من حدود 2هفته پیش تمومش کردم...و از اونجایی که مدتی بود بازی نکرده بودم خیلی چسبید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین چیزی که شمارو درگیر خودش میکنه موزیک دلنشین بازی که شمارو از همون ابتدا با خودش به غرب وحشی میبره.(یکی از موزیک های منوی بازی گمونم long_road_out_of_eden از گروه مشهور eagles باشه)
بعد از اون شما با دیدن گرافیک مرحله اول بازی انگشت به دهان میمونید... سازنده های بازی خیلی عجله داشتن تا گیمر رو هیجان زده کنن بنابراین برخلاف بعضی بازیهای گرافیک خفنگ نیومدن یه مرحله بدون جزییات رو برای مرحله اول قرار بدن. البته رفته رفته شما مناظر زیباتری خواهید دید و بارها در طول بازی سازنده های بازی رو تحسین خواهید کرد.
جلوه آب بازی و گیاهان و نور زیبای خورشید که بر روی سنگ های داغ افتاده شمارو متحیر میکنه. به جرات میتونم بگم از آب بازی GeoW هم بهتر کار شده. عمق دید کاملا معقوله و طراحی بادی و چهره ی کاراکترها جای هیچ گله ای نذاشته!
انفجارها واقعا مهیب هستن که به همراه لرزش دسته ها واقعا این حس رو به شما القا میکنه که جایی منهدم شده!
شکستن و خورد شدن شیشه ها و تخته چوب ها و جلوه آتش هم خوب کار شده.
نورپردازی بازی فوق العاده عالیه! کسانی که بازی رو انجام دادن مطمئنن با من هم عقیده ان...وقتی از مکان تاریکی به زیر نور خورشید ظهر رفتم واقعا نور چشمم رو زد چیزی که قبلا در بازی Mirror’s Edge تجربه کرده بود.
انیمیشن های کاراکترهای بازی خیلی خوب کار شدن اما حرکت اسب ها طبیعی به نظر نمیرسه و در این زمینه بازی وسترن Gun دارای انیمیشن اسب به مراتب بهتری بود. اما با این وجود این دلیل نمیشه اسب سواری لذت بخش نباشه.
داستان بازی خیلی جالب شروع میشه و ابتدا انتهای داستان رو میبینیم و بعد بازی برمیگرده به عقب و داستان ماجراجویی و سفر دوبرادر و یک کشیش جوان...داستان بازی میتونه به تنهایی بهانه ای باشه تا بازی رو دنبال کنید! انتقام، تنفر،عشق،خشم،خیانت،بخشش و... همه رو تجربه خواهید کرد...
گیم پلی بازی خیلی خوراکه! هم توماس و هم ری هردو جذاب هستن.همونطور که در تصویر زیر میبینید قبل از هر مرحله شما میتونید انتخاب کنید که با کدوم یکی شروع کنید:
من که بصورت نوبتی هربار یکی رو انتخاب میکردم. هر دو جذابیت ها و ویژگی های منحصر به فردی دارن مثلا توماس به واسطه طناب بلندش میتونه پرش های بلند انجام بده یا راحت تر از صخره ها یا درختها بالا بره در مقابل ری توانایی نشانه گیری بالاتری نسبت به توماس داره و وقتی دو روولورشو دست میگیره دشمنان رو آش و لاش میکنه. هر دو قابلیت ویژه ای دارن مثلا ری بعد از کشتن تعدادی دشمن قابلیت فعال میشه و میتونید بازی رو نگه داشته و چندین نفر رو نشانه گذاری و بعد همه رو نابود کنید. در مقابل توماس هم میتونه همین کار رو به گونه ای دیگه انجام بده(برای توماس در نسخه Xbox360 شما کافیه RT رو نگه داشته و به آنالوگ راست ضربه بزنید و اونو مدام به عقب بزنید که حس در دست داشتن یه روولرو به شما دست میده!) در کل سازنده های به طرز ماهرانه ای اونهارو مکمل هم قرار دادن که بخش Co-Op زیبایی رو هم بوجود آورده.
شخصا از ری بیشتر خوشم اومد به نظرم با این بازی تو ذهن خیلی از گیمرها حک شد چون وقعا شخصیت پردازی خوبی داشت.
بخش دوئل بازی که تصویرشو در بالا میبینید بسیار حرفه ای کار شده. از همین زاویه که میبینید باید مراقب حریف باشید و اونو در تیرس خود تا زمانیکه موقع شلیک برسه داشته باشید چون زمان برای شلیک خیلی محدوده و اگر دیربجنبید جسد نقش بر زمین شده خودتون رو میبینید... شما میتونید دست کاراکترتون رو بالا یا پایین ببرید اما اگر زود تر از موعد به اسلحه بچسبونید دست کاراکتر شما با اشاره به شما میفهمونه که هنوز زوده و این کار اگر در لحظات آخر باشه باعث میشه شما فرصت کشیدن به موقع اسلحه رو از دست بدید.
تنوع اسلحه ها در بازی خیلی خوبه و شما میتونید اسلحه های بهتر و شیک تر بخرید همچنین تیر و دینامیت، حتی تیرو کمان هم میتونید بخرید که استفاده از اون برای تنوع بازی خوبه. شلیک با وینچستر این بازی به سینه ی دشمنان واقعا لذت بخشه... همچنین روولورهای خری هم در بازی هست که دست کمی از قدرت وینچسترها ندارن!
بازی دارای مراحل متنوعیه مثلا در یکی دو مرحله شما باید با پر کردن سطل آب و پاشیدنش بر روی آتش، آتش رو خاموش کنید، بعضی وقتها باید مسافتی رو اسب سواری کنید، اسب بدزدی، کسی رو نجات بدید، با اسب یا درشکه تعقیب و گریز کنید و ...
مراحل جانبی هم در بازی هستن که با برداشتن یک اعلامیه که مقدار جایزه یک تبهکار روی اون درج شده میتونید اون ماموریت رو قبول کنید.
صدای شخصیت ها بخصوص صدای ری که Zach Hanks جای اون صحبت میکنه خیلی خوبه! صدای اسلحه ها و انفجارها و صدای چرخ های درشکه یا پای اسبها هم خیلی طبیعی کار شده.
در کل باید بگم اگر شما عاشق فیلمهای وسترن یا طرفدار بازیهای اکشن هستید، اگر به دنبال بازیهای با داستان قوی میگردید حتما این بازی رو امتحان کنید حتی اگر شماره یک رو بازی نکردید!
گرافیک: 9.5
داستان: 8.5
صداگذاری و موزیک: 9
گیم پلی: 8.5
8.87