نه نور پردازی فیفا خیلی طبیعی تر از pes هست .نورپردازی تو pes اصلآ طبیعی نیست.نقل قول:
Printable View
نه نور پردازی فیفا خیلی طبیعی تر از pes هست .نورپردازی تو pes اصلآ طبیعی نیست.نقل قول:
رفته باشی. رویه دو، سه تا عکس که نمیشه اظهار نظر کرد باید داخل بازی بری تا ببینی چه خبره.نقل قول:
به نظر من ارزش یه بازی در وهله اول به گیم پلی اون بستگی داره.
حسین جان فکر کنم سایت عکست ف___ر شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان :10:
اینم یه مقایسه کوچولو اما خیلی جالب بین PES2009و PES2010
منتظر نظرات شما هستم :46::27:
به نظر من هم فیفا روی نور پردازی و زیبایی بیشتر کار کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما به گفته ها و نظرات دوستداران بازی توجه میکنیم
کونامی گفت :تعییرات زیادی رو در pes2010 شاهد خواهیم بود ..........
ما به اشتباهات و مشکلات pes2009 پی بردیم و در این نسخه جدید تغییرات زیادی رو خواهید دید .
توضیحات بیشتر :
کد:http://www.mcvuk.com/news/34603/Konami-pledges-sea-change-in-PES-approach
صحبت از نور پردازی شد .همونطوریکه کونامی گفته بود نور پردازی توی این نسخه پیشرفت زیادی داشته و در این زمینه هم کونامی به قولهاش عمل کرد بخصوص در زمینه داینامیک .
به سایه بازیکنا توی تصاویر زیر نگاه کنین ( نسخه 2009 دربرابر 2010).سایه بازیکنا توی 2010 یکنواخت و شبیه به هم نیستن برعکس نسخه فعلی بازی و علاوه بر این مساله زاویه و شکل سایه بازیکنان در موقعیتهای مختلف متفاوته( بحث داینامیک بودن نورپردازی ).
این مساله در زمانیکه بازیکنان در حرکت هستن ملموس تر به نظر میاد .
درسته که عکس و تریلر کمی از بازی منتشر شده اما اگه دقت کنیم چیزای زیادی از توش درمیاد. البته اینو هم بگم این نکاتو خودم کشف نکردم :11: اینا رو از تالار گفتگوی WENB نقل قول میکنم .اونجا حدود 30 صفحه درمورد تریلر جدیدی که از بازی منتشر شده بحث شد.جاتون خالی دیروز نشستم همشو خوندم .
مهران جان اون عکس از توی تریلر بازی گرفته شده .
سینا جان درست شد؟
آره حسین جان الانم فیلتره.اون عکسی هم که تو دو پست بالا دادی اونم فیلتره. اگه داریش یه جای دیگه آپش کن. ممنون:11:
ممنون حسین جون. دستت درست
این عکس سمت چپی واقعا 2010 است اخه خیلی شبیه عکس واقعی است
فکر کنم اشتباه کردند
راستی هنوز مشخص نشده که از موتور بوفوریا استفاده کردند؟
اصلا فکر نمی کردم کونامی بتونه یه همچین کیفیتی درست کنه !!!
اون عکس سمت چپی عکس واقعیه تورس هست!!خواستند مقایسه بشه با واقعیت!!
از نظر جذابیت PES واقعا از فیفا سر تر است . اما از نظر گرافیک فکر میکنم PES ضعیف تر باشه . البته تا نسخه این بازیها ارایه نشه و تست نکنیم نمیشه نظر داد .
جالبه طراحان نسخه 2010 بازی همچنان روی این نسخه دارن مانور میدن و از جملات The return of the king و Revolution توی این نسخه استفاده میکنن.
فعلا توی این تریلر اخیر چیز خاصی مشاهده نشد (البته گرافیک و نور پردازی مشخصا تغییر کرده و شاهد تغییرات مهمی در کنترل بازی هستیم)هر چند که تا الان نهایتا 40 درصد ازاین بازی تکمیل شده و تا محصول نهایی خیلی راه داریم .بعنوان مثال هنوز انیمیشن ها قدیمیه و فعلا از موشن کچپر استفاده نشده ( گفته میشه از این سیستم توی این نسخه بصورت وسیعی استفاده خواهد شد) نوع دویدن بازیکنان هنوز بصورت baywatching هستش .کار گرافیک بازی تموم نشده و موارد دیگه .
توی متنی که دیروز محمود خان گذاشته بود باز هم شاهد تبلیغات کونامی بر روی این بازی بودیم توی اون متن به این مساله اشاره شده بود که ما توی نسخه 2009 اشتباهاتی داشتیم که مسلما توی نسخه بعدی بازی تمامشون اصلاح خواهند شد همینطور ناشر بازی این قول رو به طرفداران بازی داده بود که شاهد یک تغییر و تحول اساسی توی نسخه بعدی بازی خواهید بود .
فعلا باید منتظر بمونیم تا ببینیم کونامی تا چه حد به قولهای خودش مبنی بر یک بازیه متفاوت و منحصر به فرد جامه عمل میپوشونه .
بسیار عالی!!
البته باید دید این حرفها را میتوانند واقعا عملی کند یا نه!!
این موشن کپچر و ......را پس هنوز اضاف نکردن!!باید دید در طراحی حرکات بازیکنانی مانند رونالدو و زلاتان و .......... چقدر موفق خواهند بود!!
خدا کنه همون جور که حسین خان گفت هنوز موشن کپچرا اضافه نشده باشه وگرنه تریلر عین همون قبلی بود ....
ای کاش همونجوری که یه دفعه هممونو غافل گیر کرد و مسی رو موشن کپچر کرد خبرش بیاد که مثلا رونالدو زلاتان وکلا کسای که استایلاشون مخصوصه هم استفاده کنن....
البته بعید میدونم...
100% تائيد ميشهنقل قول:
انتظارات من از بازي pes 2010
1- اضافه شدم موشن هاي واقعي از قبيل استايل هاي شوت زني دويدن ها دريبلينگ ها. امكان حركات Free Style مثل اجراي دريبل رنگين كمان و يه پا دو پا و ...
2- حضور ليگ هاي بيشتر حتي اگه لايسنس نشده باشندبه هر حال ليگ انگلستان لايسنس نشده بود ولي به خاطر دو تيم باشگاهي وجود داشت كونامي مي تونه ليگ هاي پرتغال و تركيه رو قرار بده چون شديدا حمايت ميشه از سوي اين دو كشور.
3- وجود گزينه كوئيك سيموليشن توي مستر ليگ. البته اين مورد رو اميدواري هاي زيادي دارم چون كه گفته شده Revamp ميشه مستر ليگ اميدوارم يه چيزي مثل منيجر مود فيفا بشه و امكان تمرين و اسكوت و مربي بازيكنان وجود داشته باشه و ابتكاراتي كه توي منيجر فيفا هست توي مستر ليگ شاهد باشيم.
در كل اميدواري زيادي هست چون اين سه موردي كه گفتم بسيار محتمل هست با توجه به اخبار منتشر شده.
احتمال وقوع این تغییرات زیاده چون بصورت غیر رسمی اعلام شده بازی در ماه اکتبر منتشر میشه یعنی با تاخیر .و شاید علت این تاخیر این باشه که هنوز کارهای زیادی روی این بازی صورت خواهد گرفت .در ضمن گفته شده این تریلر در نمایشگاه E3 بیشتر جنبه تیزری داشته تا اینکه معرف واقعیتهای موجود در این بازی باشه .نقل قول:
به نقل از طراحان این نسخه گفته شده تا الان , کار حدود 40 درصد پیشرفت داشته.
کسی میدونه مراحل ساخت یک بازی به چه شکلیه ؟ همه بخشهای بازی بصورت موازی ساخته میشن یا بخشهایی از بازی در اولویت هستن و ...
خب کم کم یه جورایی دارم امید وار میشم به این نسخه ! به هر حال 2 تا فوتبال بهتر از یک فوتبال هستش !
دوستان سلام ......
:46::5:
ویدئو زیر رو حتما ببینید .!!!
اون قسمت اولش نمیدونم موندم ماله 9 هستش یا ماله 10
البته آخرشم یکم داره ............
نمیدونم والا....
کد:http://www.youtube.com/watch?v=crSFzdz4blk
سلام دوستان.نمي دونم اين نكته قبلا اعلام شده يا نه؟
اميدوارم كه در نسخه 2010 هوش مصنوعي داوران بهتر بشه.بخصوص براي آوانتاژ و بيشتر از همه براي تكل ها.كه اكثر اونها رو خطا مي گيره و 98 در صد خطا با تكل رو بي برو برگشت كارت ميده!خدا كنه با اين همه تعريف از 2010 اين نكته هم توجه شده باشه.
محمود جان این کلیپ ویدیوئی رو یکی از کاربران سایت WENB ساخته و نظراتشو در مورد اسکرین شاتها و تریلری که اخیرا منتشر شده بیان میکنه .نقل قول:
اون گیم پلی اول و آخر بازی هم مربوط به نسخه 2010 و 2009 نمیشه احتمالا مال 6 باشه .از انیمیشن بازی کاملا مشخصه .تور دروازه و زمین چمن هم مربوط به نسخه 9 نمیشه .عمدا یک گیم پلی از نسخه های قدیمی بازی آوردن تا مقایسه ای بشه با تریلر 2010 .
ببین دلمون به چه انیمیشن هایی خوش بود .البته توی نسخه 2009 بازی هم هنوز حرکات بازیکنان خیلی ربات گونست که امیدوارم توی نسخه بعدی بازی بهتر بشه .
دوستان تویه اون Trailer کوتاه که دیدم مسی همش یه چهره ی متعجب داشت ! چرا ؟!
همش دهنش باز بود ! خدا نکنه تو بازی اینجوری باشه !
اقا مان متوجه نشدم این واسه pc نکست میاد یا نه :)
برای کنسولهای و pc هیچ فرقی ندارهنقل قول:
نقل قول:
:18::18::18::18::18:
کجاش !؟
کلا اون Trailer فقط 1 دقیقه بود ! که فقط مسی رو نشون میداد که دهنش باز بود !نقل قول:
خوب باید دهنش 1 متر باز باشه :31:نقل قول:
این کجاش غیر طبیعیه !؟
البته شاید وقتی توپ رو میگیرن دهنشون رو میبندن .......
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم :46:
ویدیو جدید از MOTION-CAPTURE مسی
کد:http://www.youtube.com/watch?v=zGZcPEv88as
سلام؛
به نظر من یه مشکلی که توی PES2009 توی ذوق میزد این بود که وقتی بازیکنا تعجب می کردن یا اعتراض داشتن دهانشون بیش از حد باز می شد.(بخصوص نیستلروی)
و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود. اینو جدی میگم، از PES3 تا حالا این مشکل بوده و هست و بنظر من در PES2010 هم خواهد بود. شایدم مشکل از بازی من باشه، نمیدونم!
اینو اولین باره میشنومنقل قول:
و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود
pes توی هر چی بد باشه توی طراحی چهره فوق العاده است
من نمی دونم دلیل شما برای این حرف چیه؟!!!!!!
بچه ها خبری از نیمکت بازی و مربیان نشده؟ چون اگه Master League رو مثل فیفا بکنه و Manager Mode بشه باید مربیان رو هم درست کنه.
در ضمن طراحی چهره تو PES خیلی بهتر از EA Fifa است چون بازیکنها در fifa اصلا به آدمیزاد شبیه نیستند. اینو تو مقایسه هایی که بین Fifa و PES انجام شده میشه دید.
:27::27:نقل قول:
این دیگه از اون حرفایه!!!!!!!!!!
میدونم که طراحیه چهره توی PES بهتر از فیفا هست که اونم فقط به خاطر اسکن عکس بازیکن هایه اصلی روی این آدم آهنی ها هست که فیفا هم میتونه راحت اینکار رو انجام بده اما اما : دقت کنین که در این صورت فقط چهره قشنگ میشه ولی مو ها و کلا کله هیچ تطابقی با چهره نداره!
اگه از نمایه نیمرخ نگاه کنین میبینید که صورت صافه صافه و کله گرده! :27::2::27:
این به خاطره اینکه PES وقتشو نمیزاره که چهره طرحی کنه همینطوری اسکن میکنه میزاره که اصلا جذاب نیست و عینهو یک آدم آهنی میمونه که صورت هیچ تغییری نمیکنه!
اما فیفا خیلی چهره هایه جذاب تری رو داره با اینکه ممکنه به خودشون شبیه نباشن اما در موقعی که صحنه ی خطا یا هرچیزه دیگری اتفاق میفته کم کمش میتونین چهره ی یک آدم واقعی رو توی صورتش احساس کنین و میتونین قشنگ ببینین که سر و صورتش با هم میزونه میزونه!!!!!!
ولی توی PES میبینین و همیشه دیدین و غیر قابل انکار هست که وقتی حرف میزنه عینهو بازی هایه گرافیک پایین هست و به دهنش دقت کنین کاملا مصنوعیه! و بعدش میبینین که مثل آدم آهنی ها راه میرن ! :27::2:
دقیقا در زمانی که یک شوت میزنین و به بیرون میره هیچ واکنشی نشون نمیدن و با خیاله راحت انگار نه انگار که شوتی چیزی زده شده آهسته بر میگردن! :27::27:
باید قبول کنین که اسکن کردن همیشه آسونه و همه میتونن انجام بدن اما این کار اصلا چهره رو طبیعی نمیکنه بلکه باید چهره رو بسازن و 3D باشه به قوله معروف!
البته توی PES 2010 این مورد رعایت شده ( از یاد نره که فقط ما چهره ی مسی رو میبینیم اینقدر خوبه باید دید که PES توی چهره هایه دیگه چی کار کرده و مطمئنن نمیتونه به فیفایی برسه که همیشه چهره هاشو 3D زده ! )
البته این روش خیلی بهتر هست از اینکه 3 بعدی طراحی بشه صورتها و شبیه هر نوع موجود زنده باشه الا صاحب صورت!!نقل قول:
فقط به خاطر اسکن عکس بازیکن هایه اصلی روی این آدم آهنی ها هست که فیفا هم میتونه راحت اینکار رو انجام بده اما اما
مهم اینه که شبیه هست که الحق شبیه هم هست !!
صورت بازیکنان توی فیفا که ته خندست....
به همه چیز و همه کس شبیه الا خود اون بازیکن...
موهای بازیکنان هم که مثل قیر می مونه و انگار عین خمیر پرت کردن طرفش و چسبوندن بهش
فیفا خیلی ایرادهای دیگه هم داره که حوصله ندارم بگم
بابا کجاش قیافه های فیفا شبیه آدم نیستن؟؟؟:18:شما برید قیافه هایی مثل کاسیاس رائول و مسی و....... رو تو 2 بازی مقایسه کنید.تو بعضی قیافه ها فیفا واقعا سرتره.مثلا اشنایدر تو pes شبیه :2: میمونه،ولی تو فیفا عالی ساخته شده.و همینایی که گفتم و خیلیای دیگه.......
خواهشن دوستان دیگه بحث رو ادامه ندین.........
اعصاب خودتون و بقیه رو خورد میکنین ........
طرفداران هر کدوم از این دو بازی برن تو تاپیک خودش هی قیافه بدن و از بازیشون تعریف کنن..
هر چیزی جایی داره ..............
به به تبلیغات هم که داره ردیف میشه.........من هنوز تو کف جمله ای هستم که میگن درباره این نسخه!!The Return of The King
ببخشید ولی خودتون بحث رو شروع کردید!!!!!!!!!!
همش همین PES باز ها بحث رو شروع میکنند!
هم توی تاپیک فیفا هم توی این تاپیک منم نمی تونم جوابشونو ندم! ( آخه واقعا هر کلمه ای که بر ضده فیفا گفته بشه ممکنه ندین طرفدار اون رو از دست بده )
بعدشم جز قیافه ی کاکا بقیه ی قیافه اصلا عجیب غریب نیستند خیلی هم عالین! ( من که فیفا بازم دارم اینو میگم )
اول دوست شما Electronic Arts EA شروع کرد که از اسمش معلومه کیه !؟
اینجانقل قول:
و در ضمن طراحی چهره ها خیلی افتضاح بود. اینو جدی میگم، از PES3 تا حالا این مشکل بوده و هست و بنظر من در PES2010 هم خواهد بود. شایدم مشکل از بازی من باشه، نمیدونم!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3844389&postcount=548
سلام ... به نظر من هرکسی از اول به fifa یا pes عادت کرده باشه خیلی سخته که بخواد به دیگری علاقمند بشه بنابراین این حرفها فایده ای نداره البته کسانی بودند که به fifa عادت داشتند و بعدا به pes روی آوردن ولی عکسشو که من تا حالا ندیدم .
هرکدوم مزیت های خودشون رو دارند و هرکس با توجه به علاقه هایش به سبک و ... بازی به یکی از این دو بازی علاقمند است .
خواهشا سعی نکنید نظر خودتون رو به دیگران تحمیل کنید !!!
سلام.......
لطفا دیگه بیخیال قضیه بشید!!
--------------------------------------------
Pro Evolution Soccer 2010 Trailer Impressions
براي سالهاي زيادي,سري Pro Evolution Soccer همچون پادشاهي غير قابل دستيابي در دنياي بازيهاي شبيه ساز فوتبال بود.هر چند,فرانچيز فيفا از کمپاني EA به طور آهسته و پيوسته گام بزرگي در جهت درستي برداشت تا جايي که سال گذشته شاهد اين بوديم که اين سري بازي از کونامي را پشت سر گذاشت.و حالا ناشر ژاپني براي مبارزه بازگشته است!!و امسال چندين ويژگي جديد را ارائه خواهد کرد!!Konami اولين تريلر از بازي را در E3 آشکار کرد,و ما هم به همراه دوستان رفتيم سراغ کونامي تا چيزهايي بيشتري را پيدا کنيم.
يکي از تغييرات بزرگي که امسال در PES وجود دارد در نمايش آن خواهد بود,امسال شاهد از سر گيري و پيشرفت انميشنها خواهید بود به علاوه اينکه جزئيات بيشتري در مدلهاي بازيکنها وجود خواهد داشت.تکسچر هاي پوستي,لکه ها,عرق,و حتي موهاي ساعد بازيکنها هم به اين سري اضافه شده يا پيشرفت کردند براي هر چه واقعيتر شدن يکي از بهترين بازيهاي فوتبال جهان.ظاهرا گرافيک بازي جزئيات متفاوت بافت لباس تيمها را هم نشان ميدهد.تريلر E3 نشان ميدهد که بازيکن بارسلونا يعني مسي قسمتي از opening بازي خواهد بود.
مطابق چيزي که Konami گفت,تيم توسعه دهنده بازي برگشته است به proverbial drawing board(شرمنده اینو معادل فارسی خوبی من نتونستم پیدا کنم) براي پاسخ دادن به نقدهايي که سال گذشته انجام شده.ما قول ميدهيم که AI را بهبود ببخشيم يک تعمير دوباره , مد آنلاين بيش از پيش قابل حس.مدهاي Master League و Be a Legend در سال جاري که چيزهايي جديد اضافه شده بود به اين مدها دوباره در 2010 وجود خواهند داشت.در ML اينبار شاهد اين هستيم که شما ميتوانيد تيمتون را براي دوره هاي طولاني تر از قبل مديريت کنيد.
و اينبار دوباره در نسخه 2010 شاهد ليسانس رسمي مسابقات UEFA Champions League و Europa League(همان جان يوفا)خواهيم بود.و بايد بگيم هيچ حرفي در رابطه با اينکه کدام یک از تيمهاي ليگ برتر انگلستان ساخته خواهند شد يا اينکه تيمهاي ليسانس شده سال قبل يعني منچستر يونايتد و ليورپول دوباره به صورت ليسانس شده حضور خواهند داشت يا نه چيزي گفته نشد.اما با عملکرد این دو تیم در این فصل لیگ برتر انگلیس و لیگ قهرمانان اروپا مطمئنا حضور آنها در این نسخه نباید غیر قابل انتظار باشد.هر چند تیم چلسی هم میتواند گزینه معقولی به نظر برسد.
در نهایت سنجیدن قدرت جدید همون جور که در تریلر دیدید,به شما این جازه را میدهد که به صورت دستی تاکتیهایی را در چهارچوب حرکتی تعیین کنید,از قبیل مقدار پرسینگ و فشار,خطوط تدافعی و موقعیتهای دریافت کردن که اینها باعث میشود که بازیکنها تمام روش بازی خود را تغییر دهند,استراتژیها برای بازیکنهایی که صاحب توپ هستن,زمان تناوب عمل با ااینکه کدام بازیکنها موقعیت خود را عوض میکنند,و فشار دفاعی......ما شدید دنبال پیدا کردن چیزهای بیشتری در مورد PES 2010ایم,و به نظر میرسد که این تغییرها قدم درستی بوده برای این سری,و در هفته ها و ماه هایی که خواهند آمد بیشتر در مورد اینکه بازی چگونه خواهد بود خواهیم دانست
اینم یک مطلبی بود که ترجمه ای دست و پا شکسته کردیم گذاشتیم
Konami باید از چندتا دروازبان هم دعوت کنه تا Motion Capture انجام بدن. مثل بوفون ، چک ، کاسیاس و ... چون بعضی از حرکات و استایل های دروازبان ها واقعاً خنده آوره. همچنین دیگه این شورت های بسکتبال رو از تن این بازیکن های بدبخت دربیاره و یه شورت درست حسابی قرار بده.
راستی قرار بود خبرهای جدیدی رو منتشر کنن پس کو؟
KING'S RETURN