ولی من در ابتدای یک بازی همین علامت زرد رنگ را بر روی یکی از بازیکنانم که تو ترکیب 11 نفره بود دیدمنقل قول:
Printable View
ولی من در ابتدای یک بازی همین علامت زرد رنگ را بر روی یکی از بازیکنانم که تو ترکیب 11 نفره بود دیدمنقل قول:
رونی جان اون کارت زرد یعنی که مثلا توی لیگ اسپانیا اگه یه بازیکنی 5 کارته بشه از یه بازی محرومه و زمانیکه بازیکنت 4 کارته میشه این علامت میاد. خلاصه یعنی اینکه اگه توی بازی بعدیش کارت زرد بگیره یه بازی محروم میشه.
سلام.
این علامت زرد یعنی بازیکن شما اگه یه کارت دیگه بگیره بازی بعدی محروم میشه.حالا اگه دیدین بازی بعدی مهمه تو اون بازی اون بازیکن رو بازی ندین که یه زمان کارت بگیره و بازی بعدی رو از دست بده.
خبر جدید...
از دیتا بیس اسامی بازیکنان + تاریخچه باشگاهها + قدرت (Ability) تکمیل شده.
اون لوگوها رو دانلود کردم بعضی ها کیفیت نداشت و بعضی ها هم قدیمی بودن.
لمپارد جان میتونی عکس بازیکنانی که درست کردی رو برام بزاری ببینم کدومها رو درست کردی ؟؟
آقا من توی new centre یه دونه mail برام اومده که عنوانش اینه: fan shop must be renovated
بعد هم توی توضیحاتش گفته: your fan shop in spain must be renovated
کسی میدونه این یعنی چی؟ باید چیکار کرد؟
خب خوشبختانه پچ ما به سرعت در حال تکمیل شدنه.
آخرین تغییرات...
تنظیم قدرت پاها + پست بازیکنان + تکمیل کادر فنی تیمها + تاریخچه و رنکینگ تیمها در لیگ ایران + هفته بندی مسابقات(یعنی بازیها مثل لیگ برتر انجام میشه یعنی اگه سپاهان و پیروزی هفته آخر بازی کردن تو بازی هم همینطوریه).
یه سوال هر کروم از دوستان میدونه سریع جوابشو بنویسه/
لوگو لیگ برتر و جام آزادگان رو با چه اسمی باید تو داکیومنت بزارم.(مثلا برای لوگو پیروزی باید فایل رو با اسم 00A10009.tga ذخیره کنیم) حالا برای لیگها چه باید بنویسیم ؟
همین مشکل رو که این دوستمون داره من 1 جور دیگه دارم ! وقتی فصل تموم میشه و فصل جدید میاد تو نقل و انتقالات هر بازیکنی که میخرم حتی بازیکنی که ملیتش با باشگاه یکیه جلوش 1 علامتی شبیه همین میاد به رنگ قرمز و اصلا نمیشه ازش استفاده کرد !
میدونین مشکلش چیه ؟
خب دوستان لباس تیمها + تنظیمات لیگ + تکمیل تیمهای لیگ 2 هم انجام شد.
یه سوال...
چگونه میشه 4 تا سهمیه برای ایران تو لیگ آسیا در نظر گرفت و اینکه باید چیکار کرد که در مسابقات آسیا تو یه گروه نیفتن ؟
من قصد دارم پچ رو همین فردا پس فردا بزارم واسه دانلود(البته هنوز خیلی کار داره تا یه پچ واقعی بشه) تا با نظرات و پیشنهادات شما پچ رو کاملتر بکنیم نظرتون چیه ؟
منم دقیقا نمیدونم اون عکس کره زمین روبروی اسم بازیکنا چیه. مثلا من 3 تا برزیلی توی تیمم دارم ولی فقط یکیشون این آرمو داره...کسی نمیدونه؟
خجالت نکشید، حرف بزنید یکم راه بیوفته!
منم خیلی دوست دارم این تاپیک راه بیوفته :46:
از اون 3 تا بازیکن برزیلی 2 تاشون که اون آرم رو ندارن یعنی ملیت اروپایی هم دارن و اونی که ارم رو داره فقط ملیت برزیلی داره و بازیکن غیر اروپایی محسوب میشه.
راستی کسی جواب سوالهای منو نمیدونه؟
1- چگونه میشه 4 تا سهمیه برای ایران تو لیگ آسیا در نظر گرفت و اینکه باید چیکار کرد که در مسابقات آسیا تو یه گروه نیفتن ؟
2- لوگو لیگ برتر و جام آزادگان رو با چه اسمی باید تو داکیومنت بزارم.(مثلا برای لوگو پیروزی باید فایل رو با اسم 00A10009.tga ذخیره کنیم) حالا برای لیگها چه باید بنویسیم ؟
فکر کنم علاقمندان به این بازی فوق العاده تو ایران کمه(حیفه واقعا)
خب من picture سازی رو شروع کردم نظرتون چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت عالیه... فقط بگو چطوری این پچ رو درست می کنید شماها... به منم یاد بدین!!!
اصلا این پچ دقیقاً یعنی چی؟ چطوری می تونی لباسای تیما رو درست کنی؟ یا مثلا چطوری می تونی لیگ آزادگان رو اضافه کنی؟
مثلا الان ایران فقط لیگ برتر رو داره توی بازی.
میگه فروشگاه شما در اسپانیا خراب شده و باید یه دونه جدیدشو بسازیدنقل قول:
من نمیفهمم، آخه من حدود 20 تا فروشگاه توی نقاط مختلف دنیا دارم و این برای همشون این پیامو داده...یعنی باید همشو خراب کنم و از نو بسازم؟! نمیشه که...توی marchandise هم قسمتی نداره که بشه upgrade کردشون...
؟
پچ یعنی یه نوع اضافه شونده به بازی که برای ساخت هر نوع پچ باید از دیتا بیس ادیتور بازی استفاده کنیم.:46:نقل قول:
واقعا آدم وقتی این استقبال رو از پچ میبینه نا امید میشه بیاین برین تو فرومهای خارجی واسه این بازی سرودست میشکنن ولی ما...
به هر حال من خودم علاقه شدیدی به این بازی دارم از total club manager 2004 همه ساله این بازی رو داشتم و هیچوقت از سیستمم پاک نشده امیدوارم شما هم علاقمند بشین.
پک عکس تیم پاس رو واسه پچ ساختم نظر ؟
دوست عزیز؛ اتفاقا منم از total club manager 2004 این بازی رو شروع کردم و هر سال بازیش رو گرفتم...
فقط نگفتی این عکس بازیکنا و عکس شهر و استادیوم و لباس تیم و... رو چطوری با ادیتور وارد بازی می کنی... اصلا یه آموزش کلی بذار اگه می تونی...
ممنون
اگه با دیتا بیس ادیتور بازی کار کرده باشی باید متوجه شده باشی که هر چیزی از جمله عکس بازیکن و شهر و... رو باید به صورت tga درست کنی و در فولدر داکیومنت ذخیره کنی مثلا برای اینکه عکس مهدی رحمتی رو به بازی اضافه کنی باید فایل tga اونو با این نام RahmatiSe16061982 در مسیرنقل قول:
C:\Documents and Settings\FM 10\My Documents\FIFA MANAGER 10\Graphics\Portraits\Players\160x160
ذخیره کنی تا نمایش داده بشه.
به همین ترتیب هر بازیکن یا استادیوم یا هر تیمی یه شماره مخصوص و فولدر مخصوص داره :46:
داداشی حالا حجم این پچ چقدره؟ dial up جواب میده یا باید بریم کافی نت بیگیریمش؟!
حجمش زیاد نمیشه شاید 5یا6 مگ.
خب من شروع کردم تک تک تیمها رو آپدیت میکنم به این ترتیب که ...
سن واقعی و دقیق بازیکنان + قد و وزن اونها + سابقه بازیشون در تیمهای مختلف که انصافا این آخری رو تو هیچ پچی ندیدم درست کنن.
پچ خیلی خوبی میشه منتظز باشید.
هر چه سریع تر بزاری ممنون می شیم :46:
داداش این عکس هایی که من گذاشتم مثل مال شما ادیت شده و از روی صورت نیست.در ضمن جز استقلال پرسپولیس و سپاهان و استیل اذین اسم همه بازیکنا رو وارد نکردم.فقط بازیکنایی که تونستم در بیارم .به طوریکه حداقل یه تیم مثل شاهین 10تا بازیکنش رو ساختم.اگه میخوای ایمیل بده بفرستم
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
راستی بچه ها میتونین برین لینک زیر پچ ایران رو گذاشته:
کد:http://www.managerfifa.com/Ziran.html
سلام. بچه ها پچ رو چجوري بايد وارد بازي كنم؟؟؟؟ ميشه كامل تو ضيح بدين. ممنون.
من ایم پچ رو دانلود کردم چون اجنبیها ساختنش اکثر بازیکنا پای چپ و راستشون اشتباهه
پست اکثرشون اشتباه و ...
الان بازیکنان همه تیمها آپدیت شدن (سن واقعی و دقیق بازیکنان + قد و وزن اونها + سابقه بازیشون در تیمهای مختلف) و فقط مونده که چهرشون رو تقریبا مثل خودشون بکنم(عکس از هر بازیکن هم که داشتیم میتونیم عکسش رو بسازیم)
منتظر پچ باشید.
فقط فراموشت نشه که بهترین تیمش ذوب آهن باشه...!
سلام من میخام این بازیو بگیرم و میخاستم بدونم ایا مثل نسخه قبل انرژی بازیکنا بعد از دو مسابقه سریع تموم میشه یا نه ؟ یا کلا ارزششو داره بخرم یا نه ؟ تشکر
بستگی به تمرینات داره-تمرینات گروهی و مخصوصاً تمرینات اختصاصی هر بازیکن که چند در صد از توانش رو خرج تمرین بکنهنقل قول:
شما بلد نیستی بازیکنا رو تمرین بدی چرا میندازی تقصیر بازی؟نقل قول:
دوستان سلام.
خبر خوب پچ کامل شد حدود 7.3 مگ حجمش شد فقط فردا باید برم کافی نت تا آپلودش کنم.
اقا براي من تازه واردم يه توضيح بدين كه چجوري بايد پچ رو وارد بازي كنم. ممنون.
دوست عزیز پس از پچ در محل نصب بازی بر روی فایل EdManager10 کلیک کرده بر روی گزینه write current database for game کلیک کن تا پچ نصب شه سپس برنامه رو بسته و برو در بازی و تیمها رو مشاهده کننقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی پس پچ چی شد منتظریم متشکر
آقا فکر کنم ایشون رو هم فرستادن سربازی.مثل همون رفیق قبلیمون که پچ ساخت تا اومد پچشو ریلیز کنه گرفتن بردنش سربازی :31:نقل قول:
من نمی دونم چرا این مسئولین نظام وظیفه اینقدر با پچرهای FM لج هستن.
شوخی کردم ما هنوز هم منتظر پچیم.
متشکر
پچ میزاری یا نه ما منتظریما :19:
خب وقتی این کارو کنیم، اون وقت اطلاعات بازی هایی که تا الان کردیم عوض نمیشه؟نقل قول:
write current database for game
یعنی مثلا من الان توی سال 2016 هستم و کلی بازیکن عوض خرید و فروش کردم و خیلی کارای دیگه، اینا با نصب پچ تغییری نمی کنن؟
اگه تغییر کنن که به درد نمی خوره... این طوری باید از اول بازی کنیم.
سلامنقل قول:
اطلاعات تغییر نمیکنه تا زمانی که بازی رو از اول شروع کنی دوباره ....
ولی تصاویر بازیکنها و پرچمها تغییر میکنه.
همچنان در انتظار پچ
اقا اگر سرعت اینترنت هم 1 بایت بود تا حالا آپلود شده بود اگر کافی نت هم آمریکا بود تا حالا رسیده بودی پس چی شد اگر سر کاری بود لاعقل بگو دلمون فکرته شاید اتفاقی برات افتاده باشه یا بقول دوستمون گرفتن بردنت سر بازی بهر صورت خبرمون کن
-----------نقل قول:
سلام
من تازه اين بازي رو گرفتم و فقط تاكتيك و تركيبش رو ميفهمم ولي از پرورش بازيكن سر در نميارم در ضمن با بلكرن تو ليگ خوب نتيجه گرفتم ولي از لحاظ اقتصادي بلد نبودم باشگاه رو اداره كنم اخراج شدم .
كسي ميتونه كمي توضيح درباره خرج و مخارج و افزايش دارايي و پرورش بازيكن و استخدام كارمندان كمكم كنه تا ديگه اخراج نشم؟
در ضمن هنوز نتونستم قيمت بليط و ظرفيت ورزشگاه و ديگر امكانات رو سر در بيارم .
متشكر ميشم اگر يه راهنمايي جامع كنيد تا از اين بازي زده نشم؟:2:
قابل توجه ila58: دوست من این سوالاتی که پرسیدی اگه بخایم به همش بپردازیم یه 2-3 صفحه ای توضیح داره ولی بطور خلاصه میگم:
اولا بهت توصیه میکنم که زده شدن تو از بازی این بازی کاملا به خودت و علاقت به فوتبال و مربی گری بستگی داره چون به جرات بهت میگم که از هر 10 گیمری که من میشناسم یکیشون اونم به زور حاضر میشه که این بازیو فقط یه بار امتحان کنه و این در حالیه که یکی مثل من به قول مامانم به این بازی معتاده...
1. درباره staffها که توضیح خاصی وجود نداره باید به قسمت مربوطه بری و از زبونه search در پستهای مورد نظرت اونا رو استخدام کنی، این قسمت زیاد نیازی به صرفه جویی نداره و سعی کن بهترینها رو انتخاب کنی.
2. درباره finance: میری اولا توی staff در قسمت assign tasks مواردی روکه میخای ادارشو به عهده خودت میزاری بعدم مثلا برای marchandise به منوی مربوط به اون میری و میتونی چیزهایی که میخوای توی فروشگاه داشته باشی به همراه مقداری که دوست داری از اونا رو خریداری کنی تعیین کنی.
اما امور مالی کنترلش شامل چند مورد میشه که باید در طول فصل حواست به همش باشه که البته کار هر کسی نیست، چون برای اینکه وضعیت financial خراب نشه عملا باید مدیریت ساخت وساز، استادیوم، club facilities، خرید و فروش بازیکن، sponsering وmarchandise رو به عهده بگیری که مدیریتش به این آسونیا هم نیست.
توصیه من اینه که club facilities و ترنسفر بازیکنا رو حتما خودت به عهده بگیری، چون staffهایی که برای این کارا میزاری اکثرا اونقدر اصراف کار(!) هستند که ذره ذره همه پولهاتو تموم میکنند مخصوصا facilities
3. پرورش بازیکن چیزی نیست که بشه توی یک فصل به اون رسید و البته وابسته به چند چیزه: اول اینکه باید بازیکن جوون داشته باشی که معمولا داری، اگه یه سر به youth team بزنی کلی از بازیکنای آیندتو اونجا میبینی! اگرم احساس کردی که توی بعضی پستها نیاز به بازیکن (جوون و آینده دار) داری میتونی یکم دست توی جیبت بکنی و بازیکنای جوونو باقیمت بسیار کمی به خدمت بگیری فقط باید حواست باشه که روی کی داری سرمایه گذاری میکنی، راههای تشخیص بازیکن آینده دار: اولا بازیکن مورد نظرتو scout کن تا کارمندت که مسوول این کاره یه گزارش کامل درباره خوبیها و بدیهای اون بازیکن بهت بده. دوما اگه به صفحه مشخصات اون بازیکن یه نگاه بندازی میتونی از روی ستاره هایی که این بازیکن داره بفهمی که چقدر قراره پیشرفت کنه و مهمترین نکته اینکه یه جوری عمل کن که به اون بازیکن بازی برسه چون استعدادی که بازی نکنه همونقدری و با رشد پایین میمونه اگه هم لازمه اونو قرضی به تیمهای دیگه بده تا اونجا بتونه ثابت باشه.
سلام به همه دوستان عزیز از همگی معذرت میخوام که دیر شد ولی یه سری کارا برام پیش اومد که چند روزی خونه نبودم الان رسیدم.
خب دوستان عزیز پچ آپلود شد و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره
پچ رو دانلود کنید و تمامی فایلهاش رو هم جایگزین کنید.
بعد دوستان هر پیشنهاد که داشتن رو بگن که در آپدیت پچ ارائه کنیم.
این پچ شامل لیگ برتر ایران 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + تمامی لوگوها و لوگو لیگ برتر و جام آزادگان هستش.
عکس بازیکنان رو به این خاطر که حجم بالا میرفت برداشتم تا جداگانه براتون بزارم.
:11::40::11:
خب دوستان عزیز پچ آپلود شد و در اختیار شما عزیزان قرار میگیره
پچ رو دانلود کنید و تمامی فایلهاش رو هم جایگزین کنید.
بعد دوستان هر پیشنهاد که داشتن رو بگن که در آپدیت پچ ارائه کنیم.
این پچ شامل لیگ برتر ایران 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + تمامی لوگوها و لوگو لیگ برتر و جام آزادگان هستش.
عکس بازیکنان رو به این خاطر که حجم بالا میرفت برداشتم تا جداگانه براتون بزارم.
:11::40::11:
دوستان عزیزم پچ آپلود شد و لینک رو برای استفاده شما عزیزان قرار میدم.فقط چند نکته...
1- پچ شامل لیگ برتر 18 تیم + لیگ آزادگان 8 تیم + لوگو تیمها و لیگها + نحوه برگزاری صحیح لیگ قهرمانان آسیا و جام ملتها و...
2- بعد از دانلود همه فایلها رو جایگزین کنید و بعد از بازی کردن هر پیشنهادی که برای بهتر شدن پچ داشتید بگید تا در آپدیت بعدی ازش استفاده کنیم.
3- عکس بازیکنان که حدود 8 مگ بود رو برداشتم تا حجم پچ بیاد پائین ولی بعدا اونها رو هم برای دانلود میزارم.
4- پچ 100% تست شده هست و هیچ مشکلی نداره.
امیدوارم از بازی کردن لذت ببرید.
کد:http://www.iran-fm.persiangig.com/Download/Iran_League_(PGC_10).rar
سلام
بر شما دوستان
لازم ميدونم يه مقدمه بگم
من تو سايتعضويت چند ساله دارم.کد:http://www.hattrick.org
اونجا براي اينكه جوونهاي ايراني رو متوجه اين بازي كنند اولا سايتش رو به همت بچه ها فارسي كردن و دوما انجمنها و سايتهاي كمكي فارسي زيادي هم راه اندازي كردن و براي جلب توجه جواناي ايراني خيلي كارهاي ديگه كردند كه يكيش رو ميخوام اينجا پيشنهاد بدم كه اميدوارم هر كي ميتونه راه بندازه تا استقبالش زياد بشه.
اونجا يه انجمن داريم بنام پرسش و پاسخ كه ما هم ميتونيم اينجا انجمن پرسش و پاسخ به فيفا منينجر 10 رو راه بندازيم.
ابتدا تو اول انجمن پاسخ به سوالات متداول رو ميزاريم هر كس جواب سوالشو رو اونجا پيدا نكرد ميتونه اون موقع سوالش رو بپرسه.
خوب خودم كه تازه واردم چندين سوال رو مطرح ميكنم و از شما دوستان با حوصله و با تجربه تقاضا دارم پلسخ بديد و هر كي بلد انجمن پرسش و پاسخ رو راه بندازه اينكار رو كنه و بجز سوالاي من چند تا سوال ديگه هم اضافه كنه و در قالب انجمن قرار بدهتا باشد كساني كه به فكر خريد اين بازي ميافتن با ديدن راهنمايي اين بازي خيالشون از بابت سر در گمي در انجمنهاي مختلف راحت بشه و با دسترسشي آسان اين بازي رو تهيه و در انجمنش فعال بشن .
اميدوارم استقبال كنيد:
construction cost-1
squad size-2
Value of squad-3
Salaries-4
Costruction costs-5
misc -6
total -7
------------------------------------
salaries
last season
boards proposal 27/760/000
difference -40/000
your demand 27/800/000
---------------------------------------
transfer
lost season
boards proposal 1/328/000
difference -2/000
your demand 1/330/000
-----------------------------------------
construction cost
lost season
boards proposal 7/200/000
difference 0
your demand 7/200/000
-----------------------------------------
misc
lost season
boards proposal 2/768/000
difference -2/000
your demand 2/770/000
--------------------------------------------
stadium
extend capacity
seats 0->
standing area 0->
vip seats 0->
red-add stadium elements after expansion(0)
expansion costs: 0 revert changes
comstruction timw : completed extend
open stadium editor
--------------------------------------------
club facilities
large office bailding extend
doctors surgery with phychology center
fan center
youth boarding school
additional small filds
sports medieine institute
own luxury studio
maintenance
investments
income
mintenance
-----------------------------------------------
fan and mmcrchandise
fans
servise
= free tickets every match<-->
= adv free tickets for next match <-->
hour -long . autograph seassion in tow <-->
---------------------------------------------
marchandising
shirts 0-->
leisure wear 0-->
scarves and caps 0-->
accessories 0-->
multimedia 0-->
-------------------------------------------
buy article
= selected article
= all standard articles
number =...........
buy articlo
------------------------------
ticketing
extra charges and discountk
= auto extra chargs
discount for friendlies 50%
srason ticket discont 20%
سلام. بچه ها من اول پچو دانلود كردم كه حدود 2 مگ و خورده اي بود. بعد ستاپ پچ رو داخل محل نصب بازي نصبيدم و بعد رفتم داخل EdManager10 و گزينه write current database for game رو زدم و يه چيزي پر شد و بعد كه اومدم صفحه رو ببندم زدم yes. ولي اصلا تغييري نكرد تيما. مشكلم كجا بوده؟؟؟؟؟
دوست عزیز بعد اینکه پچ رو دانلود کردی باید فایلهای داخل پچ رو جایگزین فایلهای خودت بکنی تا پچ اجرا بشه.