نقل قول:
منظور اینه که ارنا کارت گرافیک داره ؟:31:
نقل قول:
منظور اینه که ارنا کارت گرافیک داره ؟:31:
نه ... اینی که نوشته قبلش مربوط به سنسور ستاب سنجه ... همونی که با چرخوندن گوشی تصویرم میچرخهنقل قول:
همون auto rotate
به هر حال آرنا چه داشته باشه چه نداشته باشه جت تو همه بنچ مارکها از جمله 3 بعدی بهتر عمل میکنه
خوب منم همینو میگم اگه ارنا شتاب سنج یا همون شتاب دهنده گرافیکی داره جت هم داره اگه کارت گرافیک داره که جت نداره ... اگه هم تو بنچمارکها جت بالاتره ک ه دیگه حرفی نیس
نه ببین شتاب سنج با شتاب دهنده گرافیکی فرق دارهنقل قول:
شتاب سنج همون مربوط به چرخش صفحست و شتاب دهنده هم که خودت میدونی
ای سامی های ..... !
این که جت تو بنچ مارک ها بالا تر بودش چه ربطی داره؟!
جت گرافیک نداره بلکه cGPU هستش و از cpu برای gpu استفاده می کنه برای همین سی پی یوش رو قوی انداختن!
ولی جالبه کلاک سی پی یوش از پیامک های ذخیره شده توش بیشتره: دی
jet ............................. arena
Jbenchmark 1.0.1 Score............. 6602........................... 5476
Jbenchmark 2.0.1 Score............ 806............................. 502
Jbenchmark3D HQ.................... 386.............................. 322
Jbenchmark3D LQ..................... 401.............................. 388
میشه لینکشو بدین
ینی به حرف من اعتماد نداری ؟!نقل قول:
اینارو خودم تست کردم نتیجش اینا بود که نوشتم لینکی در کار نیست :27:
من که به حسن اعتماد دارم، ولی گول اینارو نخور بابا! :دی آخه مگه داری PC میبندی! :دی بابا گوشیه باور کن تفاوتی احساس نمی کنی! این بنچ مارک توی PC خوبه که میخوای باهاش مثلا ببینی بازی کرایسیس چند فریم میده و.... نه توی گوشی! اونم بدون سیستم عامل.نقل قول:
میشه لینکشو بدین
اخه خیلی عجبیبه آرنا گرافیگ amd 64 mb داره که جت نداره اما تو همه ی حالات گرافیکی بدون استثنا جت برندست --- حالا شما میگی خودت تست کردی ما هم قبول میکنیم --با این اوضاع اون گرافیک رو ال جی واسه دکوری روش گذاشته خاک تو سره ال جی کنن (چون طرفدارشم گفتما فکر نکنین دشمنشم)
میشه جت رو با ویوتی 2 هم تست کنی ببینیم ال جی تو اون چه کار کرده
شوخی کردم که خودم تست کردم
این تستا مال یکی از معتبر ترین سایت های ریویو هست
البته روسی هست که میتونید با گوگل ترجمش کنیدکد:mobile.mail.ru
الان نتیجه ویوتی 2 رو هم میزارم
از نظر پردازنده و بنچمارک زیار روی این گوشی ها حساب باز نکنید چون بحثی که بر اساس تبلیغ پردازنشون میشه اشتباه هستش و هر دوی این دو محصول حتی در رده 50 تا گوشی اول هم نیستند بخاطر اینترفیس جدید و کمبود توابع جاوا در این اینترفیس ها ولی از نظر نو آوری های مولتی مدیا هردو فوق العاده هستند و روشون واقعآ کار شده و برتری برای Jet هستش چون نر افزار های کاربردی بیشتری داره..
ویوتی 2 :
Jbenchmark 1.0.1 Score : 5546
Jbenchmark 2.0.1 Score : 512
Jbenchmark3D HQ : 321
Jbenchmark3D LQ : 386
اتفاقاً این دوتا گوشی از نظر پردازش خیلی خوب عمل کردن
مثلاً aino
نتیجش اینجوریه :
2535
که تقریباً نصف اون دوتاست
918
تو این قسمت فقط از اون دوتا بهتر عمل کرده
201
288
یا مثلاً ان85 :
3232
548
195
380
با توجه به اینکه سیمبینه تقریباً ضعیفه
اینجور که معلومه ویوتی 2 یکم قویتره، بچه ها میگفتن که توی تست باهاش احساس بهتری داشتن.
توی Jbecnhmark تمام گوشی ها لیست شدن براساس بنچمارک و کارایی که گوشی های فوق تو 50 تا اول هم نیستند
نمونش معیار مقایسه هم JBenchmark3D High Quality براساس قابلیت های جیدید جاوا بر پایه HD هستش
اگه منظورت تو سایت jbenchmark هست به این نکته توجه کن که این تستها توسط کاربرای عادی صورت میگیره و خود کاربرا میگن که گوشیشون چی بودهنقل قول:
مثلاً یکی میاد با p990 تست میگیره بعد میزنه مثلاً HD2
مثلاً ان95 8 گیگ تو این سایت از 8910 بالاتره و خیلی موارد عجیب دیگه
ولی این سایت خودش تست میگیره و تقلب تو کارش نیست
خب حالا اینکه در این اعداد و ارقام جت برنده ست رو اگر مبنا قرار بدیم به نظرتون ملاک خوبی برای انتخاب بین این دو تا گوشی هست؟ قاعدتا کاربر از گوشی جز اینترفیس روان (همون چیزی که روش نصب کردن، جاوا) و کارایی بالای قسمتهای مختلفش انتظاری نداره و بدردش هم نمیخوره - مخصوصا با این اوضاع نرم افزار و بازی گوشی های لمسی جاوا (باز هم خصوصا ال جی و سامسونگ!) که بیشتر از یه دیکشنری اونم با تغییر در رزولیشن اصلی برنامه نمیشه روشون جواب گرفت... اگه غیر از اینه بگید:5:
نه دوست خوب شما می تونید برنامه رو گوشی خودتون نصب کنید و تست بیگیرد ولی آمار سایت صد در صد رسمی هستش و همه سایت های Review مثل Mobile-Reivew به این آمار استناد می کنند باز هم یاد آور میشم این پلت فورم که در جت استفاده اشده خیلی جدیده و و توابع جاوا به صورت کامل توش تعریف نشده شما حساب کنید برای پلت فورم هایی مثل سیمبین یا لینوکس مبایل چند هزار برنامه نویس روش کار می کنند حالا این پلت فورم های انصحاری رو می خوایید با سیستم عامل های به تکامل رسیده مثل سیستم عامل گوشی N95 8GB مقایسه کنیدنقل قول:
سخت افزار خیلی تو Performance تاثیر داره ولی سخت افزار همیشه باید درچهار چوب قوی سیستم عامل عمل کنه و اینترفیس استفاده شده در این گوشی ها در حال حاضر ناقص هستش
بابا جان چرا توي سر همديگه ميزنيد؟
مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
حالا هي بنچ ماركو توي سر هم بزنيد:31:
اتفاقا میخواستم همینو بگم....:27:نقل قول:
مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
بیخیال به جای کل کل کردن بیاید تاپیک رو نورانی کنیم! :دی
نقل قول:
شما خودت این صفهرو ببین ... خندت نمیگیره ؟ :27:کد:http://www.jbenchmark.com/result.jsp
x2 هنوز نیومده ... اوله :18:
ان82 از ساتیو قویتره :18:
بعدش مگه 8910 همه چیش مثل ساتیو نیست پس چرا انقدر ضعیفتره ( من تا صفحه 7 پیداش نکردم )
تو صفحه 7 پی990 مثل امنیا 2 ه :18:
بعدش مثلاً x1 تو صفحه 6 هست و x2 که از نظر سخت افزاری دقیقاً مثل x1 ه اوله :18:
تست x1 و x2 تو همون mobile.mail.ru هست ... نتیجشون خیلی نزدیک بهمه
فقط کافیه یه ذره فکر کنید :27:
خوشم میاد تا کم میارین بحث 20 سال پیشو میکشید وسط :27:نقل قول:
ما بحث 20 سال پیش رو نمیاریم وسط، سامسونگ 20 ساله عقبه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوشم میاد تا کم میارین بحث 20 سال پیشو میکشید وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من در مورد سرعت کم نیاوردم حسن کچل! :دی من بازم میگم، سرعت این دوتا بصورت تجربی هیچ تفاوتی نمی کنه!!! آخه مگه میخوایم کرایسیس بازی کنیم که بر اساس بنچمارک میری جلو؟!؟!؟ :دی اگه سیستم عامل داشتن این حرفو نمی زدم، ولی جفتشون جاوا هستن کچل! :دی (چه بهت میاد!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببین همونطوری که تو میگی سرعتشون فرقی نداره در عمل منم میگم آنتن دهیشون فرقی نداره در عمل !
آخه مگه آنتن دهی چیه که نتونه مثل بقیه برندا بزنه
مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه :27:
اصلاً تا حالا دیدی تو سایت خارجی کسی از آنتن دهی حرفی بزنه ؟ نه ... چون یه چیزه تموم شدست
حالا هی کم بیارین بیاین به آنتن گیر بدین :27:
من یه چیزی رو درباره آنتن دهی بگم :نقل قول:
من اول فکر میکردم که آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه مثلا فکر میکردم نوکیا خیلی خوبه
بعد یه زمانی که میخاستم w810 بخرم تحقیق کردم .. بهم گفتن آنتن دهی دیگه امروزه فرق نمیکنه
و یه مشخصه ای به نام SAR گوشی , میزان آنتن دهیشو تعیین میکنه .. خلاصه وقتی w810 گرفتم دیدم
انصافا آنتن دهیش نسبت به گوشیای نوکیا ضعیف تره .. علاوه بر این حتی وقتی آنتندهی فول نشون میداد
وقتی میخاستم مکالمه کنم خیلی قطع و وصل میشد...
بعد بیشتر تحقیق کردم فهمیدم SAR درواقع میزان جذب امواج در نقاط کوره ...
در شرایط عادی گوشییها آنتن دهی متفاوتی دارن
من با گوشیای LG زیادی کار نکردم .. ولی خدایی آنتن دهی رنوار نسبت به w810-s500-5610-k800
(گوشیایی که تو خونه موجوده) خیلی بهتره مخصوصا از سونی ها...
قبلا سامسونگ داشتیم ولی الان دیگه نه .. نمیتونم مقایسه کنم .. فقط اینو بگم که رنوار تو همه
قسمت های خونه ما که تو یه شهرک دور از شهره آنتن دهی عالی داره ولی سونی ها نه .. افتضاحن
مخصوصا تو اتاق ها
من به شخصه تجربه کردم آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه ... خیلی هم فرق میکنه
من هم همینطور....ما تو خونه: سونی، نوکیا، موتو، سامی و الجی داریم....من موتو و سامی رو روی سیم کارتم تست کردم خیلی با کوکی فرق داشت. وقت کردم سونی و نوکی رو هم تست میکنم. البته اگه در باتری استار باز بشه....:27:نقل قول:
من به شخصه تجربه کردم آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه ... خیلی هم فرق میکنه
یه چیزی هم بگم حسن.....ممکنه سامی فقط تو ایران اینجوری آنتن میده، یعنی شاید با سیستم ایران سازگار نیست.....نقل قول:
مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً تا حالا دیدی تو سایت خارجی کسی از آنتن دهی حرفی بزنه ؟ نه ... چون یه چیزه تموم شدست
ببین یه چیزیم هستنقل قول:
مثلاً 8910 کل برد گوشی ساخت شرکت tiomap هست که آنتنم جزوشه
شاید استار که بردشو خود سامسونگ ساخته انتنش ضعیفتر باشه
تو تهران یه قسمتایی هم ایرانسل هم همراه اول درست آنتن نمیدن
بعد من با 8510 که روش ایرانسل بود راحت آنتن داشتم ولی 1110i با همراه اول آنتن نداشت ... یه دونه از این نوکیا ها هست که صفهشون مثله 1100 هست ولی بلوتوث و اینفرارد دارن هم (مدلش نمیدونم چیه ) بود با ایرانسل آنتن نمیداد ...
ان95 8 گیگم با همراه اول آنتن نداشت
آقا جان ما توي ايران زندگي ميكنيم و از گوشي انتظار آنتن دهي خوب داريم
من حتي توي مكه هم اين تستو انجام دادم، آنتن دهي گوشي الجي از نوكيا هم بهتره جه برسه به سامسونگ!!!
تمامي تست هايي ه مكه كردم با سيم كارت خودم بوده ولي با گوشي هاي متفاوت
البته بعضيث مواقع هم با گوشي هاي دوستانم با سيم كارت همراه اول بوده كه همگي كد دو هستيم...
من شكي ندارم كه آنتن دهي الجي توي ايارن از همه بهتره (البته بعلاوه مكه):31:
حالا شما باز بنچ نشون بده:31:
یه سئوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرنا دوربینش بهتره یا اسمارت ویوتی؟
بحث داره! :دی آرینا نویزش خیلی کمتره، ویوتی 2 پیکسلش بیشتره، بقیش هم تخصصیه در حد من نیست، باید اساتید ترشیف بیارن! :دینقل قول:
آرنا دوربینش بهتره یا اسمارت ویوتی؟
به نظر من ويوتي اسمارت عكسهاش بهتر از آرناست؛ درسته نويز داره ولي حالت آبرنگي توي عكسهاش و مخلوط شدن خط مرزي دو شي در آن خيلي خيلي كمتر از آرناست...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
امروز یه موبایل فروشی می گفتش کامتل داره روی فروش ارینا سرمایه گذاری می کنه و با اومدن بار جدید و زیادشون قیمتش میادش پایین!
اقا من که هر روز تو جاده میرمو میام ! تا حالا حتی یه جا نشده 8300 یکدونه انتن بده و 1 - نگیره 2- خش خش کنه یا کیفیت صدا کم بشه ...
البته با ال جی مقایسه نکردم ولی دوستم یه رنوار داره حتما یه مقایسه میکنم بشه هم دوربیناشونو چه فیلمبرداری چه عکاسی مقایسه میکنم ... البته مطلق نیست وهمیشه نسبی گرایی حاکمه ...
در مورد دوربین هم بگم ارنا نظرمو بیشتر از ویوتی جلب کرد! با توجه به عکسهایی که gsmarena گذاشته
حالا بارشون کی میاد؟! امیدوارم اما من که چشمم آب نمیخوره...
یه لینکی چیزی بزارین نمونه عکساشو ببینیم:cool:
اینجا میتونید ببیند که چطور دل و روده ی آرنا رو میریزن وسط...
کد:http://www.formymobile.co.uk/km900disassembly.php
مدتیه در چند سایت هلندی در مورد مشخصات اصلی سخت افزاری آرنا بحث هایی میشه - منم کنجکاو شدم که سر از قضیه در بیارم... شرکتهای مختلف همراه محصولاتشون یک کاتالوگ مخصوص تعمیرکاران و سرویسکاران ارائه میدن که مشخصات فنی دستگاه درش توضیح داده شده - چندی پیش این Service Manual برای آرنا هم ارائه شد. قبلا در سایتهای مختلف داخلی و خارجی یا مشخصات فنی مثل سی پی یو و رم نوشته نشده یا به صورت غلط و کاملا اشتباه...
اولین اشتباه : رم یک گیگ!
میزان رم آرنا (SDRam) در خیلی از رویوها و از جمله همین تاپیک یک گیگابایت نوشته شده در صورتی که مقدار واقعی یک "گیگابیت" است، معادل 128 مگابایت! همینطور در مورد حافظه ی فلش NAND مقدار 2 گیگابیت صحیح است معادل 256 مگابایت... تکنیک الجی در اعلام میزان حافظه با واحد گیگابیت کاملا زیرکانه بود:21:
حداکثر حافظه ای که توسط آرنا در اختیار جاوا ماشین قرار داده میشه 5 مگابایت هست و این هم یکی از دلایل محدودیت حجمی اجرای برنامه های بزرگ...:2:
دومین اشتباه : سی پی یو با فرکانس 600 مگاهرتز!
پس از انتشار Service Manual مشخص شد که آرنا از پکیج S-Gold-3H / PMB8878 استفاده میکنه و در مشخصات این پکیج میبینید که سی پی یو مدل ARM ® 926 EJ-S هست با حداکثر فرکانس 312 مگاهرتز، نه 600 مگاهرتز...:13: همچنین در مورد پردازنده ی گرافیکی، این سی پی یو دارای قابلیتی به نام MOVE Video Encoder Acceleration Coprocessor هست که در پردازش تصویر قابلیت پکیج رو افزایش میده، به عبارتی یک کامپوننت نرم افزاری متداول رو به صورت سخت افزاری پیاده میکنه که حدود 50% کارایی رو افزایش میده...
مستندات:
الف - داکیومنت ServiceManual : از لینک زیر قابل دریافت هست (15 مگابایت):
برای اینکه کار شما راحت تر باشه تصویر بخشی از داکیومنت که به پکیج و مدل اون اشاره میکنه:کد:http://www.file-upload.net/download-2045943/EN_KM900-SVC-ENG_090227-1.0-.pdf.html
ب - داکیومنت مربوط به پکیج : مدل پکیج در مورد الف درج شده، بر طبق آن:کد:http://myview.persiangig.com/other/KM900_SvcMan.jpg
ج - جزئیات مربوط به سی پی یو : در داکیومنت پکیج مدل سی پی یو ذکر شده، از آنجا:کد:http://www.infineon.com/dgdl/X-GOLD608-PMB8878+PB.pdf?folderId=db3a304312fcb1bc0113000c158f0004&fileId=db3a30431be39b97011c09549f077a1a
و همینطور در مورد MOVE coprocessor :کد:http://www.arm.com/products/CPUs/ARM926EJ-S.html
-----------------------------------------------------------کد:http://www.arm.com/products/CPUs/MOVE.html
با مشخص شدن این جزئیات میشه دلیل کندی اجرای برخی نرم افزارها و همینطور اون مورد بنچمارک رو پیدا کرد و اینکه الجی برای فروش این گوشی چطور با واحدها بازی میکنه، طوری که حتی حرفه ای ها هم گیج میشن :11:
قصد داشتم در تاپیکی جدا مطرح کنم اما اونجوری جامعیت مطالب از بین میرفت :5:
والسلام:10: