علیرضا چطور میشه اسکیل گرفت؟
Printable View
علیرضا چطور میشه اسکیل گرفت؟
x the Archer به تو اسکیل میده...نقل قول:
نگاه کن پیدا میشه!
نخير باو !!! اون مال SPELL هست !!! براي SKILL بايد روي اون كله ي ادمه بايين سمت راست تصوير كليك كني :)
خب دوستان من بازی رو دانلود کردم ...
حالا باید کدوم پچ ها رو دانلود کنم ؟
آیا باید بازی رو هم آپدیت کنم ؟
خب وقتي شما Patch ها رو دانلود مي كني و نصب مي كني ! در واقع داري Update مي كني ديكه !!! D: !!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4031851&postcount=495
خب حاجي جان !!! عوض كن جينيت رو !!! فكر كنم قيمتش 100 تا باشه :20: البته توي فوروم هم ببرسي كمكت مي كنن:46:نقل قول:
خب اسم این npc ها چرا عین آدم نیست بدونیم کدومشون چه کاری انجام میده؟
من جادو میخوام یاد بگیرم.باید پیش همون the archer برم؟
برسام بیا بازی دیگه.حالا که من اومدم همه رفتن.
نخیر جینی که هیچ چی آپگرید نشده 60-120 k قیمت داره!نقل قول:
برار! :دی
یعنی باید همه ی پچ ها رو دانلود کنم ؟نقل قول:
1 - 52 رو دانلود کردم ... ولی اون یکی 52 - 166 خیلی حجمش زیاده ( ! )
آره...400 مگه...!نقل قول:
اگه مشکل حجم بذار شب!
ولی لازمه!
مشکل اینه که خیلی طول میکشه ... ولی اوکی ... دانلود میکنم ( ! )نقل قول:
برای آپدیت مثل این عکس روی manual کلیک کن بعد پچ 52-1 رو از رو هارد انتخاب کن و خودش آپدیت میشه.سری بعد دوباره manual رو بزن و پچ 166-52 رو انتخاب کن.در آخر game version باید 166 باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه دارم با بازی حال میکنم.یه چیزایی دستم اومد.دیروز که همش گیج بودم تو بازی.تازه کوئست رفتن رو یاد گرفتم.
الان لول 8 هستم.
علیرضا بیا عضو یه گیلد بشیم.ایطوری خیلی بهتره.هم راحت تر پارتی گیر میارم و زود لول آپ میشیم.
یکی زحمت بکشه یه آموزش کوچیک درست کنه که اول کار اگه کسی رو پیدا نکرد بین زمین و زیر زمین گیر نکنه :دی
من هم فرداشب دانلودم تموم میشه و میام تو بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه امروز چه حالی داد بازی.لول 9 شدم.پسر خیلی ردیفه.بچه ها بیایید دیگه.
علیرضا امروز نبودی تو بازی!!!
بگو چه کلاسی میخوای برداری راهنماییت کنم.نقل قول:
ایول بابا اینقدر طرفدار پیدا کرده
فعلا که ما میریم دنبال یه بازی دیگه ببینیم چی میشه
اگه شد کاظم جانم میشکم طرف خودم
با هم بازی کنیم
من تو اینجور بازی ها بیشتر کلاس های مجیکال رو بر میدارم اونایی که کلی spell میزنن :31:نقل قول:
کلاس مورد علاقمم هم Priest هستش ! اینجا همچین چیزی داره ؟
ایول priest اینجا همون cleric هست.بذار بیلدش رو برات پیدا کنم.البته برسام هم cleric هست میتونه کمکت کنه.نقل قول:
ممنون :46:نقل قول:
راستی گیلد ها لول پایین ها رو هم دعوت میکنن ؟ :31:
برسام حوس کردم اواتارتو بدزدم :دی
مثل همین اوتار خودم که قبلا دزدیدمش
ای بابا ... این که همش داره دانلود میکنه ... پتچ رو هم دانلود و نصب کردم ... ولی بازم خود به خود دانلود میکنه ( ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم ؟
پچ ها رو چطور نصب کردی؟تا ورژن چند؟نقل قول:
ببین بعد از نصب کردن کامل پچ ها یمقداری بازم خودش دانلود میکنه واسه cheater اینا
مهم نیست بزار تموم بشه
البته قبلا ورژن بازی رو ببین درسته ؟!
بله بعضی گیلدها دعوت میکننولی معمولا لول 20 به بعد دعوت میکنن.نقل قول:
این هم 3 نوع بیلد پیشنهادی برایcleric .تو این بازی هر لول به شما 5 تا point میده که میتونید به تواناییهاتون اضافه کنید.الان این سه روش که اینجا گفتم برای هر 2 لوله یعنی هر 2 لول باید اضافه کنید
+ Highly offensive build. Very low survivability. High damage and healing power.
- 9 MAG
- 1 STR
+ Offensive build. Low survivability. High damage and healing power.
- 7-8 MAG
- 1 STR
- 1-2 VIT
+ Balanced build. Decent survivability. Mid-high damage and healing power.
- 6 MAG
- 1 STR
- 3 VIT
من خودم اولی رو پیشنهاد میدم.
راستی حتما بیایید سرور Dreamweaver .
ممنون هادی جان :10:نقل قول:
فقط امکان reset کردن اینا هم هستش دیگه ؟!
اوایل با یه بیلدی بری که بشه راحت و سریع لول آپ کرد بعد واسه دانگئون و اینا روی هیلینگ پاورش کار کرد :31:
ولي من خودم از اين يكي استفاده مي كنم :
+ Offensive build. Low survivability. High damage and healing power.
- 8 MAG
- 1 STR
- 1 VIT
اين يكم متعادل تره ... اون بالايي رسما فقط مي تونه هيلر باشه !!! ولي با اين باييني حداقل مي تونه يكم هم توي تنهايي لول اب كردن قوي باشه ...
ما كه رسما Open source هستيم !!! اين رو هم از توي WikiPedia برداشتم از نظر كبي رايت هيج مشكلي نداره !!!:10:نقل قول:
نقل قول:دوستان بیخیال ... بازی رو اجرا کردم ... ممنون از جواب هاتون ...نقل قول:
راستی شما تو کدوم سرور هستید ؟ سرور ها همه پینگشون بالای 1000 بود ... واسه چی ؟
ما تو Dreamweaver هستیم.نقل قول:
به اون پینگ هم زیاد توجه نکن.مهم اینه که بدون لگ بتونی بازی کنی.
حالا بیا Dreamweaver .
مشكل از اينترنتت هست ... ADSL داري ديكه ؟؟؟ بايد حداكثر روي 300-400 باشه ....نقل قول:
نه دیگه امکان ریست کردن نیست.نقل قول:
ولی فکر کنم یه سنگی بشه خرید اسمش نمیدونم چیه تو مایه های reset stone یا همچین چیزی.اون رو میخری و اسکیلهات رو ریست میکنی.فکر کنم گرون هم باشه.
دوستان ممنون ... قبل از اینکه به بازی وارد بشی باید تو سایتیه یوزر بسازی ؟کد:https://register.perfectworld.com/register
من وقتی ساختمش و رفتم تو ایمیلم تا یوزر رو فعال کنم و وقتی فعال کردم پیغام زیر رو داد :
Our sincerest apologies, there was an error activating your account. Please send a ticket with your account name and email address through the PWE support ticketing system at.کد:http://support.perfectworld.com/ticketing
حالا چیکار کنم ؟
بله ... فكر كنم قيمتش يك ميليون باشه ... البته بكم كه مثلا من الان با لول 14 حدودا 25 هزار تا دارم ... يعني يك ميليون هم جيز زيادي نيست ! ولي خب ... نمي ارزه !نقل قول:
ای بابا شما هم چه مشکلات عجیب غریبی داری.نقل قول:
ما که راحت ثبت نام کردیم.حالا یه تیکت بفرست ببین چی میگن.
دوباره بفرست ... قسمت Spam رو هم جك كن ... اكه نشد ... يه تيكت بفرست !!!:20:نقل قول:
راست میگه یه بار دیگه ثبت نام کن.
راستی کسی میدونه این سنگ منگا به چه دردی میخورن؟
من کلی celestone دارم نمیدونم چیکار کنم همه رو میفروشم.
باور کنید تا حالا نشده تو بازی های آنلاین من کاری انجام بدم و مشکلی برام پیش نیاد ( ! )نقل قول:
ای بابا شما هم چه مشکلات عجیب غریبی داری.
ما که راحت ثبت نام کردیم.حالا یه تیکت بفرست ببین چی میگن.
Spam رو هم گشتم چنین ایمیلی پیدا نکردم ... تیکت رو فرستادم ( ! )نقل قول:
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟ بعضی از بازی ها هستن که نمیشه بیشتر از یک یوزر داشته باشی ... این اینطور نیست ؟نقل قول:
راست میگه یه بار دیگه ثبت نام کن.