برای کاردانی حتما باید پایان خدمت داشته باشینقل قول:
ولی کارشناسی لازم نداره چیزی
منابع هم تو این تاپیک هم تو قسمت منابع هست همون دروس و سر فصل های سراسری با کمی تغییر که موقع ثبت نام اعلام میکنن
ثبت نام هم تارییخش فعلا معلوم نیست
Printable View
برای کاردانی حتما باید پایان خدمت داشته باشینقل قول:
منابع هم تو این تاپیک هم تو قسمت منابع هست همون دروس و سر فصل های سراسری با کمی تغییر که موقع ثبت نام اعلام میکنن
نقل قول:
برای کاردانی حتما باید پایان خدمت داشته باشی
مرسی از پاسختون .
فقط یه مسئله :
مگه کارشناسی پیوسته مخصوص دارندگان مدرک پیش دانشگاهی و کارشناسی نا پیوسته مخصوص دارندگان مدرک کاردانی نیست ؟ اونوقت چه جوری میشه کارشناسی شرکت کرد ؟
دوستان تکمیل ظرفیت علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی اعلام نشده؟ خبری هست اصلا؟
بلهنقل قول:
کارشناسی پیوسته ماله دارندگان مدرک پیش دانشگاهی هست و کارشناسی ناپیوسته ماله دارندگان مدرک کاردانی
شما اگه کاردانی داری میتونی کارشناسی ناپیوسته شرکت کنی
اگه پیش دانشگاهی داری میتونی یا کاردانی یا کارشناسی شرکت کنی
علمی کاربردی تکمیل ظرفیت ندارهنقل قول:
مگه اینکه خیلی خیلی جا داشته باشن
که فکر نمیکنم تکمیل ظرفیت اعلام کنن
نقل قول:
یعنی فرشید جان همه که قبول میشن میرن؟جا خالی هیچی وجود نداره؟؟
عجب دانشگاه باحالیه پس طرفدار زیاد داره :31:
سلام بچه ها.
من امسال کنکور ریاضی دادم رتبم هم خراب شد :41:29000 منطقه 2
انتخاب رشته رو هم آماده کردم(فقط pc هستن.یعنی یا IT یا مهندسی نرم افزار و کاردانی نرم افزار!!!)ولی هنوز وارد نکردم.اگه لطف کنید راهنماییم کنید که وقت زیادی نمونده.
من یه سری روزانه که به احتمال شونصد درصد قبول نمیشم زدم :31:بعد یه غیر انتفاعی که به احتمال شونصد درصد قبول میشم زدم تو رشت بعدشم پیام نور زدم.
من از همین الان میدونم که غیر انتفاعی کاردانی علمی کاربردی نرم افزار قبول میشم.تو گیلان مهندسی کامپیوتر نرم افزار غیر انتفاعی نیست!! :41:راه دور هم اگه برم هزینش خیلی زیاد میشه :41: ، مجبور شدم اینو انتخاب کنم چون یه سری مزایای تخفیف ویژه داره.ولی بلاخره کاردانیه دیگه:13:.
حالا من میخوام بدونم کاردانی علمی کاربردی نرمافزار:
1- با همون کاردانیی که رشته های فنی میخونن یکیه؟یا فرق داره؟
2-واسه ادامه تحصیل (خیلی مهمه برام:46:) مشکلی نیست یعنی کاردانی علمی کاربردی نرم افزار به ====> کارشناسی نرم افزار اصلآ وجود داره؟(همون مهندسی میشه؟ یا نه ؟ اگه نه چیه پس؟):13: در این مورد یکم کامل تر توضیح بدید جون هیچی نمیدونم.
3-اگه دوباره باید کنکور بدم(بدبختیه:41:) دانشگاهاش زیادن یا نه؟ مشکلی از این بابت وجود نداره؟ سربازی هم باید رفت بعد کاردانی یا میشه ادامه تحصیل داد؟
:11:ممنون میشم به سوالامتم پاسخ بدید.:11:
هر کدوم رو که میدونید بگید.:11:
دوستان کمک کنید که امشب باید انتخاب رشته کنم:41:.نقل قول:
سلام.
من هم همین سوال رو دارم:
نقل قول:
حالا من میخوام بدونم کاردانی علمی کاربردی نرمافزار:
1- با همون کاردانیی که رشته های فنی میخونن یکیه؟یا فرق داره؟
2-واسه ادامه تحصیل (خیلی مهمه برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مشکلی نیست یعنی کاردانی علمی کاربردی نرم افزار به ====> کارشناسی نرم افزار اصلآ وجود داره؟(همون مهندسی میشه؟ یا نه ؟ اگه نه چیه پس؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مورد یکم کامل تر توضیح بدید جون هیچی نمیدونم.
آغاز ثبت نام دوره پودمانی غیرحضوری دانشگاه علمی کاربردی از 4 شهریورماه
ثبت نام دوره کاردانی پودمانی غیر حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت اینترنتی از 4 شهریور ماه آغاز می شود و تا 11 شهریور ادامه خواهد داشت. به گزارش خبرگزاری مهر، علی صدر - مدیر آزمون، آموزشهای خاص و غیرحضوری دانشگاه علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: متقاضیان جدید ثبت نام در دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده و همچنین دانشجویان دوره های قبل، باید در زمان مقرر با مراجعه به دفاتر پستی سراسر کشور نسبت به خرید کارت اعتباری به مبلغ 25 هزار ریال که دارای شماره پرونده، نام کاربری و رمز عبور است و یک جلد دفترچه راهنمای ثبت نام به مبلغ هفده هزار ریال اقدام کنند.
وی اظهار داشت: برخی پودمانهای اختیاری نظیر دکوراسیون و تزئینات داخلی، پرورش گلهای زینتی، آشپزی و سفره آرایی و کاربری کامپیوتر بر غنا و تنوع این دوره افزوده شده است و دانشجویان این دوره با امکان انتخاب دو پودمان هم زمان در هر پودمان تحصیلی، حداقل در 3 سال امکان کسب همه مهارتها را داشته و به دریافت مدرک رسمی کاردانی علمی کاربردی پودمانی در دوره مدیریت خانواده از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی نایل می شوند و امکان ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را در تمامی دانشگاهها خواهند داشت.
مدیر آزمون، آموزشهای خاص و غیر حضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: پودمانها در قالب لوح فشرده به همراه جزوه یا کتاب قابل ارائه می شود.
وی اظهار داشت: شهریه ثبت نام در هر یک از پودمانهای آموزشی این دوره برای ورودیهای نیمسال اول تحصیلی 82-1381 تا قبل از نیمسال اول تحصیلی 88-1387 مبلغ 300 هزار ریال بوده و شهریه هر یک از پودمانهای آموزشی این دوره برای ورودی های نیمسال اول تحصیلی 88-1387 به واحد مبلغ سیصد و سی هزار ریال است.
صدر گفت: تنها شرط پذیرش در این دوره داشتن مدرک دیپلم دوره متوسطه بوده و هیچگونه شرط دیگری از جمله معدل، جنسیت و سن وجود ندارد.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي در گفتوگو با فارس:
15 هزار مدرس جديد به زودي جذب دانشگاه جامع ميشوند
خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي گفت: به زودي 15 هزار مدرس جديد جذب دانشگاه جامع علمي كاربردي ميشوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين بلندي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه در حال حاضر دانشگاه جامع علمي كاربردي 20 هزار مدرس در مراكز آموزشي تحت نظارت دارد، افزود: با احتساب 15 هزار مدرس جديدي كه به زودي در دانشگاه جامع علمي كاربردي جذب ميشوند آمار مدرسان دانشگاه جامع علمي كاربردي به 35 هزار نفر ميرسد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر 83 درصد از مدرسان دانشگاه جامع علمي كاربردي حق التدريس هستند، گفت: در حال حاضر 70 درصد از مدرسان مراكز آموزش علمي كاربردي كشور مدرك تحصيلي كارشناس ارشد ، 6/7 درصد دكترا و مابقي در مدرك ليسانس دارند ضمن اينكه تعدادي از مدرسان دانشگاه جامع علمي كاربردي نيز افراد خبره هستند.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي با تأكيد بر اينكه 46 درصد از فعاليتهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي در زمينه صنعت، 8 درصد كشاورزي ، 30 درصد خدمات اجتماعي و 16 درصد فرهنگ و هنر است، اظهار داشت: 80 درصد از دانشجويان دانشگاه جامع علمي كاربردي بومي و 20 درصد غير بومي هستند كه در آينده اين 20 درصد نيز بومي ميشوند.
نحوه رفع مشكلات ثبتنام دوره غيرحضوري دانشگاه جامع اعلام شد
خبرگزاري فارس: مدير آزمون، آموزشهاي خاص و غيرحضوري دانشگاه جامع علمي كاربردي نحوه رفع مشكلات ثبتنام دوره كارداني پودماني غيرحضوري دانشگاه جامع علمي كاربردي را اعلام كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي صدر در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اينكه ثبتنام دوره كارداني پودماني غيرحضوري دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت اينترنتي از امروز آغاز و تا چهارشنبه 11 شهريور ادامه دارد، افزود: داوطلبان براي ثبتنام در دوره كارداني علمي كاربردي پودماني غيرحضوري مديريت خانواده بايد با مراجعه به دفاتر پستي كارت اعتباري به مبلغ 25 هزار ريال خريداري كنند كه اين كارت داراي شماره پرونده، نام كاربري و رمز عبور است، داوطلبان همچنين بايد دفترچه راهنماي ثبتنام را نيز به مبلغ 17 هزار ريال دريافت كنند.
وي با بيان اينكه داوطلبان دوره كارداني علمي كاربردي پودماني غيرحضوري مديريت خانواده پس از مطالعه دفترچه راهنما بايد به نشانيمراجعه و ثبتنام كنند، گفت: شهريه هر يك از پودمانهاي آموزشي دوره كارداني علمي كاربردي پودماني غيرحضوري مديريت خانواده براي وروديهاي نيمسال اول تحصيلي 88-1387، 330 هزار ريال است.کد:http://reg.uast.ac.ir
مدير آزمون، آموزشهاي خاص و غيرحضوري دانشگاه جامع علمي كاربردي با بيان اينكه در طول ثبتنام داوطلبان بايد از كليك روي دكمه Back خودداري كنند چرا كه در غير اين صورت به صفحه اصلي بازگشته و بايد مراحل ثبتنام را از ابتدا آغاز كنند، افزود: ثبتنام داوطلبان فقط وقتي تكميل ميشود كه در انتهاي مراحل ثبتنام سيستم شناسه پرداخت 11رقمي و كد رهگيري 10 رقمي ارائه دهد.
وي گفت: داوطلبان دوره كارداني پودماني غيرحضوري دانشگاه جامع علمي كاربردي در صورت داشتن مشكل در روند ثبتنام اينترنتي بايد به بخش ارتباط با بخش فني در منوي ثبتنام مراجعه كنند، اين داوطلبان در صورتي كه سؤالي درباره شرايط و ضوابط ثبتنام دارند، ميتوانند با شماره تلفنهاي 82776626 و 82776630 تماس بگيرند.
سلام
یک سوال فنی
من دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی پودمانی هستم (کاردانی ) سخت افزار
من تمامی دروسم در آبان ماه تموم میشه و باید تا اسفند منتظر امتحان جامع ارزیابی بمونم آیا در این مدت 4 ماهه میتونم از معافیت تحصیلیم استفاده کنم (( نکته : من در سال 86 تونستم از نظام وظیفه گواهی که بتونم درسم رو ادامه بدم گرفتم ))
منظورم اینه که توی ابان که درسام تموم میشه باید دفترچه اعظام به خدمت بفرستم
یا تا موقع اولین امتحان جامع میتونم از معافیتم استفاده کنم
ممنون میشو راهنماییم کنین please
نقل قول:
شما تا زمانی که آزمون جامع رو قبول نشی میتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی و فارغ التحصیل شناخته نمیشی
مهلت ثبت نام آزمون ارزیابی حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
مهلت ثبت نام در آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی مهرماه سال 88 دانشگاه جامع علمی کاربردی تا فردا دوشنبه تمدید شد. به گزارش خبرگزاری مهر، آن دسته از داوطلبانی که تاکنون برای ثبت نام در این آزمون اقدام نکرده اند تا فردا دوشنبه 9 شهریورماه فرصت دارند که نسبت به ثبت نام در این آزمون به صورت اینترنتی اقدام کنند.
داوطلبان می توانند تا ساعت 24 دوشنبه 9 شهریورماه جاری با مراجعه به سامانه آزمون جامع و ارزیابی حرفه ای پودمانی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کنند.
سلام
بچهها زمان ثبت نام طرم جديد كارشناسيا كيه؟
سلام
یه سوال دارم دوستان
دفترچه علمی کاربردی کی میاد؟
مهلت ثبت نام در دوره کاردانی پودمانی غیرحضوری علمی کاربردی تمدید شد
ثبت نام در دوره کاردانی پودمانی غیرحضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی تا روز دوشنبه 16شهریورماه تمدید شد. به گزارش خبرگزاری مهر، علی صدر - مدیر آزمون، آموزشهای خاص و غیرحضوری دانشگاه علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: متقاضیان جدید ثبت نام در دوره کاردانی علمی کاربردی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده و همچنین دانشجویان دوره های قبل، باید در زمان مقرر با مراجعه به دفاتر پستی سراسر کشور نسبت به خرید کارت اعتباری دارای شماره پرونده، نام کاربری و رمز عبور و همچنین یک جلد دفترچه راهنمای ثبت نام اقدام کنند.
وی اظهار داشت: داوطلبان پس از مطالعه دفترچه باید به سامانه ثبت نام اینترنتی دوره کاردانی پودمانی غیرحضوری مدیریت خانواده به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
مدیر آزمون، آموزشهای خاص و غیرحضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: شهریه ثبت نام در هر یک از پودمانهای آموزشی این دوره برای ورودی های نیمسال اول تحصیلی 82-1381 تا قبل از نیمسال اول تحصیلی88 -1387 مبلغ سیصدهزار ریال بوده و شهریه هریک از پودمانهای آموزشی این دوره برای ورودی های نیمسال اول تحصیلی 88-1387 به بعد مبلغ سیصدوسی هزار ریال است.
مدیر آزمون، آموزشهای خاص و غیرحضوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت : تنها شرط پذیرش در این دوره داشتن مدرک دیپلم دوره متوسطه بوده و هیچگونه شرط دیگری از جمله معدل ، جنسیت و سن وجود ندارد.
دوستان ترو خدا راهنمایی کنن من دیپلم الکتروتکنیک هستم کنکور ازاد و دولتی رو شرکت کردم ولی امیدی به قبولیم نیست برج 8 هم باید برم خدمت لطفا بگین کی این دفترچه های علمی کاربردی برای رشته من میاد و میتونم با شرکت تو این دانشگاه سربازی بپیچونم یا نه؟؟؟
ثبت نام علمی کاربردی 3 آذر تا 9 آذر امسال استنقل قول:
انشاءا... که دانشگاه قبول می شی خدمت نمیری
کسی خبر داره انتخاب واحد کیه؟
کمک کنید دانشگاه علمی کاربردی شرط معدل چه جوری برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز راستی این دفترچه هایی که برای علمی کاربردی هست و تا اخر این ماه میاد برای چیه ؟؟؟نقل قول:
در ضمن درمورد ورودیه این علمی کاربردی یکم توضیح میدی که امید بهش داشته باشم یا نه؟؟؟
بازم تشکر
نقل قول:
علام تقويم آموزشي نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 89-88 دانشگاه جامع علمي - كاربردي تقويم آموزشي دوره هاي ترمي و پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي براي نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 89-88 اعلام شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر اصغر كشتكار، معاون نظارت وسنجش دانشگاه با اعلام اين خبر اظهار داشت: در نيمسال اول سال تحصيلي89-88 ، ثبت نام و انتخاب واحد در روزهاي 28 الي 31 شهريورماه انجام مي شود و شروع كلاس ها اول مهرماه خواهد بود. دكتر كشتكار افزود : زمان حذف و اضافه 15و16 مهرماه و حذف اضطراري ويژه دوره هاي ترمي18آذرماه انجام مي شود. معاون نظارت وسنجش دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه گفت : پايان كلاس ها 24 دي ماه و امتحانات 28دي تا 12 بهمن ماه برگزار مي شود. دكتر كشتكار افزود : در نيمسال دوم سال تحصيلي 89-88 ، ثبت نام و انتخاب واحد در روزهاي 18 تا 21 بهمن ماه انجام مي شود وزمان شروع كلاس ها 25 بهمن ماه خواهد بود. وي تصريح كرد: زمان حذف و اضافه 11و 12 اسفندماه و حذف اضطراري ويژه دوره هاي ترمي 23 ارديبهشت ماه 89 انجام مي شود. معاون نظارت وسنجش دانشگاه جامع علمي كاربردي در خاتمه اظهار داشت: پايان كلاس ها 27 خردادماه 89 و امتحانات اول تا 15 تيرماه 89 برگزار مي شود.
منبع:
کد:http://www.uast.ac.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=1595
بچه ها یک سوال
رشته هایی کهع در دانشگاه های علمی کاربردی وجود داره چیه؟
ایا مدیریت بازرگانی و ... از این قبیل رو داره
منظورم ترمی هست نه پودمانی
بسیار مهمه
شما چه رشته هايي رو ميخواي؟نقل قول:
مديريت كه داره...
ترمي هم هست..
ديگه...؟
سلام
من مدیریت بازرگانی یا صنعتی رو میخوام ایا این دو رشته در دانشگاه های علمی کاربردی اموزش داده میشوند
ترمی نه پودمانی!
در ضمن من که پیش دنشگاهی دارم
کارشناسی پیوسته هستم یا نا پیوسته؟(قبلا میدونستما الان یادم رفته)
در ضمن از کجا میتونم ببینم ایا این رشته ها در قزوین وجود داره یا نه ؟
سلام دوستان ممنون می شوم یه سوالاتم پاسخ دهید بسیار بسیار لازم دارم این اطلاعات را:
بنده فارغ التحصیل پیش دانشگاهی در رشته تجربی هستم و دارای کارت پایان خدمت و شاغل هم نیستم معدل من 25/17 است:
من میخوام رشته حسابداری بخونم و تا فوق ادامه بدهم، سراسری هم قبول نشدم و آزاد هم شرکت نکرده بودم
لذامیخواستم بدونم اگر در پودمانی کاردانی علمی کاربردی شرکت کنم :
1-- آیا رشته حسابداری داره و اگر داره گرایش داره و کدام گرایش بهتر و بازار کار دولتی دارد؟
2-- آیا شرایط ادامه تحصیل برای کنکور کاردانی به کارشناسی در سراسری یا آزاد را دارد؟
3-- آیا میتوان آزمون جامع را نداد و بتوان ادامه تحصیل داد(کاردانی به کارشناسی)؟
5/3-- آیا قبل آزمون جامع ، کارشناسی ناپیوسته ، برگزار می شود ؟ و آیا در پودمان آخر تحصیلی میتوان در آزمون کارشناسی ناپیوسته شرکت کرد (یعنی تداخل یا عقب ماندگی زمانی با هم ندارند که آدم نتواند کارشناسی ناپیوسته را شرکت کرد؟))
8/3-- آیا حتما باید پودمان آخر هم تمام کرد بعد تو آزمون شرکت کنیم؟
4-- کلاسها چند روز در هفته می باشد ؟
5-- شهریه آن برای سال 88 چقدر است؟
6-- چند ترم است و چند سال طول میکشد؟
7-- محیط کلاس ها و شرایط محیطی آن چگونه است؟
>>>>>>>اگر راه بهتری شما سراغ دارید لطف کنید به من بگید البته زمان برای من بسیار بسیار مهم است<<<<<<<
خدا خیرتون بده لطف کنید جواب پاسخ هایم را بدید البته سوالات من سوالات خیلی هاست که من به صورت کامل پرسیدم
دوستان من شنيدم مدرك كارداني كه دانشگاه علمي كاربردي پودماني مي ده معادل كارداني هستش و نه خود كارداني . ميشه در مورد اين و كلا اعتبار اين دانشگاه كمي راهنماييم كنيد ؟ اصلا دانشگاه محسوب ميشه ؟
سوال دیگه اینکه این کاردانی ، کاردانی پیوسته حساب می شود یا کاردانی نا پیوسته؟
یه سوال:
دفترچه علمی کاربردی برای فنی حرفه ای و کارودانش کی میادش؟؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟نقل قول:
در آذرماه و بهمن هم كنكورش هست .نقل قول:
ولی یکی از دوستانم که توی پست کار میکنه گفت تا اخر این ماه میاد:46:نقل قول:
ويرايش شد
همينجوري
براي پودماني 28 شهريور مياد ولي براي ترمي همان آذرماه مياد .
اينم وبسايت دانشگاه علمي كاربردي كه زمان ثبت نام آزمون ها مشخص كرده :کد:http://www.uast.ac.ir/
ثبت نام دوره هاي كارداني پودماني دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز شنبه 28 شهريورماه آغاز وتا روز جمعه 3 مهرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكترعبدا... افشار ، معاون آموزشي دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: پذیرش دوره هاي كارداني علمي كاربردي پودماني در 139 كدرشته ، 1801 كدرشته محل ، 398 مركز آموزش علمي كاربردي ، 30 استان و 150 شهر در سراسر كشور انجام مي پذيرد .
وي تصريح كرد: پذيرش اين دوره در4 گروه صنعت با 54 كدرشته و 699 كدرشته محل ، مديريت و خدمات اجتماعي با 50 كدرشته و 799 كدرشته محل ، كشاورزي با 17 كدرشته و 38 كدرشته محل و فرهنگ و هنر با 18 كدرشته و 285 كدرشته محل انجام مي شود.
دكترافشار در ادامه اظهار داشت : متقاضيان مي بايست در زمان مقرر با مراجعه به دفاتر پستی سراسر کشور ، دفترچه های ثبت نام را دریافت نموده و به صورت اينترنتي از طریق پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش کشور به آدرسنسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.کد:www.sanjesh.org
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي افزود : پذیرش در دورههای کاردانی علمی کاربردی پودمانی بر اساس معدل کل دیپلم و با توجه به اولویتهای بومی و غیربومی ، سهمیه شاغل ، آزاد و ایثارگر انجام میشود.
دكتر افشار در خاتمه اظهار داشت: داوطلبان مرد مي بايست داراي كارت پايان خدمت يا معافيت باشند.
ای داد بیداد یعنی من که 20 برج8 باید برم سربازی نمیتونم شرکت کنم؟؟؟؟نقل قول:
سلام. این توضیع دفترچه ها برای کاردانشی ها کی میاد. یکی میگه اذر یکی میگه بهمن یکی میگه شهریور. خواهش میکنم با ذکر منبع بگو تا تردید برطرف بشه.ممنون.
دوستان يه سوال خيلي مهم داشتم . اگر مدرك كارداني پودماني اخذ بشه ديگه نميشه ادامه تحصيل داد باهاش ؟ يعني كنكور كارداني به كارشناسي توي دانشگاه دولتي يا آزاد شركت كرد و در صورت قبولي ادامه تحصيل داد ؟
شما تو سربازي مرخصي مي گيري ميري كنكور علمي كاربردي ترمي را ميدي اگه قبول شدي از سربازي ترخيص ميشي ادامه تحصيل ميدي .نقل قول: