بلوری رایتر فکر نکنم زیر 300 بتونید تهیه کنید
کلا چون تو ایران طرفدار زیاد نداره کسی برای فروش وارد نمیکنه و اکثرا باز شده از روی لپ تاپ های دیگه هستن ( BD RW )
ولی بلو ری رام رو میشه 150-160 پیدا کرد
بلوری رایتر فکر نکنم زیر 300 بتونید تهیه کنید
کلا چون تو ایران طرفدار زیاد نداره کسی برای فروش وارد نمیکنه و اکثرا باز شده از روی لپ تاپ های دیگه هستن ( BD RW )
ولی بلو ری رام رو میشه 150-160 پیدا کرد
اگه ميشه جواب اين سوالمو بدين.خيلي حياتيه.
نقل قول:
Full HD نیست و رزولوشن 1600x900 دارهنقل قول:
این یک مدل سفارشی FW460 هست که با پردازنده T9600 عرضه شده
فرقش در این هست که Full HD نیست و هارد 320 داره
هر دو هم ساخت چین هستند
دوستان من هیچ اطلاعاتی در مورد سری SR ندیدم کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می خوام ویندوز روی FW 46gj رو پاک کنم ویندوز سون رو توش بریزم می خواستم بدونم برنامه های خود وایو ( مثل Media center و ... ) از کدوم سایت بگیرم ؟
تو سایت سونی مخصوص آسیا درایوهاش بود ولی برنامه هاش نبود لطفا راهنماییم کنین
چه اطلاعاتی میخواهید ؟ مدل بگید تا بتونیم راهنمایی کنیم دوست عزیزنقل قول:
تمامی درایور های ویندوز سون رو از سایت سونی دریافت کن.نقل قول:
کد:http://esupport.sony.com/US
تو پست بعدیش گفتم که فرق چندانی نکرده:10:نقل قول:
نقل قول:
برای شما فرق چندانی نداره چون فقط یه ویندوز 7 و 100گیگ هاردش بیشتر شده:46:
اما برای من که دنبال 46 بودم خیلی بد شدش
چون میتونستم یه 56 از الان رزرو کنم:37:
البته با این وضع ایران رهجو معلوم نبود کی این مدل و بیاره:13:
این سایت مدل های مخصوص آسیا مثل Fw 46gj رو ساپورت نمیکنه .:13:نقل قول:
این سایت مدل های مخصوص آسیا مثل Fw 46gj رو ساپورت نمیکنه .:13:نقل قول:
من خودم sr 490 , sr 420نقل قول:
زیر نظر دارم ولی در کل معایب و مضایا سیری sr میخوام
اگر هم خودتون پیشنهادی دارید بگید حد اکثر بودجم هم 1350000 هستش
سلام
يه سوال دارم اما ميدوننم جاش اينجا نيست....ببخشيد ...يه سايتي هست كه ميشه لپ تاپ ها ي مختلف رو از همه نظر با هم مقايسه كرد و همينطور موبايل و غيره ...كلا لوازم الكترونيكي ....فكر كنم اول اسمش dig داره ولي اسم كاملشو نمي دونم كسي آدرس اين سايت بلده؟
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود هستنقل قول:
ببخشین مدل Fw46gj از نظر نرم افزار و درایو با کدوم لپ تاپ برابره ؟؟ ( سری های Fw490 )
از نظر کانفیگ که مشابه DFB هست.نقل قول:
پس درایورهاش هم مشابه همون هست.
اینم سایتی که ساپورت میکنه:نقل قول:
این در واقع همون سایت هست که خود لپ تاپ برای آپدیت نرم افزارها و درایورهاش ازش استفاده میکنه، البته vaioهای چینی!کد:http://www.sony-asia.com
دوست عزیز، از سایت سونی فقط میتونی درایورها رو دانلود کنی.نقل قول:
البته نرم افزارهایی که روی vaio هست، غیر از نرم افزارهای خود سونی، اکثرا آزمایشی هستن، مثل AntiVirus و Microsoft Office.
ضمنا قبل از هر کاری باید از سیستمت یک ریکاوری تهیه کنی که شامل همه اون نرم افزارها هم میشن.
دوست عزیز، از سایت سونی فقط میتونی درایورها رو دانلود کنی و آپگرید نرم افزارها رو.نقل قول:
البته نرم افزارهایی که روی vaio هست، غیر از نرم افزارهای خود سونی، اکثرا آزمایشی هستن، مثل AntiVirus و Microsoft Office.
ضمنا قبل از هر کاری باید از سیستمت یک ریکاوری تهیه کنی که شامل همه اون نرم افزارها هم میشن.
سلام
تفاوت قيمت لپ تاپ سوني تو ايران با دوبي چقدره؟
چه لپ تاپي رو پبشنهاد مي كنيد در حد 1 تا يك ميليون و دويست؟
بابا گارانتی هم یه هفته ست فقط واسه تعویض بلوری ما رو اسیر کرده
کسی لپ تاپش رو گارانتی برده ؟
تقریبا چند روز طول میکشه ؟؟
چه شرکتی هست ؟نقل قول:
زنگ میزنی چی میگن بهت؟نقل قول:
همینه دیگه! از شرکت در پیتی مثل ایران رهجو خریدن همین عیب رو داره!!!(شوخی:31:)نقل قول:
اصلا وقتی بلوری خرابه فقط اونا از نوت بوک جدا میکنن و میدن گارانتی.
دیگه کل دستگاه رو که نمیبرن! طرف از کار و زندگی میفته.
من با گارانتی بقالی سر کوچمون گرفتم.
درایور سالم بود و فقط یکم صدا میداد.
بدون اینکه تستش کنه و ببینه واقعا عیب داره یا نه، یدونه نو بهم داد!(1دقیقه هم طول نکشید)
جالب اینجاست دومی هم صدا میداد باز عوضش کرد! اینبار گفت خودت برو انبار یدونشا وردار:31:
شما سری به بخش راهنمایی و مشاوره خرید لپتاپ بزن و سوالت رو در یکی از تاپیک های قیمت بندی شده بیان کننقل قول:
سلام میشه قیمت sr-490jbb
بزارین البته نام شرکتی که گارانتیش کرده هم بزارین
درخواست قیمت در تاپیک قیمت در قسمت مشاورهنقل قول:
داخل لیست قیمت هم ببینید ( امضای من )
من اگه بخوام windows vista home primum لپ تاپ رو به windows 7 آپگرید کنم، آیا با DVDهای کرک شده موجود در بازار امکانش هست؟
اولا مدل لپ تاپ VAIO FW46GJ هست.
ثانیا سایت سونی برای آپگرید به windows 7 چند تافایل گذاشته.
لطفا راهنمایی کنید...
خیلی از نوت بوک ها به دمای 90 درجه هم میرسن!نقل قول:
البته برای من تا کنون بالاتر از 60 درجه در بیشترین و بدترین حالت ممکن نرفته! احتمالا بستگی به بازی هم داره.
اما این دمایی که گفتین واقعا طبیعی هست و پردازنده های اینتل تا دمای 105 درجه رو تحمل میکنن.
با خرید یک کول پد خوب و با کیفیت میتونیددمای پردازنده رو تا 10 درجه کاهش دهد.
البته اگر کول پد از مارک هایی مثل coolermaster و Cradia و belkin و از این گونه برند های حرفه ایی باشد
سلام و خسته نباشید.
من بین 2 تا مدل موندم خواهشا دور از تعصب به یک برند جواب منو بدین.ازتون خواهش کردم چون واقعا گیج شدم.ممنونم از همتون
1) sony fw490dfb
2.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9600
Level 2 cache 6 MB/FSB 1066 MHzمشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHz (Up to 4 GB)حافظه(RAM)320 GB(5400 RPM)هارد ديسك(HDD)
DVD Writer (+/-R +/-RW)
with Double Layer support
درايو(ODD)16.4" WXGA with XBRITE-ECO Technology
Resolution 1600 x 900اندازه صفحه نمايش(LCD)
ATI Mobility Radeon HD 4650 GraphicsUp to 1790 MB (1024 MB dedicated DDR3)
كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثدارد + MOTION EYE® Technologyوب كم2.9 KgوزنWindows Vista Home Premium 64bit with SP1سيستم عامل3 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45) Modem(RJ11) - MIC – headphones out – HDMI
AC Adapterپورت هاDolby Sound Room® Audio قیمت 1780000ساير امكانات
2)Hp dv6-1225
2.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9600Level 2 cache 6 MB/FSB 1066 MHz
مشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHzحافظه(RAM)500 (5400 RPM)هارد ديسك(HDD)
Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
درايو(ODD)15.6" Diagonal High-Definition with BrightView Infinity Displayاندازه صفحه نمايش(LCD)
ATI Mobility Radeon HD 4650 Graphics
(1366 x 768 WXGA)
Up to 2303 MB (1024 MB dedicated DDR3)
كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثداردوب كم2.94 KgوزنMicrosoft Windows Vista Home Premium with SP1سيستم عامل4 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45)
MIC – 2 headphones out – HDMI
eSATA - AC Adapterپورت هاRemote Control - Ram Reader - IEEE 1394
ساير امكانات
قیمت 1640000
تا اونجایی که من تفاوت ای دو تا رو پیدا کردم.در اچ پی Blu-Ray دارد ولی تو سونی ندارد تو اچ پی eSATA و پورتهای بیشتر دارد ولی تو سونی ندارد.قیمت اچ چی مناسب تره.ال سی دی سونی من شنیدم بهتره ولی خودم ندیدم.هارد اچ پی 500 هست ولی سونی 320 هستش.
کار من از لپ تاپ 3d max - cad-photo shop-archicad , ... هستش خواهشا بطور واضح و صریح کمک کنید وهر کسی که از این مدلها داره بیاد بگه چطورن راضی هستن نیستن و...
ممنونم از همتون لطف کنین اگه میشه سریع پاسخ بدین
راستی من شنیدم که تو لپ تاپ های اچ پی سری dv مادربوردش چون فلزی هستش به خاطر اتصال ارت زمین میسوزه.ایا چنین چیزی درسته؟اقای
بله با تمامی ویندوز های کرک شده این امکان هست و درایور ها و نرم افزار ها هم همگی در سایت سونی هستننقل قول:
شما که این همه اطلاعات دارین میشه منم راهنمایی کنین در مورد سوالمنقل قول:
الان مدل های جدید FW490jgb که دارای بلوری هست جایگزین DFB شده و همچنین مدل هایی مثل fw46gjنقل قول:
hp هم مدل جدید 2020 هست که واقعا بسیار عالیست.
انتخاب با شماست.
کیفیت هر دو محصول بالاست.
بر اساس نیاز های خود انتخاب
کنید
در ضمن سوال شما مربوط به این تاپیک نیست و در تاپیک مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ مطرح کنید خواهشن
میشه لینکشو بذارین؟2020 از 1225 بهتره؟اگه شما بودی کدومو از این 3 تا انتخاب میکردین؟اون موضوعی که در مورد مشکل اچ پی گفتم درست؟
برید در تاپیک های مخصوص مشاوره و رهنمایی خرید لپتاپ بقیه موضوع رو پیگیری کنید.و پرسشتان رو مطرح کنید و در خدمت شما خواهیم بود و نقطه سرخطنقل قول:
سلام دوستان
آیا قاب یا جلد اصلی لب تاپ گیر میاد تعویض کنی؟
بستگی به مدل داره ، FW ها و FZ ها و برخی مدلهای سونی بدنه و Cover پشت ال سی دی هست ولی انتظار نداشته باشید مثلا Z باشه چون به این راحتی ها خراب نمیشه ! تو ایران هم کمتر کسی هست تو این زمینه واردات داشته باشه ، اکثرا از روی مدلهای اوراقی برمیدارننقل قول:
ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
مال من سری crهست:10:
باید برید و در مجتمع پاییتخت بگردید ، پیدا میشه ولی سخته یکمنقل قول:
واقعا این لپ تاپ FW 46GJ با ایران رهجو هر دوتاشون جز افتضاح ترین هستند (به نظر من :31: ) واسه تعویض یه درایور ساده باید حدود دو هفته باید صبر کنم تازه میگه قطعاتش پیدا نمیشه من نمیدونم این سه سال گارانتی کرده
نمیتونه یه درایو ساده رو عوض کنه به چه دردی میخوره دوستان لطفا راست شو بگین این سری مشکل دیگه ای نداره چون خود فروشنده میگفت این سری همیشه مشکل داره ؟ :2::2::2::2::2:
منظورتون درایو اپتیکال دستگاه هست ؟نقل قول: