ميام ولي اگه مشكلي بامن داري همين جا بگو اومدم آمادگي داشته باشم.
Printable View
ميام ولي اگه مشكلي بامن داري همين جا بگو اومدم آمادگي داشته باشم.
چي شده؟نقل قول:
نوشته شده توسط alireza20
ميگن يه بنده خدائي رو ماشين زدش سوت شد بيست متر اونورتر پليس اومد بالاسرش گفت:چي شده اقا
طرف جواب داد:والا منم تازه رسيدم نميدونم
اين تاپيك هم بعله؟
راستي عليرضا20جان من اگه بودم پندمونيون(درست گفتم؟)رو هم با خودم ميبردم
هرچند ممكنه طرف رامبد رو بگيره ولي خب هيكلش برا اينجور كارا بد نيست ها
ضمنا تو كرمونشاه من خاطره زياد دارم وقت شد برات ميگم
مردمون بامرامي هستن
معرفت دارن ..مهمون نوازهستند
داعوا نمي كونن
رامبد جان نتایج این نظر سنجی کی اعمال می شه؟
دیگه 82% موافق یعنی ok دیگه!
هر چند این تاپیک همیشه خودش جزء تاپیک های مهم بالا ست
عزیزم . سینا جا ن میشه ادرس خانووم پرستارو بد ی.من علاقه ی خاصی به دکتران و پرستاران زحمت کش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام از طرفت ازش تشکر کنمو از طرف بچه ها ی پی سی وورلد که برات زحمت ها ی زیادی کشید ..باشه عزیزم . لطفا پیغام خصوصی بده . دونبال دردسر نمی گردم . خودم برم تنهای بسه . کفایت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام خدمت برسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
داش مستر بی خیال...نقل قول:
نوشته شده توسط Master
حالا زوده بری جلو ..بزار یه کم آبها از آسیاب بیفته ..بدن....
با این پستت یه سوتی دادی....همه رو متوجه کاری که میخوای انجام بدی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ديگه دست من نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست بعضياست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه تاپيك هاي من رو تحويل نميگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
اگه يه دفعه برا پيوند ميرفتي..رب . روب تو ياد ميكردينقل قول:
نوشته شده توسط Master
پرستار كه هيچ......نيكول كيدمن هم ميومد .ديگه پاتو اونور نميذاشتي
كجا دانند حال ما سبك باران ساحل ها؟
بابا چرا حرف در میاری ... اه اه .. من گفتم کسی نیاد چون . بیمارستان که زایشگاه نیس من 1000 نفر دونبالم بیارم که . من میشم نماینده . بعد حسابی تشکر می کنم. اره بابا . عزیزم . ما بچه مثبتیم . خودت دیدی منو که ..نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
آره مستر جون شوخی کردم..میدونم بچه مثبتی..
خوبه که تو رو دیدم وگرنه چه حرفهایی که نمیزدم.مگه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Master
هی میخوام ان نشم نمیذارین که
بذارین بابا بعد از 4 سال من بازیمو بکنم
دارم NFSMW بازی میکنم
آقا راستی یکی از پرستارام هستش نزدیک شهر شما هم میشینه مجرد هم هست فکر کنم بدردت بخوره نظرت چیه الان نگین سینا بنگاه ازدواج راه انداخته
تاپیکم منحرف شد
ولش
ادرسش بیمارستان شریعتی
ساختمان تحقیقات خون و مغز استخوان طبقه.... بخش..... خانوم....
من متوجه نشدم ساویس جان شما چی نوشتین شرمندهنقل قول:
اگه يه دفعه برا پيوند ميرفتي..رب . روب تو ياد ميكردي
پرستار كه هيچ......نيكول كيدمن هم ميومد .ديگه پاتو اونور نميذاشتي
كجا دانند حال ما سبك باران ساحل ها؟
خدا وکیلی هر چی فکر کدم سوتی که -18 باشه یادم نیومد
نمیشه تاپیک پسرونه یا دخترونه داشته باشیم
ماها راحت شیم
هيچي عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
قضيه راجع به پيوند بود
من هم يه بار اونجا بودم
خاطره ي بدي دارم
ميبخشي
نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
خدا اين soooot رو حفظ كنه
واقعا دمت گرم من كه تا يك ربع اشك از چشمام ميومد
كم مونده بود به لقا الله بپيوندم
آره مگ مگ جون بهترين سوتي هاي اين تاپيك مربو ط به سوووووت هستش
ولي اين سوتي دوستمون حالا جالبيش به كنار....من اينو به صورت يه جك شنايده بودم.
ترك ميخواسته دربست بره تا كريم خان.به يه تاكسي ميگه آقا كريم خان ميريد؟
اونم ميگه اگه.....ميتركيد.
همين. ;)
ببخشيد يه كم ضد حالم :blush:
يا حق ;) .
نتیجه گیری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دستم بهت نرسه سووووووووووت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه جوک ها رو دستکاری میکنیو بعنوان سوتی میزنی تو تاپيك ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شوخي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
شما هم پیوند شدی؟کدوم بخش اگه محرمانه هست تو پیعام خصوصی بگو
در ضن یه سوتی مال بچگیم دارم تا 2 تایپ کنم بذارم اینجا
نه گیرنده نبودم دهنده بودمنقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
بعدا برت خصوصی شاید بگم
رامبد جان از اینکه تاپیکو بهم زدم میبخشی
از همه دوستان تقاضا ميكنم بيخيالي طي كنن.(البته خيلي محترمانه در خواست كردما....به هيچ مس بر نخوره!) ;)
الان يه سوتي ميگم توپ:
آقا...سيزده بدر پارسال(جا همتون خالي),تشكيلات رو همه رو جمع كرديم بريم بيرون.يه حدود 10-15 تا خانواده بوديم.
داشت خوش ميگذشت تا.........(خوب مي گند زدم ديگه.گوش كن!)
داشتيم پير و جون و زن و مرد خونه دار و بچه دار و .....داشتيم قايم باشك بازي ميكرديم.
ديگه وقتي يكي رو پيدا ميكنن ميگن سك,سك.
حالا فرض كن من گرگم...همه رو گرفتم..فقط نفر آخر مونده.اونم كه ديگه اگه سك سك كنه همه آزاد ديگه..
دوباره يه دور علافي.
هيچي آقا...من اينو ديدم...اينقدر حل شدم....يهو بلند گفتم(بر عكس كن سك سك رو وبخون !!!!!!!!!!!!). :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :ohno:
آقا..يهو همه جا ساكت شد.پشمام يخ بست. :blush: :blink: :ohno:
همه زدن زير حنده يهو.منم كبود شدم.
تا الان هم كه منو ميبينن ميگن بريم قايم موشك بازي كنيم؟ :biggrin:
يا حق ;)
اگه توجه کرده باشین :
چند وقته هر 2 روز که میگذره ، یه صفحه به اینجا اضافه میشه !
ولی تو هر صفحه که 40 تا پست توش باشه ، کلا 3-5 تا سوتی هست و بقیش ...
:evil: :evil: :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
ای ول..
بر و بكس دارين به اين تاپيك كم لطفي ميكنين.
چي شد؟يعني تا اين لحظه همه شما يه اشتباه نكردين؟خاطره ندارين؟
دمتون گرم بابا.
يا حق ;)
Man Hunter
اعصاب خودت رو قراضه نكن باسه كل كل با من نگهدار
در ضمن همه تاپيك هاي من پر سوتيه مي خواي ببيني يه سر به تك تكشون بزن
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط my friend
اولا که خوب همه ی تاپیکا نباید کل مطلبش که در مورد موضوع باشه یکی باید نظر بده یکی انتقاد کنه یکی هیچی نگه یکی مثل من شر و ور بگه و....
حالا سوتی بچگیم یادم نیست چند سالم بود در ضمن عذرخواهب بابت تاخیر نتم تموم شد
خوب ما رفته بودیم شمال خونه دایم که تو روستا بود البته موقع عید فقط میرن اونجا تا همه بیان اونجا جمع شن
بعد من رفتم حموم بعد از اوندن از حموم لباسامو پوشیدم بعد یه ذره فکر کردم خدا این شلوار آبیه من کجاست آخه خیلی اون موقع لباس آبی دوست داشتم مخم قاط بود
خلاصه 15 مین داشتم دنبال این شلوارم میگشتم بعد ملت اونجا گفتن دنبال چی میگردی؟
گفتم شلوارم خلاصه بهد از نیم ساعت همه اهل خونه داشتن دنبال شلوار من میگشتن پسر داییم گفت خوب چه رنگی هست ؟
گفتم آبی گفت ورزشیه ؟گفتم آره گفت این چیه پوشیدی؟
یه نگاه انداحتم به شلوارم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم این اینجا چیکار میکنه هیچی ملت ریخت سرم تا میخودم زدنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدبخت گفتم عجب غلطی کردیما شلوار آبی دوست داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...من بازم سوتي دادم.
امروز سر كلاس بوديم..معلم داشت نمونه سوال كل ميكرد.يهو كيا زا بجه ها برگشت گفت كه :
قسمت a سوال به همين موضوع مربوط ميشه.من يه خندع عالمانه زدم و گفتم او قسمت b هستش كه تو ديدي.
همه كلاس به اون يارو خنديدن.منم كلي خنديدم.
يهو معلم گفت ولي شهريار گند زدي ....يه نگاه بكن ميبيني مه درست گفت بدبخت.
حالا اينبار همه به من ميخنديدن.!!!!! :blush:
كبود شدم.تا آخر كلاس دونبال سوژه ميگشتم حال اين يارو رو بگيرم...نشد كه نشد. :sad:
يا حق ;)
ديروز يه سوتي ديگه دادم: اقا رفتم بازا رضا فلاپي بخرم .................. بعد رفتم يه مغازه كه چندتا فروشنده جوون داشت كه باهم نشسته بودند..............منم جو گرفتتم گفتم:سلام فلاپي((خام)) داريد؟..........يكي از اونا هم گفت: نه كاركرده ميفروشيم بعد همه زدن زير خنده منم زود از مغازه اومدم بيرون!!! (سوتي ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد)
بابا .امروز من مردمو زنده شدم ... سووتس نیست که اخر بدبختیه
حالا سووتی ما
عززان من امروز داشتم با یکی از عزیزترین دوستانم صحبت (چت ) میکردم. که مادر گراممون . زنگیدند که پسر جان فل فور بدوبور سر زمین (شالیزار ) که ببین زمین به چیزی نیاز نداشته باشه ... اینجا کسی نیست به من بگه پسر مگه تو مرض داری ..تو که تا حالا تو زمین کار نکردی مگه مجبوری؟>(اقا ما خودمون تا حالا زمین داشتیم روش کار نمی کردیم . عموها کار میکردند و ما نصف محصولو میگرفتیم ... تما بعد از اینکه پدر بزرگم فوت کردند . زمین ما هم به ارث خودمون رسید بد بختیاش شد مال ما ...
خولاصه . ما این چت هرو بی خیال شدیم .و دوییدم که بریم سر زمین . همین اول راه . کله یمبارک شترق خورد به میلهی اونینگ )Awning) همون پرده ایی که جلوی مغازه می زارن افتاب نزنه تو مخ ادمیزاد... خورد به این مغزم تکون خورد ... (قدم 185 هستش )
بعدش یه دست رو کله یمبارک دیگری بدو بد و رفتم ماشین بیگرم برم در یک دهات . اقا حالا ماشین کی بیاد ک ینیاد . حالا خوبه همیشه پر بودنا . اما حالا مگس پر نمیزد.. منم الاف توی افتاب ... شدم سیاه برزنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 1 ساعت تخت زیر افتاب موندن هی ماشینا اومدن و واینستادن ..منخواستم برم خونه که ... دیدم یه راننده میگه داداش کجا می ری ؟ منم گفتم فلان دهات ... گفت بیا بالا .منم سوار شدم ...
ساعت 1:30 شدو من هنوز ناهار نخورده بودم. تازشم صبحانه هم نخورده بودم ... شد قوز بالا قوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا من رسیدم به اول روستا حالا یه 2 کیلومتر پیاده روی داشت ..من بدبختم بدو بدو رفتم تا مثلا به زمین برسم ... اخرشم رسیدم. افتاب مستقیما تو مغزم می خورد ... منم عین مجنونا تلو تلو خوران پیش می رفتم تا رسیدم به زمینمون . زمین ما دوقسمته و برای رفتن از قسمتی به قسمت دیگه باید از رووی مرز رد بشیم . مرز برامدگی هایی هست که در امتداد زمین کشاورزی کشیده میشه تا زمین ها از هم تفکیک بشن ... که معمولا از گل استفاده میشه برای ساختن مرز و پهناش هم شاید 30 سانتی متر در بهترین شکل و 20 سانت و کمتر در بدترین شکل هستند .
اقا ما هم شیک و پیک کرده . با همون لباسم گفتم که من که نمی خوام برم تو زین یه نیگاه می کنم اگه ابش خوبه خوب میرم خونه .. رفتم روی مرز .. اولاش خوب بود . گلش سفت و کلفت بود . بعد که همینجور شروع کردم به جلو رفتن . دیدم انگار دارم نشست می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم می رم تو گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اومدم بودوم که برسم به اونور زمین .. نگو که هر چی من جلوتر می رفتم . گل مرز تازه تر و نازک تره ... اقا منم دیگه شده بودم رقاص بس که اینورو انورز شدم تا نیوفتم تو زمین هایی که دور منو گرفتن و تا زانو پر از گل و اب هستن (نشا شده بودند) . اقا رسیدم به جایی که مرز کاملا نرم بوود .. زرت دیدم دارم میرم تو گل . امدم پامود ر ارم . وااااااااااای نگو تعادلمو از دست دادمو پای راستم با کفش نایک عزیزم که تازه خریده بودمش رفت تو گل ...گفتم خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خیر گذشت ..گلش سفته . همینچوری می رم از تو زمین تا اونور دیگه 5 متر بیشتر نبود ... اقا چشتون روز بد نبینه . تا اون پامو بلند کردم (چپ رو) گذاشتم تو زمیت .....یه صدای فرتی اومدو پام تا زانو رفت تو گل ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپ زدم . شلوارم با کفشام همه زرتی شدن پر گل ... از اونور در حالی که من بدبخت در حال تلاش برای بقا و نجات یافتن از این وضع بودم (هرچی این پامو بلند می کردم زرت اونیکی بیشتر می رفت تو گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . .. چند تا کشاورز (جوون ) با خودشون می گفتن . این شاسگولو . بچه مایه دار نیگاه با چه شلوار و لباسی اومده تو زمین .. لباس کارش از لباس مهمونی ما بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم در اون حال دیوانه شده بودم. ... حالا شتلپ شتلووپ . کفشم پر اب و گل و شلوار من تا زانو گلی ... من با این وضع 2 کیلوترو رفتم تا رسیدم به سر روستا و بعدش سوار ماشین شدمو با همون وضع اومدم . ... اقا پیاده شدن همانا . ملت ما رو میخ کردن همانا . امکان نداشت یم یرد نشه این شلوار مارو نبینهو یه نیشخند نزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر بدبختی بببود
ما به خانه رسیدیم ... حالا ..منم دیگه کف کرده بودم ..مردم از تشنگی .یکسره رفتم سراغ یخچال ..تا یه چیزیبخورم ... دیدم تو یه کاسه یه مایع نسبتا غللیظ بگی نگی زرد رنگ هست . منم فکر کردم این اب همووون کمپوتیه دیشب نخوردمو گذاشته بودم کنار ..فکر کردم مادرم ریخته تو کاسه خراب نشه اومدم نوش جان کنم .... منم همشو سرکشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر میکنید چیو خوذدم . ..روغننننننننننننننننننننن ننن مایع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالم حسابی بهم خورد ... نمی دونستم چجوری باید این لامصب چربیشو از بین ببرم . خلاصه بعد از 2 ساعت تمام جنگ و راهنمایی ها یپزشکی مادر عزیزم و خوردن مغز مگس و جگر سوسک مریخیو گورخر فضاییو ... اینا . تا حدی .حالمان خوبید و چربیش رفت .. حالا من دیگه داشتم میمیردم از گشنگی ساعت شده بود 5 ... مادرم استانبولی پولا درست کرده بود ... منم شروع کردم مثل قحطی زده های اتیوپی خوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تا اینکه دیدم یه چی از گلووم پایین نمیره .گفتم لامصب عجب ته دیگ سفتیه وو هی زور می زنم نمی ره لامصب نه بیرون میومد نه می رفت تو ... من هم اخرین زورمو زدم ... رفت . اخییییییییییییش . بعدش مادر م گفت حسین جان مواظب استخونا باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..گوشتا استخونم دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم استخووووووووووون ؟!!! من استخون ندیدم که . گیر اووردی مارو ؟ گفتم منظورت ته دیگاست که سفت هستن ؟ مادرم چشاش شد این هوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت ته دیگ چیه . برنج امروز اصلا ته دیگ نداشت که .... تا اینو گفت هوری دلم ریخت ..من استخونا رو همه رو قووورت داده بودم ... خدا به دادم برسه ... به چه بدبختب قورت دادم . خدا کنه موقع خروج این بدبختیو نداشتهباشم وو معده ی عزیز ترتیبشو بده ...
من موندم با بد بیاری های امروزم ؟///// چه کنم که دیگه اخربد بیاری بود امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اگه این سووتی نبود ..چون من گفتم اینجا . پی شد سووتی ...
حالم گرفته شده می باشه
براي سلامتي مستر جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سوتي باحالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمونیم رامبد عجب تاپیکی زدیا ...آخر خندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
مستر جان من برای یه کار پزشکی مجبورشدم روغن کرچک بخورم .........اونم نه یه بار و دوبار....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شکرخدااستخون نخوردم بعدش...........به هر حال خدا بخیر بگذرونه برات احتیاط کن تا فردا....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سلامتی اعضا وجوارحت دعا میکنیم جمیعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مستر جان منم همچین سوتیا دادم البته من نه پسد داییم
سر سفره بوذیم موقع نهار
همه مشغول بودن که یهو دیدم پسد داییم دراه بدجور سرفه میکنه منم بود رفتم بزنمش (پشتش) که حالش خوب شه بعد گفتم چت شد حرف می خواستی بزنی ؟
گفت نه گفت استخون گیر کرده گفتم آهان
یه نگاه سر سفره انداختم دیدم بابا ما ماهی نداریم
گفتم چی گیر کرده بود گفت استخون مرغ بعد گفتم اخه مگه تو کروی استخون به اون گندگی رو ندیدی گفت اخه خیلی خوشمزه بود گفتم همون بهتر که خفه میشدی اخه ادم اینقدر حریص استخونشم ول نمیکنی در همون حال غدای بنده رفت تو اون گلوم و خللاصه من هم د رحال خفه شدن بودم پسر داییم گفت اهان خوب شد من بدبخت نصمیم گرفتم تا اخر عمر کسی رو نفرین نکنم و گرنه نفرینه بر میگرده به خورم
اینم تصمیم کبری اوه مای گاد تصمیم سینا
خوب یه سوتی دارم از دختر همسایمون بعد میذارم
[QUOTE=Master]من استخونا رو همه رو قووورت داده بودم ... خدا به دادم برسه ... به چه بدبختب قورت دادم . خدا کنه موقع خروج این بدبختیو نداشتهباشم وو معده ی عزیز ترتیبشو بده ...
حالم گرفته شده می باشه[/QUOTE]
سلام مستر جان.خدا قوت بابا...تركوندي امروز كه ملت رو تو شهرتون.
بابت اين قضيه هم (موقع دفع)...امشب برو جلو آينه وايسا...عرض شونه ات رو اندازه بگير...فاصله بين دوتا پاتم همينطور.بعد وقتي رفتي دست به آب و برگشتي...يه امتحان دوباره بكن..اگه يه 2-3 سانتي گ ش ا د كرده باشه كه يعني معده ات خوب كار نكرده.در غير اينصورت يه حال اساسي به معده ات بده كه كمكت كرده.!
البته يه جور راحتتر هم ميشتوني بفهمي.اگه مدت زمان موندن تو همون مكان رويايي بيشتر از معمول بود...همراه با يكمي د ر د و.....!!!!! بدون كه آره و اينا.!ّ!!!!!!!چون بنده تجربه اينو واسه استخون ماهي داشتم!
الان سالمم(نميدونم چي شد!)
يا حق ;)
همه اش قبول....ولي عزيز من مگه چندتا گلو داري؟ :tongue: :tongue: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط سینا2006
يا حق ;)
سوتي دادم داغه داغ بگير بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پيش هوس کردم واسه يکي از دوستام که خيلي باهاش رله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم چند تا اس ام اس بزنم اونم اس ام اس هاي تصويري از نوع س ک س ي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاص نشستم موبايلم رو زير رو کردم چند تا عکس مشت انتخاب کردمو فرستادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم عادت داشت وقتي واسش اس ام اس ميفرستم به هر شکلي شده جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من هر چي منتظر شدم ديدم هيچي واسم نفرستاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم يه زنگ بهش بزنم ببينيم شايد مرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جواب نميده (دور از جونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شمارش رو گفتم دو سه بوقي زد و ديدم يه دختره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بدون مقدمه گفتم ببخشيد اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره شماره دوستم رو گرفتم دوباره ديدم همون دختره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش گفتم ببخشيد همراه آقاي ...... ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کمال خونسردي گفت بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرماييد گفتم ببخشيد من رامبد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان آقا ..... هستم شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااي ميدوني چي جواب داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت: آقا رامبد من خواهرش هستم امري داشتيد !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همين موقع بود که داشتم سکته ميزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گفتم نه مرسي خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضايع ترين سوتي بود که ميتونستم بدم
سلام رامبد جان.البته از تو بعيد نيست. :biggrin: ..ولي خيلي سوتي عادي بود.نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
بدتر از اين نيست كه اس ام اس بزني(پر از دري وري و فحش خفن رفاقتي...آخرش به جاي شماره دوستت شماره بابات رو تو موبايل بزني به جاي دوستت و تا 1 هفته......!!!!!!!!!
اينو چي ميگي؟بعدا‘‘ نگيو سوتي دادم كه اين شاهكار هستش.
سر فرصت تعربفش ميكنم.
يا حق ;)
در مورد پست بالا:
شهريار جان حالا بابا چيزي نيست (من كه باهاش رلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولي فكر كن طرف دختر مردم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم خواهر نزديك ترين دوستت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته رامبد جان دركت ميكنم.خوب من هم يه بار با بچه ها نشسته بوديم تصميم گرفتيم زنگ برنيم به يكي از بچه ها و زنده و مرده اش رو جلو چشمش بياريم ودور هم بخنديم.طبق معمول كي پايه است؟من!كي زنگ ميزنه؟من!نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
تصميم به اين شد كه به محض اينكه وصل شد....با 4 تا فحش آبدار(البته نه خوار و مادر!!!!بلكه برادر و پدر!) از رفيقمون پذيرايي كنيم.همين كه زنگ زديم و وصل شد..من حسابي طرف رو شستم و بعدش گفتم: چه طوري بيشعور؟....يهو مامانش گفت آقاي بلانسبت محترم....حرف دهنت رو بفهم؟يعني چي اين دري وريها....؟!!!!
يخ كردم...صدا هم روي آيفون بود.همهمون ساكت شدي.قطع كرديم.20 دقيقه بعدش يكس زنگ زد.
ديديم شماره رفيقم...من كه مردم....يمي از دوستام برداشت.حالا اونور خط نوبت رفيقم بود مارو فحش بارون كنه. :blush: :ohno: :sad: :tongue: :ohno: :blush: :blink: :laughing: :biggrin:
در مورد بابا هم بايد بگم....من هم رديفم باهاش.....ولي خوب امتحان كن...يه 10-15 تا فحش پدر و مادر دار اس ام اس كن...بعدش يه اس ام اس هم به بهشت زهرا واسه آمبولانس. :ohno: :laughing: اليته ما اون شب مهمون داشتيم و قضيه تا داغ بود..يه كم پيچيد....ولي خوب ديگخ.
سلام . . رامبد جان :)نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
این وسط برای دوست گرامیتون بد شد :sad: بنده خدا جلوی خواهرش . . :blink:
شما که معلومه عینه خیالتون نیست . . :laughing: ;)
در ضمن از این سوتی ها خیلی ها میدند . . . :rolleye:
اين قضيه مربوط به 2 سال پيشه :tongue:
من يكي از دوستام توي امتحانها قرار گذاشيم همديگر را صبح زود نزديك ساعت 4.5 صبح بيدار كنيم
يك روز خيلي اتفاقي من زودتر از دوستم بيدار شدم با چشماي نيمه بسته رفتم پاي تلفن تا دوستم را غافلگير كنم
بعد شماره گيري بعد از 10 تا بوق بالاخره گوشي رو برداشتن منم بي مقدمه گفتم
قوقولي قوقو من خروسم زنگ زدم تا شما را از خواب بيدار كنم
همون موقع يك آقاي گفت لعنت بر .... مزاحم :blush: من فوري گوشي را قطع كردم
از اون به بعد تا يك هفته راس ساعت 4.5 و 2.5 بعد ظهر يكي زنگ مي زد و مي گفت
قوقولي قوقو من خروسم زنگ زدم تا تلافي كنم تا ديگه مزاحم مردم نشي :blink:
خوب تو هم واسش صداي مرغ در مياوردي.......(شوخي كردم!!!!!!!!!)نقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
يا حق ;)