درسته ولی آخه یهو شد 880! خودشم آنلاک!
این دفینه چیه؟ سایته یا فروشگاه؟ کجاست؟ مطمئنه؟
Printable View
درسته ولی آخه یهو شد 880! خودشم آنلاک!
این دفینه چیه؟ سایته یا فروشگاه؟ کجاست؟ مطمئنه؟
همینجور یه دفعه هم میره بالا. بسته به نیاز بازار ه.
مثلا حدودا بیست روز پیش رسیده بود ۱۰۵۰ بع شد ۱۱۵۰ بعد افت کرد و الا رسیده بین ۹۵۰-۱ تومن.
دفینم یه فروشگاه تو طبقه ی شیش علاءدین.
به صورت حرفه ای کار ایفون و htc و کلا گوشیای جدید و بالای ۵۰۰ تومن میکنه.
پس جای مطمئنیه؟
از این invisible Shield هام داره؟
میگم نصبش مگه کاری داره؟ یه جا دیدم 10 تومن واسه نصبش میگیرن!
نقل قول:
اره. تضمينش ميكنم.
چند وقت پيش اورده بوديم يه تعداد محدود. الان خبر ندارم باشدش يا نه.
اره بابا. خيلي دنگو فنگ داره. سرو كارت با اب و كف و صابونه. من اصلا پيشنهاد نميكنم. چون بعد از يكي دو ماه زرد ميشه بلند ميشه و فقط ضد خشه. نظر من اينه با همون قيمت يه كيس خوبو قشنگ بگير كه كامل محافظت كنه.
عصري يه چند مدل برات نمونه ميذارم.
آقا دستت درست!
فک کنم بهتر باشه تا قیمتا نرفته بالاتر مام بریم یه آیفون بگیریم!:دی
یه سری کیس هست به این شکل.با طرح ها و رنگ های مختلف.نرمم هست و خط و خش نمیندازه. روی کناره های فلزی دور گوشی که خیلی خط و خش میوفته رو میگیره. و خیلیم نازکه.
قیمتشون بین ۷-۱۰ تومنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدلای خیلی قشنگم داره اینا که مگه تو سایتا گیر بیاری. تو بازار ندیدم.خشک ترن و تک رنگ با طرحهای مختلف.گرونترم هستن.
یه سری قاب هست کریستالی.
تازکه و شیشه ایه و زیبایی ایفونو نمیگیره.بدیش اینه خیلی زود میشکنه و اگه بخوای درش بیاری معمولا خش میندازن
قیمتشونم بین ۵-۷ هزار تومنه.
چون خودم نداشتم عکس متفرقه گذاشتم.
:31:
یه سری هم هست شبیه کیفن و کل گوشی رو پتو پیچ میکنن و قسمت بالاش موقع کار بالا میره.
:2:
تو بازار بسته به کیفیتو ... ش بین ۱۵-۳۰ تومن موجوده.
یه سریم کار شاخ هست که قیمتای بالایی دارن.ولی عوضش کیفیت خیلی بالا و عمر زیادی دارن.
مثل این مدلا که من اولی و دومیشو دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:
آقا اگه ممكنه جواب من رو بديد ممنون .
يكي از دوستام يه آيفون گرفته ( البته يه كم مورد داره !!! ) و پولش رو هم حساب نكرده .هيچي نداره نه پك نه شارژر ( متوجه كه شديد ؟؟!!!!!!)
حالا مونده سيم كارت بندازه يا نه ؟؟؟!!!!
ميخواد يه ايرانسل بگيره بدون ثبت نام و بندازه تو گوشي ميترسه پيگيري بشه ؟؟؟؟
به نظر شما پيگيري ميكنن ؟؟؟؟
توی ایران بدون جعبه گوشی دزدیه و سریع رد یابی میشه !!!!!
من که میگم نخرید حالا میل خودتونه !!!!
دو نفر رو میشناسم که گوشیشون رو دزدیدن مخابرات رد یابی کرده و گوشی رو پیدا کردن طرف رو هم ...
بله به راحتی پیگیری میکنندنقل قول:
آقا اگه ممكنه جواب من رو بديد ممنون .
يكي از دوستام يه آيفون گرفته ( البته يه كم مورد داره !!! ) و پولش رو هم حساب نكرده .هيچي نداره نه پك نه شارژر ( متوجه كه شديد ؟؟!!!!!!)
حالا مونده سيم كارت بندازه يا نه ؟؟؟!!!!
ميخواد يه ايرانسل بگيره بدون ثبت نام و بندازه تو گوشي ميترسه پيگيري بشه ؟؟؟؟
به نظر شما پيگيري ميكنن ؟؟؟؟
باید بعنوان آیپاد ازش استفاده کنی
سوال!
تو بیشتر بودن بازیای آیفون نسبت به ویندوز موبایل که شک ندارم. از نظر برنامه یه سری میگن زیاده یه سری میگن برنامه های کاربردیش زیاد نیستن!
برنامه هاشو از کجا دانلود میکنین شما؟ + چند تا برنامه جالبشو مثال بزنین!:دی
tnx
دوستان این گوشی فایل های wmv و avi پشتیبانی نمیکنه؟آخه من هرکاری کردم نشد که بریزم.راهی هست؟میشه کاری کرد؟
آسفالت 5 هم ریلیز شد حالشو ببرید.
چه موقعی آیپاد تاچو فروختم:13:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4371200&postcount=400
با آیتونز که راهی نیست و باید تبدیلش کنی به mp4نقل قول:
دوستان این گوشی فایل های wmv و avi پشتیبانی نمیکنه؟آخه من هرکاری کردم نشد که بریزم.راهی هست؟میشه کاری کرد؟
ولی تو cydia یکی ۲تا برنامه بودن واسه پخش avi که الان اسمشون خاطرم نیست
براي پخش اون فرمتا برنامه ي yxflash رو از سيديا نصب كنيد.
كركش هم تو سورس. زير هست...
repo.beyouriphone.com
اپل رسما اعلام کرد که تعداد برنامه های appstore از مرز ۱۰۰۰۰۰تا گذشته:
کد:http://www.apple.com/pr/library/2009/11/04appstore.html
آخه اصلا تو آیتونز ریخته نمیشه.من اگه این برنامه رو نصب کنم بازم فایده ای نداره که چون اصلا تو آیتونز ریخته نمیشه.شما خودت امتحان کردی؟؟؟نقل قول:
تشکر.شما خودت برنامه ای واسه تبدیل سراغ داری معرفی کنی؟اینکار زمان بر نیست؟؟؟نقل قول:
من اون برنامه ای که سینا گفت رو تست کردم یه FLV بهش دادم نتونست بخونه حالا شاید سایزش زیادی بزرگ بود یا ... نمیدونم
اما مبدل که فراوونه که
اینو گوگل کن : FLV to MP4
نه بابا چه زمان بری، تبدیل کن بی دردسر بریز رو آیفون بده بخونه
دوستان این گوشی بهتلوبزیون وصل نمیشه یا میشه؟من با یه کابل نوکیا امتحان کردم ولی تصویر نمیومد و فقط صدا داشت.به نظرتون باید کابل مخصوص واسش بخریم یا اصلا به تلویزیون وصل نمیشه؟؟
بله داره اصلا تو سایت اپل تو استورش دو نوع کابل تی وی برای فروش داره، هم کامپوزیت و هم کامپوننت
من اون موقع که آیپاد تاچ داشتم که با کابل تی وی به تلویزیون وصل میشدم و خیلی هم کیفیت خوبی داشت
اگه کابل کامپوننت بخری گه چه بهتر
تو تاپیک آیپاد تاچ یه پست در موردش دادم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3533648&postcount=357
محمد جون دستت درد نکنه خوندم ولی این که خیلی گرونه.چه خبره آخه واسه یه کابل آدم بخواد این همه پول بده.پول یه دی وی دی پلیر باید بدی واسهیه کابل دی وی دی.
باید یه سر برم علاالدین یه دوریبزنم بببینم چی دستگیرم میشه.
ممنون از راهنماییت.
البته من گریفین رو خریده بودم 60 تومن
اما چینیاش هست حتی زیر 10 تومن
قدیما که یه مشکلاتی داشت اون چینیا مثلا بعد 10 ثانیه تصویر میرفت که بعد یه پچ براش اومد ....
خلاصه یه مقدار تو خرید دقت کن که هم به مدل گوشیت بخوره هم کیفیت درست داشته باشه
ولی اون کامپوننت میتونی ازش خروجی نزدیک به کیفیت DVD بگیری اگه اصلش رو گیر بیاری
در ضمن اونا یه شارژر هم دارن که موقع فیلم دیدن میزنی گوشی رو به شارژ تا همزمان شارژم بشه و وسط کار لنگ نمونی، چون کلا خیلی شارژ میخوره وقتی میندازی رو تلویزیون
اينم خودم انداختم:
میگم این پیدا میشه تو بازار؟
این چی هست حالا؟صفحه کلید مجازی؟؟؟
1. قیمت iphone 3gs چتده تو تهران؟
2. از کجا میشه خریدش؟
3. فرقش با مدل چینی چیه؟
4. از کجا میشه فهمید چینیه یا اصل؟
5. چه جوری و در چه مراکزی میشه هکش کرد؟ ( برای کار با سیم کارت های ایرانی )
ببخشید سیستم عامل گوشی آیفون به پای ویندوز موبایل میرسه؟
سیستم عامل مک فوق العاده سریع و راحت و بدون هنگه و مثل ویندوز موبایل سنگین و پردردسر نیست.در مورد برنامه و بازی هم که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد واسش گیر میاد.نقل قول:
1- مدل 16 گیگش رو با 880 میتونی بخری و 32 گیگش رو با 970نقل قول:
2-از پایتخت میتونی بگیری ولی قیمت بیشتر بهت میدن.از علاالدین هم با اون قیمت هایی که گفتم میتونی بخری
3- شما بگو شباهتش با مدل چینی چیه؟؟؟
4- شما اصلا گوشی رو از نزدیک ببینی و دستت بگیری متوجه میشی(اگه قبلا دستت گرفته باشی)اگه هم قبلا دستت نگرفته باشی که بازم بری تو منوش و اینترفیسش رو ببینی متوجه میشی.
5- برای کار با سیم کارت های ایرانی شما اگه آنلاک فکتوری بخری دیگه نیازی به آنلاک کردن نداری و با همه سیم کارت ها کار میکنه.
چرا اینقدر گرون؟ تو خارج از ایران که 199 دلاره. اینطور نیست؟نقل قول:
1- مدل 16 گیگش رو با 880 میتونی بخری و 32 گیگش رو با 970
اون 199 دلار مدل قراردادیش هستش یعنی اولا به شما گوشی لاک میدن و نه آنلاک و دوما شما به عنوان پیش قسط 199 دلار میدی و ماهیانه باید یه مبلغی بهشون بدی به عنوان قسط که الان متاسفانه حضور ذهن ندارم که چقدربود.شما اگه آنلاک فکتوری تو خارج از ایران بخوای بخری نهایتا 200 تومن ارزونتر از ایرانه و نه بیشتر.
من دوستم تو کالیفرنیاست گفته اینجا حدودا 200$ گفته خودم دارم و قراره عید واسم بیاره. یعنی اشتباه کرده؟ ضمنا اگه بیاره میتونم اینجا unlock کنمش؟
آنلاک کردنش که مشکلی نداره.میتونی آنلاک نرم افزاری کنی و ازش استفاده کنی.ولی تا اونجایی که من میدونم همه اون 200 دلاری ها قراردادین.حالا شما بگو بیاره اگه میتونه،چه بهتر.
چرا این گوشی اینقدرگرونه؟n97 نوکیا که امکاناتش خیلی از این بیشتره!
سلام به همه
خیلی خوشحالم که به جمع ایفون دارا پیوستم مال من 32 انلاکه
مشگل اول نداشتن برنامس که بردم 30 تومن رفت تو پاچم
مشگل دوم اینه که به pc وصل نمیشه من چیکار کنم حالم گرفتس
لطفا یه راهنمایی توپ کنین
آیتونز رو نصب کردین؟
n97؟؟؟؟؟؟داداش یه چیزی میگیا.این دیگه ازون جملات باور نکردنی بود.نقل قول:
داداش من پیشنهاد می کنم شما همه آموزشهای در مورد این گوشی رو مو به مو بخونید تا دیگه نه پول بیخودی پرداخت کنید و نه به مشکلی بر بخورید.نقل قول:
ول کن داداش حال بحث داریا.........بزار فکر کنند n97 بهتره............
من یک مشکل خیلی بدی دارم و اون اینه که کلا با وایرلس من مشکل داره موبایل........هنوز هم نرفتم جایی تا ببینم با همه جا اینطوریه یا نه...اعصابم خورد شده.....هیچ تمی نمی تونم نصب کنم یا برنامه ای که به cydia مربوط بشه ندارم....فقط یکبار خدا خواست و appcake نصب شد و فقط با اون بعضی از برنامه هایی که نصب می کنم کار می کنند ولی بیشترشون کار نمی کنند مثل winterboard......خلاصه رفته تو مخم...
سلیم وینتربورد میگفتن با فرمویر ۳ کار نمیکنه اما من که دیشب نصب کردم کار کرد یه تم هم نصب کردم مشکلی نداشت
مشکلت با وایرلس چیه دقیقا؟
شبکه رو پیدا میکنه؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنظر می رسد كمپانی موتورولا توانسته با فروش بسیار خوب گوشی Droid بتواند ضررهای مربوط به چند سال گذشته را جبران كند . كارشناسان حتی انتظار فروش بیشتری برای این گوشی دارند. گوشی Droid فقط در هفته اول پس از عرضه توانست رقم فروش خود را به عدد 100 هزار گوشی برساند .
كمپانی Verizon Wireless مسئول فروش و عرضه گوشی Droid می باشد و خبر هایی بگوش می رسد مبنی بر اینكه تعداد 200 هزار گوشی نیز برای فروش در بازار آماده عرضه می باشند .
لازم به ذكر است كه به احتمال بسیار زیاد موتورولا خواهد توانست در سه ماهه چهارم سال 2009 تعداد یك میلیون عدد از گوشی Droid را بفروش برساند و این رقم حتی می تواند به 10 میلیون عدد گوشی در سال 2010 برسد .
كاملا واضح است كه رقابت شدیدی بین گوشی Droid كمپانی موتورولا و گوشی iphone كمپانی Apple در جریان می باشد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنظر می رسد كمپانی موتورولا توانسته با فروش بسیار خوب گوشی Droid بتواند ضررهای مربوط به چند سال گذشته را جبران كند . كارشناسان حتی انتظار فروش بیشتری برای این گوشی دارند. گوشی Droid فقط در هفته اول پس از عرضه توانست رقم فروش خود را به عدد 100 هزار گوشی برساند .
:5:
كمپانی Verizon Wireless مسئول فروش و عرضه گوشی Droid می باشد و خبر هایی بگوش می رسد مبنی بر اینكه تعداد 200 هزار گوشی نیز برای فروش در بازار آماده عرضه می باشند .
لازم به ذكر است كه به احتمال بسیار زیاد موتورولا خواهد توانست در سه ماهه چهارم سال 2009 تعداد یك میلیون عدد از گوشی Droid را بفروش برساند و این رقم حتی می تواند به 10 میلیون عدد گوشی در سال 2010 برسد .
كاملا واضح است كه رقابت شدیدی بین گوشی Droid كمپانی موتورولا و گوشی iphone كمپانی Apple در جریان می باشد .
داداش فکر کنم جای اینمطلبت تو قسمت اخبار مربوط به گوشی ها بود نه اینجا.
منکه اصلا وایرلس ندارم.نیازی هم بهش ندارم.هروقت یه برنامه کلیدی هم نیاز داشته باشم که بخوام از سیدیا نصب کنم یسر میرم یکی از خدمات کامپیوتری های محلمون که و