آقا یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که عکسایی که بهراد گذاشته اگه برید توی دیتلزش کمرا مدل رو نوشته p100. اینم کدنیمه؟:دی یا عکسا تقلبین؟ خدا نکنه:دی
فکر کنم اسم چیزش باشه... اممممممممم یادم نمیاد. اه تف به این روزگار که حواس نمیزاره برامون
Printable View
آقا یه سوالی که برا من پیش اومده اینه که عکسایی که بهراد گذاشته اگه برید توی دیتلزش کمرا مدل رو نوشته p100. اینم کدنیمه؟:دی یا عکسا تقلبین؟ خدا نکنه:دی
فکر کنم اسم چیزش باشه... اممممممممم یادم نمیاد. اه تف به این روزگار که حواس نمیزاره برامون
سعید نوووب کوکورو بود اسمش !!
هر عکسی بی پدر 3 مگ به بالاست
سلام.
به نقل از gsmarena.com :
Standard battery, Li-Po 1000 mAh
standby:Up to 360 h (2G) / Up to 340 h (3G)
talk time:Up to11 h (2G) / Up to 4 h 50 min (3G)
که با توجه به 1000 میلی آمپر بودنش باطری فوق العاده ای داره.:40:
داداش تكنولوژي جديده! نيست مثه سامسونگ حجم باطري را ببره بالا!(اندازه ميلي آمپر با حجم و وزن باطري رابطه مستقيم داره)نقل قول:
که با توجه به 1000 میلی آمپر بودنش باطری فوق العاده ای داره.
و اين يكي از دلايل سبك بودن اين گوشيه!
وای علی نزدیکه دیگه. باید کم کم خودمونو آماده کنیم. آخر sep بود ریلیزش دیگه؟ خدایااااااااااااااااااا. آخرشم نمیخرمش:دی
امروز 13sep هست
Samsung S5230W Star WiFiنقل قول:
نيست مثه سامسونگ حجم باطري را ببره بالا!(اندازه ميلي آمپر با حجم و وزن باطري رابطه مستقيم داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
شما ساتیو را باید با 8910 مقایسه کنید نه با star که نه هوشمنده نه رم و cpu نه رزولوشن یکسان نه هیچی ...
8910 با امکانات تقریبآ مشابه و با Amoled که انقدر میگید کم مصرفه با باتری 1500 نزدیک همین نتایج رو داره پس کار بزرگی کرده اگه واقعا اینا درست باشه...
تاک تایم هیچ ربطی به cpu نداره و بیشترین مصرفش از رو خود باتری هستش ! که در مقایسه star و ساتیو یکسانه ...
زمان اماده به کار شاید ربط به cpuو amoled داشته باشه ... که زمان اماده بکار ساتیو زیاد بالا نیست در کل فکر نکنم با توجه به ال سی دیش با اینکه tft هست و اینچ بالایی هم داره بشه زیاد فیلم دید یا بازی کرد .. حالا تا بیاد معلوم میشه
سلام علیکم
حتما اسنادش هم موجوده؟نقل قول:
تاک تایم هیچ ربطی به cpu نداره و بیشترین مصرفش از رو خود باتری هستش ! که در مقایسه star و ساتیو یکسانه ...
1- که باطری های سونی رو فقط با سونی مقایسه کنید نه با....
2-حتی اگه میلی امپر استار و ساتیو یکی باشه نباید مقایسه بشن،به دلایل زیادی که یکیش فقط اینه که ساتیو پلیمر لیتیوم هست و مال استار از نوع یون لیتیوم هست
3-با تمام این اوصاف باز هم جملت غلطه که!!!تاک تایم ساتیو اپ تو 11 ساعت هست در حالی تاک تایم استار اپ تو 10 ساعته که
علی،منظورت رو نفهمیدم،کدوم گوشی سبکتره؟نقل قول:
و اين يكي از دلايل سبك بودن اين گوشيه!
جواب حرفت نباشه این نکته رو بگم که
باطری های نوع پلیمر لیتیوم ( مثل باطری ساتیو )از ویژگی هاشون اینه که از نوع باطری نوع یون لیتیومی سبک تر هستن
یکی دیگه از ویژگی های باطری استفاده شده در ساتیو اینه که،باطری های نوع پلیمر رو میشه به اشکال مختلف هندسی درش اورد و محدودیت هایی که مثلا حتما باید مکعب مستطیل باشه رو ندارن
شاد باشید
عزیزم کجاش جوابش بده؟علی راستش رو گفته،نه اینکه همهی استفاده کننده ها میدونن که ماندگاری باطری های سونی رو برندهای دیگه ندارن؟حرفی که مزاقتون خوش نمیاد رو میگین تعصب و غیرت و از این جو کلمات جدید!که کاربردش رو توی بحثهای موبایل من یکی نمیدونم
شما بیا جواب پست من برو بده،نه اینکه بری به عنوان کاربر ها کار داشته باشی،این اصلا در صلاحیتت تو نیست که.میایی این حرف و میزنی بعد که جواب میشنوی میگی بچه های اس ای فلانن و بهمانن؟
کدوم بچه های اس ای؟علی ریسر؟متعصب چندین ساله و درجه ی 1 نوکیا؟؟شده بچه های اس ای؟:دی
یا سعید کوری که خودش اصلا امنیا سامسونگ داشت تا همین دیروز؟؟
نه اقا جان این حرفها نیست،اینجا از هر برندی میان و بحثهای فنیشون رو میکنن و هیچ فن بویی هم چیزی نمیگه
اما شما امدی شیطنتت یه دوستمون رو که پر بیراه هم نگفته رو دست گرفتی و غیر منطقانه شروع کردی جواب دادن؟
شما که فرق باطری نوع پلیمر و یونی رو نمیدونی چرا میایی اینجوری باطری ها رو مقایسه میکنی میگی تاک تایمهاشون یکسانه؟!!!
شاد باشید
نقل قول:
اولا بگید منظورتون کی هست ! بنده به علی چیزی گفتم ؟! سعیدو که همه میدونن قاتل حرفه ایه سامسونگه هر چند رو بارسلونا اتفاق نظر داریم :31:
خوب شما بگید به نظرتون با توجه به tft بودنش و اینچ زیادش و 360 ساعت اماده بکار بودنش میشه فیلم یا بازی به مدت زیاد کرد ؟ یک حساب 2 2 تا 4 تا میگه نه ...
و اما جوابت
شما داری جواب سبک بودن رو میدی و بنده در مورد سبک بودن صحبتی عرض نکردم بلکه گفتم 11 ساعت تاک تایم به cpu ربطی نداره و اون اماده بکار هستش که cpu و amoled روش تاثیر گذاره ... چرا ؟
دلیلش اینه که وقتی شما 11 ساعت گوشی صحبت میکنی اصلا صفحه نمایش روشنه که بخواد ربطی داشته باشه ؟ یا اگه اینطوریه یک گوشی 70 هزاری که 7 ساعت تاک تایم داره باید با این اوصاف به عرض 1 ساعت خالی میشدچون cpu ش درگیر بود ... و فکر نمیکنم صحبت کردن پایینترین گوشی با بالاترین گوشی حجم یا فضایی غیر از مساوی از cpu اشغال کنه شاید با یکم تفاوت اندک ...
آقا من میگم منطقی جواب بدید. من اشتباه میگم؟ بیاید بهم بفهمونید که اشتباه میکنی نه اینکه بری 1پست بدی همه هم بیان ازت تشکر کنن. خوب همونا بیان جواب بدن. اینطوری بهتر نیست؟ این 10-12نفری که تشکر زدن تقریبا شدن یه گروه هر کدومشون پست میده بقیه میان thx میزنن. شده مثه اون راهپیمائیه که یارو گفت مرگ بر فلسطین بقیه هم تکرار کردن
قربون آدم چیز فهم. بابا کسی که میخواد درمورد یه گوشی اطلاعات کسب کنه میگه لطفا بدون تعصب بگید، درسته؟نقل قول:
اگه کسی در مورد ساتیو از ما بپرسه ما نظرمون رو میگیم ! به نظر شما اشتباهه بیا منطقی جواب بده منطق بهترین چیزه ...
تو همون تاپیک که گفتن رقبای 8910 رو نام ببرید پست 2 گفته الان هیچی ولی 1-2ماه بعد ساتیو میاد که اونم سوسکه. خوب اون از کجا فهمید سوسکه؟
درمورد صفحه نمایش هم با توجه به اطلاعات کمی که دارم عرض میکنم. به صرف tft بودن یا 16میلیون رنگ یا اندازه صفحه نمیشه مقدار ولتاژ مصرفی رو بدست آورد. سونی معمولا lcdهاش برق کمی مطرف میکنن. حالا چیزایی باعث این میشه که منم خیلی سردر نمیارم. زیادی تخصصی میشه.
سعید جان پلیمر یونی نه،پلیمر لیتیومینقل قول:
مصطفی فرق باطری معمولی و پلیمری یونی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منطورت از معمولی چیه؟
قدیم ها باطری های نیکلی بودن،شاید منطورت از معمولی اینها باشه،خوب عیب هاشون رو همه یادمون هست،ماندگاری کم،خیلی زود راندمامنشون میامد پایین،مثلا یه باطری که در ابتدا 2 روز شارژ جواب میداد،خیلی زود،نیاز داشت هر روز شارژ بشه
بعدش باطری های یونی لیتیوم بیشتر مورد استفاده قرار گرفتن،باطری خوبیه،اما توی پست قبل گفتم که هم سنگینه،هم شکلش محدودیت داره و باید حتما مکعب مستطیل باشه
از اونجایی که توی گوشی ها وزن خیلی مهمه،باطری نوع پلیمر لیتیومی مورد توجه قرار گرفت،ضمن اینکه،این نوع باطری محدودیت های شکلی هم وجود نداره،اگه دیدین یه باطری فردا شکل لوزی یا مربع شده تعحب نکنید:دی
در مورد کار کردهم،میگن که این باطری ها تقریبا دارای یک بازده هستن و پلیمیری کمی بهتره.همین کمی بهتر بودن بعلاوه ی مزایای دیگش باعث شده سازندگان گوشی برن سمت این نوع باطری ها
من این حرفهای عامیانه تو کتم نمیره،اما به قول خودت باید دید چرا سعید"قاتل سامسونگ"شده در حالی که بدون تعصب 500 تومن پول بی زبون رو داده و رفته امنیا گرفته.وقتی به جوابش رسیدی کمی تامل کن،به نکات جالبی میرسی!نقل قول:
سعیدو که همه میدونن قاتل حرفه ایه سامسونگه
من اینجا پستی ندیدم که کسی گفته باشه تاک تایم به پردازنده ارتباط داره.البته تاثیر داره،ناچیزنقل قول:
گفتم 11 ساعت تاک تایم به cpu ربطی نداره
مگه کسی اینجا خلاف این موضوع حرف نزده که مدام داری حرفت رو تکرار میکنی؟؟،حرف منطقی که جواب نداره مومن!
منم همین رو میگم وقتی دو گوشی با یک میلی امپر یکیش 1 ساعت تاک تایم بیشتر میده،خوب باطریش بهتره حتما دیگه!از این روان تر هم میشه حرف زد؟
اخه حرفت مبهمه،حرفت رو میشه هزار جور تفصیر کرد؟نقل قول:
میشه فیلم یا بازی به مدت زیاد کرد ؟
به مدت زیاد یعنی چی؟با چی مقایسه اش کرده ایی که این حرف رو زده ایی؟
این حرغهای 1000 پهلو در مورد تمام گوشی های ساخته شده تا امروز صادقه!منم میتونم توی تک تک تاپیکهای مثلا گوشی های سامسونگ بیام بگم:با میلی امپر..... با اینچ... با این گوشی نمیشه زیاد فیلم دید!!!کی میتونه بگه تو حرفت غلطه؟؟؟
این که نشد حرف خوب،بگذار گوشی بیاد،بچه ها تست میکنن،سایتها تست میکنن،دقیقا مشخص میشه با این گوشی میشه چه زمانی فیلم دید و چه زمانی گیم داشت
بعد اون موقع شما اگه دوست داشتی بیا اینجا با هم با هر گوشی 1000 میلی امپری از هر نوعی که خواستیش مقایسه اش میکنیم!!!!
شب خوش
شاد باشید
نقل قول:
وقتی دوستان میگن بهترین هستش .. منظورم نسبت به بهترین هستش .. مثلا همین x1 با اینکه صفحش کوچیکتره فکر کنم زمان اماده بکارش بیشتره ... نسبت به امنیا اچ دی هم پایینتره و خیلی از گوشیا... کلا 360 بالا نیست و میشه گفت معمولیه ... اگر اخر جواب بنده رو هم ببینی نوشته بودم که بازم تا نیاد نمیشه نظر داد یعنی اینکه همش از رو اطلاعات رو کاغذه و باید عملی تست بشه ...
شبتون خوش
نقل قول:
خوب به نظرتون اشتباه حرف میزنه شما بیاید با دلیل بگید شما که میگی سوسکه چرا این حرفو میزنی ؟ :10: اگه ما باهات برخورد کردیم شما بیا بگو بد برخورد کردی ... بالاخره من که نمیتونم نظر اون دوستمون رو عوض کنم و حرف بقیه هم به من ربطی نداره صحبت خودمو میکنم و برای هر شخصی به میزان حرمتی که میزاره سعی میکنم حرمت بزارم
بله این درسته که ممکنه tft باتری کمتری مصرف کنه اما هیچگاه به پای oled نمیرسه چون از نور اضافی پشت استفاده میکنه اما oled خود پیکسلها نور تولید میکنن که نیازی به نور پشت صفحه نداره ...
اما بازم میگم هر چی باشه حتی اگه خوب جواب بده بازم به پای بهترینها نمیرسه چون اگه میخواست به پاشون برسه باید یک 1500 میزد که روی 8910 کم میشد به قول خودمون .. اون موقع میشد بگی بهترینه چون مثلا از تکنولوژی بالاتری استفاده میکنه .. از هم صحبتی با شما خوشحال شدم :11:
اخرین گفتمان خودمونی
بابا من خودم از اون ادمایی هستم که قاتل حرفه ای امنیا معمولی بودمو هستم برای رفع زخم داش سعید اگه یک پست اوردی که به کسی پیشنهاد داده باشم بگو پست دادی چون نقشش مثل نقش مجبورم مثال بزنم شرمنده5800 که همه چی داره و هیچی نداره البته به جز دوربین ... یعنی اینکه همه چیو داره ولی در سطح پایین البته زمان خودش بد نبود ولی بازم با چیزای یکه شنیدم به کسی پیشنهاد نمیدادم .. تو همین پستهای مشاوره گوشی هم دیروز که اصلا ربطی به صحبتهای امروز نداره برو ببین یکی از دوستان بین امنیا معمولی با x1 مونده بود x1 رو پیشنهاد دادم ..
اینم پستش
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=349305
دلیل نمیشه چون یک گوشی بد در اومد یا ضد حال زد کل برند زیر سوال بره یا ما قاتلش بشیم ...
هر گوشی برای یک سری از نیازها ساخته شده و ما نمیتونیم به طور قطع بگیم کدوم بهتره se هم برند معتبری هستش
بهتره زمانی که امد یک مقایسه بزاریم و به صورت کلی مقایسه کنیم اطلاعاتتون رو بزارید واسه اون روز ... که بچه های se هم باشن ولی فعلا از اینکه مقایسه کنیم بهتره خودداری کنیم ...
دوستان se هم خواهشا بخث نکنید هم تاپیک به هم میریزه هم اینکه دلخوری پیش میاد ..
بچه های سامی خواهشا بریم بیرون ...ممنون از لطفتون شب و روز خوش
گوشی زیبا و کاملیه....ولی یه چیزی منو نا امید کرد...چرا از صفحه خازنی استفاده نکرده؟
سلام در مورد DIVX الان اکثر گوشی ها ساپورت میکنن ساتیو هم که یکی از گوشیهای شاخه
و وقتی این گوشی سیمبین هستش دیگه این جمله معنی نمیده با یه برنامه COREPLAYER راحت میتونی DIVX رو باز کنی
در مورد بازکردن گالری هم که پردازنده A8 600 چیز کمی نیست واسه یه گوشی مطمینا راحت گالریرو باز میکنه
هست یا نیست طرفدار خودشو داره و علاوه بر این اگر بهترین نباشه جز تاپ 10 هست و هیچ کس نمیتونه اینو انکار کنه و همین یعنی اینکه خیلی خوبه ...
و اگر نگاهی به برند بکنیم سونی اریکسون برند دوست داشتنی هم هست علاوه بر اینکه سیاست های کلیش هم همیشه خوب بوده ...
میشه یکم اطلاعات تکمیلی بدین ... سیمبینش اخرین ورژنه ؟
امکانات جانبی چی داره ؟
اطلاعات شما باید بیشتر باشه ممنون
نقل قول:
در مورد منوهای دوربین هم اگه توضیح بدین ممنون میشم ! ...
عدد iso این گوشی تا چه مقدار هستش ؟
پانوراما داره یا نه ؟
دوربین دوم هم داره ؟
علاوه بر پستهای اسپم، پستهایی که مربوط به بحثهای مقایسه ای بین دو گوشی از دو برند متفاوت بود، پاک شد .
لطفا" رعایت کنید دوستان !
ممنون
با توجه به پست هایی که از شما مطالعه کردم بعید می دونم که جواب سوال های فوق رو ندونید . حتما" می خواستید با دوستتون شوخی کنیدنقل قول:
سلام
لازم بود که مطلبی رو به عرض دوستان و مدیر محترم برسونم
این که فقط در مورد گوشی نکات مثبت گفته بشه و دیگران تشویق کنند که مشکلی حل نمیشه
لازمه که نکات انتقادی و منفی این گوشی هم گفته بشه
این درست نیست که تا یکی بیاد انتقاد کنه دیگران بهش حمله کنند.
بالاخره یه ذره هم سعه صدر وجود داشته باشه بد نیستش و در نهایت به نفع همه است.
متوسط و تقریبا قابل قبول؟شما با استفاده از کدوم منبع این حرف رو میزنین؟فکر کنم این به همه ثابت شده که اس ای تو باطری حرف اول رو میزنه!نقل قول:
نقل قول:
معایب یه گوشی رو گفتن با از رو تعصب جرف زدن خیلی فرق میکنه.یدون منبع و دلیل میگین که مشکل فلش نمیدونم چی امیدوارم حل شده باشه و یا باطری گوشی متوسطه ...
این میشه از رو تعصب و بدون آگاهی نظر دادن نه معایب گوشی رو گفتن:10:
دوست عزیز اون چیزی که در مورد cpu و گالری عکس گفتم از خودم نبود . اگه یه نگاهی به صفحه 12 همین تایپیک بندازی متوجه خواهی شد که یکی از دوستان نوشته که cpu کمتر از یک گیگ نمیتونه عکس های jpeg 12 مگا پیکسلی رو پردازش کنه. البته من نمیگم نمیتونه پردازش کنه میگم که با کندی زیادی توی گالری عکس روبرو خواهی شد و جالبه هیچ کی به حرف او اعتراض نکردنقل قول:
و در مورد فلش گفتم که تو نسخه آزمایشی این گوشی مشکل عدم تطابق زمانی فلش و دوربین وجود داره. این اشکال خودشو تو محیط های بسته و کم نور کاملا" نشون میده. اگه قبول نداری می تونی خودت امتحان کنی. اما در ادامه گفتم که احتمالا" این مشکل تو نسخه اصلی حل می شه.
در مورد باتری هم بحث زیاد شد. هر وقت گوشی رو خریدید اونوقت این موضوع رو به وضوح احساس خواهید کرد.
در مورد فیلمبرداری هم تو همین تایپیک تو صفحه های اول در مورد قابلیت فیلمبرداری این گوشی هم وقتی یکی از دوستان قابلیت فیلمبرداری hd با 30 فرم بر ثانیه رو (که کذب محض بود )را مطرح کرد کسی اعتراض نکرد و خیلی ها هورا کشیدند
جناب حواد خان تو این 2روزه ایرادی شنیدم که تو 22سال عمری که از خدا گرفتم تا حالا نشنیده بودم کسی در مورد گوشی همچین ایرادی بگیره. آخه این چه ایرادی بود که درمورد فلش گرفتی؟ یا مثل کسی که حداقل 1ماه گوشیو داشته میای میگی این گوشی توی گالری مشکل داره. خو لامصب:دی این ایراده منطقیه؟
من فکر میکنم بخاطر فلشی که رو K850 بود اینو گفتهنقل قول:
بود که درمورد فلش گرفتی؟
چون رفیق من سری اول K850 رو که خرید وقتی شب عکس میگرفت بعضی وقتها تا 5_6 بار تکرار میکرد تا عکس روشن بشه
خیلی وقتها حالت فلش زدن نامنظم بود البته اگر منظور ایشون این بوده
اگرم منظورش این نبوده بگید شاید من بد متوجه شدم
تاپیک باز شد .
دوستان لطفا" رعایت کنید . در صورت تکرار ، اخطار داده میشه .
ممنون .
تاریخ ریلیز ساتیو تایید شد
Sony Ericsson Satio/Yari/Aino release dates confirmed
We have a confirmed release date for the long-awaited Satio (formerly known as Idou) touchscreen mobile with 12-megapixel camera, as well as the Aino and Yari models.کد:http://www.whatmobile.net/News/mobilephonenews/325153/sony_ericsson_satioyariaino_release_dates_confirmed.html
The Satio will be released in the second week of October on all networks and available at all retailers.
The Carphone Warehouse will be stocking the handset in an exclusive silver finish, while the ordinary models will be in black.
T-Mobile will be releasing the handset later in November.
Aino will be released on O2 as an exclusive in white, while Phones 4U and Carphone Warehouse will stock the standard black version. The phone will be supplied with a Sync station and Bluetooth headset. Like Satio, Aino will be released on the same date.
Yari will be coming to Phones 4U and Carphone Warehouse - also on the same date.
هفته دوم نوامبر ریلیز میشه
برای استقبال آماده باشید :دی
بازم تعویق افتاد ؟؟؟نقل قول:
هفته دوم نوامبر ریلیز میشه
من تا 2 هفته دیگه منظر ورودش بودم(طبق خبر اینگجت)
بیاد حدود قیمتش چنده؟
شما چرا متنو درست نمیخونید؟!!!نقل قول:
The Satio will be released in the second week of October
نوشته هفته دوم اکتبر
باید حدود 740 تومن باشه ولی فروشنده های ایرانی باید سرشون نمیشه:دینقل قول:
بیاد حدود قیمتش چنده؟
لووول آره اکتبر
اینقدر بحث X2 و نوامبر بود که منم نوشتم نوامبر :دی
7 اکتبر تو انگلیس و مسلما بعدش میشه هفته دوم داکتبر دیگه . امیدوارم زودتر قیمتش پایین بیاد
این اخبار ساتیو رو یه جا بزارین بابا!!
نصفی اینجا نصفی تو تاپیک کانپست ها که نمیشه
ساتیو واسه خودش تاپیک داره !
دقت نکردی علی. هم اینجا میزارن هم اونجا مه تعداد پستا بره بالا:دی
آها آها دو کلام از پدر عروس ! (ساتیو ) :دینقل قول:
این اخبار ساتیو رو یه جا بزارین بابا!!
ساتیو واسه خودش تاپیک داره !
من موندم این قیمتها رو (اونم به تومن) از کجا در میاری ؟ :27: الان خود نورد برگ هم نمیدونه قیمت ساتیو هنگام ورود به بازار چقدره !نقل قول:
باید حدود 740 تومن باشه
بابا قیمتشو توی تاپیک کانسپتا گذاشته بودن. فکرکنم فرشاد بود. اگه فارکس کار باشی:دی راحته برات تبدیل ارزها!!!نقل قول:
من موندم این قیمتها رو (اونم به تومن) از کجا در میاری ؟
خودمونیم 56 صفحه از تاپیکش گذشته خودش هنوز تو بازار نیست : دی