سلام
من ریست کردم گوشی رو ( با همون کدی که [aghamajid1369] گفتن : 12345 )
ولی یه مشکل اساسی :
مموری کارتم Unlock Code می خواد !!!! اینو چکار کنم دیگه ؟؟؟؟؟
قفل شده مموری کارتم
.
لطفا جواب بدین
Printable View
سلام
من ریست کردم گوشی رو ( با همون کدی که [aghamajid1369] گفتن : 12345 )
ولی یه مشکل اساسی :
مموری کارتم Unlock Code می خواد !!!! اینو چکار کنم دیگه ؟؟؟؟؟
قفل شده مموری کارتم
.
لطفا جواب بدین
هنوز هم مشخص نشد که چرا اون shortcut ها رو صفحه پنل 5530 پرید!! هم واسه من هم واسه شما ها که تو صفحه های قبل هم گفتین!
عزیز unlock code رو هم 12345 بزن ببین میشه
پرید؟؟نقل قول:
چجوری؟؟؟
شاید خودتون از قسمت Home screen حذفش کردین.
خودم جواب می دم ....نقل قول:
من مشکلم به طور کامل حل شد :
اینم راه حل کلی واسه وقتی که تو صفحه اصلیتون ، Shotcut ها و دو گزینه ی Telephone و Contect ناپدید یا غیر فعال می شن :
قبل از انجام مراحل زیر ، از تمامی اطلاعاتی که نمی خواید از بین بره ( احتمال از بین رفتنش هست ) ، یه بک آپ می گیرد
1- وارد بخش File Manager گوشی و قسمت Back up (بک آپی از مخاطبین ، اس ام س ها و تنظیمات و ... می گیره ) میشید ، از طریق گزینه ی Option ، Back up now رو می زنید تا شروع به بک آپ گیری کنه ...سپس گوشی رو به کامپیوتر وصل کرده ، پوشه ی Back up رو که توی مموری کارتتون هست ، روی هارد کامپیوتر کپی می کنید )
2- از طریق کامپیوتر ، کپی یا بک آپ از تمامی اطلاعات مموری کارتتون میگیرید ( البته درصورت نیاز تون )
.
.
می رسیم به مراحل ریست و ...
1- ابتدا سه تا کلید قرمز + سبز + دکمه دوربین رو به طور همزمان فشار میدیم
2- کد #7370#* را شماره گیری می کنید و YES رو می زنید.
3- در قسمت درخواست Lock Code ، اگه از حالت پیش فرض درش نیاوردین ، کد 12345 رو وارد می کنید
گوشی ریستارت می شه و وقتی کارتون رو درست انجام دادید که بخش Region (منطقه ) ظاهر بشه و ایران رو انتخاب کنید ، همچنین تنظیمات تاریخ و ساعت
و بلافاصله بعد از تنظیمات مربوطه ، ممکنه مموری کارتتون قفل بشه و ازتون Unlock Code بخواد
من راه حلی که برای این بخش پیدا کردم و روی گوشیه من ( 5530 )جواب داد اینه :
در این بخش Cancel رو می زنید ...
وقتی گوشیتون بالا اومد ، به بخش File Manager و درایو مربوط به مموری کارت ( E ) مراجعه می کنید.
از طریق گزینه Option ، مموری کارت خودتونو Format می کنید ...
در این مرحله مموری کارتتون به طور کامل فرمت می شه ، و حالا گوشیتونو ریست کنید
حالا هم قفل مموری کارت باز می شه و هم مشکل اصلیمون
.
اما برای باز یابی اطلاعات :
فکر کنید گوشیتون تازه خریدین :
گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنید :
پوشه ی Back up که بالا توضیح دادمو توی مموری کارت کپی می کنید ( به همراه اطلاعاتی که کپی یا بک آپ گرفتین و... )
وقتی کار تبادل فایلاتون تموم شد ، ارتباط گوشیتونو قطع کنید .
حال به بخش File Manager و قسمت Back up وارد شید و از قسمت Options ، گزینه ی Restore رو بزنید ، و بک آپایی که می خوایید رو تیک بزنید و در آخر ok
.
.
به همین راحتی
دوست عزیز این مشکل دیر یا زود برای شمام می افته ، نه به تنظیمات home Screen مربوط می شه ، نه به ویروس نه به چیزه دیگه ای ...نقل قول:
راه حلشم که خودم با هزار جور بدبختی پیدا کردم رو نوشتم ...
خیر !نقل قول:
اما مشکل من وقتی اتفاق افتاد که هر دوی اینها فعال بودن ! پس ربطی نداره! امیدوارم یه مشکل همه گیر و ضعف تو 5530 نباشهنقل قول:
دوستان سلام من تو انتخاب بین 5800 و 5530 تردید دارم.به نظرتون نسبت به قیمت کدوم با صرفه تره؟امروز حتما میخرم
دوستان قاب اوریجینال این گوشی را بیرون میفروشن . ؟
چون قاب اصلی من افتضاح شده از بس دور ال سی دیش رنگ هاش پریده . میخام عوضش کنم .
سلام به همه:11:
دوستان من هنوز نتونستم با گوشيم به اينترنت وايرلس متصل بشم چون هروقت ميخوام اينكارو بكنم، ميگرده و شبكه رو پيدا ميكنه ولي ميگه enter WEP key... حتي وقتي رمز عبوري كه خود همون شركت يا مغازه گذاشتن رو وارد ميكنم بازهم همينو ميخواد.
حالا اين WEP key چيه؟ از جايي كه گوشي رو خريده بودم هم پرسيدم نميدونست:41:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4525290&postcount=485
کسی نمیتونه کمکی بکنه ؟نقل قول:
سلام عزیزان.
من بین این و 5630 و 5230 موندم!
فقط و فقط هم ملاک انتخابم صدای خروجی و هندزفریه!
کسایی که این گوشی رو داشتن، تا حالا مقایسه با 5700 کردین صداش رو؟
من 5700 داشتم .... اگر بگین صداش بلندتره یا کمتره یا کیفیتش بهتره ممنون میشم.
در کل صداش چه جوریاس؟
:19::19::19::19::19::31::31::31::31:
ممنونم.
لطفا حذف شود
ببخشید... به کجا sms میزنین و چه جوری می فهمین که چقدر از گارانتی مونده؟نقل قول:
دوستان سلام کسی میدونه 5530 طرح تقلبیش هم اومده ؟ از این جهت میپرسم که یه وقت هنگام خرید کلاه سرم نره. با تشکر
من در مورد گوشی ها کلا خیلی مبتدیم ....
میشه یه لطفی بکنین و تمام مواردی رو که موقع خرید 5530 باید بهش توجه کرد بگین که سرم کلاه نره ...
اینکه چه چیزایی باید تو جعبش باشه و موارد ظاهری و این چیزا....
در ضمن کسی می دونه تو تهران از کجا می تونم سفید صورتیشو پیدا کنم و قیمتش چنده؟
یک مشکلی هست، نه فقط در این گوشی بلکه در گوشی های نوکیا من این رو دیدم مثل یک گوشی 7610.
روی صفحه نمایش نقاطی به اندازه یک پیکسل پدید میاد. این نقاط مشکلی ایجاد نمی کنند اما خیلی ناراحت کننده هستند. روی صفحه نمایش 5530 یدونه از این ها هست. البته گفتم خیلی ریزن و فقط اندازه یک پیکسل هستند. خاصیت این نقطه ها اینه که اگر برای بار اول به صفحه نمایش گوشی نگاه کنید ممکنه تشخیصشون ندید. اما بعد از چند بار به وجودشون پی می برید.
کسی می دونه علت چیه؟
یا احیانا راه حلی وجود داره؟
سلام به همه
چند روزه مشكلي برام پيش اومده كه خيلي اذيتم ميكنه:
گوشي بعضي وقتها كه ميرم رو بخش اس ام اس ميگه كه نميتونه رم رو بخونه و حالت ذخيره اس ام اس روي رم داخلي فعال ميشه كه بايد دوباره دستيبر گردونمش. از طرفي بخش اس ام اس گوشي خيلي خيلي كند شده (موقع ارسال اس ام اس)
به نظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟ احتمالا با هارد ريست حل ميشه ولي نميخوام اينكار رو بكنم كه برنامه هاي نصب شده بپرن.
نقل قول:
IMEI گوشی رو به شماره زیر اس ام اس کنید میگه هم گارانتی داره یا خیر و هم اینکه چقدر مونده از گارانتی :
200023013
من پاساژ موبایل ایرانیان تو میدان ولیعصر دیدم.. 20، 30 تومن گرونتره از نوع مثلا مشکیش..نقل قول:
در ضمن کسی می دونه تو تهران از کجا می تونم سفید صورتیشو پیدا کنم و قیمتش چنده؟
سلام...نقل قول:
ر مشکل که گفتین اس ام اس میره رو فون مموری موقعی پیش میاد که رم درگیر باشه.. به عنوان مثال وقتی با کابل میزنین تو کامپیوتر گشوی رو و MASS STROGARE انتخاب میکنید و رم موبایل درگیر میشه همچین حالتی تو اس ام اس و فایل هایی که رو رم هست پیش میاد... این چیزی که میگین احتمالا رم دیگره با یه برنامه یه همچین چیزی به نظرم!!!
در مورد کندی اس ام واس منم اینطوری شده ... دلیل هم فقط نصب برنامه زیادی رو گوشیه ! :دی لا اقل واسه من
منظورت چینیه؟؟ من دیدم تو اینترنت نوشته باشه NOKIA 5530 Xpress Music China ! اما تو ایران ندیدم! حالا اگر بدنه هم اصل باشه میگیرن باتری و... رو تقل میندازن !!! خیلی راه هست واسه کلاهبرداری :31:نقل قول:
سلام
توی کلوپ star می گفتن که یه قابلیتی به نام fake call داره که وقتی تلفن زنگ می خوره
می تونی با استفاده از این قابلیت یه آهنگی چیزی پخش کنی
برای تماس گیرنده تا جوابشو بدی
(البته من احساس می کنم که باید ارتباط رو برقرار کنی تا این اتفاق بیفته)
کسی چنین قابلیتی یا نرم افزاری دیده که روی این گوشی باشه
آره منظورم چینیه طرح اصل عجب موجودات پستی! خداوکیلی اگه یه ملک معامله میکردم الان 2 و 3 دست دیگه گشته بود! ولی هنوز نمیتونم یه گوشی بخرم!:19:نقل قول:
البته زیاد هم سخت نیست خریدنش پسر ! خود من خریدم دیگه راضیم.نقل قول:
یه مقدار ذکاوت و هوش نشون بدی همچینم سرت کلاه نمیره ! برو از یه جای مطمئن بخر حله ایشالا!
5530رو دیشب گرفتم 225جمع و جور تر از 5800باطریش made in koriaو روی گوشی made in hungry
درضمن از همین مدل 5230 هم اومده بود حدود 190
سوالم اینه باتوجه به اینکه سیمبین این مدل مث 5800هستش قاعدتاًنرم افزارایی که واسه 5800توی سایتهای مختلف هست برای 5530هم صدق میکنه؟
مباركه دوست عزيزنقل قول:
بله تمامي نرم افزارها يكي هست و كار ميكنه البته اگر نرم افزارهاي مربوط به GPS رو دانلود كنيد خوب به طبع رو اين كار نميكنن :31: ولي بقيه مشكلي ندارن چون سيستم عامل همشون يكيه
مبارکه... البته یه چی میگم نا امید نشی یه وقتی و تو ذوقت نخوره ... made in hungry ها رو همه بر چسب چسبوندن و گوشیت همینی هست که مال من و بقیه بچه ها است... خیالت راحت واست خوب کار میکنه.. مبارکهنقل قول:
5530رو دیشب گرفتم 225جمع و جور تر از 5800باطریش made in koriaو روی گوشی made in hungry
یعنی هیچ کس نمیدونه که آیا قاب اوریجینال این گوشی را جایی میفروشن یا نه ؟
سه بار تا حالا پرسیدم ولی کسی جواب نداد
خب زنگ بزن به خود نمایندگی شرکت نوکیا تو ایران بپرس.
کد:http://my-nokia.ir/fa/index.php
5530 GPS داره!؟
خیر. 5530 GPS نداره.نقل قول:
سلام
یکی اگر در مورد صدای این گوشی یه چیزی بگه خیلی خوب میشه!
من شدیدا میخوام بدونم صداش چه طوره..
ممنونم.
به نظر من صدای خیلی خوبی داره.. تازه این گوشی جزو سری Xpress Music نوکیا هست.. خاصیت های stereo widing و loudness داره تو پخش آهنگ
دوستان کسی نمی دونه focus دوربین رو باید چجوری تنظیم کنم؟ وقتی می خوام عکس بگیرم دکمه کلید دوربین رو که فشار می دم واسه یه لحظه پشت او شیءای که کادر وسط روش هست smooth میشه ولی وقتی عکس رو میگیره به حالت عادی در میاد :13:
دوستان من یه 5530 خریدم میخواستم ببینم فرق فریم ور اصلی نوکیا با هک کردنش در چیه؟میخوام هرکدوم بهتر بود نصب کنم .باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
فریم ورژن هک شده آماده وجود نداره شما باید اول فریمور اصلی رو نصب کنبد ( که رو گوشی هست یا انو آپدیت کنید ) بعد هکش کنید. فرقش این هست که اگر هک نکنی گوشی اجازه نمیده برنامه های که certificateشون ثبت نشده رو نصب کنی که با هک کردن این مشکل رو رفع می کنی و می تونی تمام برنامه های مخصوص سری 60 ورژن 5 رو رو گوشیت نصب کنی. هک خطری هم برای گوشی نداره.:46:
سلام دوست من ممنون از راهنمایی خویت راستی دوستان اون مینی دی وی دی که تو خود جعبه هست برای آپدیت فریم ور جدیده؟حجمش دانلودش چقدره؟
داخل دی وی دی فقط برنامه ovi suit هست . فریم ور رو باید از اینترنت دانلود کنی . آخرین ورژنش20 هست. هم می تونی از نرم افزار Nokia software updater استفاده کنی هم از فونیکس . حجم دانلودش هم تقریبا 12 مگابایته.نقل قول:
تایپیک آپدیت با NSU :
آپدیت با phoenix :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
دانلود فایل فلش :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=351053&highlight=%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA+%D9%86%D9%88%DA%A9%DB%8C%D8%A7
سلام به دوستان
یه سوال داشتم من بین 5800 و 5530 گیر کردم که کدومو بخرم
آخه من کرمانشاه زندگی میکنم
اگه gps 5800 تو کرمانشاه کاربردی نداره و فقط مربوط به تهران میشه من برم با خیال راحت 5530 بگیرم
متشکرم
من یه 5530 گرفتم روی هم رفته گوشی بدی نیست.بجز اینکه دوروز یه بار هنگ میکنه.بعضی وقتا هم ریست میشه! با این حال من خوشم میاد ازش:31:نقل قول: