یکی از دوستان من پارسال 1700 شد مردود شد
الام 2500 شده باز هم مردود شده
این دیگه چه وضعشه ؟
Printable View
یکی از دوستان من پارسال 1700 شد مردود شد
الام 2500 شده باز هم مردود شده
این دیگه چه وضعشه ؟
چی چه وضعشه؟!نقل قول:
خب حتما خیلی دست بالا انتخاب کرده
اخرشم نفهمیدیم قضیه این معدل چی شد!
دوستان عزیزی که از قبولی رتبه 400 در پزشکی شهید بهشتی و 1000 در داروسازی تهران تعجب کردند توجه کنند.
شما مگر بومی گزینی را فراموش کردید؟خیال کردید بومی گزنی را کلا برداشتن؟نخیر عزیزان من.الان توضیح میدم که روشن بشید.
سال 87 :80 درصد بومی گزینی و 20 درصد غیر بومی گزینی بود.(البته اگه دقیق حساب کنیم 88 درصد 12 درصد)
یعنی 80 درصد سهمیه 6 استان تهران مرکزی قم قزوین سمنا مرکزی
20درصد سهمیه 24 استان دیگر کشور!!!
سال 88 : 60 درصد بومی گزینی و 40درصد غیر بومی گزینی(البته اگه دقیق حساب کنیم 56 درصد 44 درصد)
یعنی 60درصد سهمیه 6 استان مذکور و 40 درصد سهمیه 24 استان دیگر کشور
به نظرتان بازهم 60 درصد سهمیه برای 6استان و 40 درصد سهمیه برای 24 استان تفاوت زیادی نیست؟
سال گذشته تا رتبه 35 غیر بومی و تا رتبه 1054 بومی پزشکی شهید بهشتی قبول شده بودند!!!
ولی امسال تا رتبه 200 غیر بومی و تا رتبه 500-600 بومی (شایدم بیشتر) پزشکی شهید بهشتی قبول شدن.
فکر نکیند که بومی گزینی کلا برداشته شده است.حال خودتان تصور کنید سال پیش چه فاجعه ای رخ داد!
پس شهرستانی ها با رتبه 300 انتظار دانشگاه ایران را نداشته باشند در حالی که تهرانی با 400 به راحتی در پزشکی شهید بهشتی قبول می شوند.
دوستان سلام
دوست عزیز فکر میکنم اشتباه میکنینقل قول:
نخیر دوست عزیز تو کارنامه که نوشتن معدل در گزینش نهایی
این که توی رتبه تاثیر میزاره درسته
یعنی معدل در تراز یا نمره تاثیر گزاره و اون هم در رتبه
علی علی
اصلا یکی مفهوم این گزینش نهایی رو توضیح بده!!
گزینش نهایی مگه این انتخاب رشته اینا نیس؟
البته فک کنم اونایی که امتحان نهایی نداشتن 100% تاثیر همون کنکور باشه. یعنی معدل اثر نداشته باشه.نقل قول:
نفر اول تجربی که نهایی داشته!
مگه مال چند سال پیش هست
بنده خد ا متولد 68 نیمه اوله اون موقع هم نهایی بوده !
من مكانيك قوچان قبول شدم.همكلاسي نبود؟
یه آمار دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید...دوست من 36000 منطقه 3 شده...بعد مهندسیه معماریه غیر انتفاعیه شیراز رو آورده...اونوخ من با 6000 آمل رو هم نیاوردم...من حس میکنم اینا الکی مال اونایی که خارج از کشورن تصحیح میکنن...فکر میکنن ما تفننی کنکور دادیم...خبر ندارن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه من خیلی تعجب کردم...میخوام اعتراض بزنم ولی نمیدونم کجای سایت سنجش باید بزنم..میشه یکی هی لینکی چیزی بده؟
میدونم که تاثیری نداره...ولی میخوام بیام ایران خرشونو بگیرم و بگم که من تو سیستم هم اعتراض زدم...
یهو دیدید فردا اومدم تو تی وی دعوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر اول تجربی و زبان یک نفر بوده قبلا هم کنکور داده بوده رتبش 30 شده بوده ولی گفته به دلایل شخصی نرفنم و رفته سربازی برای اطلاعتون سازمان سیجش بهش شک کرده و دوباره ازش امتحان گرفتن :نقل قول:
سازمان سنجش بدلیل شک داشتن به نفر اول کنکور تجربی و زبان دوباره از او امتحان گرفت.
عبدالرسول پورعباس عصر سه شنبه در مراسم تقدیر از برترینهای کنکور سال 88 پس از اعطای لوح تقدیر به رستگار رحمانی تنها از جوانرود که دارنده رتبه های اول گروههای آزمایشی علوم تجربی و زبانهای خارجی کنکور امسال بود، گفت: رستگار رحمانی سال 82 دیپلم می گیرد و تا سال 85 در کنکور شرکت نمی کند. سال 85 پس از شرکت در کنکور موفق به کسب رتبه 30 در گروه آزمایشی علوم ریاضی می شود اما به دلیل اینکه به سربازی اعزام می شود نمی تواند به دانشگاه راه یابد.
وی افزود: رحمانی با شرکت در کنکور 88 رکورد شکست و در دو گروه آزمایشی رتبه اول را به دست آورد. در کنکورهای گذشته بودند افرادی که موفق به کسب رتبه اول در یک گروه آزمایشی و دوم یا سومی در گروه دیگر می شدند اما اینکه داوطلبی در دو گروه آزمایشی رتبه اول را به دست آورد بی سابقه بوده است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: وی معدل پائینی را در هنگام ثبت نام درج کرده بود و سازمان سنجش شک کرد و از وی خواست تا در امتحان مجدد سازمان شرکت کند که در این آزمون نیز موفق شد و درصد بالایی را از دروس به دست آورد.
وی ابراز امیدواری کرد رستگار رحمانی تنها از برجستگان آینده باشد.
رستگار رحمانی تنها نیز در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین سازمان سنجش گفت: اینکه در سالهای 82 تا 85 اقدام به شرکت در کنکور نکردم دلیلش محفوظ بماند برای خودم اما در سال 85 به دلیل اعزام به خدمت سربازی نتوانستم به دانشگاه راه یابم.
تابناک
بابا آخرین رتبه ی منطقه 3 "58000" هستنقل قول:
پوری راست میگه...میشه حدود 130000
تازه یکی دیگه هم هست شده 130000 منطقه 3
بعد مدیریت بازگانیه غیرانتفاعیه آمل رو آورده
اون رشته ی انسانی بود...خودم کارنامشو دیدم بابانقل قول:
بابا آخرین رتبه ی منطقه 3 "58000" هست
تازه کشوریش شد 300 و خورده ایی هزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این آمارای تابلو پاک آبروم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مردم رفیق دارن و مام رفیق داریم ..همه ناباب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، اگه بحث کردن اینی هست که شما داری میکنی، همون بهتر که بلد نباشیم!نقل قول:
در هر صورت نمیخوام خیلی بیشتر از این وقت بذارم ولی این غرور خنده داری که داری منو یاد سال ورود خودمون میندازه ، کسایی که بار اولی بود که پاشون به دانشگاه رسیده بود و فکر میکردن تخم فیل شکوندن که این دانشگاه قبول شدن!!! حالا اگه میومدی اینجا، خودم شخصا بهت توضیح میدادم که دانشگاه چه جور جائیه؟!
من اونو نوشتم تا بهت تذکر بدم تعصب و مهمتر از اون تفاخر، اصلا پسندیده نیست !
آقا سلام دوباره!نقل قول:
اول بگم كه من گفتم كه ما بحث كردن بلد نيستيم و منظورم شما به صورت خاص نبودي!
ببين رفيق من فك كنم شما عمران ميخوني و من اين حق رو به شما ميدم كه از اون پست هاي اول من ناراحت شده باشي چون يه ذره راجع به عمران منظورم رو بد مطرح كردم! مقصود من فقط معرفي رشته م.شيميه كه نسبت به عمران كمتر شناخته شده چون عمران زياد نياز به معرفي نداره. و اين بحثا هم اگه راستشو بخاي از انتخاب يه نفر بين ايندو شروع شد كه من سعي كردم رشته خودم رو بش معرفي كنم چون من هم مدت مديدي بين عمران و مهندسي شيمي شك داشتم! شايد در اين بين جاهايي هم عمران تخريب شده كه بلاشك بدون قصد وغرض بوده !من همچنان از رشتم دفاع ميكنم ولي شما ميگي بقيه بايد قضاوت كنن!چرا ؟ شما به كي قول دادي كه با من بحث نكني؟ شما اگه ميتوني بيا و جواب اينو بده تا جفتمون بيشتر از هم ياد بگيريم! اينجا كسي با كسي دعوا نداره و دادگاه هم نيست كه بحث قضاوت مطرح باشه! من از اين به بعد فقط راجع به م.شيمي صحبت ميكنم فقط شما هم راجع به عمران اگه علاقه به بحث داري البته! كه ميتونيم يه تاپيك جدا باز كنيم.
ولي راجع به عمران هم بگم كه من نسبي صحبت كردم ومن خودم شخصا عاشق گرايش آفشور يا فراساحل توي ارشد عمران هستم و بعدش هم راجع به دانشگاه صحبت كردم كه هنوز هم روش هستم و ميگم كه دانشگاه بسيار مهمه!
اينا ممكنه به هيچي ربط نداشته باشه! ولي من سعي ميكنم همديگر رو روشن كنيم همين!
ان شا الله موفق باشي ! يا حق
با سلام خدمت دوستان
من دو تا سوال برام پیش اومده دیگه نمیدونستم کجا باید بپرسم
1. من حقوق دانشگاه تهران ( واحد پردیس قم ) قبول شدم . محل ثبت نام من کجا میشه ؟ یعنی باید برم تهران ثبت نام کنم یا قم؟
2. من متولد شهریور 69 هستم . آیا برای ثبت نام دانشگاه به مدرک خاصی از طرف نظام وظیفه نیاز دارم؟
دوستان عزیز
هر کسی رتبه ای از دوستان داره توی تاپیک زیر بگه
میخوایم یه مرجعی درست کنیم که بچه هایی که سال بعد کنکور دارن دستشون بیاد رتبه ها
کد:http://www.forum.p30world.net/showthread.php?t=349393
در مورد سوال اولت فکر کنم باید بری خود دانشگاهی که قبول شدی(البته شک دارم.از بقیه هم بپرس) ولی در مورد سوال دومت تو خود اطلاعیه سنجش بود که متولدین 69 به بعد برای معافیت تحصیلی نیاز به کار خاصی ندارند.نقل قول:
رتبه ی من توی منطقه ی 2 شده 322نقل قول:
ای بابا !! حالا من چیکار کنم؟ ... عجیبه ها ... هنوز محل ثبت نام خودمونو نمیدونیمنقل قول:
سلام دوستان من برق قدرت چمران اهواز كسي از دوستان چمراني هست؟؟؟
سلام دوستان من برق قدرت چمران هستم كسي از دوستان چمراني هست؟؟؟
سلامنقل قول:
رتبه ی من توی منطقه ی 2 شده 322
تبریک میگم
تو همون تاپیک لطفا رتبه ی خودتون و دوستان و آشنایان رو با محل قبولی و منطقه بگین
ممنون
آقا کسی نبود به من بگه چه جوری میتونم اینترنتی اعتراض بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوستان;کارنامه نفر اخر کنکورو داشتین بزارید یکم بخندیم
سلامنقل قول:
ممنون . چشم . توی تاپیک گذاشتم
آقا مازندرانی کسی نداریم قبول شده باشه ؟!ً!!!!!!!! من چرا آخه اونجا در اومدم با این همه اوبهتی که داشتم !!!!!
احسنت!نقل قول:
اينجور كه ميفرماييد شما از من از نظر سن بزرگتريد و از پيشكسوتان جامعه آموزشي هستيد و احترامتون واجبه پس اگه خداي نكرده توهين شده من عذر مي خواهم!
در ضمن من گفتم "ما" كه خودم رو هم شامل ميشد. حقيقتا ممكنه منم بحث كردن بلد نباشم ولي حداقل سعي خودم رو ميكنم .
يكي ديگه از مشكلامون توي بحث همينه كه وقتي به يه جاهايي ميرسيم كه خودمون بهتر ميدونيم كجا هاست ميگيم ما ديگه وقت نداريم يا بچه ها گفتن بحث نكنيد! وقت شما محترمه ولي اين شما بوديد كه بحثو شروع كرديد و من پاسخگو بودم حالا اگه دوست داشته باشيد از اينجا به بعد وقت نداشته باشيد بحث ديگست!
شايد ما ديد درستي ازشرايط دانشگاه نداشته باشيم كه طبيعيه ولي يه سري چيزا از مسلماته و اظهرمن الشمسه كه يكيش اعتباره تهران من تا جايي كه دوست داشته باشي از اين موضوع دفاع ميكنم و به خاطرش اگه لازمشه علاوه بر اون چيزيكه گفتي خيلي چيزاي ديگه شبيهه اونم ميشكنم! چون اگه تهران دانشگاه نباشه هيچ جاي ديگه دانشگاه نيست. حداقل تو ايران
من كه غروري توي خودم نميبينم و اگرم كس ديگه ميبينه و ياد خودش ميفته حتما اون اوائل يه مشكلي داشته! رتبه هاي بچه ها هم اينو نشون ميده كه واقعا اون كاري كه شما گفتي توسط اونا انجام شده مگه اينكه رتبه زير 1000منطقه1 كار راحتي باشه آوردنش ؟:41:
اگه ميتوني اون دلايلتو چند تاشو بگو آشنا شيم!
فعلا در پناه حق!
سلامنقل قول:
خوب همین دیگه عزیز دل برادر..... شما میای واسه یه رشته تاریخ فوت صادر می کنی بعد می گی رشته خودم خیلی توپه....
از همون اول اگه فقط رشته م شیمی رو معرفی می کردی و رشته مقابلش رو تخریب نمی کردی اصلا این بحث ها پیش نمیومد....
یه نگاهی به پست هاتون بکنید....... بیشتر از اینکه از م شیمی که به گفته خودتون خیلی بهش علاقه دارید اسم ببرید از دانشگاه تهران صحبت کردید و هی گفتین دانشگاه تهران اله است دانشگاه تهران بله است.......!!!!! این یعنی چی؟ یعنی مهندسی شیمی رشته خوبیه یا دانشگاه تهران آخرشه؟؟؟؟؟؟!!!
من می گم سعی کن بیشتر به رشته نگاه کنی .... بیشتر رشته برات ارزش داشته باشه.... بعد به دانشگاه نگاه کنی و بهش ارزش بدی.... ولی شما همش......................................
شما در جواب پست من که شما رو مخاطب قرار داده بودم گفتید:(( ما بحث کردن بلد نیستیم)) می شه بفرمایید منظورتون از ما کی بوده؟ یعنی من و خودتون!!!!!! یا من و هرکسی مخالف شما نظر بده؟؟؟؟!!!!
راستی یادت نره یه منبع موثق واسه فهمیدن بازار کار رشته ها واسه من معرفی کنی که نرم سراغ نیازمندی همشهری............
قربانت....
موفق باشی
آقا یه خبر جالب!!
طرف رتبه 90 منطقه 1 یا140 کشوری آورده!! برق شریف قبول نشده!!!=))
اون كه سال 82 ديپلم گرفته چجوري متولد 68 ميشه؟؟؟؟ :18:نقل قول:
سلام بچه ها آقا كيا امروز رفتن دانشگاشون ثبت نام چه خبر بود؟
نقل قول:نقل قول:سلام رفيق من نظرت رو به پست بالا كه توسط خودت نوشته شده جلب ميكنم تنها جايي كه من بات راجع به دانشگاه صحبت كردم اونجا بوده اونم 2 خط ولي اين در جواب اون افسانه ي زيباي ازدهاي جنابعالي بوده.نقل قول:
بقيه جاهايي كه من از دانشگاه تهران صحبت كردم كه فك كنم 1-2 پسته در جواب به يكي ديگه بوده كه بحثش كلا سر دانشگاه بوده نه رشته !
لزومي نداره من همه ي پستهام مربوط به شما باشه . بعد وقتي ميگم بحث كردن بلد نيستيم ناراحت ميشيد.
مورد دوم هم اينه كه شما به جاي اينكه بحث كلي بكنيد ميريد ميچسبيد به يه جمله كوتاه كه طرف كرده و بحث هاي حاشيه اي ميكنيد منظورم از "ما" كساني بودند كه با بنده در حال بحث بودند مشكلتون همين بود!
راجع به منبع موثق هم الان خدمتت عرض ميكنم .چون خيلي داري اصرار ميكني.
من 2 تا برادر دارم كه يكيشون ليسانس مكانيكش رو توشريف گرفته يكي ديگشون هم ليسانس مهندسي شيميش رو تو تهران الانم جفتشون دكتراشون رو تو آمريكا دارن ميگيرن. يه پسر عمه هم دارم كه ليسانس و فوق عمرانش رو تو پلي تكنيك گرفت اونم الان دكتري عمرانش رو از امريكا گرفته. من با همه ي اينا صحبت كردم و همشون اولويت اين سه رشته رو براي كار در درجه اول سيالات بعد م.شيمي بعد جامدات بعد عمران ميديدند.
و تاكيد بسيار زيادي روي دانشگاه خوب داشتن در مقطع ليسانس.اينا چيزيو اثبات نميكنه چون نظر 3 نفره.
علاوه بر اون من توي 2 هفته قبل انتخاب رشته كل دانشگاه هاي موجوددر تهران رو رفتم و با دانشجو هاش و اساتيدي كه تو دانشگاه بودن در مورد سه رشته مكانيك عمران و مهندسي شيمي صحبت كردم خوده عمراني ها ميگفتن كه عمران واقعا افت كرده ولي مهندسي شيمي يه رشته ي نو و از زير شاخه هاي رشته مادر سيالاته كه حداقل تا وقتي اين كشور نفت و گاز داره واسش كار هست! اين حرف من نيست و دوباره نگو عمرانو داري تخريب ميكني و ... بلاشك توي ايران تا چند سال پيش عمران حرف اول رو ميزد در زمينه كار ولي 2تا بحث وجود داره اون چيزي كه توي ايران به عنوان كار در زمينه عمران اجرا ميشه تا حدودي به دانشگاه بي ربطه و بيشتر كارتجربيه به جز موارد خاص !و شما بامدرك خوبت كه احتمالا داري از صنعتي اصفهان ميگيري شرايط خوبي رو براي رقابت با افراد ديگه فراهم كني چون عمران در زمينه كار توي ايران تاكيد ميكنم توي ايران كار علمي نيست از طرفي شما قراره -7 -9ساله ديگه در بهترين شرايط وارد بازار كار بشي چه تضميني واسه ثابت موندن وضع وجود داره؟ از منابع ديگه شما ميتوني به گرايش بچه ها به رشته ها توي چند سال قبل نگاه كني عمران يه زماني رشته اول بود ولي حالا ببينيد رشته چندمه و در عوض رشته هاي علمي مثل صنايع و مديريت كه كار هركسي نيست داره رو بورس مي آد! من ديگه نميدونم شما منبع رو چي محسوب ميكني من نميتونم واست آمار وزارت كار بيارم ولي لااقل فكر مينم اين افراد از نيازمندي ها معتبر ترند.
لطفا منطقي صحبت كنيد !
فعلا در پناه حق!
تو یه سایت مضخرف دیدم زده بود متولد 4 شهریور 68 هس
البته من با خودم میگفتم این قیافش نمیخوره این سنی باشه:دی
نقل قول:
متولد 68 نیست یکبار کنکور داده قبلا سربازیشم رفته منم 82 دیپلم گرفتم متول 64-65 هست
ممکنه بشه ممکنه نشه!!نقل قول:
ببین تو کنکور ملاک معدل نیست ،ترازه.
تراز یعنی میزان سختی اون درس و یه نمره نسبیه که با مقایسه نمرات همه دانش اموزان نمره ترازو بدست میارن.
ضمن اینکه
ممکنه معدل شما و دوستتون یکی بشه ولی اون دروس اختصاصیشو بهتر زده باشه چون ضرایب به این صورته که :ریاضی 12 ،فیزیک :9،شیمی:6 ادبیات 4،دین و زندگی:3،زبان و عربی: 2 مسلماً تراز کل اون بیشتر میشه.
بازم میگم که فقط تراز ملاکه و ممکنه مثلاً شما ریاضیتونو 19 و عربی رو 18 گرفته باشید ولی تراز عربیتون بیشتر بشه چون عربی برای همه سخت بوده ولی بازم تاثیری که ریاضی رو تراز میزاره رو نداره آخه 12 کجا 2 کجا!!!
از کی تا حالا اعتراض زدنیه:46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز خندیدن به دیگران کار جالبی نیست.نقل قول:
البته نفر آخر کنکور دوست منه هر کی بش بخنده با من طرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که عجیب نیست سجاد فولادی هم پارسال رتبش یک شد برق شریف قبول نشد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته سجاد همیشه میگه که بجای اینکه ازم بپرسید که، چرا کامپیوتر زدی؟ بپرسی،چرا برق شریفو نزدی؟!!!
نقل قول:شرمنده من فکر کردم امسالم مثل پارسال تو کارنامه نوشته تاپیر معدل در گزینش نهایی دوباره رفتم نگاه کردم نوشته بود که: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تذکر مهم :* تاثير 15 درصدي معدل کتبي ديپلم فقط براي داوطلباني که سال هاي 84 ، 85 ، 86 و 87 در رشته هاي رياضي فيزيک ، علوم تجربي ، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي ديپلم خود را در مدارس تابع آموزش و پرورش جمهوري اسلامي ايران اخذ نموده باشند اعمال شده است.
خودمم کف کردم والا
اولا ظرفیت برق شریف 120 نفرهنقل قول:
امسال یه جورایی فکر کنم برای جلوگیری از درگیری بعضی رشته های چند تا دانشگاه رو از بومی گزینی معاف کردن امسال اوضاع به نسبت خیلی خوبه john doe هم گفت رفیقش با 85 منطقه 1 برق شریف قبول شده پارسال با حدود رتبه 40 کشوری یرق شریف رد میشدن با این که ظرفیتش 150 نفر بود
البته دخترا رو نمی دونم چرا اعتراض دارن شاید .....
ببین من منظورم این بود که دوتاش یه کنکور رو بدن یعنی سوالایی مشترکی داشته باشن و هردو یه درصد رو بزنن دیگه اینجاست اگه تاثیر معدل وجود نداشته باشه هردو یه رتبه و یه تراز چون هردو شون تو یه جایگاه خاص از دانش آموزان قرار می گیرن حالا اگه تاثیر معدل هم داشته باشه دیگه رتبه هاشون یکی نمی شه (البته اگه معدلاشون فرق کنه)نقل قول:
من اروز رفتتم تهران مركزنقل قول:
يه دفترچه بهم دادن گفتن برو پر كن چهارشنبه با مدارك بيا براي ثبت نام
اصلا نمي دونم چه قدر پول بايد همراهم ببرم؟؟؟؟ :13:
پول که حالا معملوم نمیشه تازه ثبت نام کنی بعد واحد درسی باید بهت بدن اونوقت پول ناقابلو تقدیمشون کنی!:دی
اللبته نمیدونم اول شهریه ثابت میگیر ن یا با پول انتخاب واحدا میگیرن........
من ثبت نام کردم ... 3 .4 ساعت سر پا بودم. انتخاب رشته هم کردم .
از همه چی هم دوتا دوتا کپی بگیرین. از همه چی دو تا کپی میخوان. اونجا کپی هست ولی معطل میشین.
دیگه 2700 هم باید بدین برا پست همونجا.
انگار از شبانه ها همفیش 100 هزار میگرفتن.