دوست عزيز، من هم كه ويوتي و سكرت دارم همين مشكل را داره ولي باهاش كنار اومدم؛ ماكه روزي 25 ساعت توي زندگيمون وقت تلف ميكنيم، يك چند دقيقه اي هم روش!!!:10:نقل قول:
Printable View
دوست عزيز، من هم كه ويوتي و سكرت دارم همين مشكل را داره ولي باهاش كنار اومدم؛ ماكه روزي 25 ساعت توي زندگيمون وقت تلف ميكنيم، يك چند دقيقه اي هم روش!!!:10:نقل قول:
محمد جون، در بخش دوربین، گزینه ای به نام تنظیم کنتراست نداره. اما گزینه ای به نام Beauty Shot داره که کارش همون تنظیم هوشمند کنتراست هست. مثل این که باس تو فهرست دوربین و زیرمجموعه اون بگردی و پیداش کنی. در مورد شارپ بودن هم باس بگم که به شکل خودکار هست. و در مورد رنگ هم اگه منظورت افکت های رنگی هست باید بری به Art Shot. معادل های فارسیش رو می دونم، اما می ترسم بگم بدتر گیج بشی. کمی بگردی پیدا می کنی دوست من.نقل قول:
در مورد KC910i باس بگم که خوبیش همینه که همه تنظیمات رو یکجا آورده توی صفحه اصلی دوربین و دیگه نیازی نیست به کنکاش فهرست دوربین بپردازیم.
در مورد تم ها هم باس بگم که اگه گوشیش دستم بیاد، و با فایل هاش آشنا بشم، می تونم تم بسازم... :31: البته خودت هم می تونی ها!!!
نقل قول:چقدر من و تو پشت سر این ال جی حرف زدیم؟؟؟ :13: گفتیم برای کاربرای ایرانی امکانات حرفه ای نظیر آپدیت گوشی نمی گذاره...؟ :13: گفتیم اگه آپدیت کنیم ممکنه زبون پارسی بپره!!!نقل قول:
اگه کمی چشمامون رو باز، گوش هامون رو تیز و هوشمون رو 2 برابر می کردیم و با دقت بیشتری توی سایتش می گشتیم، الان این جوری نمی شد!!!
دوستانی که می خوان گوشیشون رو بروز کنن ( به عبارت دیگه نگارش تازه تر پلت فرم رو روی گوشیشون بریزن )، تشریف ببرن به این نشانی:
http://ir.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf
راستی یادم رفت بپرسم... رنوار دارها بگن که:
1. صفحه کلید کامل کیوورتی QWerty اون همه حروف پارسی رو پشتیبانی می کنه؟ یادم میاد که ویوتی چند تا حرف رو نداشت. مانند د - ژ
2. سامانه تشخیص دستخط این گوشی از همه حروف پارسی پشتیبانی می کنه یا نه؟ یادم میاد که در ویوتی نمی شد حروف ر - پ - چ - ژ رو به شکل دست خطی در گوشی تایپ کرد.
راستی بچه ها؛ دیروز با مقداد جون تماس گرفتم. حالش خوبه. سرگرم امتحاناتشه؛ به همین خاطر هست که کم پیداس. انشالله خوب پاس کنه و بزودی هم برگرده :20:
من که با رنوار مقداد کارکردم داشت.نقل قول:
1. صفحه کلید کامل کیوورتی QWerty اون همه حروف پارسی رو پشتیبانی می کنه؟ یادم میاد که ویوتی چند تا حرف رو نداشت. مانند د - ژ
دوستان بنده هر گاه ورژن 9.84 نرم افزار trekbuddy رو ميريزم پيغام عدم همخاني با midt يا جاوا رو مي ده و فقط ورژن پايينتر رو قبول مي كنه وقتي هم اون برنامه را اجرا كرده و نقشه را لود مي كنم پيغام زير رو ميدهد .
(7) null:
invalidmapexception
(null) : no image for tilee 900-0 300*400
دوستان لطف كنيد پاسخ سئوال بالا رو بديد چون تاكنون فكر مي كردم فقط توي مناطق 21 و 22 تهران مشكل دارند امروز مركز شهر چك كردم اونجا هم همين مشكل بود توي نقشه 88 تهران و نقشه ماهوارهاي
آقا داريوش هيچ مشكل با هيچكدام از حروف فارسي نداره
راستي مطابق آدرس آقا داريوش به آدرس رفتم اعلام كرد مي تونم گوشي را به ورژن v10f ارتقائ بدم دارم اينكارو مي كنم خبرش رو بدن مي دم
سلام دوست من فلشش زنون ولی چون نسبت به بقیه یکم گنده تره و توش ایینه بیشتر به کار :21: رفته مثل ان 82:27:نقل قول:
ممنون آقا داریوشنقل قول:
ولی من همه ی حالتا رو قبلا امتحان کردم ... همه ی شرایط حتی با iso های مختلف !! و فهمیدم با iso1600
بهترین حالت واسه فلشه .. یکم عکس رو زرد میکنه و بهتر میشه .. Beauty Shot یا همون عکس زیبا
واسه عکس از صورت خوبه ... چین و چروک ها رو حذف میکنه و عکس رو روتوش میکنه ... و البته
کمی از از وضوحش کاسته میشه (کلا واسه چاپ خیلی چیز خوبیه) art shot یا عکس هنری هم
واسه گرفتن عکسای هنری و کلاسیکه ... نه عکس معمولی ... گوشه های تصویر رو تاریک میکنه
تا یه عکس زیبا و هنری بده (کلا کاربرد خودشو داره) کلا خود دوربین کانتراست و رنگ و ... رو تنظیم میکنه
ولی من منظورم این بود که خوب بود این امکان رو میذاشتن که خودمون هم بتونیم تنظیم کنیم :11:
میشه یه مسلمون پیدا بشه جدید ترین ورژن فریمور و شیوه ی دقیق آپگرید رو توضیح بده ؟؟
ممنون
دوست عزيز براي ارتقاء و ديدن روش آن كه به فارسي هم هست دوست عزيز داريوش ادرسي رو در پست 523 اعلام كرده كه صحيح است و بنده اينكار رو انجام دادم و ورژن گوشي را به F ارتقاء دادم كه تنها تفاوتي كه فعلا ديدم فول شدن صفحه به هنگام عكاسي و به نظرم اندكي سريعتر شدن دستگاه مي باشد ..
فعلا مورد خاص ديگري نديدم
آقا يه نفر پيدا شده جواب ما رو تو پست 526 بده !!!!!
به همین راحتی !!؟؟نقل قول:
نوشته باید اینترنت سریع داشته باشه ... منظورش چقدر سریعه ؟؟
چقدر طول کشید واسه شما ؟ من میترسم وسط کار dc بشه .. اونوقت راهی هست ؟؟
ببین عکساسیش با فلش بهتر نشده ؟ (مخصوصا تو ماکرو)
اوو....:18: ببخشید اشتباه برداشت شد!!! :31: امیدوارم توی آپگرید های جدیدش بگذارهنقل قول:
مخلصیم! :46::11: مبارک باشه. انشالله همه با هم گوشی هامون رو به نگارش 11.0a ارتقا بدیم! :46:نقل قول:
نترس خوش تیپ! :46: وسط کار دی سی بشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته مگر اینکه همه دانلودهایی که شده می پره و دوباره باس از اول شروع کنی! :13: پس از اینکه فرمویر رو به طور کامل دانلود کرد می ریزه روی گوشی.نقل قول:
دوستان فراموش نشه که باطری گوشیتون در هنگام فلش شدن باس فول شارژ باشه و حتما برای احتیاط به شارژر هم وصل کنید! اگه وسط فلش شدن باطری تموم شه باس با گوشی هم خداحافظی کرد ها!!! :41:
دوست عزیز حالا میشه بیای دقیق توضیح بدی چجوری آپدیت کردی ؟نقل قول:
دوست عزيز براي ارتقاء و ديدن روش آن كه به فارسي هم هست دوست عزيز داريوش ادرسي رو در پست 523 اعلام كرده كه صحيح است و بنده اينكار رو انجام دادم و ورژن گوشي را به F ارتقاء دادم كه تنها تفاوتي كه فعلا ديدم فول شدن صفحه به هنگام عكاسي و به نظرم اندكي سريعتر شدن دستگاه مي باشد ..
فعلا مورد خاص ديگري نديدم
آقا يه نفر پيدا شده جواب ما رو تو پست 526 بده !!!!!
ممنون
خیلی ممنون داریوش جان :11:نقل قول:
سلام
دوست عزيز خيلي آسون بود
بعد از ريختن نرم افزار اعلامي سايتي كه داريوش جان ادرسش رو داده شما نرم افزاري رو كه ميخواهي انتخاب ميكني ( كه جلوش اسم گوشي و كشور هم نوشته شده ) بعد با سرعت بنده 25 دقيقه 95 مگ فايل رو گرفته و 20 دقيقه هم روي گوشي ريخت .... ( اينكار اتوماتيكه )
آقا مقداد و بقيه دوستان اگه كسي رو ميشناسيد كه جواب سئوال تايپيك 526 رو بده به بنده اعلام كنند ممنون ميشم !!
95 مگ ؟؟!!!؟ یه شب تا صبی با این سرعت ما طول میکشه :27: باید برم یه کافی نت ... :19:نقل قول:
اگه میتونستم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشدم :11:
-----------------------------------
از آقا داریوش هم میخام کمک کنه تم هاشو گیر بیارم :10: به نظرت تم های ویوتی و روش نصبش
واسه اینم کارسازه ؟ خیلی دوست دارم تم بیشتری داشته باشم :8:
بنده تابه حال تم نصب نكردم !!!
اگه زياد دردسر نداشت و تونستي نصب كني به بنده هم اطلاع بديد !!
جناب dark fear شما با نصب برنامه نقشه مشكل نداشتيد ؟
چون توي سايتهاي ديگه پرسيدم گفتند گوشي ال جي با اين نرم افزار مشكل داره !!!
نميدونم خيلي منتظرم تا اساتيد در اينمورد اعلام نظر كنن !! ( پست 526 )
من زیاد با gps کاری ندارم .. برنامه رو هم نصب نکردم ... شرمنده ..
من یه سری سایت راجع به رنوار پیدا کردم که چند تا ترفند و آموزش و تم توشون هست ...
ولی مشکل اینه که من هیچی نفهمیدم !! کلا زبانم زیاد خوب نیست چه برسه به این که
متنش با google translate ترجمه شده باشه !!زبون اصلیشون فکر کنم آلمانی باشه
اینم لیستشون :
کد:http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmuvctrl.leforum.eu%2Ft2391-Theme-Un-theme-Renoir-pas-comme-les-autres.htm&sl=fr&tl=en&history_state0=
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.handy-faq.de%2Fforum%2Flg_kc910_renoir_forum%2F60291-lg_kc910_renoir_themes_skins_wallpaper.html
این آخری انگلیسیه ...کد:http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12222-black-theme-modification-speed-increase-v1-0-v1-1-fps-mod.html
اکه کسی چیزی فهمید ما رو بی نصیب نذاره ...
من زیاد با gps کاری ندارم .. برنامه رو هم نصب نکردم ... شرمنده ..
من یه سری سایت راجع به رنوار پیدا کردم که چند تا ترفند و آموزش و تم توشون هست ...
ولی مشکل اینه که من هیچی نفهمیدم !! کلا زبانم زیاد خوب نیست چه برسه به این که
متنش با google translate ترجمه شده باشه !!زبون اصلیشون فکر کنم آلمانی باشه
اینم لیستشون :
کد:http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmuvctrl.leforum.eu%2Ft2391-Theme-Un-theme-Renoir-pas-comme-les-autres.htm&sl=fr&tl=en&history_state0=
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.handy-faq.de%2Fforum%2Flg_kc910_renoir_forum%2F60291-lg_kc910_renoir_themes_skins_wallpaper.html
این آخری انگلیسیه ...کد:http://www.mygreatphone.com/forum/lg-renoir/12222-black-theme-modification-speed-increase-v1-0-v1-1-fps-mod.html
اکه کسی چیزی فهمید ما رو بی نصیب نذاره ...
نقل قول::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
خوبه پلتفرم جاواست و اینقدر حیجیمه؛ اگه سیمبیان بود می خواست چند مگ باشه؟؟؟ حتما 300 مگ؟!!!
رفقا!این دالب دیجیتال که میگفتین همین بود؟؟؟!!!اصلا حال نکردم با صدای این گوشی
اتفاقانقل قول:
رفقا!این دالب دیجیتال که میگفتین همین بود؟؟؟!!!اصلا حال نکردم با صدای این گوشی
شما يه اهنگ كيفيت بالا و در صورت امكان دالبي پذير بگير ببين چي هستش!
اولا اگه تو اسپیکر گوش دادی باید بگم رنوار توی اسپیکر بلندی صداش کمه ... (واسه من کهنقل قول:
اصلا مهم نیست ... به هیچ وجه ) اما اگه تو هندزفری گوش دادید باید بگم این حالت به درد
هر سبک موسیقی نمیخوره .. بیشتر به درد موسیقی هایی میخوره که خیلی تیز هستن و
گوش خراش مثل متال و از این چرت و پرتها !! و واسه پاپ و رپ نیست :10:
و خیلی حالت خوبی هم هست ولی کلا جدا از دالبی کیفیت هندزفری رنوار عالیه .. بلندیش هم
همین طور ... ولی باید دقت کنید که صدای هندزفری با خود هندزفری هم قابل تنظیمه و واسه
من اول رو متوسط بود و فکر میکردم صداش چقدر کمه !! بعد فهمیدم با خود هندزفری هم زیاد
تر میشه :31:
دوستان رنواری ، این برنامه ی GPS ای که برای گوشی نصب کردین ، اسمش چیه ؟ حجمش چقدره ؟ (چون یادمه رنوار محدودیت حجم داشت) ، نقشه هاش با گارمین یا اسمارت کام یکیه ؟؟؟ یه عکس از محیطش روی گوشیتون اگه بذارین که خیلی ممنون میشم.
سلام
دوست عزيز نام نرم افزار trekbuddy هست كه به نظرم از صفحه 27 به بعد در موردش توضيح دادن ؟؟
آقا اين دوستان قديمي نيامدن تا جواب تايپيك 526 رو بدن !!!!
آقای ((داریوش بزرگ)) ما همچنان منتظر شما واسه پیدا کردن تم های رنوار
هستیم ...
نقل قول:
:31: من کل اینترنت رو زیر و رو کردم تا چیزی گیر بیارم... اما تنها چیزی که دستم اومد چند تا والپیپر ناقابل بود که گذاشتم!!!:13:
باز هم به چشم. می گردم :10::11:
بی زحمت یه نیگا به صفحه ی قبل بنداز:31: من یه چیزایی یافتم ولینقل قول:
چون زبانم خوب نبود نفهمیدم چجوری استفاده میشن:5:
چشم! چرا می زنی؟!! :31: مخلصتم. می رم می بینم!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
ببین... من رفتم سایت ها رو دیدم. یه چیزایی فهمیدم اما واقعیتش می ترسم راهنمایی کنم. اگه یه رنوار دستم بود با آزمون خطا به روش تم ریزی پی می بردم و مو به مو راهنماییتون می کردم. اما متاسفانه نیست.
می ترسم چیزی بگم و یه بلایی سر گوشیتون بیاد؛ پس فردا توی قیامت یخه من رو بچسبین که چرا این کار رو کردم؟؟؟؟ :13:
راستی برای چی از برگردان پارسی گوگل بهره نگرفتی. خودتون هم بخونیدشون بد نیست...
پایگاه 1 =>>> ترجمه فرانسوی به پارسی:
پایگاه 2 =>>>ترجمه آلمانی به پارسی:کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&tl=fa&u=http%3A%2F%2Fmuvctrl.leforum.eu%2Ft2391-Theme-Un-theme-Renoir-pas-comme-les-autres.htm
پایگاه 3 =>>> ترجمه انگلیسی به پارسی:کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=fa&u=http%3A%2F%2Fwww.handy-faq.de%2Fforum%2Flg_kc910_renoir_forum%2F60291-lg_kc910_renoir_themes_skins_wallpaper.html
کد:http://www.translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.mygreatphone.com%2Fforum%2Flg-renoir%2F12222-black-theme-modification-speed-increase-v1-0-v1-1-fps-mod.html&sl=en&tl=fa&history_state0=&swap=1
نه بابا این چه حرفیه ... ما کوچیک شماییم :10: احتمالا چون از شکلک مناسب استفاده نکردمنقل قول:
لحنم تند به نظر اومده :31:
پس بهتری نگی چون اگه بلایی سر رنوارم اومد اون دنیا 2دستی یختو پاره میکنم :31:(شوخی)نقل قول:
درمورد برگردان ... این کار رو قبلا کرده بودم ولی پشیمون شدم :31: جمله بندیش در حد
فارسی دریه !! البته هنوز نسخه ی آلفاشه ... معلومه ....
خلاصه اگه چیزی فهمیدی ما رو بی نصیب نذار :11:
بالاخره تصميمو گرفتم رنوار خريدم!الان 1 هفته هست دارمش!
نظر من در مورد اين گوشي:
بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه ولي به طور عادي نه(بلندگوی گوشی)!کيفيت جالبي هم نداره!مخصوصا اگه بذارم رو 20!نسب به n95 خیلی خیلی ضعیفه از این لحاظ!این دالبی دیجیتال هم که گند میزنه به بلندی صدا و کیفیت!!!!!!!!!!خاموش میذارمش!!اکولایزر هم که نداره!!حسابی خورد تو ذوقم!در کل خیلی از این گوشی نا امید شدم!البته از این لحاظ...
دوربين عکاسي فوق العاده اش منو مجذوب خودش کرده!!! فلاشش هم عاليه!اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...
با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
کيفيت صفحه ي نمايشگرش خيلي خوبه اما اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!!تم های پیش فرض هم 2 تا بیشتر نیست که اون مشکی رو بیشتر ترجیح میدم!سفیده خیلی زشته!البته تم میذارم بعدا روش!
آنتن دهي گوشي ها که الان همشون خوبه!اما نسبت به n95 بهتر بوده(احساس میکنم)!البته هنوز جایی نرفتم باهاش!حداقل تو خونه بيشتر آنتن دارم.با n95 گاهی میره و میاد!
باتریش نسبتا راضی کننده هست!!البته من زیاد با گوشی ور نمیرم!ولی نسبت به n95 خیلی بهتره!!!!چون n95 زیاد باتریش خوب نبود!
گوشي زيبايي هست و کلا با کلاسه و خوبيش اينه که دست هر کسي نيوفتاده مثل n95
قلمش هم که تو کيس هست و دست و پاگير ميشه در بعضي مواقعه!از اين لحاظ زياد جالب نيست
سيستم عامل که نداره!!!بازم خورد تو ذوغم!ولی اینو قبلا میدونستم!
حافظه داخلی درست وحسابی هم که نداشت!یه رمم افتادیم!
زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!
انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
يه ذره فکر کنم در خريدش عجله کردم!بهتر بود ميموندم و arena ميخريدم!!!نه؟
با گارانتي کامتل 440 واسم افتاد!از چالوس خريدم!
اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
کيس خوشگلي واسه گوشيم گير نياوردم!!جايي ميشناسين که کيس بفروشه اينترنتي؟
در ضمن!به نظرتون طلقش(روکوش) بکنم یا خط میوفته؟
تو كوكي كه با دست كاري تو تنظيمات تاچش خيلي خوب ميشدنقل قول:
با انگشت خيلي راحت تر با تاچش کار ميکنم تا با قلمم!در کل تاچ راضي کننده اي نداره مخصوصا گوشه هاي صفحه معمولا مشکل داره!مثلا میخوام اس ام اس بنویسم و میذارم رو حالت کیبورد خیلی وقتها به جای n فاصله تایپ میکنه و همش با این دکمه های ردیف آخر مشکل دارم!
رنوار هم فكر كنم بشه
اينجور كه من فهميدم شما بيشتر صدا و تاچ مي خواستي پس ارينا براي شما خيلي بهتر بودنقل قول:
مازندراني ها هم مگه ميدونند ال جي گوشي مي زنه:دینقل قول:
من بودم نمي كندمنقل قول:
در ضمن!به نظرتون طلقش(روکوش) بکنم یا خط میوفته؟
گل گفتي:دینقل قول:
گوشي زيبايي هست و کلا با کلاسه و خوبيش اينه که دست هر کسي نيوفتاده مثل n95
سلامنقل قول:
نخست این که مبارکت باشه. امیدوارم باهاش حسابی حال کنی. :11:
در مورد مشکل صدا باس بگم که می تونی با وارد کردن چند تا کد ساده صدای گوشیت رو بدون افت کیفیت تا چندین برابر افزایش بدی (البته بخش های مختلف داره که بایستی برای هر بخش جدا جدا بلندش کنی). آقا مقداد این کار رو کرده؛ اما الان نیست که ازش بپرسیم راضی بوده یا نه.
تاچش که خیلی راضی کنندس... حالا من جای شما نیستم، شاید شما مشکلی با تاچ ندارین و فقط با اینترفیسش نمی تونین کنار بیاین... :10:
در مورد فیلم برداری فکر می کنی که از N95 رده پایینتره. کافیه فیلمی رو که با هر دو گوشی گرفتی بگذاری توی کامپیوتر و ببینی... تفاوت می شه زمین تا آسمون؛ بعد تا اون موقع که عاشق فیلم برداری N95 بودی، دیگه حالت از اون بهم می خوره و مجذوب رنوار می شی. اگر بخوای فقط فیلم رو توی گوشی ببینی به نظر میاد که کیفیت رنوار پایین تره چون صفحه نمایش رنوار دارای ژرفای رنگ 262 هزار هست؛ در حالی که N95 دارای ژرفای رنگ 16 میلیون هست. خوب معلومه که 95 بهتر نشون می ده... :31:
راستی بچه ها... من هم تا 2 هفته دیگه صاحب رنوار می شوم!!! :27::38::26:
چشم تو نزن!!! :31: یخه مون رو هم پاره نکن...! می گم :38:نقل قول:
راستی درباره ترجمه گوگل یه چی بگم بد نیست. رفتم زندگی نامه اسحاق نیوتون رو که توی ویکی پدیا هست به فارسی بر گردونم، Sir Issac Newton رو که به طور معمول باس ترجمه کنه سر اسحاق نیوتون، مثل لحجه شیرازی - کازرونی ترجمه کرد: آقا اسحاق نیوتون !!! :16::39:
به نظرم بلندیش از نسبتا خوب بهتره ... توجه کن خود هندزفری هم درجه بندی صدا داره .. ببین اونجانقل قول:
بلندي صدا در هدفون نسبتا خوبه
هم تا آخره ؟
منم نتونستم فیلم خوبی بگیرم ... مشکل من از مموری کارتمه .. 512ه...کلاسش رو هم خدا میدونه چنده !!نقل قول:
اما فيلم برداريش متوسط بود!يه ذره ضعيف تر از n95!البته خیلی باهاش کار نکردم!یعنی در محیط
خونه n95 رو بیشتر قبول داشتم و دارم...
بیا این فیلم رو که آقا مقداد گرفته رو نیگا کن ... بعد بگو فیلمش متوسطه :21: :
کد:http://www.fileqube.com/shared/TrBnk1345957
اتفاقا به نظرم تاچش عالیه ... من حرف n و تموم حروف سطر آخر رو بدون مشکل میزنم برو تو قسمتنقل قول:
تنظیمات لمسی حساسیتشو درست کن
اینترفیسش به نظرم عالیه و مشکلی نداره مخصوصا رد کردن عکسا و اسکرول صفحه به وسیله ینقل قول:
اينترفيسش رو دوست ندارم!ايکاش اس-کلاس بود!
کشیدن انگشت روی صفحه خیلی کار کردن باهاش رو لذتبخش کرده ولی 100% s-class یه چیزه دیگس :11:
در حد اینترفیس آیفونه !!
اینو باهات موافقم :31: البته بعنوان بهونه بلند نشدن واسه نماز چیز خوبیه :27:نقل قول:
زنگ هشدارش که بی نهایت ضعیفه!زنگ گوشی هم ضعیفه!!!کلا واسه از خواب بیدار شدن کار غیر معقولانه ای هستش!مخصوصا اگه کارتون واجب و خوابتون سنگینه!امکان این که خواب بمونید 99.99% هست!
من یه tv mobile کوچیک و جمع و جور دارم که مکمل رنوارمه :10: زنگ و آلارم و ... با این ... سیمکارت رنوار
رو هم رو این دایورت میکنم ... صدای اسپیکرش از هر گوشی که تاحالا دیدم بلندتره !! (حتی از بقیه ی tvها
البته از این چینیا نیست ... کره ایه :5: )
به نظرم یکم عجله کردی ... البته اگه ذوق عکاسی داشته باشی دوربینش به تنهایی کارت رو راه میندازه :40:نقل قول:
انتظار بيشتري داشتم از گوشيم و تنها شکل و قيافه ي خوبش و همچنين دوربين عکس برداري عاليش هست که دلمو يه جورايي خوش کرده!وگرنه به چشم پول دور ريختن ميديدمش!
یادمه w810 رو فقط به خاطر دوربینش و هندزفری عالیش دوست داشتم و ازش راضی بودم ...
من قبل از خرید رنوار حدود 2 ماه تحقیق کردم ... کلا تمام خصوصیاتشو میدونستم
(البته کیفیت صفحه ی خوبش غافلگیرم کرد !! به طوری که از n85 و 5610 نوکیا که هردو 16 ملیون رنگ دارن
کیفیت خیلی بهتری داره !!:18:) کلا اگه اسپیکر واست مهم بود نباید میخریدیش ... من اصلا رو اسپیکرش
حساب نکرده بودم :10:
چقدر گرون هم بهت انداختن :31: 440 !!نقل قول:
اگه بخوام بفرومش خيلي قيمتش مياد پايين؟آخه n95 رو نزدیک 2 تومن خریدم!الان 250 میخرنش!!!!!!!!!!
درضمن هیچوقت به فکر فروش گوشی LG نباش :27: رنوارتو شاید 200 ببرن اونم فقط به خاطر این که
شاید دوربینش خریدار رو تحت تاثیر قرار بده :27:
در کل یه چیزی بگم ... بهتره مثبت نگا کنی ... اگه منفی فکر کنی ازش بدت میاد :46:
در ضمن دوربینش بهتر از اون چیزیه که فکر میکنی ... اگه با تنظیماتش ور بری عکسای
فوق العاده ای میگره !!
آره .. به نظرم واژه ی (( بد نیست )) لایقش باشه :10:نقل قول:
اون تیکه آقا اسحاق هم خیلی با حال بود :27: :31:
رنوار هم پیشاپیش مبارکت باشه :11: راستی خوب تحقیق کردی ؟؟ نکنه بگیری بعد بخوره تو ذوقت :31:
حواست باشه که اسپیکرش خوب نیست :46:
نقل قول:
آره. فقط دلم می خواد از نزدیک ببینمش. منتظرم امتحانات مقداد جون تموم شه برم پیشش.
راستی، الان توی یه سایت چینی تم ویندوز ویستا ویژه رنوار پیدا کردم. دارم ذره ذره باهاش کلنجار می رم که بفهمم چی به چیه؟! :10:
اه اه اه!!!!
چشمام چپ شد بس که حروف چینی دیدم!!! :wac::weird:
از شانس خوب من گوگل ترانسلیتور از این سایت پشتیبانی نمی کرد. جز به جز می بایست با کپی پیست ترجمش می کردم! :41:
چه چیزایی هم میخوان
صد رحمت به پی 30 ورلد خودمون. از من جنسیت، وضعیت تاهل، محل زندگی، نام اصلی، نام مستعار، و... می خواستن. پدرم در اومد تا ثبت نام کردم!!!
خودتون بگین، می تونین 1 ساعت تمام فقط با این حروف کلنجار برین؟؟؟؟
接下來,我們要進行 email 確認,確認完成後,您就可以使用本 的會員功能。
現在,系統將發送一封確認 email 到您所提供的電子信箱,
您在收到確認信件之後,請直接點選 認信件內所提供之連結,即可立即啟 您的帳號。
若信件中的連結無法點選,請於本頁 方的空格內,輸入確認信件內所提供 檢查碼,
輸入完後,請按下確認鍵。
ممنونم از دوستاني كه به نظرم توجه كردن!
كسي تونسته كه با gps اين گوشي كار كنه؟
منم امروز با اين گوشي كار كردم قبلا هم با S8300 كار كرده بودم به نظر من از نظر
1- فيلمبرداري
2- كيفيت صدا و حتي بلندي صدا
3- زيبايي و كلاس
4- اينترفيس