اگه یکی باید هلت بدی اینو بخون!!
اگه یکی باید هلت بده اینو بخون!!
سلام دوستان.
اگه هنوز شروع نکردید به درس خوندن یا هنوز حال درس خوندن ندارید باید بهتون بگم که به اون روزی فکر کنید که باخودتون میگید ای کاش یکم بیشتر وقت داشتم.یا ای کاش زمان بر میگشت و میشد تابستون پارسال و ... .
------------------------
1-به نظر من اگه خودتون برنامه ریزی کردید و اطمینان دارید که کامل و جامع و با کمترین نقصه و به شما کمک میکنه هر چه زودتر شروع به اجرا کردنش بکنید.(البته اگه هنوز شروع نکردید.)
2-اگه هم برنامه ندارید و همینطور هر کتابی رو پیدا کردید شروع به خوندش میکند اگه دوست دارید یه کم با نظم درس بخونید به این پیشنهاد من توجه کنید:
-چه پیشنهادی؟
-- الان میگم عجله نکن.
-خوب بگو دیگه.
-کشتیم بابا بیا:
------------------------
اگه توانایی مالی دارید برید کانون اسمتون رو بنویسید.(حدود 275000 در تاریخ 01.03.1388.الانشو نمیدونم)
خدا وکیلی کار خاصی نمیکنه اما مهمترین کارش اینه که درس خوندن رو اسون و با برنامه میکنه تا ادم به درس و تست زدن علاقه مند بشه.در واقع راهو هموار میکنه وپستی و بلندی های کارو نشون میده و بهت میگه چطوری برو جلو.اما کار اصلی با خودته و باید خیلی مصمم و با انرژی شروع به کارو تلاش کنی.
------------------------
اگرم توانایی مالی نداری بیا یه کاری کن.برو کانون برنامه ازموناش رو بگیر و مطابق اون درس بخون.ولی دیگه امتحانی در کار نیست.مثلا تو برنامه کانون برای شیمی2 تا "ساختار اتم"رو باید بخونی و بیای امتحان بدی.حالا شما بخون ولی دیگه نمیتونی امتحان بدی:19:.
------------------------
البته خیلی ها هم هستن که برای خودشون برنامه ریزی میکنن و خیلی جدی و مصمم به کارشون ادامه میدن و خیلی هم موفق میشن.
------------------------
البته اینم تو پرانتز بگم که از خیلی ها که پرسیدم نظرشون این بوده که سوالای اختصاصی کانون خیلی بهتر از عمومی هاش هستن و در کل به عمومی هاش دل نبندید(یکم سطحشون پایینه).در کل چون کانون در مقایسه با بقیه ی کنکور های ازمایشی تعداد بیشتری دوره دروس را در بر میگیره یه فاکتور خوب و موثر برای انتخاب اون از میون سایر ازمون ها.فاکتور بعد هم جامعه بالای اماریشه.فاکتور بعد هم ایجاد جو رقابته.مثلا بچه ها تو تاپیک کنکور 88 بعد از هر ازمون کارنامه هاشون رو میزاشتن و با وجود این که من سوم بودم جو درس خوند میگرفتم و خلاصه میرفتم تو نخ درسا.
اینم بگم که 3 تا ازمون های جامع تعاونی سنجش(با سازمان سنجش اشتباه نشه ها!)هم چون همه میرن اگه برید که خیلی خوب میشه.
--------------------------------------------
این همه حرف که زدم فقط میخواستم اینو بگم که:
هر جوری درس میخونی,هر طور که برنامه درسی داری,فقط زودتر شروع کن.
به خاطر این میگم که اگه رتبت تو کنکور شد 500 نگی ای کاش اگه یکم دیگه میخوندم بهتر میشدم.
اصلا من از واژه "ای کاش" حالم به هم میخوره,ای کاش شما هم مثل من بودید!
.
.
.
فعلا... . :11::11: