البته در ایران..( منظور کانفیگای متوسطه )نقل قول:
البته با سیاستی که ایسر برای میزان فروش بیشتر برای در دست گرفتن بازار داره قیمتش کاملا عالی هست اینو یکی از فروشندگان فعال کشور در زمینه لپتاپ گفته
البته در ایران..( منظور کانفیگای متوسطه )نقل قول:
البته با سیاستی که ایسر برای میزان فروش بیشتر برای در دست گرفتن بازار داره قیمتش کاملا عالی هست اینو یکی از فروشندگان فعال کشور در زمینه لپتاپ گفته
امروز 3 بازی جدید دیگر رو هم تست کردم روی 5741 خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی اجرا شد (محض اطلاع دوستانی که میخوام درمرد اجرای گیم روی این لپ تاپ بدونن)
اسم بازی ها : Darksiders / F1 2010 / Dead Rising 2
ماکزیمم 8 گیگ DDR3 1333 ، قسمت رم و هارد جزو گارانتی نیست و میتونید خودتون باز کنید برای ارتقا دادن ، بدنه و شاسی لپ تاپ هم در صورت باز شدن از روی پیچ ها قابل تشخیص دادن هست دیگه هلوگرام نمیزنن ، در ضمن لپ تاپ ایسر همونطوری که از کارخانه به بیرون فرستاده میشه سازگار گارانتی میکنه و دستگاه اصلا باز نمیشه داخل ایران که هلوگرام بزنن زیرش .نقل قول:
دوستان مدل 5741G تا چقدر رم ساپورت میکنه من چون 3d کار میکنم میخوام بعدا ارتقاش بدم در ضمن دوستان چرا این لپتاپ هولوگرام گارانتی زیره لپتاپ نداره مثلا من بازش کنم سازگار از کجا میفهمه بازش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لپ تاپ شما چقدر باطریش دووم میاره؟نقل قول:
امروز 3 بازی جدید دیگر رو هم تست کردم روی 5741 خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی اجرا شد (محض اطلاع دوستانی که میخوام درمرد اجرای گیم روی این لپ تاپ بدونن)
اسم بازی ها : Darksiders / F1 2010 / Dead Rising 2
اگهfifa11 رو هم چک کردین بگین لطفا.
من در مورد کیفیت و شیکی و ال سیدی و اپتیک درایو و اینا کار ندارم میدونم یه هفته پیش یه ایسر اسپایر گرفتیم برا یکی از دوستام
مدل 5741سر هفته وقتی داشت بایوسش رو اپدیت میکرد و قبلا چندین بار با پیسی ها این کار رو کرده بود دیگه لبتاپ روشن نشد حالا هم بردیم گارانتیش هر چی شد جواب میدم بهتون فقط گفتن حد اقل تاکید میکنم حد اقل یه هفته بدون لب تاپ باشین تا ببینیم چی میشه.
حالا خودتون نظر بدین من حرفی ندارم ولی تا موقعی که کار میکرد انصافا بد نبود البته به غیر از اپتیک درایوش!
دوست عزیزنقل قول:
آپدیت کردن بایوس یک کار ریسکیه و خرابی اون ارتباطی با مارک ACER نداره. خیلی از لپتاپهای Sony یا Asus هم تو این مدت اخیر بخاطر آپدیت بایوس دچار مشکل شدن.
البته من خودم آپدیت کردم و بدون مشکل کارش رو به پایان رسوند...
رامین :11:
درود
طبق پست های قبلی من که مدل5741G گرفته بودم و مشکل هاردشو در میون گذاشتم فکر کردم تا میتونم تحویل گارانتی ندمش خودم نرم افزاری برطرفش کنم مشکل بدسکتور داشت دیشب که هر کاری کردم رفع نشد امروز صبح مجبور شدم بردش گارانتی ضمن اینکه این لپتاپ رو 10 روز هم نمیشه خریدمش بزار درد دل خودمو بگم راحت بشم ما اصلا شانس نداریم:41: بعد از عمری گفتیم لپتاپ دار بشیم که اینطوری شد این لپتاپ مثل اینکه از اول مشکل داشته حالا یا تو باربری ضربه خورده یا تو مغازه فروشنده ضربه خورده الله اعلم نمیدونم خلاصه بردم گارانتی گفتن تست میکنیم اگه مشکل از هارد بوده و تشخیص بدیم که این ضربه که هارد لپتاپ بهش خورده از طرف من نبوده برات عوضش میکنیم
5738z چطوره بچه ها ؟ بخرم با گارنتي سازگار
پردازنده 2.2
رم 2گيگ DDR3
هارد 320
اينو 500 بخرم ؟ خوبه با توجه به قيمتش و كيفيتش ارزش داره ؟
سلام دوستان
کسی در مورد acer 4741g اطلاعات داره ؟
فرقش با acer 5741g فقط تو سایزشه؟
قیمتش چی؟
تا اونجا گه من میدونم این مدل از 5741 قدیمی تره و چندان مورد توجه هم قرارنگرفته .نقل قول:
نقل قول:
سلام
منم با بلوتوثش مشکل دارم.سه مورد هست که نشناخته.هر کدومو که میزنم اونا را نمیشناسه. bluetooth device
سوال بعدی اینکه من نمی دونم از کجا باید بلوتوث ارسال کنم.گزینه send پیدا نمی کنم.
نقل قول:
دوست عزیز وقتی که بلوتوس لب تاپ رو روشن کردید روی هر فایلی که دوست داشتید ارسال کنید، راست کلیک کنید و SEND TO رو بزنید اونوقت BLUETOOTH رو انتتخاب کنید.
با سلام خدمت دوستان.
لطفا بنده را در خرید لپ تاپ حدود 550 تومانی راهنمایی کنید...
البته ایسر....
یه کمی عجله دارم اگه زودتر بفرمایید ممنون میشم
ایا تو 5741 این قابلیت وجود داره که دکمه های پخش موزیک رو به صورت میانبر استفاده کرد یا بهتر بگم وقتی که داری مثلا بازی میکنی بدون رفتن رو مدیا پلیر آهنگ رو عوض کنی یا صدا رو کم و زیاد کنی؟
بله میشه.نقل قول:
ایا تو 5741 این قابلیت وجود داره که دکمه های پخش موزیک رو به صورت میانبر استفاده کرد یا بهتر بگم وقتی که داری مثلا بازی میکنی بدون رفتن رو مدیا پلیر آهنگ رو عوض کنی یا صدا رو کم و زیاد کنی؟
در تالار مشاوره بیان کنیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
لطفا بنده را در خرید لپ تاپ حدود 550 تومانی راهنمایی کنید...
البته ایسر....
یه کمی عجله دارم اگه زودتر بفرمایید ممنون میشم
درود
پیرو پستهای اینجانب امروز رفتم لپتاپ رو گرفتم هاردش بدسکتور وحشتاکی گرفته بود میگفتن یا از کارخونه نقص بوده یا ضربه خورده دوستان میدونید مدل5741G هاردش وسترن دیجیتال هست من هم در کل از این هارد با این مارک متنفر بودم ((تجربه))دیگه وقتی رو لپتاپ هم باشه دیگه !!!!!!بگذریم با هزار خواهش و تمنا گفتم این مارکو نذاره رو لپتاپ به جاش گفتم هارد Seagate بزارن بالاخره قبول کردن :8:
و خدا رو شکر مشکلم حل شده فقط تنها مشکلی که با این لپتاپ دارم یکی بلوتوث هست که کسی نمیتونه بلوتوث کنه بفرسته رو لپتاپم گوشیها رو هم میشناسه ولی از لپتاپ میتونم بفرستم برای گوشیها
از لپتاپ به لپتاپ که مشکلی ندارید؟نقل قول:
کسی نمیتونه بلوتوث کنه بفرسته رو لپتاپم گوشیها رو هم میشناسه ولی از لپتاپ میتونم بفرستم برای گوشیها
اینجا رو مطالعه کنید:
کد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/totalaccess/columns/windows-mobile-laptop-internet-access3.mspx
خوب دوستان بازی فیفا 11 هم روی 5741 تست شد و خدا رو شکر عالی جواب میده با نهایت گرافیک
===========
و اما یه سوا داشتم وقتی کلید Fn نگه میداری و دکمه های میانبوری که مشکخص شده رو میزنی عمل میکنه من در مورد کلید F5 سوال داشتم میخواستم ببینم کارش چی چون من وقتی میزنی تغییری نمی بینم! (وقتی دیکمه ی Fn رو با f5 میزنم این عکس یه لحظه می آد) میخواستم ببینم کارش چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم موقع تایپ فارسی به جای حروف د میزنه چ و به جای و میزنه ز یه فایلی هم برای درست کردن کیبرد پیدا کردم ریختم درون system 32 ولی درست نشد شما مشکلی ندارید؟؟؟؟
از بين دوستان كسي تجربه كار با 4820t رو داره؟
دنبال يه نوت بوك 14 اينچ با عمر باطري بالا و توان پردازشي مناسب هستم كه اين مدل بيشتر مد نظرم هست. نظرتون چيه؟
کسی نبود؟!!!یعنی هیچ کدوم مشکل ندارید ؟:19:نقل قول:
دوستانی که از لپ تاب acer 5741g استفاده می کنند ممنون میشم بحث ها رو تو کلوپی که ساختم ادامه بدیم تا مرتب تر باشه
کلوپ 5741g
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444692
يكي از فروشنده ها امروز ميگفت كه 2 تا 4820t فروخته و هر دو به فاصله 6 ماه كيفيت باطريشون به شدت افت كرده!
:41:
كسي تا بحال اين اتفاق براش افتاده؟
عالیه:46:نقل قول:
از بين دوستان كسي تجربه كار با 4820t رو داره؟
دنبال يه نوت بوك 14 اينچ با عمر باطري بالا و توان پردازشي مناسب هستم كه اين مدل بيشتر مد نظرم هست. نظرتون چيه؟
:46:
با استفاده از نرم افزار زیر، خیلی راحت میتونید هر حرفی از حروف فارسی رو به کلید مورد نظرتون بدید و اینجوری دیگه نیازی به چسبوندن برچسب هم نداره. اگه در جریان باشید، نرمافزاری برای چیدن صفحه کلید فارسی برای ویندوز 64 بیتی وجود نداره بجز 1 مورد که اونهم نیم فاصله رو پشتیبانی نمیکنه، ولی من با استفاده از همین نرمافزار صفحه کلید لپ تاپ رو که ویندوز 7 - 64 روی اون هست رو به شکلی که میخواستم چیدم و نیم فاصله رو هم روی اون تعریف کردم.نقل قول:
* از لینک زیر با توجه به ویندوزت، نسخه (2000 Demo) رو دانلود کن.
کار باهاش خیلی راحته، اگه مشکلی داشتی پیام بذار...
محتوای مخفی: آدرس سایت مربوطه:
ر امین :11:
نقل قول:ای بابا رامین جان دست به هر چی میزنم خشک میشه شانس ندارم لینک دانلود کار نمیکنه برادر
:41:Error 404: File Not Found
شرمنده، مثل اینکه تو کپی کردن لینک یک قسمتی رو جا انداخته بودم! الان لینک درست رو گذاشتم، حالا میتونی دانلود کنی.نقل قول:
رامین :11:کد:http://www.klm32.com/Download.html
رامین جان تشکر خیر ببینی داداش حالا برل ی تعریف کردنشون مشکل دارم یه راهنمایی کوچولوئی میکنینقل قول:
مثلا جای کلید ((؟)) کیبورد که روش برچسب ((ظ)) روشه ولی تایپ میکنه((/)) درست بشه یه همون ((ظ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرز کارش چطوریه ببخشید رامین جان :40::11:
نقل قول:
آموزش كار با نرم افزار Keyboard Layout Manager
اين نرم افزار در دو نسخه آماده دانلود است: يكي ويژه سيستم عاملهاي 32 بيتي و يكي ويژه سيستم عاملهاي 64 بيتي.
بعد از دانلود نسخه مورد نظر با توجه به سیستم عامل کامپیوترتون، اونو نصب کنید و برای اجرای این برنامه، روی آیکون اجرایی این برنامه کلیک راست کرده و Run As Administrator رو کلیک کنید، در پنجرهای که باز میشه، در تب Keyboards بر روی Farsi دابل کلیک کنید تا پنجره های Edit باز بشه. در اینجا دو پنجره باز خواهد میشه با عنوانهاي Character map و Farsi در يك پنجره همه حروف فارسي و علامات و ... (يا در اصطلاح، كاراكترها) را ميبينيد و در يك پنجره، صفحه كليد خود و جاي حروف و كليدهاي روی اون.
كار با اين برنامه بسيار ساده است. براي ويرايش هر كليد، تنها كافيست يك كليد را در پنجره Farsi انتخاب كنيد و سپس با موس، حرفي را كه قصد داريد جاي آن قرار بگيرد، از پنجره Character map انتخاب كنيد، به همين سادگي!
مثلا براي ويرايش محل حرف «پ»: جاي حرف «پ» در صفحه كليد شما، بالا و سمت چپ، زير كليد Esc است كه احتمالاً الان علامت ÷ جاي آن نشسته است. ابتدا آن را از روي پنجره Farsi انتخاب كنيد و سپس از پنجره Character map حرف «پ» را انتخاب كنيد.
توجه: احتمالا با انتخاب كليد مربوط به ÷، حروف فارسي را در پنجره Character map نمي بينيد كه بخواهيد حرف «پ» را انتخاب كنيد. براي مشاهده حروف الفباي فارسي، در بالاي Character map، عدد مربوط به Subset را از 0 به 6 تغییر بدید.
برای تعریف نیم فاصله به عکس پایین که از کامپیوتر خودم گذاشتم توجه کن:
رامین
سلام
یه سوال از دوستان!
چرا قیمت لپ تاب های Acer انقد کمه؟
خیلی کمتر از برندی مثل Dell هست.
از نظر کیفیت چطوریه Acer؟
من یه نوت بوک می خام ، 4، 5 سال شیرین ازش استفاده کنم :21:
لطفا تعصبی برخورد نکنید و واقعیت رو بگید.
بدون تعصب بگم؟؟؟:21:نقل قول:
والا اینطوری که ما شنیدیم ایسر میخواد بازارو در دست بگیره بعدم برادر دیگه خیلی هم کم نیست قیمتش:18:
والا ما داریم راضی هستیم برادر با هر مارکی حال میکنی همونو بگیر ولی بروبچ دل نفهمن:31: اگه خواستی بگیری دل نگیر:13:
چرا حالا به دل فحش میدی !؟ :27:
منم ایسر دارم 5741جی خیلی راضیم .
یه مقدار تو اجرای اولیه نرم افزارای مهندسی مثل اتوکد2011 کنده !! ولی بعد از یه 10 -15 دقیقه که کار میکنه مثل فرفره کار میکنه...
تو بازی هم تا حالا کم نیاورده عالـــــی.
من به دوستم پیشنهاد دادم ولی آخرش دل3500 گرفت تقریبا با همین مشخصات فقط یه نمه گرافیکش ضعیفتره و یه نمه سی پی یوش قوی تر.
میخوام باهاش کل بندازم که هنوز ندیدمش. بعدا خبرشو لهتون میدم.
سلام امشب 5741 را 990 میدادن
5745 هم بود با بلو رری 1350
بله میدونم اتفاقا بار شونم جدید اومده بود!!!نقل قول:
اما 4741 نداشتن!
4741G با کانفیگ جدید اومده
گرافیک GT420
سلام
سازگارتوسایتش یک مدل جدید از acer 4741 روزده با
cpu:core i5
hdd:640
میخواستم قیمتشو بدونم.خیلی باحاله 14 اینچی هم هست.ممنون
کسی از دوستان لینکی به جز این اگه داره بزاره چون از خود سایت nvidiaنمی شه دانلود کرد (ایران تحریم شده)کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/260.89/260.89_notebook_winvista_win7_64bit_international_whql.exe
دادش خیلی ها که میگن راضین کار انچنانی از لپ تاپ نکشیدن من یک ماه نیست 5741G خریدم اصلا هم راضی نیستم بقیه هم که گرفتن همه دیدن از روز اول این لپ تاپه یک جوریه از من که بعد از یک ماه هاردش خش خش صدا میده باز هم هاردش بدسکتور شده و دز طی این یک ماه هر دو ویندوزش پریدن یک فیلم هم در زیر گذاشتم بعضی مواقع تک بوق میزنه که به نظر من به خاطر هاردش هست خلاصه داداش هر کی گرفته انچنان راضی نبوده از من مشنوی با همون پولت یک وایو با کانفینگ پایین تر بخرنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/73SNDTrr/25092010001.html
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
دوستانی که فیلم را دیدن نظرشون را بگویند مرسی