با 8500 gtدرست اجرا میشه با رم 2gig
Printable View
سلام من هم همین گرافیک و رم رو دارم ولی بازی هم روون اجرا میشه ولی نمیدونم چرا شخصیت اول اصلا شبیه ادم نیست مثل هشت پا یا یه چیز دیگه هست یا مثلا دوربینش که باید رو صورتش باشه رو کمرشهنقل قول:
سلام من کرک این بازی رو دارم رو سی دیش اما کار نمیکنه میشه دوستان محبت کنن کرکر بازی رو به من بدن یا یه جا آپلودش کنین0
باید با ویستا بازی کنینقل قول:
100% تضمینی:10:
آره دوست من . میشه .نقل قول:
باید اینجا درخواست بدی :نقل قول:
سلام من کرک این بازی رو دارم رو سی دیش اما کار نمیکنه میشه دوستان محبت کنن کرکر بازی رو به من بدن یا یه جا آپلودش کنین0
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
سلام.
آقا هرکی بازی را تموم کرده Save بازی را هم برای دانلود بگذاره.
دمتون گرم
بای بای:40::31:
سلام................ من تو یک مرحله هستم که تو سام تو کنگو هستش و باید بره تو یک اتاق میکروفن کار بزاره......... اتاقه خیلی خفن محافظت میشه.......... با لیزر و کف زمین هم حسگر داره........... من وقتی میکروفونو میزارم ... اونا سریع میان............. به من میگه برو تو سقف قایم شو........... ولی من هرچی سریع کار کنم نمیتونم برم تو سقف... اصلا از دریچه که بالا نمیره............
من چیکار کنم ؟ :41::41:
میشه یه عکس بزاری یا یه کم واضح تر توضیح بدی تا کمکت کنم.نقل قول:
دوست عزیز! در این قسمت از بازی کافیه که بعد از گذاشتن میکروفن فقط خودتون رو به بالا بکشید ولوله رو بگیرید...نقل قول:
صبر کنید که صحبت دشمنان تموم بشه ... وقتی که اتاق رو ترک کردند شما هم از همون در اصلی اتاق خارج بشید.
من مرحله ای هستم که بعد از بمب گذاشتن داخل کشتیه..... emile داره با یکی ملاقات میکنه.... من باید برم تو اتاقشون میکروفون بزارم. مشکل من اینه که وقتی میک میزارم اونا سریع وارد اتاق میشن و منو میبینن... شما دقیق بگید کجا برم که منو نبینن..........نقل قول:
میشه یه عکس بزاری یا یه کم واضح تر توضیح بدی تا کمکت کنم.
مطمئنی ؟ کدوم لوله ؟ ببین وقتی میک رو گذاشتی 4 جور میتونی حرکت کنی و هر کدوم هم به یه لوله ختم میشه .. شما از کدوم لوله بالا رفتی ؟نقل قول:
دوست عزیز! در این قسمت از بازی کافیه که بعد از گذاشتن میکروفن فقط خودتون رو به بالا بکشید ولوله رو بگیرید...
صبر کنید که صحبت دشمنان تموم بشه ... وقتی که اتاق رو ترک کردند شما هم از همون در اصلی اتاق خارج بشید.
خوب اگه اجازه بدید من جواب این دوستمون رو بدم. ببینید شما بعد از کار گذاشتن میکروفون خودتون رو از همون لوله ای که ازش پایین اومدید بالا بکشید. بعد هم بعد از اینکه از لوله بالا رفتید، باید چند لحظه صبر کنید تا Emile و افرادش از اتاق خارج بشن.نقل قول:
موفق باشید
خوب سلام.. من بالاخره تونستم از اونجا بیام بیرون............
بازی تموم شد........ خیلی زود تموم شد........... ممکنه بگید اگه حمزه ( مامور cia ) رو با snipe نکشیم ادامه بازی چجوری میشه ؟ من کشتمش.............
بعد میریسیم به مرحله آخر............. در مرحله آخر سرنوشت اون زنه enrica چی میشه ؟ دوستم میگفت که در یکی از پایان ها سم باید اونو بکشه. ما که ندیددیم...............
ممکنه دوستان پایان های این بازی رو بگن ؟ من که emile رو کشتم ولی enrica سالم موند.. بمب هم خنثی شد............
راستی این آپگرید هایی که سم میگیره کی اضافه میشه ؟ من همه آپگرید ها رو گرفتم ولی هیچکدوم رو ندارم............ از کجا باید بگیریم ؟
ببخشید سیوهای این بازی کجاست ؟
من تا مراحلی رو سیو کردم ولی نمیدونم کجاست
مسیر Save بازی به این آدرس در ویندوز ویستا:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\ProgramData\Ubisoft\SplinterCell4\Save
نه اونم نیست
اقا من يه مشكلي دارم اونم اينه كه :
اولين مرحله اين بازي رو بدون هيچ مشكلي ميرم ولي از مرحله دوم همه او ن چيزهايي تو صفحه مانيتور ديده ميشن مثل يه لامپي كه خاموش روشن بشه هي ميرن و ميان و هر چي هم كه جلو تر ميري اين حالت بيشتر ميشه مشكل از كجا ميتونه باشه
دوستان عزيز من ورژن يك اين بازي رو تموم كردم و خيلي ازش خوشم اومد حالا مي خوام تا آخرين ورژنش بخرم و بازي كنم اگه ميشه لطف كنيد و ورژن هاش رو به ترتيب از اول تا آخر برام بنويسين.
Splinter Cell 1نقل قول:
Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Splinter Cell: Chaos Theory
Splinter Cell: Double Agent
نسخه ی آخر رو حتما بازی کن ...
موفق باشی
سلام
من توی مرحله کشتی گیر کردم
اون قسمت که میگه seize the supertanker من وارد یجایی شدم که یه نفر که فکر میکنم کاپیتانه با یه مشعل همه جارو میگرده بعد که از پشت میام میگیرمش نمیدونم باید چکار کنم وقتی هم میکشمش هیچ اتفاق خاصی نمیفته
اون سه تا ماموریت فرعی رو انجام دادم هیج جا هم نمونده که سرک نکشیده باشم
دیگه نمیدونم چکار باید بکنم
لطفا" یکی راهنمایی کنه
قبل از اینکه کاپیتان دینامیت رو به آب پرتاب کنه باید اونو بکشی.بعد از کشتنش اگه همه ی مأموریت های اصلی و assignment رو انجام داده باشی هلیکوپتر میاد دنبالت.شما احتمالاٌ نگهبان ها رو نکشتی(7 یا 8 تا هستند) که مربوط میشه به assignment یعنی:Disable the supertanker's crewنقل قول:
اونایی که روی سطح کشتی هستند رو باید بکشی(یه جوری بکششون که هیچ کدومشون از کشته شدن سایر نگهبان ها آگاه نشه چون سریع رنگ خطر رو می زنن) به اضافه ی یکی دیگه که همین که وارد موتور خونه میشی از پله ها میاد بالا و اطراف رو چک میکنه.بعد از اینکه اونا رو کشتی این مرحله تموم میشه
سلام
من در بازی به یک مشکل برخوردم . در مرحله ای که SAM باید توی هتل صدای emile رو از طریق گذاشتن میکروفن توی ظرف وسط اتاق ضبط بکنه . من بعد از ظبط کردن صدا،وقتی می خوام به پارکینگ برگردم نمی تونم از راهی که اومدم برگردم ...
لطفا کمکم کنید...
شما باید صبر کنید که جلسه ی emile تموم بشه بعد بیایید پایین و از اتاق خارج بشید.در واقع نباید از راهی که اومدید برگردیدنقل قول:
با تشکر از کمکتون...نقل قول:
وقتی از اتاق خارج میشم فقط به یک در می رسم که اونم قابل باز شدن نیست .یه پنجره شکسته هم هست . من دقیقا باید از کجا خارج بشم...
مشخصه دوست عزیز! باید از پنجره به بیرون برید و با کمک طناب از ساختمون پایین برید.نقل قول:
مرسی از کمکت جناب هوس!
این از بی دقتی من بود.چون هرچی اطراف اون پنجره رو می گشتم علامت طناب ظاهر نمی شد. فقط توی یک نقطه خاص این علامت اومد .
به هر حال مرسی ، خیلی تو کف این بودم که اون مرحله رو پشت سر بزارم ...
سلام به همگی !!:20:
جسارتا من این سوال رو تو تاپیک (( حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها )) هم مطرح کردم !! اما گفتم اینجا هم بپرسم:46: شاید زودتر جواب گرفتم !!
آقا من همین الان که میخواستم بازی splinter cell double agent رو اجرا کنم بازی crash میکنه و این پیغام رو میده :
***can't spawn sam,please check if there is enough space in echelon player start
این درحالیه که تا همین دیشب بدون هیچ مشکلی داشتم بازی میکردم و به اونجایی رسیده بودم که سم فیشر به آفریقای جنوبی میره و ماموریتش از جایی مثل یه پارکینگ شروع میشه که چند تا آفریقایی اونجا هستند !! تو این ماموریت سم فیشر یه عینکی مثل همین عینکهای طبی معمولی به چشمش زده بود !!
اما الان نمیدونم چرا مسخره بازی درمیاره و نمیزاره با این سم فیشر صفا کنیم و ارور میده !!:41: خواهشا یه توضیحی بدید که چجوری میتونم درستش بکنم !!
در ضمن تو قسمت hardware detection هم تمامی گزینه ها تیک سبز خورده اند و با هیچ سخت افزاری مشکلی نداره !!
تا حالا کسی موقع اجرای double agent همچین چیزی رو تجربه کرده ؟؟
ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید !!:11:
سلام من در مرحله اول گیر کردم نمیدونم موشکه رو چه جوری از کار بندازم یه کمکی بکنید
در کنج دیوار طبقه ی بالا اتاقک کنترل قرار گرفته و داخلش هم یک تکنسین مسلح وجود داره.باید حواس اونو پرت کنی تا از اتاقک خارج بشه،یا اینکه بیهوشش کنی و یا اینکه بکشیش.فقط مواظب باش متوجه حضورت نشه چون سریع alarm می زنه.بعد اهرمی که داخل اتاقک هست رو فشار بده.وقتی اهرم رو فشار دادی مسیری به سمت دریچه ی کنترل موشک باز میشه.باید به وسیله ی کامپیوتری که طبقه ی پایین هست دریچه ی کنترل موشک رو باز کنی.بعد از اینکه باز شد برو طبقه ی بالا،کنار دریچه ی کنترل(باید سریع بری چون دریچه زود بسته میشه و دوباره باید این کار رو تکرار کنی) و سیستم موشک رو هک کن.با این کار موشک غیر فعال میشه.در آخر هم باید از طریق طنابی که هلیکوپتر برات میندازه فرار کنینقل قول:
اقا جواب ما فرموش نشه :46:نقل قول:
سلام به همگی من مرحله ای که آخرش از تو کشتی شیرجه میزنه بیرون و مرحله تموم میشه رو رد کردم ولی در مرحله بعد که اولش emile می بردت سر کامپوتر و میگه email را فلان کار کن گیر کردم یه مکعب هست که هر طرفش 9 تا خونه داره و با Space عددش تغییر می کنه نمیدونم چی کارش کنم بروبچه ها یه کمکی بکنن
این پست کمکتون میکنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=756946&postcount=226
با تشکر از sam fisher 08
سلام من رفتم به یه مرحله ای به نام kinshasa یه کمی رفتم جلو تا رسیدم به یک در ولی تا می خوام داخل بشم dont send میده چند بار دیگه هم امتحان کردم ولی همینطور شد راه دیگه ای بجز اون در هم وجود نداره اگه کسی میدونه چشه کمک کنه و اگه ممکنه سیوش را بذارید شاید مراحل بعد مشکلی نداشته باشند
این سیو های بازی تو کدوم مسیر هستش...ایا؟؟؟
نبود میخوام ویندوزمو عوض کنماااااااااااااااا
ببین آدرسش اینجاست
In XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4
In Vista: D:\ProgramData\Ubisoft\SplinterCell4
البته باید در هر دوتا ویندوز فایلهای مخفی رو در حالت نمایش قرار بدی (Show all file)
حالا اگه بازی رو از مرحله kinshasa بیشتر رفتی سیواش رو برام بزار اگه نرفتی هم هر کی داره بذاره ممنون
دستت درد نکنه..حالا ویندوزو عوض میکنم.......باید اسم مرحله رو نگاه کنم ..درست یادم نیست
ببین یه مرحله بود که اولش باید به مکعب رو باز می کردی من تو مرحله بعدش مشکل دارم سیو بعد از اون رو میخوام تشکر
بابا ما موندیم تو کف بامراما یه حالی بدید
بچه ها کسی این بازی رو روی ویستا نصب کرده؟
فایل Exe بازی واسه من اصلا رو ویستا اجرا نمیشه.یعنی کلیک که میکنم روش عملا انگار هیچ کاری انجام ندادم.