منم دیشب با داداشم دقیقا روی همین موضوع فکر میکردیم :31:نقل قول:
این قدیسه محترم حتما باید چادر بر سرش باشه (در صورتی که هیچکدوم از اعضای خانوادش چادری نیستن!)
Printable View
منم دیشب با داداشم دقیقا روی همین موضوع فکر میکردیم :31:نقل قول:
این قدیسه محترم حتما باید چادر بر سرش باشه (در صورتی که هیچکدوم از اعضای خانوادش چادری نیستن!)
اقا بذاريد من داستان رو تعريف كنم كه چي ميشه ::
جهان زنده ميمونه يعني تو حالتي پيداش ميكنن كه هنوز نبض داره ! يلدا هم كه خودشو معرفي كرد به احتمال زياد تبرعه ميشه يا حداقل كم آب خنك ميخوره بهزاد يلدا رو ميبخشه و دوباره ميرن سر خونه زندگيشون بعدش هم اين مهتاب با اون دكتره مزدوج ميشن و....
قشنگی این فیلمای ایرانی اینه که بیننده از اولین قسمت فیلم میتونه آخرین قسمت رو حدس بزنه :31:
باور کنید ما داشتیم فیلم میدیدیم داداشم گفت این یلدا آخر با چوب میزنه تو سر منصور بعد ستایش رو میرسونه به دست ننه ش :31:
همه فیلمای ایرانی آخرش خوب تموم میشه :2:
بله دقیقاً خیلی بعیده یکی بچه های زنشو مثل بچه های خودش بزرگ کنه و خودشم بچه دار نشه و تازه بر فامیل خونی خودش مثل خواهر و خواهر زاده هاش ترجیح بده. به قول رحمت حمل بر خودستایی نباشه اصولاً بنده هم که تا حدودی آرمانگرا تشریف دارم:20: ، دیگه داره حالم از این جهان تا حدودی و از مهتاب به شدت به هم میخوره :2:نقل قول:
تو اون سریال ترانه مادری هم اون عمشون چی بود اه اه :2:
حالا بازم چادر رو درست و حسابی می پوشیدن و بتونه کاری و آرایش اینا نمی کردن باز می شد تحملشون کرد.
تا حالا بهترین شخصیت پردازی که از یک دختر جوان چادری و مذهبی که دیدم تو تلویزیون مربوط به سریال صاحبدلان با بازی عالی باران کوثری بود، چه از لحاظ پوشش و چه از لحاظ واقع گرایانگی (عجب اصطلاحی)
شاید قتلی که یلدا مرتکب شده برای دفاع از خودش بوده و به طور غیر عمد سیروسو کشته باشه.
با اون اعترافی که با گریه و زاری دیشب انجام داد، نشون داد که نه عرضه یه زندگی آرومو داره نه عرضه خلافو:31:
منم میگم آخرش برمیگرده به کانون گرم خانواده:2:؛ با بهزاد به زندگیشون ادامه میدن.
چون حتی اگه مهتاب هم بخواد مادر مهتاب حاضر نیست بهزادو تحمل کنه، حق هم داره، درستشم اینه که بهزاد تا آخر عمرش، یلدا رو با همه بدیها و ننگهاش تحمل کنه چون خودخواسته و آگاهانه به سمتش رفته بود.
چند جا خوندم میگن بازیگر نقش جهان قهر کرده بخاطر کمرنگ بودن نقشش. و برای همین نویسنده هم جوری نوشته که جهان
گم میشه ...شما چی فکر می کنید>>؟
آره خبرش رو چند صفحه پیش دوستان کذاشته بودن ولی به نظر نمی یاد درست باشه آخه کجای نقش جهان کمرنگه...نقل قول:
فکر کنم امشب دیگه اخرین قشمتش باشه؟
شایعه س بابا ... آخه جهان یه دفعه که گم نمیشه.نقل قول:
چند جا خوندم میگن بازیگر نقش جهان قهر کرده بخاطر کمرنگ بودن نقشش. و برای همین نویسنده هم جوری نوشته که جهان
گم میشه ...شما چی فکر می کنید>>؟
اگه اینجوریه ستایشم بره اعتراض کنه که چرا کووووره ... این دو سه قسمت آخری بیان بیناش کنن :31:
نه بابا 50 قسمتهنقل قول:
دیشب 46 یا 47 بود
پايان «دلنوازان» و چند شايعه
خبرگزاري فارس: آخرين قسمت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» فردا شب درحالي به روي آنتن ميرود كه شايعه تغيير پايان اين سريال به دليل قهر يكي از بازيگران هنوز به قوت خود باقي است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، آخرين قسمت مجموعه تلويزيوني «دلنوازان» فرداشب ساعت 20:45 به روي آنتن خواهد رفت.
بنابراين گزارش، طي روزهاي گذشته خبري مبني بر قهر «پرويز فلاحيپور» بازيگر نقش جهان نيز منتشر شد كه بلافاصله از سوي مهران مهام يكي از تهيهكنندگان سريال تكذيب شد. اما حذف يكباره فلاحيپور از سريال آن هم درست همزمان با داغ بودن تنور اين شايعات، بر صحت اين مطلب افزود و آخرين قسمت اين مجموعه تلويزيوني فرداشب درحالي روي آنتن ميرود كه پايان اين سريال با رفتن فلاحيپور دستخوش تغيير شد.
همچنين از دلايل ترك سريال توسط پرويز فلاحيپور از سوي برخي از منابع خبري، اعتراض به كمرنگ بودن نقش جهان و متقاعد نشدن سهيليزاده در پررنگتر شدن اين نقش اعلام شده است.
به گزارش فارس، داستانهاي اين سريال را «عليرضا كاظميپور» و «سعيد جلالي» نوشتهاند و در گروه فيلم و سريال شبكه سه سيما توليد شده است.
«مهران مهام» و «ايرج محمدي» تهيهكنندگان اين سريال هستند و بازيگراني نظير سياوش خيرابي، شاهرخ استخري، زهره فكور صبور، فريبا كوثري و پرويز فلاحيپور در آن ايفاي نقش كردهاند.
سلطانمحمدي: جوانهاي «دلنوازان» حريمها را شكستهاند
خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اين كه «دلنوازان» از منطق بسيار اندكي برخوردار است، گفت: مجردها و جوانان «دلنوازان» حريمها را شكستهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«حسين سلطانمحمدي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال «دلنوازان» ساخته «حسين سهيليزاده»، گفت: اين سريال به ظاهر موضوع جوانان و ازدواج را در نظر گرفته و ما ميبينيم كه كارآكترها نيز مانند «رعنا» و «جهان»، «بهزاد» و «يلدا»، «روشنك» و «رامين» زوج، زوج هستند و همچنين قرار است دكتر «فرهاد زند» و «مهتاب»، «الهام» و يكي از جوانان باقي مانده در قصه سريال هم، با يكديگر ازدواج كنند و اينها دو به دو جلو ميآيند.
وي در ادامه با اشاره به اين كه در «دلنوازان» يك داستان پليسي هم وجود دارد كه در مجموع خوب در نيامده، گفت: در اين سريال، همه كاراكترها منفي و سياه هستند، زنها همه منفياند و در اين ميان، روابط بسيار خشك و غلط از كار درآمده است.
سلطانمحمدي تصريح كرد: «رعنا» زن قانوني «جهان» است، اما بدون اطلاع شوهرش با مرد غريبه صحبت ميكند و آنچه ميشنود عليه همسرش به كار ميگيرد، اين موارد و روابط كاملاً غلط هستند. يا به طور مثال «بهزاد» در يك سفر به «يلدا» دل ميبندد كه اين مسأله خيلي غيرمنطقي در داستان جلوه ميكند و به هر حال ميشد تمهيدات بهتري براي روايت آن انديشيد. در اين ميان اعتراض كميسيون مجلس در مورد اين سريال چندان هم بيراه نيست كه ميگويند مجردهاي اين سريال حريمها را شكستهاند.
وي گفت: تمام كاراكترهاي زن منفياند و جوانها هم از پختگي بهرهمند نيستند. اگر قرار باشد سريال «دلنوازان» نمادي از جوانهاي ما بعد از انقلاب باشد، در اين قصه نبايد اينگونه به جوانها نگاه ميشد چرا كه اين جوانها، قدرت اداره خود را ندارند و نياز به آدمهايي دارند كه آنها را بچرخانند! به طور مثال «اتابك»، «بهزاد» را ميچرخاند، «منصور»، «يلدا» را ميچرخاند و «جهان» هم بچهها را ميچرخاند و اين سريال بازتاب منفي از جامعه جوانان را نمايش ميدهد.
او در ادامه افزود: «الهام» چشمش به روي چه چيزي بسته شده است؟ اينها بازتاب چه شرايطي از جامعه است؟ در اين سريال چه دلي نواخته ميشود؟ چرا تمام كاراكترها در بدبختي جلو ميروند؟ چرا كاراكترها همه عبوساند؟ در شرايطي كه جامعه نياز به شادي و اميد دارد كداميك از موارد اين سريال شاد و اميد بخش است؟ من نميدانم اينها آگاهانه ساخته شده يا كارگردان نميداند دارد چه كار ميكند؟ چرا كه در كل سريال توهين و تحقير زياد است و داستان پشت داستان!
وي گفت: چرا «اتابك» زميني را به نام دخترش زده و با اين مسئله دعوا راه مياندازد و همچنين استنباط اوليه «يلدا» براي پذيرش دختر خانواده چه بوده؟ آيا او فكر آزمايش ژنتيك را نميكرده؟ بعد از آن روند سريال تغيير پيدا كرد و كاراكترها در نوعي ناداني به سر ميبرند و 90 درصد داستان تلخ است و جوانان يك آژانس را نميتوانند اداره كنند. در صورتي كه براي اثبات شايستگي، ميتوانستند بر مشكلات غلبه كنند. در اين ميان كارگردان نيز، داستان را ساده فرض كرده و آن را به زور ميچرخاند.
خبر تکراری......
واااااااااااااااایییییییی ییییییی :19:
مگه در عرض چندسال استخون آدم تو قبر می پوسه که طرف یه تیکه گوشتش هم نمونده بود :2:
کافی بود فقط یکم بازیگره رو تو خاک می غلتوندند نه اینکه این افتضاح رو به بار می آوردن :31:
خوب همونطور که گفتم قاتل اصلی همون منصور شد
ولی جل الخالق.....جهان مرد!!!! :18:
اون از آژیر کشیدن دیروز پلیس بغل بانک!!
اینم از دادن خبر مرگ جهان!!!
یعنی واقعا نویسنده فکر نمی کنه که به هر کی اینطوری خبر مرگ شوهرشو بدن ، در جا سکته میکنه؟؟
چقدر یلدا بد گریه میکنه!!!
اصلا بازیگر خوبی نیست!!
ضمنا چرا اینجا هر چی پیش بینی میکنه ، درست درمیاد؟؟
این منصور این قسمت های آخری چه پر دل و جرات شد! (بر خلاف تصور من):18:
خوب خدا رو شکر که ازواج (جمع مکسر زوج!!) به هم رسیدند...:27:من عاشق صحنه های عاطفیم!!:دی
پس معلوم شد این که میگفتن پرویز فلاحی پور (جهان ) قهر کرده ... درست بوده .
ولی دمش گرم یه هیجانی به فیلم داد :دی
معلوم شد شایعه، همچین الکی نبوده...نقل قول:
ولی میگم زحمت بازی نکردن پرویز فلاحی پور افتاد رو گردن این بازیگر پلیسه!!:27:
وقتي يلدا از كشتن پدرش ميگفت ظاهرش كپي الانش بود
.
.
.
بعد استخاناي پدرش چنان پوسيده بود كه انگار فسيل دايناسورن:31:
اون استخونای سیروس بود !!!!نقل قول:
اناله الله و انا الیه راجعون ، جهان هم به دیدار معبود شتافت ! :دی
کلا این منصور خیلی ضایع بود ! ...
از الان هم میشه پیش بینی کرد که فردا تو لوکیشن بیمارستان یلدا بچشو به دنیا میاره و زنده هم میمونه
(توجه: تو بیمارستان مهتاب اینا این اتفاق میافته چون به غیر از این بیمارستان انگار بیمارستان دیگه ای تو تهرون نیست و جالبه تو تمام زمینه ها هم سررشته داره و در ضمن به همه هم نزدیکه)
قهر کردن جهان هم کاملاً مشخص شد چون حتی جنازه رو هم نشون ندادن.
فکر کردم فیلم به خوبی تموم میشه
اما...
به نظر شما بهزاد یلدا رو میبخشه؟
اگه نبخشه كه فيلم ايراني نيست:20:
مگه ندیدی چطور اشک میریخت براش؟؟؟نقل قول:
:46:
دقیقا!!! :31:نقل قول:
از الان هم میشه پیش بینی کرد که فردا تو لوکیشن بیمارستان یلدا بچشو به دنیا میاره و زنده هم میمونه
(توجه: تو بیمارستان مهتاب اینا این اتفاق میافته چون به غیر از این بیمارستان انگار بیمارستان دیگه ای تو تهرون نیست و جالبه تو تمام زمینه ها هم سررشته داره و در ضمن به همه هم نزدیکه)
چقدر این یلدا گریه میکنه ... فکر کنم چون بلد بوده گریه کنه راش دادن تو فیلم ... :31:
به همه تسلیت میگم بابت این که جهان مرد، ولی قضیه مشکوکه ... بر خلاف تصور همه مون یه دفعه جهان مرد !!
ولی فکر نکنم جهان قهر کرده باشه، بعد از این همه وقت که فیلم رو بازی کرده دو سه تا قسمت آخر که قهر نمیکنه بره ...
بهزاد نباید یلدا رو ببخشه ...نقل قول:
آخرش باهات شرط میبندم بهزاد به یلدا میگه منو ببخش :2:
دقيقا!!!!:2:نقل قول:
بايد ببخشه!!!!!!!!
این قسمتش واقعا غم انگیز بود:31:
آره ...نقل قول:
من که خیلی دلم واسه منصور سوخت :31:
قسمت فردا احتمالا تهوع آوره!!!نقل قول:
یلدا عفو میخوره (دستور عفو هم احتمالا عید غدیر صادر میشه ، چون نزدیکه) ، رستگار میشه
بچشو بدنیا میاره ، نماهایی از پارک و مسافرت از یلدا و بهزاد و بچشون و زندگی رویاییشون نشون داده میشه
همچنین زندگی روشنک و مهتاب با شوهراشون
جهان که شهید شده ، سهمیه بنیاد شهید میگیرن!!:31::19:
ضمنا اموال جهان رو به نظر من بدن به بهزیستی:31: (چون معمولا آخر سریالا به بهزیستی ختم میشه)
و ضمنا اینکه این بیمارستان 3 تا دکتر بیشتر نداره: دکتر مهتاب ، دکتر زند ، دکتر رفیعینقل قول:
یه پرستار تنفر آمیز هم داره
برای چی ببخشه؟؟نقل قول:
خبر لو رفتن بنگاه و ... رو که امشب گفتن شاگرد بنگاهی داده!!
فکر کنم آخرش باید یلدا بهزادو ببخشه:31:
اتفاقا گریه اون خیلی مصنوعی و افتضاح بودنقل قول:
ضمنا به سهیلی زاده نمی خوره که آخر سریالش غم انگیز باشه!!
پس با من موافقی :46:نقل قول:
فکر کنم آخرش باید یلدا بهزادو ببخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اکثر بچه های اینجا فکر میکردن آخر داستان هم با خوبی تموم شه ... ولی جهان مرد !!
فکر کنم نویسنده ش هر شب میاد به این تاپیک سر میزنه میبینه ما چی میگیم واسه قسمت بعدی میره کل داستان رو عوض میکنه :31:
همونطور که بالا گفتم ، به این کارگردان و نویسنده نمی خوره که آخرش غمناک باشهنقل قول:
ضمنا اینجا که همه پیش بینی ها درست از آب درمیاد
اصلا فکر نمیکنم جهان مرده باشه
سوء تفاهم شده :دی
عین جریان قاتل بوودن یلدا
چقدر دلم واسه بهزاد سوخت
امشب
از اون حرفا بودنقل قول:
مگه ندیدین گفت
حتی گلوله رو هم شناسایی کردن
بابا 2 روزه مرده
یعنی جنازه ش قابل تشخیص نیس؟:31: نکنه توقع داری اسکلت شده باشه:27:
توی جام جم نوشته بود که اخرین سکانسش را توی بیمارستان گرفتند