کسی نبود جواب مارو بده؟
Printable View
کسی نبود جواب مارو بده؟
نقل قول:
سلام.
باید بری تو تنظیمات Regional Settins و اونجا تنظیمش کنی.:11:
سلام
تنظیمات اکتیو سنک رو باید چجوری داد که بعد از هارد ریست کردن، کانتکت ها برگرده؟
ایا مربوط به بخش:
replace item on the desctop /////divice هست یا جای دیگه؟
ممنون.
پست صفحه 51 من هم بی جواب موند!!:41:
دوستان بازي براي اين گوشي رو از كجا دانلود كنم تاپيك بازي خيلي پراكنده هست
چون بخش جامعی وجود نداره :41:نقل قول:
فعلا از همونجا پیدا کن
تا بعدا ببینیم چیکار میشه کرد
سلام. باطری این گوشی زمان پخش آهنگ چقدر دوام داره. مثلا E 72 میشه باهاش 37 ساعت موزیک گوش داد با این چی؟
دوم اینک این گوشی چه مزیتی نسبت به N 97 داره. چون فکر میکنم تقریبا با همین پول میشه N97 خرید با دوربین بهتر و تقریبا با همین امکانات.موندم بین این و N97. سوم اینکه انتن دهیش چطوریه؟ یه زحمت بکشین راهنمایی کنین.مرسی
یه سری اطلاعات {۱۰۰ ر ۱۰۰ نشده} درباره ی HTc diamond3
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4711734#post4711734
دوستان گوشی من نه زنگ میخوره نه میشه زنگ زد. یه G بالای صفحه اومده واسه چیه؟؟ وقتی E میاد درسته جریان G و E چیه.چرا جابجا میشن؟در ضمن خط من همراه اول هستش.
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید گوشیم6ساعت طول میکشه تاشارژشه واین خیلی غیرطبیعیه چیکارکنم؟؟؟؟
سلام به دوستان -- چنتا سوال ضروری دارم در مورد diamond 2
از دارندگان این گوشی ها میخوام جواب بدن
1- سرعت gps این گوشی با نرم افزار های خوبی مثل اسمارت کام چه قده ؟در مقایسه با گوشی های نوکیا چطوره یه مقایسه کنین
2- سرعت گوشی چطوره ؟تو ویندوز 6.5 فرقی کرده سرعتش ؟ کلا سرعت طوری هست که باش راحت باشی و آزار دهنده نباشه مثلا از 5800 بیشتره؟
3- و مهم ترین چیز حساسیت تاچ اون ! !!! حساسیتش چطوریست از 5800 بهتره ؟ اخه نمیخوام واسه یه کار مثلا چند بار لمس کنم بعدشم آخری جواب نده ؟ کلا تو گوشی های هم رده اش چطوره مخصوصا omian II
نقل قول:
سلام.
والا در مورد اینکه نه میتونی زنگ بزنی و نه زنگ میخوره شاید رفتید تو قسمت کال بارینگ و تنظیماتش رو دستکاری کردین(البته شاید)
اما در مورد E و G این به معنای اینه که تو مناطقی هستید که EDGE یا GPRS رو ساپورت میکنه و چه Eباشه و چه G باشه شما باید بتونید تماس بگیرید و باهاتون تماس بگیرن و اون مسئله که فرمودید به این مورد ربطی نداره.(تا جایی که من اطلاع دارم.)
یک سافت ریست بکنید ببینید درست میشه یا نه. سپس تنظیمات کال بارینگ رو برگردونید به حالت دیفالت و اگر نشد نهایتا" باید یک هارد ریست بکنید.:11:
سلام.نقل قول:
ازسرعتش تو جی پی اس منظورتون چیه؟ اگر منظورتون وصل شدن به ماهواره باشه که باید عرض کنم اگر گوشی آپدیت باشه (مدت زمان زیادی از کار با جی پی اسش نگذشته باشه مثلا" یک دو سه هفته نگذشته باشه) خیلی سریع آماده به کار میشه و اتصال کامل برقرار میکنه.اما اگر منظورتون تاخیر هست که معمولا" در تمام دستگاه ها هست.واسه اینگوشی حدود 1 ثانیه هست.
در موارد دیگه هم اصلا" با سیمبیان و مخصوصا" 5800 مقایسه نکنید وگرنه اینجا میگیرن میزننتون.(اونا در برابر این گوشی حرفی برای گفتن ندارن):46::31:
دوست عزیز در مورد تاچ و سرعت خود گوشی توضیحی ندادی ؟ میشه یه توضیحی بدین ؟
نقل قول:
سلام.
توضیح دادم که !!!منتها در لفافه بود .شما با 5800 مقایسه کردید منم گفتم باهم قابل قیاس نیست (در مقایسه با دایموند 2 گوشی 5800 در هنگام تاچ و کارکردن با گوشی حرکت اسلو موشن انجام میده):46::11:
خیلی ممنون از اینکه زود جواب میدین --این دیگه سوال آخره --- این گوشی صفحش کجاها به لطف سنسورش میچرخه ؟بازی هایی که به لطف شتاب سنج باید بازی کنی رو این گوشی اجرا میشن ؟ صدای اسپیکر گوشی متوسط هست (بلندیش)؟
با سلام
من يك ماه اين گوشي رو خريدم و ولي هنوز زياد باهاش كار نكردم ولي همونطور كه بهرام گفت كيفيت عكس بسيار بالايي داره
تو بعضی از بازیها،message،گالری،you tube و...
بله نصب میشه،مثل NFS Undercover
در حالت عادی بله ولی اگه دوست داری زیادش کنی این نرم افزارو نصب کن صداش خیلی زیاد میشه هم اسپیکر هم هندزفری
Pocket Music 5.3.5 bundle
سلام..
یکی دوروزه بعضی جاها فونت فارسی نشون داده نمیشه..مثلا در منوی اصلی پیامکهای فارسی رو نشون نمیده اما وقتی میری تو ALL masege نشون میده..یا مصلا بعضی برنامه های فارسی رو (منوهاشون رو) که قبلا راحت فونت فارسی نشون میداد الان نشون نمیده.. حتی ای میل هم همینطور..در خود منو نشون نمیده ولی وقتی میری توی ایمیل قشنگ نشون میده..مشکلش از کجاست؟
انگار رابط ـاچ فلو نمیخونه..نمیدونم نظر شما چیه؟
سلام.نقل قول:
دوستمون مهران جان لطف کردن جواب دادن.:11:
نقل قول:
سلام.
برنامه جدیدی نصب یا از برنامه های قبلی چیزی رو پاک نکردی ؟ چون گاهی اوقات شما برنامه جدیدی نصب میکنی که باعث تداخل و ایجاد مشکل میشه و همچنین گاهی اوقات با پاک کردن برنامه باعث میشه یکسری فایلهایی که برنامه ها بصورت اشتراکی استفاده میکنن پاک بشه که اونم باز باعث دردسر میشه.(از نمونه های بارز این برنامه ها فارسی سازها.تقویمها (مخصوصا" تقویم فارسی ) :11:
سلام اریا جان..
درسته جدیدا تقویم فارسی نصب کردم..الان پاکش کنم؟
نقل قول:
ببخشید این سوال برام مهمه..چون احتمالا مجبور بشم هارد ریست بکنم..:11:
سلام.نقل قول:
پاکش کن ولی به احتمال زیاد باید هارد ریست کنی.(قبل از هارد ریست پاکش کن ببین درست میشه یا نه ولی به احتمال 99% باید هارد ریست کنی).
نقل قول:
والا من هر وقت خواستم با اکتیو سینک اینکارو انجام بدم به مشکل خوردم.(پروفایل و نمیشناسه و.....).
بهترین کار اینه که شما یک بکاپ با SPB Backup بگیری و بعدش هم فقط کانتکت ها و اس ام اس هاتو برگردونی چون اگرکامل بر گردونی بازم میشه مثل همین الانش.:11:
من به یک مشکل جدید برخوردم.ایرانسلمو که مبزارم کار میکنه ولی همراه اولم کار نمیکنه،بندرت زنگ میخوره میگیریش اشغال میزنه زنگ میزنی یهو قطع میشه.در ضمن خط من tci هستش ولی وقتی سیم کارتو میزارم قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا تا 100 load میکنه ولی با mci.بعد که ویندوز میاد بالا tci هستش.اعصاب منو خورد کرده.ممنون میشم کمک کنید.
ممنون برنامه رو دانلود کردم..نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز منم دقیقا مشکل ما رو داشتم..در چند صفحه قبل میتونی سوالم رو ببینی! اما بعد از کلی اعصاب خوردگی متوجه شدم که اصلا این اتفاقات به گوشی ربطی نداره..بعد از چند روز هم خطم درست شد..الان شما هم با یه گوشیه دیگه تست کنید و نتیجه رو بگید..:11:
دوستان به نظرتون من 1 بخرم یا 2 ؟
در ضمن
با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی ؟
نقل قول:
سلام.
من اگر باشم دایموند 2 رو میخرم.و با گارانتی.:11:
با سلام
دوستان اگه كسي ميدونه چجوري ميشه صداي زنگ اين گوشي رو زياد كرد و يا از آهنگهاي دلخواه به عنوان زنگ استفاده كرد منو راهنمائي كنه.ممنون
واسه زنگ که راحته
رو فایل MP3 راست کلیک میکنی
و یکی از گزینه ها برای همین کار تعبه شده
برنامه هایی هم برای اینکار وجود دارند
افزایش صدا رو هم بیخیال شی بهتره.
دوستان برای شارژ اولیه گوشی چند ساعت به نظر شما باید بزاریم گوشی شارژ بشه ؟
در نرم افزار core player میشه زیرنویس فیلمو پخش کرد؟ srt یا idx یا sub
چجوری میشه call history و calendar v رو از روی دسکتاپ گوشی برداشت،همینطور ساعت؟
touchflo 3d رو از کجا میشه حذف کرد؟
فایل های تصویری رو میشه رو tv پخش کرد؟
میشه از طریق گوشی رو هندزفری بلوتوث آهنگ پخش کرد؟
نمیدونم دقیقا منظورتون چیه..اما اگه صدای زنگ گوشی رو میگید..میتونید با ولوم کنار گوشی این کار رو بکنید..نقل قول:
سلام.. شارژ اولیه بسیار بسیار مهمه.. به نظر من بعد از اینکه چراغ سبز هم شد یه 3-4 ساعت بمونه.. بعد دوباره باهاش کار کنید وقتی تموم شد دوباره بزارید 3-4 ساعت کامل تو شارژ باشه..اگه برای 2- بار این کار رو بکنید مطمئنا باطری شما در اینده عملکرد بهتری خواهد داشت..نقل قول:
نه زیر نویس پخش نمیکنه..نقل قول:
دومی رو نمیدونم
نمیشه پاک کرد..مگر این که از قسمت today screen تاچ فلو رو بردارید و بزارید رو تم خود ویندوز..که در اون صورت همه چیز در دسکتاب قابل حذف و اضافه هست..
چهارمی رو هم نمیدونم
بله میشه..فقط نمیدونم چرا فقط حدود یه دیقه وصل میمونه و برای وصل مجدد باید دوباره دکمه روی هنزفری بلوتوث رو بزنید (دکمه کال)
البته باید اهنگ رو بزنید پخش بشه و در حین پخش اگه دکمه وصل تماس بلوتوث رو بزنی صدا به بلوتوث منتقل میشه.:11:
بعضی از نرم افزارهایی که نصب می کنم به owner device گیر میده،منظورش چیه؟
آقا این گوشی من جدیدا خیلی هنگ میکنه ، مثلا وقتی هم هنگ میکنه و بهش زنگ میزنند برای اونا زنگ میخوره ولی برای من نه ، اینطوری خیلی سو تفاهم برای دیگران بوجود اومده و فکر میکنن من نخواستم گوشی رو بردارم
من یک برنامه برای تغییر چهره گوشیم نصب کردم که اسمش الان یادم نیست .. اما این برنامه رو خیلی وقت پیش نصب کردم ، جدیدا گوشیم اینطوری شده
نقل قول:
سلام.
منظورش اینه که باید برنامه رجیستر بشه و با همون Owner Name که واسه گوشی انتخاب کردی باید رجیستر بشه.برنامه هایی که مشکل داری و Owner Name گوشیتو بگو هر کدوم رو تونستم رجیسترش رو بهت بدم.:11:
من تازه دایموند 2 کارکرده گرفتم.
باتریش شارژ کامل باشه چقدر جواب بده خوبه ؟
راستی موقع دیدن فیلم کمی باتریش گرم میشه طبیعی؟
جواب سریع لطفا
tanks:20::20::20:
مو علیک
والا نیت خرید نداشتم ..ولی دیدمو خوشم اومدو خریدم
چند تا سوال داشتم خدمت بزرگ اواران
وین 6.5
1هر کاری کردم نتو.نستم از سایتش دانلود کنم ..یعنی شماره سریال گوشیو میخواد ..وقتی وارد میکنم ارور میده
2 سرعت تاچم حس میکنم کند هستش ..آیا خراب است ..یا در حال خراب شدنه ..یا سالم است من حساسیت دارم!؟!؟
جی پی اسو نتونستم وصل کنم ..هر چند توضیحات خوب بود ..بیرون فی چقدر میگیرن وصل کنن؟
مرسی پیشاپیش
نقل قول:
سلام.
جی پی اس مشکلتون چیه؟بیرون گوشیتون رو ندید .به نظر من پول مفت دادنه.همینجا باهم درستش میکنیم.
در مورد تاچش ,شما با چی مقایسه میکنید .ویندوز 6,5 هم یکی 2تا من گرفتم بزارید تست کنم اگر باگ نداشت به شما هم تقدیم میکنم استفاده کنید.:11:
من از وقتی فونت فارسی رو گوشیم نصب کردم حروف و اعداد تو message خیلی ریز شده،می خواستم ببینم ربطی داره یا نه؟
اگه داره چجوری درستش کنم.
تو تنظیمات گوشی رفتم سایز فونت رو آخر بود.
سلام
بابت استفاده زنگ به عنوان آهنگ ممنون ولي چرا بايد بلندي صداي اين گوشي رو بي خيال شد
سلام
1. قیمت با گارانتی حدود 100 تومن گرون تر هست
به نظر شما بهتر نیست بدون گارانتی بخریم ؟
2. بزرگ ترین عیوب اچ.تی.سی به نظر شما چیست ؟