خسته میشویم:41:ما که تیممون بستس.همه رو داریم.اگه خواستید مسابقات لیگ رو برگذار کنید فقط یه پی ام بدید ترکیب بگم.کلا خوابم گرفت:31:راستی جام حذفی هم 20 ام برگذار میکنم:5:
Printable View
خسته میشویم:41:ما که تیممون بستس.همه رو داریم.اگه خواستید مسابقات لیگ رو برگذار کنید فقط یه پی ام بدید ترکیب بگم.کلا خوابم گرفت:31:راستی جام حذفی هم 20 ام برگذار میکنم:5:
ميشه يه توضيح كوچولو بديد اين بازيها رو چجوري با هم بازي ميكنيد ؟؟؟
مجتبی جان تاپیک را بگردی همه چی دستگیرت میشه.
خب اگه منچستر خالیه منم منچستر
می شه ؟
اينجوري كه نميشه تيم برداشت من اگه از اول ميدونستم منچشتر خاليه خوب برش مي داشتم
بعدشم چرا نمي ذاريد تركيب اصلي تيم ها باقي بمونه و رفقا دور هم چوب حراج زديد به تمام ستارگان تيم ها بابا بقيه هم بالاخره حق انتخاب دارن!!!! :41:
ببخشيد من خيلي رك هستم و حرفمو بي پرده مي زنم شرمنده :46::31:
شما دیر اومدی زور هم می گی؟؟؟؟
می خواستی زودتر بیای....
اقا فراز اگه بازی ها با نقل و انتقالات انجام نشه من هم انصراف می دهم.
با سلام ببخشيد اگه ناراحتتون كردم :11:
اما شما هم حق بديد ديگه تيمي كه مهره نداره با چيش ميخواي بازي كني ؟!!!!
خواهش می کنم.
ولی شما هم مراعات کن دیگه.
من میکم 20 خرداد که نمیشه شروع کنیم تازه امتحانات 20ام تموم میشه من که هنوز تیمم رو نبستم
شما اولا تبلیغات سیاسیت را حذف کن.
ثانیا الان می تونی تیمت را جمع کنی..
تیمت چی بود؟
من حاضرم باهات نقل وانتقالات انجام بدم.
سلام . اقا در رابطه با این بازی میشه توضیح بیشتری بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا همین مونده من فقط تبلیغ نکنمنقل قول:
ثانیا تیم من یووه
ما مخلص شما هم هستیم...
بازیکن برای فروش چی داری؟؟
ما بیشتر....نقل قول:
من ترزگه و یاکیونتا و اموئری و کامورانزی رو در لیست فروش دارم هر کدوم 25 تا ولی ترزگه 30 تا
کامورانزی را تعویض می کنی؟؟؟
قصدم فروشه ولی حالا با کی ؟نقل قول:
هر کی شما بگی....
بوسینگوا را می دهم +10 این پیشنهاد من...
سلام به همگی
تیم من همون ارسنال فقط لیست بازیکن ها رو بدین بازی 3-4 روز دیگه شروع میشن اگه میشه سریع تر
سلام دوستان.
من تو مسابقات جام جهانی PES 2009 شرکت کردم.
نمیدونم این مسابقاتی که شما برکزار میکنید چطوریه!!!
تیم من منچستر یونایتد.
حالا اگه ما هم بخواهیم توی مسابقات شما شرکت کنیم باید از کجا شروع کنیم؟؟؟
یه راهنمای کوچیک بکنید تا ما هم شرکت کنیم.
خلاصه ببخشید ما از وسط فصل امدیم
با تشکر
دوست عزیز فعلا فصل شروع نشده...
شما برای آموزش بازی به پست های صفحات اول مراجعه کن...
منچستر هم فکر کنم مربی داره...
خواهشا بندازید عقب
من امتحان دارم خب
نمی تونم بیام
میشه دیرتر برگزار شه ؟
من بازیکن واسه فروش زیاد دارم
ولی بعد 20 ام
تیمم منچستره
bax_021 جان عزیز مسابقات همین جوریش هم داره دیر میشه...
در ضمن منچستر هم تیم دار شد...
شما هم اگر تیم برداشتی بگو ببینم چه کسانی را می خوای بفروشی...؟
یعنی چی تیم دار شد ؟؟؟نقل قول:
چند صفحه قبل کسی که می خواد برگزار کنه گفت منچستر تیم نداره
بعدش من گفتم منچستر و من بر می دارم
لیست بازیکن های arsenal چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 روز دیگه فصل شروع میشهمن هنوز نمدونم بازیکنام کیان
یعنی این که شما شدی مسوول تیم منچستر ( اون جمله خطاب به بقیه تیم ها بوده)نقل قول:
حالا کی ها رو می خوای بفروشی؟
شما همون ترکیب فابریک آرسنال تو pes رو دارید ( فابرگاس ، فن پرسی، کلیچی از تیم شما رفتن تا جایی که من میدونم)نقل قول:
خب منچستر هم با اجازه فراز به box_021 داده شد...
گمنام لیست نقل و انتقالات را نمی ذاری؟؟؟؟
منچستری جان عزیز شما هم لیست بذار....
لیست بازیکنان تیم آرسنال:
آلمونیا-سیلوستره-گالاس-ساینا-کلیچی-دنیلسون-فابرگاس-دیابی-نصری-ون پرسی-آدبایور-فابیانسکی-سانگ بیلونگ-کولوتوره-دژورو-والکات-رمزی-ویلشر-رسیچکی-فران مریدا-ابوئه-ولا-بندتنر-مانونه-بیسچف-ادواردو
البته این لیست کامل شما نیست زیرا بچه ها از تیم شما خرید کرده اند...
شما به صفحات قبل مراجعه کنی می فهمی که کدام بازیکنان را نداری....
بازم ممنونم...
من رونی رو تعویض می کنم با یه مهاجم دیگه با دل پیرو یا نیستلروی یا یه مهاجم درست حسابیه دیگه
کریک هم نمی خوام تعوسض میکنم نمی دونم با کی ... پیشنهاد بدید ... گیگز رو هم با بکهام حاضرم تعویض کنم
هر کی هر پیشنهاد دیگه ای هم داره بگه
صاحب این بازیکنایی که گفتم هم اعلام کنن حاضرن یا نه
از تیم منم کسی رفته قبلا ؟؟؟ اگه آره بگید یه فکری می کنم
یادم نمیاد رفته باشن یا نه ولی شما 5 یا 6 صفحه قیل را بخونید می فهمید......
رونی را با آنلکا تعویض می کنی.....10+ هم بهت می دم....
من رونی رو با دل پیرو عوض می کنم.نقل قول:
بکهام رو هم گیگز+10 امتیاز می گیرم می دم به شما
حاضرم رونی را بگیرم ........
رونی حلهنقل قول:
رونی و دی پیرو تعویض شدن
بکهام رو هم فقط تعویض می کنم
اینا رو ثبت کنید
کریک نیست کسی ؟
ساها رو هم تعویض می کنم
ساها رو با آموئری تعویض می کنم می خوای؟نقل قول:
رونی تعویض با دل پیرو.................ازمنچستر به یووه و بلعکس....................قیمت=0
گمنام جان قبوله بکهام هم
گیگز+10 -------- بکهام
ساها هم قبوله
ساها ----------- قبلیه هم این بود :
رونی ----------- دل پیرو
ترکیبو به کی بدم ؟
تعویض ها رو هم بگم /؟؟
ترکیبو به فراز(kaka ronaldo)...
در ضمن من خواهان تعویض رونالدو با جوکول هستم 20 تا هم می دهم...
امروز آیا مسابقات برگزار می شود؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم فراز پیچونده رفته...........نقل قول:
سلام من رو حرف اقای گمنام حساب میکنم فقط فکر کنم فروختم نه ARSHAVIN؟
بندتنر ---------->تعویض------------> AGUREO
<-------- kmalaخرید رایگان
miccoli --------> خرید رایگان
رمزی ---------->تعویض ----------> maxi rodriguez
دیابی----------->تعویض ---------->victor (میانه)
پولم نمیدونم تعویض رایگان 1 دارم
مقدار پولم چقدره