانی که دنبال غیر فعال کردن چرخش برنامه ها بودن بلاخره یه روش پیدا شد که میشه غیر فعال کرد
برای چرخش اتوماتیک در موداکو نوشته به آدرس زیر برید:
\windows\startup
و autorotation.ink را به یک جایی بعنوان بکاپ منتقل کنید (cut).
سافت ریست همفراموش نشه.
حذف این شرتکات از startup باعث فعال نشدن چرخش صفحه برای نرمافزارهایی که توسط تنظیمات گوشی میچرخیدن میشود.
سلام دوستان...........
یک سوال دیگه........:31:
کیفیت صفحه نمایش این گوشی چطوره؟.......با توجه به TFT و 65 هزار رنگ بودن......کیفیتش در حد کدوم گوشیه؟.........
بلاخره بعد از مدتها یک صفحه کلید بهتر از صفحه کلید اصلی سامسونگ پیدا کردم که چیزی که مدتها بود دنبالش می گشتم یعنی کلیدهای چهار جهتی را بدون آنکه از ابعاد سایر کلیدها کم کنه هم توی حالت افقی داره و هم تو حالت عمودی. در ضمن چندین و چند زبان رو هم پشتیبانی می کنه و فارسی و عربی هم بطور جداگانه و بسیار کامل در آن پشتیبانی می شود. این شما و این هم Finger Keyboard 2.1 برای صفحه نمایش WQVGA:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files/bb7234076c5448de96fa.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WebCamera Plus v2.1 تبدیل دوربین B7300 به وب کم به راحتی هر چه تمام تر تست شده و در اسکایپ استفاده نیز گردید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/Files/b8e61cf6cf1e4a3fa8ea.rar
البته متاسفانه رجیستر نشده است ومحدودیت زمانی دارد
یافتم......... نسخه جدید Webcamera plus 2.1.1 همراه با فایل کرک . (به حجم 1.3 مگابایت)
کد:http://up.--------.com/Files/5a3651fa0a1347caad8e.rar
البته فینگر کیبورد هم یه ایرادی داره البته به نظر من و اون اینه که برای حروف گچ پژ نمیتونی در حالت عادی استفاده کنی و باید قبلش دکمه کپس لاک رو فشار بدی تا بتونی این حروف رو ببینینقل قول:
به نظر من از همه بهتره spbKeyboard هست تو این کیبورد دیگه این مشکل نیست ولی در عوض دکمه چهار جهته نداره
راستی آرش جان چهار جهته رو کجا استفاده میکنی اخه برام تا حالا پیش نیومده بود که نیازی بهش داشته باشم و برام جالبه که بدونم کجا نیازت شده
کلیدچهار جهته البته چپ و راست توی مسیج برای من که خیلی کاربرد داره.وقتی مثلا می خوای غلط املایی را تصحیح کنی اگر نداشته باشی ه باید بزنی تا بتونی بری یه حرف قبلش و بعد پاکش کنی.نقل قول:
سلام به دوستاننقل قول:
عثمان جان برای نوشتن حروف گژپچ لزوما نیازی به گرفتن Caps Lock در این صفحه کلید نیست و برای نوشتن این حروف باید اندکی بیشتر دست را بروی آنها نگه داشت که این کار به راحتی انجام می شود. در رابطه با دکمه چهار جهته هم همانطور که دوستمان گفتند بسیار در جهت غلط گیری کاربرد دارد چرا که در یک صفحه کلید QWERTY که سرعت تایپ بسیار بالا می رود و معمولا اول تایپ می کنیم و بعد غلط گیری می نمائیم وجود یک کلید چهار جهتی برای حرکت در میان متن بسیار ضروری ست (حداقل برای من)
در کل من بسیار از Finger Keyboard راضی هستم و فکر می کنم از هر لحاظ بر تمامی کیبوردهای دیگری که دیده ام برتری کامل دارد.
سلام دوستان لنگه قبله نما هستم .....................
سلام می خواستم تو قرعه کشی سامسونگ شزکت کنم ولی کد شعبه ندارم مغازه داره هم گفت کد نداره حالا به نظر شما چه کار کنم؟؟؟؟
دوستان کسی نتونسته هنوز g sensor این گوشیو راه بندازه؟ من درایور سنسوره i900 نصب کردم جواب نداد همینطور ماله htc رو هم امتحان کردم ولی هنوزم تو بازیا کار نمیکنه. نمیدونم این دیگه چه جور گوشی درست کردنه!:13:
سلامنقل قول:
این کارهائی که الان خدمتتان عرض میکنم را پله به پله انجام دهید مشکل تان کاملا حل می شود.
ابتدا به پست شماره 239 همین مطلب بروید و دو فایل حاضر در آن را دانلود کنید سپس فایل اولی که cab است را منحصرا در "حافظه داخلی" (و نه بروی حافظه کارت) نصب کنید. سپس فایل دوم که یک فایل چند کیلوبایتی کوچک است را در فولدر ویندوز در حافظه داخلی کپی کنید. که این کار آخری برای من اندکی با مشکل همراه بود و در نهایت تنها چاره ای که برای آن دیدم و کاملا هم جواب داد کپی کردن فایل به همان صورت زیپ شده با فرمت rar به داخل گوشی بود که سپس با یک برنامه rar که قبلا آن را نصب کرده بودم و به راحتی و با یک جستجوی ساده می توانید آن را پیدا کنید این فایل را بدرون فولدر ویندوز Extract کردم. البته دقت کنید که G Sensor در همه بازی ها جواب نمی دهد و برای تست آن از یکی دو بازی تست شده مثل Resco Bubble باید استفاده کنید.
موفق باشید
کسی نبود جواب بده؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان من يك سوال داشتم اينه كه آيا رابطي هست كه يك طرفش به گوشي وصل بشه و يك طرفش هم بشه بهش فلش وصل كرد و فايلهاي فلش رو تو گوشي ديد ؟
کیفیتش بد نیست در همون حدی هست که باید باشه.زیر آفتاب خیلی پایین میاد.اما در نور عادی خوبه کیفیتش.نقل قول:
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
یه بابایی چند وقت پیش یه رابط که amazon واسه فروش گذاشته بود معرفی کرد ولی معلوم نشد جواب میده یا نه. usb host رو فقط 2 3 تا پاکت پیسی رو خودشون دارن یکیش flame o2 بود یکیش توشیبا سامورایینقل قول:
سلام به همگی
راستش من می خواستم یه اسمارت فون بگیرم حدود 500 تا 600تومن.ولی تا حالا اسمارت فون شخصا خودم نداشتم البته با برخی مدل ها تا حدی کار کردم ولی می خواستم ببینم بهتر نیست اول یه پاکت پی سی ارزون قیمت مثل همین اومنیا لایت بگیرم تا اینکه یسره 600 تومنو خرج مدل های بالاتر بکنم؟نظر شما که این گوشی رو دارید چیه؟به نظر من که نسبت به قیمتش فوق العادس با این امکاناتی که داره.البته کیفیت صفحه نمایش و دوربینش تا حدی ناامید کنندس ولی بالاخره باید یه توازن مهندسی بین قیمت و امکانات برقرار کرد!خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.
به نظر من با این پول omnia 2 یا diamond 2 بخر که omnia 2 بهتره. اگرم می تونی صبر کنی لایت بگیر باهاش ور برو تا win mob 7 بیاد رو یه گوشی بگیری.نقل قول:
داداشی این کار رو کردم ولی ساعت اومد به جای باترینقل قول:
من مشکلم این هست رو باتری که میزنم صفحه کار نمیکنه
ولی بغلش کار میکنن
فقط باتری کار نمیکنه
شما باید لارج ایندیکیتور رو فعال کنینقل قول:
نقل قول:... و دوباره نمايش ساعت رو غير فعال كني.نقل قول:
کجاس حالا؟
ممنونم از راهنماییتون
2-3 تا سوال دارم لطفا دوستای اهل فن جواب بدن
1-آیا اگر یه کم دیگه صبر کنیم مایکروتل یا هرجای دیگه ای خودشون فارسی ساز نصب میکنن روی این گوشی که وقتی میخریم روش نصب باشه؟
2-آیا اپرای این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟
3-مسیج فارسی چطور؟میشه فرستاد یا دریافت کرد؟
قیمت بدون گارانتیش هم اگه بگید ممنون میشم چون اگه اشتب نکنم یکم رفته بالا.
قربان همه
1 نه فکر نمیکنم همچین کاری بکنن چون تا الان سابقه نداشته بعدشم اصلا مشکلی نیست که بگیم ما نتونیم و باید خوده گارانتی کننده فارسی ساز نصب کنهنقل قول:
2 میشه مشکلش رو حل کرد خیلی راحت
3 اگه یه فارسی ساز نصب کنی بله وگرنه نمیشه
البته منظورم من از فارسی ساز قابلیت خوندن و نوشتن فارسی هست و اگه منظورت اینه که کل منو ها فارسی بشه به هیچ وجه نمیشه این کارو کرد و باید خوده مایکروسافت این کارو انجام بده
قیمت هم اگه بالا رفته که نمیدونم ولی قبلا 260 تا 280 بود
ضمن تشکر از شما باید بگم منم منظورم فقط همون خوندن و نوشتن بود نه اینکه عین این پیرمردا کل گوشی فارسی بشه :دینقل قول:
راستی میشه بفرمایید اپرا رو چجوری میشه مشکل فونتش و حل کرد؟چون من یه جورایی همین چند روز دارم میرم این گوشی و بخرم
خود اپرا 10 هیچ مشکلی نداره و مشکل در اپرای مینی ست که فقط در هیلتر شکن داشتن به نسخه اصلی برتری دارد.نقل قول:
سلام
مدتهاست دارم اين تاپيك رو و تاپيك 5800 رو دنبال مي كنم. عصر بلاخره ميخوام برم بعد از 7 سال گوشي جديد بخرم. هنوز بين نوكيا 5800 و لايت مرددم، همونطور كه از خط اول نوشته ام معلومه من دير به دير گوشي عوض مي كنم و گوشيه عمري مي خوام، مي دونم جاي اين تاپيك اينجا نيست اما اگر ممكنه دوستان در همين تاپيك يا پيام خصوصي يكي رو پيشنهاد بدن. ممنون مي شم.:11:
البته بگم در انتخاب لايت چند مورد هست كه هنوز به يك نتيجه كلي نرسيدم:
1 آيا ويندوز موبايل واقعا سنگينه؟
2- كيفيت تصوير لايت هست، البته از نزديك نديدم اما روي كاغذ گويا كيفيتش چندان دلچسب نيست، دوستان كيفيت تصوير در چه حده؟
3- براي فارسي نوشتن برنامه متعددي هست، آيا اين برنامه ها كار راه بيانداز هستند؟ براي ارسال پيام و تايپ و اديت متن؟
1: والا گوشیهاش که سبکه وزنشون ولی کلا برنامه زیاد نصب کنی هر سیستم عاملی باشه سنگین میشهنقل قول:
2: کیفیت لایت 65000 رنگه و 5800 16 میلیون رنگ
3: بله فارسی ساز داره که عالی هم کار می کنه
از اونجایی که 5800 داشتم پیشنهاد می کنم هیچوقت سراغ 5800 نرین مطمئنا لایت خیلی بهتر و کاملتره
ممنون از جوابتوننقل قول:
فقط مي شه لطفا بگيد لايت چه برتري نسبت به 5800 داشته كه به اين نتيجه رسيديد كه 5800 رو انتخاب نكنم؟
همين كه ويندوز موبايل هست يك مزيت خيلي بزرگه.نقل قول:
5800 هم تو رده ي سيمبين ها گوشي قوي نيست و بازي هاي خفني كه الان واسه سيمبين مياد روش جواب نميده.
ولي اگه دير به دير گوشي عوض ميكني به نظر من بيشتر هزينه كن omnia 2 بگير
سلام پست سوم است کسی قبله نما سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟
نگفتین opera mini چجوری مشکل فونت فارسیش حل میشه؟
سلام . یه حرفه ای پیدا میشه که لطف کنه مشکل سنسور رو به طور کامل و مفصل و واضح بیان کنه . با تشکر ....
دوستان من بازیه nfs undercover رو نصب کردم . منوی بازی هم اجرا شد ولی وقتی میخوام وارد مسابقه بشم ، یه اروری میده بنام T-Page . کسی راه حل این مشکلو میدونه ؟
منم دقیقا مثل شما هستم این ارور رو میده و میاد بیروننقل قول:
کلا فروم b7300 خیلی ساکت شده و همین طور غیرفعال نه برنامه ای برای این گوشی معرفی میشه نه بازی و..:41:
اگر 5800 خریدی می فهمی که چقدر علاقه داری که زود عوضش کنینقل قول:
ولی وقتی از خانواده امنیا میخری اصلا دلت نمیاد گوشی رو بفروشی کلا سری امنیا نسبت به سری اکسپرس موزیک نوکیا یک چیز دیگن
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
اگر سنسور چرخش صفحه نمایشتون فعاله غیر فعالش کنین بعد برین توی بازی ببینین بازم ارور میده یا نهنقل قول:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
دوست خوبم توی این سایت سرچ کن اگر تو پی سی ورد پیدا نمی کنی:نقل قول:
getjar.com
سلام
درمورد دوستی که دنبال قبله نما هستن فکر نمیکنم که قابل اجرا باشه چون باید سنسور های مخصوصی برای این کار گوشی داشته باشه
درمورد دوستانی که میگن چرا اینجا ساکته به خاطر اینه که کلا پی سی ورد قسمت پاک پی سیش فعال نیست
سلامنقل قول:
کلا پی سی ورد قسمت پاک پی سیش فعال نیست
کجا فعاله؟
یه سری هم اونجاها بزنیم!