با گارنتی ؟نقل قول:
اگه گارانتی داره از کدوم شرکت ؟
Printable View
با گارنتی ؟نقل قول:
دوستان این گوشی قطعاتش خوب و فیکس هست ؟ درب باطریش لقی نداره ( این خیلی برام مهمه ) ؟
با گارانتی مایکروتل ایشالا فارسیش تکمیله دیگه ؟ کیبرد QWERTY فارسی هم داره ؟
کیفیت صدا در هدفونش چطوره ؟ باس و این حرفا داره ؟ اکولایزر چطور ؟
رو باطریش با استفاده نرمال میشه تا 3 روز حساب کرد ؟
کلا از خریدش راضی هستید یا پشیمون ؟
محدودیت حجمیو سایر دردسر های قدیمی سامسونگ در نصب جاوا که نداره ان شا الله ؟
ممنون از فن بوی های سامسونگ...
اتفاقا درب باطریش آنقدر سفت هستش که باز کردنش تو روزهای اول یکم مشکله.کلا درب طوریه که برخلاف نوکیا لق بشو نیستش.کلا مشکل از نظر طراحی و قطعات نداره.نقل قول:
با گارانتی مایکروتل فارسی شده هستش(البته بدون گارانتی هم هستش) اما فارسیش qwertyنداره وباید بجاش از عربیش(در حالتqwerty) استفاده کنی که البته گچ پژ نداره.اما کیبورد معمولیش فارسی شده هستش و مشکلی نداره.
کیفیت صدا در هدفون عالیه.
با استفاده نرمال تا 4-5 روز هم شارژ نگه میداره.اما اگه زیاد ور بری هر 2 روز باید شارژ کنیش.
محدودین نصب برنامه نداره.اما برنامه هاش فقط در مموری گوشی نصب میشن و در مموری کارت فقط می تونی آهنگ و فیلمو و دوربین و بلوتوث و دانلودهاتو بریزی(بازی و برنامه فقط در مموری خود گوشی).
برنامه هاشم باید مخصوص خود گوشی باشه(جاوای مخصوص s5230).که تو سایت های مختلف گذاشتن.
در کل با این قیمت ارزانی که داره فوق العادس.
باطریش خیلی خوبه. من جمعه پیش شارژ کردم تا الان هم جواب داده. هنوز یه خط از باطریش مونده.
فردا دوباره باید شارژ بشه. دقیقا یک هفته شارژ رو نگه داشت. کلی هم باهاش کار کردم.
دوستان در مورد خط افتادن رو درب باطری یکی از دوستان نظر داده بود ! خواستم ببینم چه جوریه قابش راحت خش میوفته یا خیر و اگه آره خیلی آزار دهنده و تابلوئه این خطو خشا یا خیر ؟
تاچ اسکرینش مناسبه ؟ در برابر یه گوشی مثه F480 یا هر گوشی تاچ دیگه ای میتونین مقایسش کنین ؟
اس ام اس زدن با توجه به سایز ال سی دی و المانها ( کاراکتر ها ) و سرعت پاسخگویی تاچ و... راحت و سریع هست ؟
مثه گوشی های ال جی پی دی اف و ورد فارسی رو باز میکنه ؟
کلا ازش راضی هستین ؟
اپرا مینی و تقویم های فارسی روش نصب میشن ؟ خودش تقویم فارسی داره ؟نقل قول:
برنامه هاشم باید مخصوص خود گوشی باشه(جاوای مخصوص s5230).که تو سایت های مختلف گذاشتن.
در کل با این قیمت ارزانی که داره فوق العادس.
نقل قول:
اگه مراقب باشی خط نمی خوره.من 2 ماه دارم وخط نخورده.
تاچش واقعا عالیه.اصلا یکی از بزرگترین نقاط مثبته گوشی تاچ عالیشه.
تاچش با اینکه مقاومتیه اما نسبت به لمس بسیار حساس و عالی عمل می کنه.
اس ام اس زدن باهاش خیلی راحت و سریع هست(در صورت استفاده از حالتqwerty ).
هم ورد و هم پی دی اف رو ساپورت می کنه.
اپرا و تقویمو من تست نکردم.
من تاحالا گوشی زیاد عوض کردم و به جرات می گم سامسونگ با این گوشی گل کاشته.
خوب ما گوشی رو امروز دادیم به صاحبش!
تو این 3 روز چند نکته جلب توجه میکرد!
اول شارژ باتریش که خارق العادست! (نسبت به نوکیا که تجربشو دارم) من این دو روز کلی ور رفتم اما هنوز شارژ اولیه باتری هست خالی نشده بود که بزنمش شارژ برای با اول!!
دوم تاچ خیلی خوب و راحتی کار با منوها
سوم کیفیت ال.سی.دی و اندازه بزرگ و عالی و نور پس زمینه بسیار خوب
و دسته آخر طراحی و کیفیت بدنه که بسیار چشمگیره با 170 تومن گوشیهای با این امکانات به این شیکی نیستن!
اما نقاط ضعف بیشتر نرم افزاریه: نبود کیبورد فارسی qwerty (از عربی میشه استفاده کرد) و نبود بازی که از سنسور شتاب سنج گوشی استفاده کنه.من به شخصه از فونت فارسی گوشی خوشم نیومد.صدای اسپیکر گوشی حالت بم نداره اما بلند و واضح هست.
موزیک پلیر گوشی کامل و راحت هست
از دوربینم چیز خاصی نمیشه گفت چون camera phone نیست این گوشی.
نقل قول:
:27: 3 روز گوشی مردم دستت بود.هرچی امتحان داشتی کردی:46:
:27: کنجکاوی دارم دیگه:31:نقل قول:
من هم اپرا نصب کردم هم تقویم 88 دارمنقل قول:
دیکشنری هم همون PMD معمولی رو نصب کردم وخیلی راحت از کیبورد مجازیش استفاده میکنم
یه مشکل این گوشی اینه که کابل شارژر و هدفون و کابل اتصال به کامپیوترش یه جا میخوره.
اینطوری وقتی تو شارژ هستش دیگه نمیتونی از هدفون و رادیو استفاده کنی و نمیتونی به کامپیوتر وصلش کنی:blink:
بدون گارانتينقل قول:
با گارنتی ؟
جالب اينكه ديروز 2 تومن ارزونتر شده بود البته بايد بگردي بخصوص طبقات بالاي پاساژ اناهيتا
دوستان سلام
چطور مي شه از شر اون پيامي كه موقع زنگ خوردن نمايش مي ده و مي گه بايد كليد قفل كناري و بزني راحت شد ؟
سلام
بچه ها من با کانورت ویدئو مشکل دارم
نمیتونم فیلم با کیفیت توش پخش کنم
با چه برنامه ای با چه فرمتی با چه بیت ریتی تبدیل کنم؟
با total video convertor نتونستم کاری کنم
انگار بافیلم بالای 100 مگ مشکل داره
دوستان سلام
چطور مي شه فايل هايي كه كنارش عبارت sys رونوشته پاك كرد ؟
البته مي دونم اين فايل ها سيستمي هستند ولي بعضي از اونا ضروري نيستند وشايد بشه بانرم افزار اونارو پاك كرد !!
تو کیف بذاری فک نکنم خط بیفته.نقل قول:
باتریش خوبه فقط دوربینش مصرف باتریش زیاده. با پاناروما دوربینش حال کردم.
خود گوشی تقویم شمسی هم داره. اپرا مینی هم کار می کنه
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
man ba allok mp4 va allok mpeg 4 convert mikonam moshkeli nadaramنقل قول:
vaghti be computer nasb mikoni az computer ham charch mishe yani niazi nist ke dobare be charch bezani :20:نقل قول:
دوستان این هدفونش یه تیکست دیگه ؟ ازین لوله ایا که نیست ؟
اگه جواب مثبته این تبدیل به 3.5 هدفونشو کجا میتونم گیر بیارم... طبقه زیر همکف علائدین داره ؟ نمایندگی های مایکروتل چطور ؟
دوست من اينجا فقط فارسي بايد بنويسي. فينگيليش ممنوعه.نقل قول:
آره ميدونم شارژ ميشه ولي هدفون رو چيكار ميكني؟؟:46:
دوستان من دارم این گوشی رو میخرم ... سپردم به یکی از آشنا هام تو تهران برام بگیره ...
توصیه ای چیزی دارین بفرمائید و اینکه قیمت محافظ صفحه نمایش و قلم مخصوص این گوشی چنده ؟
نقل قول:
خب به سلامتی.
قیمت محافظ از 1000 شروع میشه تا 5000 تومن.
من 2000 تومنی گرفتم و خیلی عالیه.اصلا فرقی بین 1000 تومنی با 5000 تومنی نیستش.
قلمش هم 2000 تومنه.البته بعضی از دوستان فروشنده تا 6000 تومن هم میدن.
توصیه ای نمی مونه جز اینکه با گارانتی مایکروتل بگیرین و یک عدد مموری کارت(ترجیحا توشیبا 2 یا 4 گیگ).:46:
اگر هم اهل گوش کردن به آهنگ هستید حتما یک عدد تبدیل جک 3.5 میلیمتری هم واسش بگیرید چون هندزفری خود گوشی به درد نمی خوره.
این تبدیل گوشی های سامسونگ تو علائدین راحت گیر میاد ؟ اگه راحت گیر نمیاد مغازه خاصی رو سراغ دارین معرفی کنین بسی لطف کردین...!نقل قول:
اگر هم اهل گوش کردن به آهنگ هستید حتما یک عدد تبدیل جک 3.5 میلیمتری هم واسش بگیرید چون هندزفری خود گوشی به درد نمی خوره.
امروز از جلوی علاالدین رد شدم. یه تبلیغ بزرگ از 5233 رو زیر پل حافظ زده بود.
فکر کنم طی چند هفته آینده خفن فروش بره. تاحالا تبلیغش هیچ جا نبود
نقل قول:
وای بدبخت شدیم:19:
بچه دیگه از مزایای این گوشی ننویسید....
اه اه اه عجب گوشیه بدیه
:19:
نقل قول:
فکر کنم طبقه زیر همکف علاءالدین همه جا داشته باشن.
من خودم از طبقه زیر همکف و از مغازه ای به نام asl که تو کار پخش لوازم جانبی گوشی(خصوصا باتری گوشی هستش) به قیمت 1500 تومن خریدم.
بچه ها دمتون گرم همه 55 صفحه رو خوندم عالی بود
دست مریزاد
والله من توی سایتای خارجی راجب این گوشی خونده بودم خیلی کم ووقتی که می خواستم بخرمش بین کوکی و استار و یک مدل بالا تر سامسونگ که دوربین 5 مگا داره مونده بودم .مدلش یادم نیست .
من دوربین نمی خواستم چون دوربین حرفه ای نیکون دارم .
قلبم بهم گفت سامسونگ منم حالا خوشحالم که قلبم بهم درست گفته .
ماشاالله به همتت :31:نقل قول:
به به چه شاعرانه صحبت کردی. آفرین به قلبت :40::10:
انتخاب خوبی کردی
مبارکه:11:
امروز تعداد اس ام اس هام به 500 تا رسید. گوشیم همش میگفت مموری پر شده، زودباش خالیش کن.:31:
منم مجبور شدم کلی از اس ام اس هام رو پاک کنم. :41:
اینکه خیلی بده ! یعنی inbox گوشی فقط 500 تا جا داره ؟!نقل قول:
امروز تعداد اس ام اس هام به 500 تا رسید. گوشیم همش میگفت مموری پر شده، زودباش خالیش کن.
منم مجبور شدم کلی از اس ام اس هام رو پاک کنم
راستی زیاد ازش تبلیغ نکنید من میخوام اجتمالا بگیرم میترسم خز بشه !
در ضمن یه چند تا سوال دیگه ؟
این باتری برای این گوشی ضعیف نیست ؟
این گوشی که Security Code داره دیگه ؟
بعد وضعیت بازی و نرم افزاراش چجوریه ؟
نقل قول:
منکه با باتریش مشکلی ندارم
خیلی هم از گوشیم استفاده میکنم
اره Security Code داره مثله بقیه گوشی های سامسونگ MESSAGES , MYFILES و چندتا جای دیگه رو میتونی پسورد بذاری
جاوا رو ر راحت نصب میکنم مثله سونی اریکسون
محدودیت واسه نصب نرم افزار و بازی نداره
تو همین جا بگردی کلی بازی جاوا لمسی میتونی پیدا کنی
دوستان چطوری می شه زنگ اس ام اس این گوشی رو عوض کرد ؟
نقل قول:
دوستان سلام
چطور مي شه از شر اون پيامي كه موقع زنگ خوردن نمايش مي ده و مي گه بايد كليد قفل كناري و بزني راحت شد ؟
کسی جوابی ندارهنقل قول:
دوستان سلام
چطور مي شه فايل هايي كه كنارش عبارت sys رونوشته پاك كرد ؟
البته مي دونم اين فايل ها سيستمي هستند ولي بعضي از اونا ضروري نيستند وشايد بشه بانرم افزار اونارو پاك كرد !!
نه نوكرتم. كلا 500 تا اس ام اس جا ميشه. يعني inbox + sentboxنقل قول:
نقل قول:
از اينجا
setting---> phone profile
اونجا يكي از پروفايل ها رو انتخاب مي كني بعد ميتوني زنگ گوشي و اس ام اس و چيزاي ديگه رو تغيير بدي.
حواست به اون فلش بالاي صفحه باشه.
تاچ گوشیه من نا فرم حساس شده کوچکترین اشاره که میشه عکس العمل نشون میده و بعضی وقتا میره تو اعصاب.می خواستم بدونم راهی نداره که بشه حساسیت تاچ رو کم کرد؟
حالا واسه چی می خوای پاک کنی(مگه از چند کیلوبایت بیشتر هستن؟) تازه از کجا می دونی که این فایلها علکی هستن.نقل قول:
فكر نكنم بشه حساسيتش رو تغيير داد.نقل قول:
يه بار كاليبرش كن ببين چي ميشه. احتمالا بايد درست بشه