سلام
من هنوز مشکل دارم . کسی نمی تونه کمک کنه؟
فکر کنم باید بروزر هام رو تو لیست permitted programs وارد کنم.ازم چیزی نپرسیده.کسی میدونه این گزینه برای فایروال کجاست؟
ممنون
Printable View
سلام
من هنوز مشکل دارم . کسی نمی تونه کمک کنه؟
فکر کنم باید بروزر هام رو تو لیست permitted programs وارد کنم.ازم چیزی نپرسیده.کسی میدونه این گزینه برای فایروال کجاست؟
ممنون
G Data Internet Security 2011/2012
کد:
Luhha13241
ADN4I2
G Data Total Care 2011/2012کد:Dasoo22622
GFAN8Y
کد:Souza17224
8GTDVM
G Data TotalCare 2012
کد:Name: others32063
Password : Z3YYPU
کد:FaLLos25668
JHB3L7
کد:user name: NewYear3889
password: 8X11GW
دوستان
آنتی ویروس خالیش رو نصب کنم سنگینه؟؟؟رو کارایی سیستم تاثیر میذاره؟؟
سلامنقل قول:
ورژن 2012 بسیار سبکتر از 2011 شده و اگه بتونی آپدیت کنی واقعا فوق العادست
لینک دانلود 2012
نسبت به کسپرسکی سبک تره یا سنگین تر؟؟؟
کدوم یکی از این دو آنتی ویروس رو پیشنهاد میدید؟؟
سبک تره.نقل قول:
جی دیتا به علت دو موتوره بودن بهتره.
در کنارش چه فایروالی رو توصیه میکنید؟؟آنلاین ارمور یا کومودو؟؟
آنلاین آرمور تخصصی ترین فایروال هست.نقل قول:
پس به نظرت ترکیب فایروال انلاین ارمور در کنارش آنتی ویروس جی دیتا امنیت خوبی ایجاد میکنه؟؟
ترکیب بهتری هم میشه استفاده کرد؟؟
این آنتی ویروس واقعا راضی کننده هست؟؟با خیال راحت نصبش کنم؟
تخصصی ترین ؟ یکم توضیح میدین در این مورد ؟نقل قول:
انتی ویروس جی دیتا ، هم حجم ستاپش زیاده ، هم اپدیتش ، چون از بیتدفندر هم کمک میگیره ، بدتر از اون کرک نمیشه، سریال هاش هم گیر نمیاد،
به نظر من قید جی دیتا را بزنید ، خیلی بهتره ف
وقت یهم کرک بکنید و کرک زمانش به پایان برسه ، برای بار دوم به این راحتی ها کرک نمیشه !
سلام دوست عزیزنقل قول:
از اون لحاظ که شما می گوئید درسته ولی می گوئید قید جی دیتا را بزنید معنی نداره.
gdata هم آنتی ویروس خوبی است . ولی نمی شه گفت کدوم آنتی ویروس بهتره و کدوم بده. هر کدام یک خوبی و بدی دارند. در ضمن شما اگه سریالش رو نیاز دارید دوست عزیزمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صفحه قبل قرار می دهد. ( جهت اطلاع )
با تشکر
شاد باشید:40:
سلامنقل قول:
من نگفتم نصب نکنید !
من میگم با این مشکلات ، نصب کردنش ، مشکل ساز هست
اگر سریال اصل داشته باشید، با این مشکلات ، میشه تا حدودی ، کنار امد!
موفق باشد:-)
1 سوال :
کاربرایی که از نسخه 2012 استفاده میکنند ، نسبت به نسخه 2011 چه تغییراتی داشته و از نظر برنامه بهینه تر شده یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فقط میخوام بدونم نسخه جدید چه تغییراتی داشته !
سلام دوستان
فرمایش امیرجان کاملا درسته ، من تقریبا دو سال از این محصول استفاده کردم و فقط به خاطر دردسر آپدیت کردنش مجبور به تعویضش
شدم ، اون سریالها هم که امیرجان لطف میکنن کسی از دوستان تست نکرده که ببینیم کار میده یا نه
امیرجان شما استاد بنده هستی و گستاخی بنده میبخشی :10:نقل قول:
کاربرایی که از نسخه 2012 استفاده میکنند ، نسبت به نسخه 2011 چه تغییراتی داشته و از نظر برنامه بهینه تر شده یا نه ؟
بزرگترین مشکلی که این محصول داشت و در نسخه های 2010 و 2011 هم همراهش بود این بود که در زمان اسکن کردن سیستم به
قدری پردازنده رو درگیر میکرد که عملا دیگه هیچ کاری نمیشد با سیستم کرد اما در نسخه 2012 این مشکل کاملا برطرف شده و بسیار
سبک هستش ، از لحاظ رابط کاربری چندان تفاوتی نکرده .
کوچیکتم امیرجان :11:
بچه ها
کسی هست اینجا که G Data رو تست کرده باشه با تاپیک دانلود ویروس همین انجمن و ببینه شناساییش در چه حده؟؟
شنیدم هوش مصنوعیش ضعیفه یکم...درسته؟
من 4 ماه داشتم.نقل قول:
حتی حدود مرداد ماه که نسخه 2012 اومد داشتم.
از لحاظ ساده بودن خیلی خوبه و نسخه 2012 همون طور که دوستمون فرمودند خیلی سبک تره.
اما از لحاظ آپدیت چندان مورد پسند نیست. حتی منی که سرعت دانلودم 250 بود اعصابم گاهی اوقات....
اما از لحاظ شناسایی، طبق تجربه خودم منم فکر می کنم این آنتی ویروس هوش مصنوعیش خیلی ضعیف است و در واقع متکی به دیتابیس هست. آخرین باری که داشتمش حدود اواخر مرداد با شید از این نظر مقایسش می کردم :18:
اما از لحاظ دیتابیس با توجه به دو موتور قدرتمند آواست و بیتدفندر و سرعت بروزرسانی ایندو مشکل خاصی نیست.
سلامنقل قول:
اگه بری صفحات 1 تا تقریبا 40 اون تاپیک به اندازه کافی تست شده ، اگه نصب کنی امنیت بالایی رو برای شما ایجاد
میکنه
دوست من ، شما تا خودت نصب نکنی و پسند نکنی نمیتونی تصمیم قاطعی بگیری
بصورت تریال نصب کن و یک ماه ازش استفاده کن ببین چطوره
سلام به همه
از اونجایی که این روزا شدیدا زدیم تو خط تست سوئیت های امنیتی مختلف و از هر کدوم برای مدتی استفاده میکنم امروز نوبت رسید به G Data عزیز که همیشه برام آنتی ویروسش وسوسه انگیز بود ولی فایروالش که........:2:
من فکر میکردم آنتی ویروس سنگیی باشه ولی خداییش تا اینجا که از کسپرسکی و حتی نورتون به نظرم سبک تر میاد...(البته این نکته رو اضافه کنم که من این چند روزی که نورتون رو دستگاهم نصب بود سیستمم اصلا در وضعیت خوبی نبوده و الان احیاحش کردم.ولی در کل از اینترنت سکوریتی G Data از ترکیب Norton Anti Virus و Online Armor Firewall سبک تر هستش...
خب....الان در شروع کار هستیم و یه سری مشکلاتی پیش اومده که امیدوارم با کمک شما اساتید حلش کنم...:
اول این که زمانی که میزنم آپدیت شه این ارور میاد...چرا؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه؟؟من از سریال هایی که دوست عزیزم امیر جان گذاشتن استفاده کردم:
الان چطور میتونم آپدیت کنم این اینترنت سکوریتی رو؟؟:13:کد:user name: NewYear3889
password: 8X11GW
مشکل بعدی اینه که موارد مثبت کاذب داشته یه چند مورد و اونم همش به کیجین ها و کرک های بدبخت من گیر داده...خداییش این کسپرسکی اصلا موارد مثبت کاذب تو کارش نبوداااا...:27:
در عوضش این نورتون و هیتمن و جی دیتا تا اینجا قشنگ از شرمندگیه همه ی کیجین ها در میان :41:
راستی دوستان
اینترنت سکوریتی G Data سرعت اینرنت و دانلود رو میاره پایین؟؟اگه میاره ایا محسوسه یا نه؟؟
یه سوال فنی....اساتید G Data باز پستی نزدن مشابه ی آنتی ویروس و سوئیت های امنیتی دیگه برای این سوئیت امنیتی با عنوان بهترین تنظیمات G Data ؟ اصلا چرا هیچکی به این آنتی ویروس ابر قدرت توجه نمیکنه؟؟؟همواره در صدر جدول همه ی تست ها بوده و حالا هم که خیلی سبک به نظر میاد (حداقل سبکتر از خیلی آنتی ویروس هایی که این اواخر تست کردم) ولی چرا کاربرای کمی داره؟؟؟
برای آخرین سوال هم میخواستم بدونم که در نرم افزار Internet Download Manager یه قسمت هست که میشه بهش آنتی ویروس شناسوند تا فایل های دانلودی رو اسکن کنه.G Data رو بهش بشناسونم یا نه؟؟اگه جوابتون مثبت هستش بگید که این آدرس نصب آنتی ویروس درسته که وارد آدرس بار IDM کنم یا نه؟؟البته این کارو میخوام با WinRar هم بکنم...در این مورد نظری ندارید؟
C:\Program Files (x86)\G Data\InternetSecurity\AVK\AVK.exe
همینه؟؟یا نه؟؟
فعلا مرسی....
بچه ها...
شما هم با اینترنتون مشکل دارید؟؟؟
سرعت دانلود و صفحه باز کردنتون رو نخوابونده؟؟؟؟؟
راستی...چطوری میشه Unistall کردش؟؟؟من با Your Unistaller تلاش کردم ولی بازم هست رو سیستم چرا؟؟؟
میخواستم پاکش کنم ببینم سرعت اینترنت منو این خوابونده یا نه ...؟؟؟؟
ولی نمیشه اصلا...
سلام
دوست من سریال معتبر نیستنقل قول:
اول این که زمانی که میزنم آپدیت شه این ارور میاد...چرا؟؟؟
باید تریال نصب میکردی و یکماه بصورت آزمایشی ، همه سریالها رو تست کن ببین شاید یکیشون جواب داد یا از امیرجان بخواه شاید براتنقل قول:
الان چطور میتونم آپدیت کنم این اینترنت سکوریتی رو؟
پیدا کرد
1 - بعضی از لابراتوارهای آنتی ویروس در طراحی و آپدیت آنتیشون کرکها و کیجنها و پچها رو مخرب میدونن که این مسئله میتونه دلایلی ازنقل قول:
مشکل بعدی اینه که موارد مثبت کاذب داشته یه چند مورد و اونم همش به کیجین ها و کرک های بدبخت من گیر داده...خداییش این کسپرسکی اصلا موارد مثبت کاذب تو کارش نبوداااا...
جمله قرارداد بین شرکتها و مبارزه با کپی رایت و دلایلی از این قبیل داشته باشه
2 - عملکرد این نرم افزارها شبیه مخربهاست
کاسپر در این زمینه فوق العادست
پست زیر رو ببینیدنقل قول:
اینترنت سکوریتی G Data سرعت اینرنت و دانلود رو میاره پایین؟؟اگه میاره ایا محسوسه یا نه؟؟
سریال و کرکش خیلی کمیاب هستش ، من به همین دلیل بعد از دو سال تغییرش دادمنقل قول:
یه سوال فنی....اساتید G Data باز پستی نزدن مشابه ی آنتی ویروس و سوئیت های امنیتی دیگه برای این سوئیت امنیتی با عنوان بهترین تنظیمات G Data ؟ اصلا چرا هیچکی به این آنتی ویروس ابر قدرت توجه نمیکنه؟؟؟همواره در صدر جدول همه ی تست ها بوده و حالا هم که خیلی سبک به نظر میاد (حداقل سبکتر از خیلی آنتی ویروس هایی که این اواخر تست کردم) ولی چرا کاربرای کمی داره؟؟؟
جواب داده شدنقل قول:
شما هم با اینترنتون مشکل دارید؟؟؟
سرعت دانلود و صفحه باز کردنتون رو نخوابونده؟؟؟؟؟
من الان ندارم اما تا اونجا که یادم باشه در خدمتیم
من نفهمیدم...بالاخره سرعت دانلود رو میگیره یا نه؟؟؟اگه میگیره در چه حده؟؟همه ی آنتی ویروس تا حدی میگیرن ولی یکی در حد نورتون و کسپر نا محسوسه و یکی دیگری مثل بیتدیفندر اینترنت رو از کار میندازه کلا...این در چه حده؟؟؟
الان خود شما چه جوری داری ازش استفاده میکنی؟؟تریال؟؟از کدوم سریال استفاده کردید که کار کرد؟؟
سلام
عرض کردم که من الان به دلیل نبودن کرک و سریال ازش استفاده نمیکنم اما اون روشی رو که توی اون پست بهتون معرفی کردم رو انجام
بدید و خیالتون راحت باشه که هیچ افت سرعتی رو نخواهید داشت .
اگه بازم مطلب براتون مشکل داره بفرمایید تا عرض کنم :10:
منم که نمیتونم آپدیتش کنم رفتم سراغ یکی دیگه...
ولی حیف شد...آنتی ویروس باحالی به نظر میومد...
کد:Username: kalev21139
Password: IHEXQ7
G Data Internet Security 2012
کد:USGAT-JEXI6-CR18G-HJG9K-FDHNS
USGQ9-ELSWN-SJBI9-IT4WJ-A3S82
تصاویری از G Data 2013 Beta !!! (نسخه آلمانی)
نسخه انگلیسی هنوز عرضه نشده.
محتوای مخفی: pics
سلامنقل قول:
من فکر نمی کنم که این نسخه با نسخه 2012 زیاد تغییری کرده باشه!:20:
شاد باشید:40:
ــــــــــــــــــ
نصب کردم سرعت سیستم پایین آورده
برای G Data AntiVirus 2012 سریال بگذارید دوستان که شدید نیاز هست
:40:
نقل قول:
سلام
موجود نیست دوست من :41:
سریالهای صفحه قبل رو یه تست کن
سلام این نسخه نوت بوکش چه فرقی با بقیه داره ؟ مرسی
سبک تر و بهینه شده تر هست تا زیاد به سیستم فشار نیاره اما از نظر قدرت یکی هستنقل قول:
G-DATA Internet SecurityG-DATA Antivirusکد:Nome utente: AZfhvwc12465
Password : ZXIBY2
Username: Luhha13241
Password: ADN4I2
Username: kalevkadet12361
Password : KIY7BR
Nome utente: Zorro11653
Password : N27J36
کد:Username: zorrohmt23722
Password: 0QNDG8
خیلی روی سرعت کامپیوتر تاثیر میذاره اصلا خوب نیست .:13:و انتی جالبی هم نیست و هوش مصنوعی ضعیفی هم داره و قدرت رفتار شناسی خوبی هم نداره :2:
لینک دانلود اینترنت سکوریتی 2012 gdata برای 120 روز trial برید حالشو ببرید