داریوش جان خیلی خوب حرف میزنی :دی
سرور داریم 9 تومن تو ماه جدا ولی خوب هست شریکی بخریم و تو همه بازی ها استفاده کنیم ؟؟!
Printable View
داریوش جان خیلی خوب حرف میزنی :دی
سرور داریم 9 تومن تو ماه جدا ولی خوب هست شریکی بخریم و تو همه بازی ها استفاده کنیم ؟؟!
اقا امروز با حسین جان بازی زدیم خیلی چسبید :دی
حسین خان اون درجه یا همون ستاره که به ما دادن اون نشانه چی هست الان؟؟
یعنی همون قضیه بتا تستر هست؟؟که ما هستیم:دی
در ضمن فعلا نامردا bf ندادن.اون bf گرفتی از گلوت نمیره پایین نمیزام بره:دی
دوستان من یه ذره قاطی کردم.
اول اینکه اون چسبه که میزدی جونت پر میشد رفته.خواستم برم بیرمش میگه که باید بری Store !
دوم اینکه از کجا بفهمیم مدال گرفته یا نه؟
بعدش هم قضیه ی این BF چیه؟چی کار میکنه ؟مگه پولی نیست؟
راستی میشه همه ی دوستان جمع بشن یه جا و با هم بازی کنن؟چه جوری؟اصلا از کجا باید سرور ها رو انتخاب کرد؟
جانم!؟نقل قول:
این برارمون گفت که فایل ها رو ریخته ولی پوینت مونت نمیده!
بعد این بازی هم سنگینه
:27:برادر اونا خریدنیه! فکر کردی مجانیه برای خودت تموم کردیشون؟:31:نقل قول:
باید بری از store بخری بعد درگ کنی بیاری تو slot هات
به این کشکی ها که مدال نمیده! باید کلی میشن تموم کنی!:46:
بی اف هم بله پولیه کارهای خوبی میکنه!
میشه سرور رو انتخاب کرد دستی؟
یا اگه محدودیت پینگ داشت وارد نشد؟
اگر انتخاب دستی میشه ، سرور خوب چی سراغ دارید؟من لولم 6 هست فعلاً
می شه یکی لطف کنه بگه این رو از کجا باید دانلود کنم؟
باید بری توی سایت ، ثبت نام کنی ، وارد بشی ، روی play now کلیک کنی و خودش بازی رو دانلود کنه ...نقل قول:
می شه یکی لطف کنه بگه این رو از کجا باید دانلود کنم؟
ها ؟ چی میگه ؟ این با کیه ؟ :دینقل قول:
به به به
به سلامتی
پس امیر جان برار موفق شدی بالاخره؟!×!
اوایلش راحت میره بالا ولی بعد هاش جونه ادم در میاد!
آره ، دیشب خیلی توپ بود کلی حال کردیم خودمونو کشیدیم بالا...
میگم سرور با من ، بیشتر از 22 تومن بشه از خودت میگیرما :دی
راستی تو خجالت نمی کشی با این وضع میری تو بازی ؟ زشته بابا :دی
اقا این دیگه چه بازی هست؟
همش پولیه که.
پس فردا میگن برای راه رفتن این هیرو هم باید پول بدی.
یعنی هیچ راهی نیست که اون چسپ زخمه رو که جون رو پر میکرد رو بدون پول بیاریش دوباره؟
کیا هستی با هم بریم ؟ :31:نقل قول:
نهه !!! فرق مي كنه ! ببين دو نوع كريدت هست !!! يكيش BF هست كه بايد بول واقعي بدي و BF بخري كه براي خريد لباس ها فقط به كار مي ره ( و يه سري از اين جانكولر بازي ها !) و يكي VP هست فك كنم (همينه ؟) كه براي خريد اسلحه ها و زخم و جسب و اين صوبتا به كار ميره ! برو توي تب Store اون جا ها رو نيكا كن ... يه جيزي بيدا مي كني بلاخره !نقل قول:
نه بابا اونا پولی نیستنقل قول:
اونارو باید با vp بخری که بعد از هر بار لول شدن 100 تا میده و بعد از پیروز شدن تو یه مپ 7 تا میده و تو quest های بازی هم vp میده
میتونی استفاده کنی و بخری
دهه!نقل قول:
عمرا!
من یه شهره Pharaoh ام رو هم با این عوض نمیکنم!:31:
در مورد وضعیت تحصیلی!!! هم بگم که ما کلا میریم کنار دریا!:27:
نه بابا naked costume اش هم پولیه!!! نمیزارن لخت هم بریم تو بازی! فقط پابرهنه میشه رفت!!!×!!×!:27::27::27:
نقل قول:تو این مایه ها!:20:نقل قول:
این نسخه اصلیه؟
نه فرعی هست.خوب اصلی دیگه و رایگان هست.نقل قول:
پست دوم : دينقل قول:
ژست دوم منظورت چیه؟
داريوش اميد الكي نده : دي كل ميشن ها رو هم تموم كني بهت مدال نمي ن . اون مدالا فقط ماله بتا تستر ها هست . من و سعيد فقط بتا تستر بوديم و به خاطر همين بهمون مدال دادن . تازه من سرباز نشنالم هم مدال بتا تستر داره : دينقل قول:
به این کشکی ها که مدال نمیده! باید کلی میشن تموم کنی!
كلا الان مي توني زانوي غم بغل كني كه مدال نمي گيري ديگه !!!!! نشنال رو چه به مدال
ولي من جاهاي ديكه هم ديدم كه مثلا طرف 5-6 تا مدال داره !!!! فكر مي كنم مثلا كسايي كه 30 ميشن هم مدال دريافت ميكنن !نقل قول:
نقل قول:
یه دفعه فک نکنی نشنال خودت مدال داره ها.ماله من هم داره کلا دوتا سرباز من مدال داره:دی :دی
اینا عجب اسلحه هایی دارن ، پولیه ؟ :دی
از توش برق میاد
اصلا مدال به چه دردی میخوره ؟ : دی
مهم skill bugh : دی
نه حاجینقل قول:
برق ندارن فقط گوگله میندازن :31:
اینا چی هستن ؟
- Buy ultra exclusive limited-edition items!
- Get special emotes to taunt your enemies!
- Go to the in-game Store to see what’s available.
من 1 ماه میشه بازی نکردم الان عقب موندم و تازه رسیدم لول 14
جانم؟!×!:31:نقل قول:
:27:بترکی!!!نقل قول:
خوب حالا مدال نگیریم چی میشه مثلا؟:27:
مدال هاتون ارزونیتون! دختر نمیدیم بهتون!!!
توهمه!نقل قول:
این کلا همینه! خالی بنده!:27:نقل قول:
یه یه یه yah yah yah!!!نقل قول:
این برادرمون رو روشن کنید!!!!!:27:
اين برق نيست !!! فكر مي كنم ماله كانر هست يه جور ability !!! تا مي زنه دور تا دورش برقي ميشه ! تا ميري كنارش جونت كم ميشه !!! به درد مقابله به مثل در برابر كوماندو مي خوره !
همه اینارو با چند هزار تومن میشه خرید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عسکارو از کجا میارید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر ! این dmg رو بیشتر میکنه ! ولی شایدم در نزدیکی جون دشمن رو کم کنهنقل قول:
لباس ها مثل اینکه بدرد نمیخوره ولی با bf میشه زود تر لول اپ شد و دو برابر vp خرید بقیه اطلاعات در مورد bf تو سایت دادهنقل قول:
url عکس رو ببین یه سایت هستش از اونجا میتونی چنین عکسی بسازی
نقل قول:یه یه یه!!! بابا یکی بیاد اینا رو جمع کنه:27:نقل قول:
بابا منو باش گفتم شما وارد ترید! بابا علی ناسلامتی خودت این ability رو داری ها!×!
اون اسمش focus هست! یعنی دقت gunner رو روی یه هدف زیاد میکنه و درصد تیرهایی که به هدف میخوره رو برای زمان مشخص میبره بالا:31::31::31:
جون مون کسی رو هم کاری نداره!!!
کدوم عکسا؟!!نقل قول:
ماشالله همینه دیگه
پیت پیت پوله نفت و با جوراب محمود!!! میاد دمه خونتون دیگه همه چی رو پولی میخرید!:27:نـــــــــــــــ ــخخخخخخخخد!!!
هه هه هه! دوستان شرمنده ی اخلاق ورزشیتون سایته رو دادم به adblock!نقل قول:
دیگه هیچ کدومه عکساتون رو نمیبینم!:31:
بابا وردارید از امضاتون
هر کدوم 150 کیلو هست! دیال آپی های بدبخت پیر میشن!! اصلا میرم الان راپورتتون رو به سینا میدم! از عرصه ی پیسی محوتون میکنه در جا!!××$%@#@#%^:27:
امیر جان بابا اینا زمان داره! شما هر کاری کنی باز هی باید پول بدی!
مگز اینکه از این صلاح مادام العمر و ... ای بخوای بگیری
ه ه هنقل قول:
یه یه یه!!! بابا یکی بیاد اینا رو جمع کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منو باش گفتم شما وارد ترید! بابا علی ناسلامتی خودت این ability رو داری ها!×!
اون اسمش focus هست! یعنی دقت gunner رو روی یه هدف زیاد میکنه و درصد تیرهایی که به هدف میخوره رو برای زمان مشخص میبره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون مون کسی رو هم کاری نداره!!!
بابا یکی بیاد اینا رو جمع کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منو باش گفتم شما وارد ترید! ( الان داریوش داره چپ چپ منو نیگاه میکنه =:13:)
5 نوع سلاح هست از نظر دوری , نزدیکی و میزان سرعت ( فکر کنم )
یکیش خیلی نزدیک
نزدیک
معمولی
دور
خیلی دور
(اینها همشون در یک کارکتر نیست مثلا guner )
سلاح هایی که قابلیت خیلی دور رو دارن به مراتب بیشتر میتونن dmg وارد کنن
و سلاح ها هر چقدر تا فاصله کمتر رو بتونه بزنه مثلا اگه سلاح از نوع معمولی باشه اگر با هدف برخورد کنه dmg کمتری نسبت به سلاح خیلی دور داره ( منظور در فاصله تایین شده )
ولی در عوض سرعت سلاح بیشتر هست معمولا نکه سلاح های معمولی نمیتونن خیلی دور تر رو بزنن من از سلاح دور استفاده میکنم و اگه خیلی بیاد نزدیک سلاح معمولی رو انخاب میکنم
یه جور سلاح هایی هم هستن که فقط با یک کلیک میشه شلیک کرد که بیشترشون هم از نوع خیلی دور و خیلی نزدیک هست که اگه سرعت عملتون بالاست میتونید استفاده کنید (در ضمن طرف باید وایستاده باشه اگه هی تکون بخوره نمیتونید بزنید)
حالا تو اینجا وقتی دقت رو ببره بالا dmg رو هم میبره
برو تو همون ادرس امضام . يكي بساز . فقط بايد موگشات داشته باشي . موگ شات عكسيه از كاراكترت كه هر وقت play now رو تو بازي فشار بدي ، گرفته ميشه . حالا مثلا اگه تو قسمت emote ها باشي و يه اموت رو انتخاب كرده باشي و بعد play now رو بزني ، يه عكس با همون حالت گرفته ميشه ( مثل امضاي من كه داره مودبانه بيلاخ ميگيره : دي ) .نقل قول:
این عسکارو از کجا میارید ؟
آدرس موگشات :
C:\Program Files\EA Games\Battlefield Heroes\mods\bfheroes\mugshot.png
اما در مورد گانر و اون ابيليتي كه باعث ميشه زير پاش برق نارنجي بزنه !
اسمش frenzy fire هست نه focus و نه هيچ چيزه ديگه !
اگه گانر داشته باشيد و با MG ( ماشين گان ، همون اسلحه گنده ها ) بازي كرده باشيد مي دونيد كه هدف گانر با سولجر فرق داره . هدف گانر يه دايره كوچيكه كه تو يه دايره بزرگ تر قرار داره . در حالت عادي وقتي گانر شليك مي كنه تير هاش در محدوده دايره بزرگتر اصابت مي كنه ولي وقتي frenzy fire بزنه تير هاي دقيق تر ميشه و در مدت مشخصي تو دايره كوچيك تر اصابت مي كنه كه قدرت هدف گيريش رو بالا تر مي بره .
اين ابيليتي هيچ ربطي به نوع اصلحه و برد و .. نداره و فقط كاربردش براي ماشين گانه ( با هر بردي ) .
حسین مقاله مینوسی؟؟؟:دی :دی
چخه ............ ماوووووووووووو
اره dmg رو هم زیاد میکنه ....
اقا خودمونیم ها حجم هر کدوم از این عکس ها 100 کیلوبایته
دیال اپی ها که هیچ Adsl هم بیاد باید کلی دانلود کنه !!!
تاپيك راهنماي جامع بازي رو زدم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4135897
پست تكراري .....
دهه!نقل قول:
آقا میاد همون حرفای خودمون رو میچرخونه مینویسه!!! بعد اسمش رو میزاره یه پست جدید!
خوب مردک من چی گفتم مگه
فقط frenzy رو گفتم focus که اینم مشکل از سازندس!!!:21: با این تعریف خوب frenzy نمیشه که focused fire بیشتر میخوره بهش!
:27:نقل قول:
پیشته! ............... ار ار!:31:نقل قول:
الان بگم ادمین ها ترشیش کنن:31:نقل قول:
این برادر از بچگی عادت داشت اسپم بده:27:نقل قول: